Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
γαμώ το κράτος μου γαμώ..εμάς δεν μας σκέφτεται που περιμένουμε με τον...βαγγέλη στο χέρι μια κατερίνα?...και την κατερίνα που περιμένει εμάς με το μπιμπ μπιπ..στο χέρι?  :2funny:          στις εκλογές θα ψηφίσω λεβέντη....να δίνει τα χαρτιά αμέσως....μάκια πολλά κουκλάρα μου.... :dancing:
Ελα ρε καλυτερα ψηφισε το Βεργη που θα παρεχει και δωρεαν μπουρδελα. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
γαμώ το κράτος μου γαμώ..εμάς δεν μας σκέφτεται που περιμένουμε με τον...βαγγέλη στο χέρι μια κατερίνα?...και την κατερίνα που περιμένει εμάς με το μπιμπ μπιπ..στο χέρι?  :2funny:          στις εκλογές θα ψηφίσω λεβέντη....να δίνει τα χαρτιά αμέσως....μάκια πολλά κουκλάρα μου.... :dancing:
υπαρχει και η ουρσουλα και η κλαουντια  :grin: :grin: :grin: :grin:!!!να πας σε αυτες  :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε θείε...φιρί φιρί το πας να με κα΄νεις οπαδό των στούντιο....έτοιμος είμαι να ορμήξω...απλά επείδή είμαι και λίγο τεμπέλης [κουρασμένος θα έλεγα ] σκέφτομαι τις μετακινήσεις....αλλά έτσι και πάρω φόρα....ορμάτε τους....

Επισκέπτης
ρε θείε...φιρί φιρί το πας να με κα΄νεις οπαδό των στούντιο....έτοιμος είμαι να ορμήξω...απλά επείδή είμαι και λίγο τεμπέλης [κουρασμένος θα έλεγα ] σκέφτομαι τις μετακινήσεις....αλλά έτσι και πάρω φόρα....ορμάτε τους....
πες που μενεις να σου πω τα κοντινοτερα  :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑ....σου διώχνει τηνπελατεία ο κακός θείος γουόρ...τιμωρησέ τον με 2μηνο αποκλεισμό...... :cheesy:

Επισκέπτης

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά...επειδή στενοχωρήθηκε το παίρνω πίσω.....άκυρος ο αποκλεισμός...ο θείος γουόρ ΤΩΡΑ... ;)

Επισκέπτης
Παιδιά ξέρετε αν δουλεύει κανονικά η Κατερίνα,κι αν ναι τότε ποιές ώρες;

Επισκέπτης
ειναι κλειστο το μαγαζι λογω ανακαινισης!!ατυχησατε!χεχεχεχεεχεχεχ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λοιπόν ενημέρωση για όλους τους ενδιαφερόμενους το κατερινάκη επιστρέφη απο εβδομάδα πριν λίγο την πήρα τηλέφωνο στο σπιτι.Ετοιμάζεται μεγάλη εξόρμιση.Περιτό να πω ότι έχει καύλα φωνή.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μεσα στην επόμενη εβδομαδα θα ανοιξη και θα μας περιμένει.πολυ ευχάριστος ανθρωπος μου ακουστηκε.Της ευχήθηκα καλές δουλειες και θα την τιμησουμε με την παρουσία μας.Τουλάχιστον εγω προσωπικα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom