Νέα

Κώλος - Το μουνί του μέλλοντος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NEKPOTOMEIO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμάτε συχνά γυναικείο κώλο;

• Κάθε μέρα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 2-3 φορές την εβδομάδα

• Κάθε μήνα όλο και κάποιο κωλαράκι (κοπέλας) θα σκίσω

• Πολύ σπάνια

• Δεν έχω γαμήσει ποτέ κώλο, αλλά θα ήθελα

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δεν γαμάω κώλο (γιατί ο κώλος βγάζει ακαθαρσίες και σιχαίνομαι)

• Δεν γαμάω κώλο (γιατί θα βγάλει κωλόπαιδα)

• Δεν γαμάω κώλο (γιατί είναι αμαρτία)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

chrysargos_666

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Επειδή δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του πρωκτικού σεξ, οι ακόλουθες βασικές συμβουλές είναι ένας συμβιβασμός ανάμεσα στο να το παρακάνεις και να μην το κάνεις καθόλου:

1. Μην κακομεταχειρίζεσαι στον κώλο σου ? θα σου χρειαστεί και στο μέλλον.
2. Φέρσου στον κώλο σου με σεβασμό.
3. ʼκου αυτό που σου «λέει» το σώμα σου.
Αν έχεις ενδοιασμούς για κάτι, μην το κάνεις.
4. Προετοίμαζε με φροντίδα τον κώλο σου για το γαμήσι.
5. Μην κάνεις τίποτα που προκαλεί πόνο ή δυσφορία.
7. Ό,τι χώνεις στον κώλο σου, μπορεί να γλιστρήσει από τα χέρια σου κι ύστερα να μην μπορείς να το βγάλεις.
8. Να ανταποκρίνεσαι αμέσως σε όποια προβλήματα ή επιπλοκές.
9. Κάνε τακτικά τσεκάπ σε γαστρεντερολόγο/πρωκτολόγο.

Μην ξεχνάς νεαρέ της πίσω πόρτας: ο πιο εύκολος και ανώδυνος τρόπος για να τον πάρεις μέσα σου είναι να καβαλήσεις τον εραστή σου και καθίσεις εσύ πάνω στο πέος του, ανοίγοντας την κωλοτρυπίδα σου για να μπει. Έτσι ελέγχεις εσύ το πόσο αργά ή γρήγορα μπαίνει και δεν κινδυνεύεις να πονέσεις ή να τραυματιστείς. Επίσης τα αιχμηρά, σκληρά ή κρύα αντικείμενα είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν τον κώλο σου να συσπαστεί και να προκαλέσουν ζημιά. Πιο κατάλληλοι είναι οι ευλύγιστοι, απαλοί και ζεστοί δονητές ή αντικείμενα σε σχήμα δονητή, όπως τα αγγούρια και οι πιπεριές Φλωρίνης. Τέλος τους δονητές με αρχίδια ή βάση είναι πιο εύκολο να τους κρατάς χωρίς να σου φύγουν. Τα butt plug (σφήνες κώλου) είναι μικρότερα και κοντόχοντρα, μένουν μέσα (μέχρι να τα βγάλεις) και σε βοηθούν να κρατήσεις την τρύπα σου ανοιχτή.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
7. Ό,τι χώνεις στον κώλο σου, μπορεί να γλιστρήσει από τα χέρια σου κι ύστερα να μην μπορείς να το βγάλεις.
μπορει να ειναι δεμενο με κορδονι (καλουμπα). Αν δεν πεταξες χαρταετο γιατι δεν υπηρχε καποιος να σου κανει "κεφαλι", τωρα δεν εισαι μονος!

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Γράφει ο Amazing στα Filarakia com

Μετα απο μελέτες και γκάλοπ που εχουν γίνει κατα καιρούς σε διάφορες χώρες, οι επιστήμονες, ειδικοι και μη έχουν καταλήξει σε μερικά συμπεράσματα, όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να απολαύσει την ερωτική πράξη.

Ακομα και το σεξ στην πρωκτική χώρα, θεωρείται αποδεκτό κυρίως απο τις γυναίκες όχι μόνο για το λόγο οτι ειναι σεξογονος περιοχή αλλα και για έναν αλλο λόγο, ίσως πιο σημαντικό. Γυναίκες που εχουν ερωτηθεί για το κομμάτι αυτό, έχουν αναφέρει οτι φτάνουν στην κορύφωση οχι μονο πιο γρήγορα σε σχέση με το κολπικο ή το κλειτοριδικό σεξ, αλλα και πως η αίσθηση του πρωκτικού ειναι και πιο έντονη και σχεδόν διαφορετική απο τις προηγούμενες.

Φυσικά για να ειναι "επιτυχημένη" η συγκεκριμένη πράξη, θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη προετοιμασία, όχι ομως μπαμ και κάτω, διοτι αυτό μπορεί να επιφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τελειώνοντας, να αναφέρω οτι όλα παίζουν ρόλο σε μια πράξη , η διάθεση, ο χωρος, η εποχή, η εμφάνιση....

Amazing

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εσυ συνυπογραφεις η κανεις απλα μια αναφορα?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ωραια ... αμα το λεει και η επιστημη οτι πρεπει να της πηδαμε και απο το κωλο εεε τοτε θα το πραξουμε !!!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
ποιές μελέτες και ποιά γκάλοπ....

έτσι με γενικότητες θα μας πείσει ο κος amazing ?

Άντε να δούμε τί άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα... :idiot:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αltec behave

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056
No φερδερ κομεντ...  :grin:  :P

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κύριος όπως πάντα ο Φίλος Αλτεκ
Τα σέβη μου!

Πάντως χάριν έτσι της ιστορικότητας
το υποστηρίζει και η Linda Lovelace στην αυτοβιογραφία της
αυτήν την θεωρία.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Γράφει ο Amazing στα Filarakia com

Μετα απο μελέτες και γκάλοπ που εχουν γίνει κατα καιρούς σε διάφορες χώρες, οι επιστήμονες, ειδικοι και μη έχουν καταλήξει σε μερικά συμπεράσματα, όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να απολαύσει την ερωτική πράξη.

Ακομα και το σεξ στην πρωκτική χώρα, θεωρείται αποδεκτό κυρίως απο τις γυναίκες όχι μόνο για το λόγο οτι ειναι σεξογονος περιοχή αλλα και για έναν αλλο λόγο, ίσως πιο σημαντικό. Γυναίκες που εχουν ερωτηθεί για το κομμάτι αυτό, έχουν αναφέρει οτι φτάνουν στην κορύφωση οχι μονο πιο γρήγορα σε σχέση με το κολπικο ή το κλειτοριδικό σεξ, αλλα και πως η αίσθηση του πρωκτικού ειναι και πιο έντονη και σχεδόν διαφορετική απο τις προηγούμενες.

Φυσικά για να ειναι "επιτυχημένη" η συγκεκριμένη πράξη, θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη προετοιμασία, όχι ομως μπαμ και κάτω, διοτι αυτό μπορεί να επιφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τελειώνοντας, να αναφέρω οτι όλα παίζουν ρόλο σε μια πράξη , η διάθεση, ο χωρος, η εποχή, η εμφάνιση....

Amazing
ο κωλος ειναι το μουνι του μελοντος!!!!!!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
δεν μας λες και εσυ την αποψη  :think:   η δεν εχεις δοκιμασει

Εγώ διαφωνώ με την κα Lovelace... αλλά τι εμπειρία έχω εγώ και τί εμπειρία έχει εκείνη. Οπότε... απλά θα αποσυρθώ στη γωνίτσα μου.  :-*

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ διαφωνώ με την κα Lovelace... αλλά τι εμπειρία έχω εγώ και τί εμπειρία έχει εκείνη. Οπότε... απλά θα αποσυρθώ στη γωνίτσα μου.  :-*
για να διαφωνεις παει να πει οτι εχεις καποια εμπειρια επι του θεματος  :boobies:  αν θες μπορεις να αφησεις την γωνιτσα σου και να μας την παραθεσεις μια παρεα ειμαστε  :grin:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Τσου!!!

Και να μου πάρετε τη γωνία μετά...  :-
Το χω καταλάβει το κόλπο

:dancing:

Επισκέπτης
Το κωλαράκι δεν παίζεται! Απλά! Άλλη αίσθηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom