ουτε μια πιπα να μην της δωσω?
ειναι μουναρα η κοπελα για αυτο το συζηταμε..
Επειδή είναι μουνάρα (όπως λές, και δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου), ρώτα κάποιο γνωστό σου γιατρό, ή www.syggros-hosp.gr/]http://www.syggros-hosp.gr/[/url].
ουτε μια πιπα να μην της δωσω?
ειναι μουναρα η κοπελα για αυτο το συζηταμε..
Τα κονδυλώματα είναι πολύ συχνό ΣΜΝ (για την ακρίβεια το Σ αμφισβητείται), περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι. Οι πιθανότητες είναι σε κάποιο σημείο στην ζωή του κάποιος σεξουαλικά ενεργός να κολλήσει μια μορφή του ιού (υπάρχουν πολλές μορφές). Στην Αμερική το ποσοστό μετάδοσης μπορεί να ξεπερνάει και το 80%.
Το προφυλακτικό δεν προστατεύει πλήρως.
Σαν ασθένεια δεν θεραπεύεται ακόμα. Στελέχη του ιού μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο στις γυναίκες αν και υπάρχει αμφισβήτηση αν είναι ικανά από μόνα τους ή χρειάζεται επιμόλυνση και από άλλα παθογόνα όπως ο ιος του έρπη(τα). Σε κάθε περίπτωση υπάρχει εμβόλιο. Στους άντρες δεν δημιουργεί τα ίδια προβλήματα (δεν ξέρω αν βγάλεις στον κώλο τι παίζει, αλλά δεν νομίζω να είναι το θέμα σου), πολλές φορές η μόλυνση μπορεί να παρουσιάσει συμπτώματα γρίπης και μετά τίποτα. Για χάριν απλοποίησης μπορεί να το θεωρήσεις σε συμπεριφορά κάτι αντίστοιχο του έρπητα.
Η δικιά σου πάντως το άφησε πάρα πολύ και εξελίχθηκε. Αυτό δείχνει αδιαφορία για την υγεία. Επίσης μπορεί να δείχνει και άσχημο ανοσοποιητικό συνεπώς και πιθανές άλλες παράλληλες ασθένεις (σεξουαλικές ή μη).
καταλαβα,δηλαδη αν κανω κατι τωρα ειμαι αξιος της μοιρας μου..
ασε που εχω γλυτωσει και απο πολλες γκομενες που εχω πηδηξει ακαποτα..
μου φενετε θα κανω μεταβολη :S
πηγε λεει να κανει θεραπεια αλλα ειχε προχωρισει πολυ σαν ογκος στην μητρα κατι τετοιο δεν ηθελα να το πολυσυζητησω
και ειναι λιγο αυτο ε????τον ιο απλα κουβαλας μια ζωη
φιλαρακο επειδη εισαι οχι απλως ασχετος αλλα επικινδυνοςΤΡΕΛΟ πακετο ειναι στην γυναικα...Κανει καρκινο στην μητρα και μετα παιζει ακομα και αφαιρεση...Για μας τους αντρες ειναι κανα 6μηνο ταλαιπωρια,για τις γκομενες ειναι εφιαλτης....
Γνωμη μου, επειδη την ειχα παθει και ξανα παλι βρεθηκε περιπτωση με γκομενα που μου ειπε το προβλημα αλλα ηθελε να την γαμησω,να μην κανεις τπτ περαν μπουκιτσι....
Καμια νυμφομανης θα ηταν σιγουρα και μαλλον τρελη .....ξανα παλι βρεθηκε περιπτωση με γκομενα που μου ειπε το προβλημα αλλα ηθελε να την γαμησω,
Σωστός ο παίχτης τουλάχιστον το 50%(από έρευνες) του σεξουαλικά ενεργού μη μονογαμικού πληθυσμού φέρει κάποια μορφή του ιου hpv.Ποιο ενοχλητικά ίσως είναι τα γεννητικά κονδυλώματα ίσως γιατί ειναι ορατα και επίσης οι τυποι που έχουν σχετιστεί με τον καρκίνο της μήτρας.Υπαρχουν βεβαια τα εμβόλια τα οποία προστατεύουν τις γυναίκες.Και αυτες που σέβονται την υγεία τους τα κάνουν(τελευταία πήραν κ έγκριση απο EU κ για άντρες).Συνηθως στις γυναίκες ο ιος αποβάλλεται σε μεγάλο ποσοστό στα 2 χρονιά αν θυμάμαι καλά για τους άνδρες δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία. Πάντως ξάδερφος μου είχε κολλήσει πιτσιρικάς κονδυλώματα από μια πουτάνα στο μεταξουργείο μετα καυτηριαση κτλ δεν του παρουσιάστηκε ξανά μετά ποτέ και τωρα είναι μια χαρά με οικογένεια παιδια κτλ...Μαλλον η γκόμενα είναι λίγο ανεγκέφαλη γιατί δεν θα ειχε φτάσει σε αυτο το σημειο εαν προσεχε τον εαυτο της.Συμβουλη τράβα αλλού ...αν και με καμιά δεν μπορεί να είσαι 100% σιγουρος...Τα κονδυλώματα είναι πολύ συχνό ΣΜΝ (για την ακρίβεια το Σ αμφισβητείται), περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι. Οι πιθανότητες είναι σε κάποιο σημείο στην ζωή του κάποιος σεξουαλικά ενεργός να κολλήσει μια μορφή του ιού (υπάρχουν πολλές μορφές). Στην Αμερική το ποσοστό μετάδοσης μπορεί να ξεπερνάει και το 80%.
Το προφυλακτικό δεν προστατεύει πλήρως.
Σαν ασθένεια δεν θεραπεύεται ακόμα. Στελέχη του ιού μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο στις γυναίκες αν και υπάρχει αμφισβήτηση αν είναι ικανά από μόνα τους ή χρειάζεται επιμόλυνση και από άλλα παθογόνα όπως ο ιος του έρπη(τα). Σε κάθε περίπτωση υπάρχει εμβόλιο. Στους άντρες δεν δημιουργεί τα ίδια προβλήματα (δεν ξέρω αν βγάλεις στον κώλο τι παίζει, αλλά δεν νομίζω να είναι το θέμα σου), πολλές φορές η μόλυνση μπορεί να παρουσιάσει συμπτώματα γρίπης και μετά τίποτα. Για χάριν απλοποίησης μπορεί να το θεωρήσεις σε συμπεριφορά κάτι αντίστοιχο του έρπητα.
Η δικιά σου πάντως το άφησε πάρα πολύ και εξελίχθηκε. Αυτό δείχνει αδιαφορία για την υγεία. Επίσης μπορεί να δείχνει και άσχημο ανοσοποιητικό συνεπώς και πιθανές άλλες παράλληλες ασθένεις (σεξουαλικές ή μη).
τι ειναι αυτο μαν?Να κανουν και οι ανδρες εμβολιο (Gardasil)