KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία...Τους "κακούς" πελάτες..δεν τους θέλω...είναι φύρα..Ακόμα μια απόδειξη του ποσο εσυ υπολογιζεις τους πελατες σου.
Ότι δίνεις παίρνεις...
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία...Τους "κακούς" πελάτες..δεν τους θέλω...είναι φύρα..Ακόμα μια απόδειξη του ποσο εσυ υπολογιζεις τους πελατες σου.
Πάσο!Τα αισθήματα είναι αμοιβαία...Τους "κακούς" πελάτες..δεν τους θέλω...είναι φύρα..
Ότι δίνεις παίρνεις...
Τι να σου πω βρε μάτια μου...Κι εσύ πια...κάτι θέματα που ανοίγεις μέσα στο μπουρδέλο...Αυτά τα συζητάνε ντυμένοι και σε καφετέρια...Κατερίνα έχω ένα πρόβλημα. Μια μικρούλα δεν με δέχεται πια γιατί της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της κατά κάποιο τρόπο αφού γαμιέται μαζί τους. Πιστεύεις ότι ήταν πολύ βαρύ αυτό που της είπα; Θα έκανες κι εσύ το ίδιο αν σου το έλεγε κάποιος αυτό;
15...το ανέβασα...χαχχχαχαχ...και σε όποιον δεν αρέσει..θα γίνει 20...χαχαχχαχαχναι αστα να πανε ... εσυ οτι πιστευεις ... δεν στο χαλαμε εμεις ...
10 ευρω ζητας αλλωστε ... και στην τελικη αν σε καποιον δεν του κανεις να ζητησει λεφτα του πισω κατα την εξοδο απο το δωματιο ...
15...το ανέβασα...χαχχχαχαχ...και σε όποιον δεν αρέσει..θα γίνει 20...χαχαχχαχαχ
Το κωλαράκι μου το έχω για διασκέδαση και όχι για δουλειά...χαχαχχαχαχχαχφουλ προγραμμα με κωλαρακι προσφερεις ?
το λεω αυτο γιατι λεει στην κριτικη απευθειας στα τεσσερα ...
δεν τον αφησες τον ανθρωπο να χαρει το μπροστινο συστημα ?
απευθειας απο πισω ?
Μήπως θες και γάμο εσύ?Χαχαχχαχαχαχχαχπαρτουζες κανεις ?
Το κωλαράκι μου το έχω για διασκέδαση και όχι για δουλειά...χαχαχχαχαχχαχ
Να σου πω...τώρα που το σκέφτομαι...καλά εγώ....του πρότεινα πισωκολλητούλι...αυτός δεν είχε στόμα να μου πει
προτίμηση?
Συνήθως κάνουμε ποικιλία..μόνο στο κουρτινόξυλο δεν ανεβαίνουμε...Τι διάολο...τόσο πολύ είχε ανέβει το σπέρμα πάνω
που έφραξε τον εγκέφαλο?Χχαχαχχαχαχαχχαχαχ
Παντως ενα θετικο για σενα κατερινα που μπορω να πω απο ολη τη σημερινη στιχομυθια ειναι οτι εχεις αισθηση χιουμορΜήπως θες και γάμο εσύ?Χαχαχχαχαχαχχαχ
..Κρατιέμαι ακόμα..φοριέμαι και φέτος...χαχχαχαχχΚατερίνα ,είσαι ωραία κάβλα ,
αλλά είσαι με τις μέρες σου ,πρέπει να ρωτήσει κανείς χαρτορρίχτρα
πότε είσαι στα πάνω σου ,για να περάσει !
Είσαι πολύ μουνάρα ,Υδροχοάρα
..Κρατιέμαι ακόμα..φοριέμαι και φέτος...χαχχαχαχχ
Κυκλοφοράνε στη πιάτσα κάτι γιαγιές..που κανονικά θα έπρεπε να είναι υπηρεσίες...
Όταν θα έρθει η ώρα και η στιγμή που θα ντρέπομαι για την εμφάνισή μου..τότε και θα εξαφανιστώ...
Έχω αυτογνωσία...δεν είμαι χαζή ....
Απογεύματα θα με βρεις...5-11
Έτσι έτσι....Εσένα σε βάλω πόρτα να φωνάζεις..."Λεμονάδεεεεεεεες πορτοκαλάαααδες τσιιιιιιιιιπς...σάμαλι κωωωωωκ...σποράκιαααααααααα"παιδια αφηστε την κακομοιρα ... καθοταν μαλλον χθες ολη μερα της μπηκε ενας πελατης ολος κι ολος ... και ουτε αυτον να περιποιηθει ...
ευχαριστουμε τον συναγωνιστη για την ενημερωση ...
Συμφωνώ και επαυξάνω....Κι εγώ θα την έπαιρνα...χαχχαχαχΠερασα μια βολτα απο μεταξι πριν λιγες μερες και ειπα να ριξω μια ματια να δω περι τινος παιζει με την απο δω. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι επεσα σε μια απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που 'χιλιες φορες δωσμου την τσατσα παρα την πουτανα'...οτι καταλαβαινει ο καθενας...