tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
όχι, δεν έγινες κατανοητή.
Αν έχεις βάσιμες αποδείξεις πρέπει να τις αναφέρεις. Ο έλεγχος γίνεται σε όλες τις κοπέλες (ή πρέπει να γίνεται). Το θέμα είναι ότι εσύ ικάζεις για απαιτήσεις (λίγο χάδι στο χέρι, μια στοιχειώδης περιποίηση που δεν μεταδίδει τίποτα, όχι 69-κίνδυνος μεγάλος). Με αυτήν την λογική στο κέντρο είναι τόσα σπίτια, τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι-και το δικό σου εκεί δεν είναι? Μαντεψιές και λόγια ατεκμηρίωτα καλό είναι να αποφεύγονται, όποιος έχει στοιχεία τα λέει, αλλιώς και εγώ μπορώ να κατηγορίσω στον αέρα....
Αν έχεις βάσιμες αποδείξεις πρέπει να τις αναφέρεις. Ο έλεγχος γίνεται σε όλες τις κοπέλες (ή πρέπει να γίνεται). Το θέμα είναι ότι εσύ ικάζεις για απαιτήσεις (λίγο χάδι στο χέρι, μια στοιχειώδης περιποίηση που δεν μεταδίδει τίποτα, όχι 69-κίνδυνος μεγάλος). Με αυτήν την λογική στο κέντρο είναι τόσα σπίτια, τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι-και το δικό σου εκεί δεν είναι? Μαντεψιές και λόγια ατεκμηρίωτα καλό είναι να αποφεύγονται, όποιος έχει στοιχεία τα λέει, αλλιώς και εγώ μπορώ να κατηγορίσω στον αέρα....
"Ο κοσμος το'χει τουμπανο"...
Καλα..δεν ενημερωνεσαι?
Τηλεοραση σπιτι σου δεν εχεις?
Βολτα στο κεντρο μερα μεσημερι..δεν κανεις να δεις τι γινεται?
Δεν εχεις ακουσει τιποτα γι'αυτο που λεγεται "κυκλωμα εμποριας σαρκος"?
Η εχεις την εντυπωση οτι τις γυναικες αυτες τις "διακινουν"..μονο για να κερασουν κανεναν φιλο τους
για να βγαλουν μια υποχρεωση..
Παντου κυκλοφορουν..ολες τις ωρες της ημερας και της νυχτας...
Ειναι παντου και στα παντα..γιατι "είναι πολλά τα λεφτά...Τάσο"
Για ποιο οφελος-ανταγωνισμο μιλας?
Τι θα μπορουσα ΕΓΩ να κερδισω?
Και να το παρουμε κι αλλιως...
Εγω ειμαι νομιμη που αυτο συνεπαγεται οτι πληρω ολες τις προυποθεσεις ωστε
να μην φερω σε κινδυνο την δημοσια υγεια..
Οκεικ....
Μια ομως φορα στην ημερομηνια που μου καθοριζει ο νομος..να μην εξεταστω και να μην
περασω γιατρο..και μου γινει ελεγχος...παω φυλακη..
Γι'αυτο τα λεω..μπας και ανοιξεις εσυ και καθε εσυ τα ματακια σας και προσεχετε που βαζετε
το πουλι σας..κι αφηστε τα ακαπωτα...τα 69..και τις πολλες απαιτησεις...γιατι δεν ξερεις τι
σου ξημερωνει..
Οσο δε για τις υπολοιπες που λεμε..δεν τις εχει δει ουτε παιδιατρος..
Και το εργο ειναι γνωστο..
Αν καποτε τις πιασουν..θα δικαστουν θα πληρωσουν να βγουν..θα απελλαθουν..μεχρι να βρεθει ο
επομενος να τις ξανα-αγορασει για να κατεβει Αθηνα να την βρεις παλι να την γαμησεις..
Ριξε μια ματια στις στατιστικες των Δημοσιων Νοσοκομειων να δεις την εξαρση των αφροδισιων
νοσηματων και του AIDS που εχουν φτασει..
Εγινα κατανοητη?