Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Θα λενε παλι για διαφημιση και τετοια?.
Αν και μου 'χεις γίνει συμπαθής, τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως ιερόδουλος (αν και δε γνωριζόμαστε) δεν είναι ανάγκη, μισο-ειρωνευόμενη / μισο-αστειευόμενη, να εξορκίζεις τις δυσμενείς και κάπου δικαιολογημένες εντυπώσεις πολλών εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου εμένα, ότι εσύ και πέντε-έξι κολλητοί σου κάνουν ΤΗ διαφήμιση. Cool-αρε και κάνε, ότι κάνεις, αλλά με διακριτικότητα και χωρίς να προκαλείς τη νοημοσύνη των γύρω σου.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αν το κάνεις για χαβαλε δε θα ξεκινήσεις. Αν το κάνεις για διαφήμιση θα ξεκινήσεις.
Ξεκαθαρα για χαβαλε?τι να την κανω την διαφημιση?
Αλλωστε υπαρχουν πολλες καλυτερες από μενα?
Ετσι δεν είναι?
Θα εχει πλακα παντως?!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οχι μόνο πλάκα κατερίνα.. θα μείνει ιστορική.. προχώρα..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πάντως πραγματικά, πιο ντόμπρα, αυτοσαρκαστική γυναίκα δεν έχω συναντήσει..................

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εφόσον είναι τόσο τέλεια για κάποιους από σάς η Κατερίνα, γιατί δεν της κάνετε πρόταση να τα φτιάξετε, ή να την παντρευτείτε; Όλοι σας δεσμευμένοι ή παντρεμένοι είστε, ή είναι εκείνη τόσο ακατάδεκτη, δύσκολη και υπεράνω;

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εφόοσν είναι τόσο τέλεια για κάποιους από σάς η Κατερίνα, γιατί δεν της κάνετε πρόταση να τα φτιάξετε, ή να την παντρευτείτε; Όλοι σας δεσμευμένοι ή παντρεμένοι είστε, ή είναι εκείνη τόσο ακατάδεκτη, δύσκολη και υπεράνω;

Οι κακοι που λέγαμε Κατερίνα....................... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αν και μου 'χεις γίνει συμπαθής, τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως ιερόδουλος (αν και δε γνωριζόμαστε) δεν είναι ανάγκη, μισο-ειρωνευόμενη / μισο-αστειευόμενη, να εξορκίζεις τις δυσμενείς και κάπου δικαιολογημένες εντυπώσεις πολλών εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου εμένα, ότι εσύ και πέντε-έξι κολλητοί σου κάνουν ΤΗ διαφήμιση. Cool-αρε και κάνε, ότι κάνεις, αλλά με διακριτικότητα και χωρίς να προκαλείς τη νοημοσύνη των γύρω σου.
Ελα βρε μωρο?αρπαχτηκες παλι με το τιποτα?
Αφου τα συζητησαμε αυτά και τα εχουμε βρει..
Δεν υπαρχουν κολλητοι?γιατί δεν τους υποχρεωνω σε τιποτα,
για τιποτα?
Αντιθετα?μου ειστε ολοι συμπαθεις γι?αυτό και ειμαι εδώ μεσα
και κανουμε παρεα?
Μη μου πληγωνεις την καρδια?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Φίλε μου, πάρε την κουλτούρα σου και τα φιλοσοφικά σου και αντε στο καλό........ :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Τελικά Κατερίνα οι άντρες βγάζουμε πιο πολύ κατινιά και μπίχλα αλλά και κακία απο τις γυναίκες.... :think: :think:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οι κακοι που λέγαμε Κατερίνα....................... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Όχι?δεν είναι κακος?
Απλά καποιες φορες, σε ολους μας συμβαινει αλλωστε,
θελουμε να διατυπωσουμε την σκεψη μας και δεν μας βγαίνει
τελικα όπως πρεπει?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ʼλλο ο χαβαλές, και άλλο η αλήθεια.
ʼλλο η ευγένεια, και άλλο η πραγματικότητα.
ʼλλο η αβρότητα, και άλλο η υποκρισία.

Και ο νοών, νοείτο.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αλλο η μαλακία  :jerking: :jerking: κι αλλο η παιδεία :grin: :grin: :grin:....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Στο κάτω-κάτω, αν ήταν πράγματι sportie η κοπελιά, θα προστάτευε τους φιλάθλους και θα κοιτούσε να έβαζε στη θέση τους, τους οπαδούς.

Ο νοών, νοείτο.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..............τι είπε τώρα..................... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Σίγουρα δεν εισαι υπο την επίδραση κάποιας ουσίας? :grin: :grin: :grin: :grin:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..............τι είπε τώρα.....................
Αλλο η μαλακία  :jerking: :jerking: κι αλλο η παιδεία :grin: :grin: :grin:....
Φίλε μου, πάρε την κουλτούρα σου και τα φιλοσοφικά σου και αντε στο καλό........ :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Τελικά Κατερίνα οι άντρες βγάζουμε πιο πολύ κατινιά και μπίχλα αλλά και κακία απο τις γυναίκες.... :think: :think:
Αν και φαίνεται εκ των προτέρων μάταιο να μπεί κανείς σε οποιασδήποτε μορφής παράθεση μαζί σου, ερμηνεύοντας τις παρατηρήσεις μου ως "κακία" και "μπίχλα", είναι να προκαλείται απορία τόσο για τη δική σου παιδεία, όσο και για το επίπεδο της μόρφωσής σου.

Επισκέπτης
Λεω με έναν φιλο να κανω μια φωτογραφιση
με στολη νοσοκομας και να δημοσιευσουμε τις φωτο
εδώ?
Χωρίς να φαινεται πρόσωπο φυσικα?
Ετσι για χαβαλε?
Τι λετε?Να το κανω η θα ξεκινησω πολεμο με μερικούς?
Ξερετε τωρα?.
Θα λενε παλι για διαφημιση και τετοια?.

Ναι, να κάνεις γιατί (believe it or not) εγώ δεν έχω πάει μαζί σου. Κι αυτό γιατί πριν μήνες που σε είχα δει (ΑΝ ήσουν εσύ - η τσατσά δεν είπε όνομα αλλά δεν νομίζω να ήταν κάποια από τις αντικαταστάτριές σου), δεν ήσουν ας πούμε αυτό που έψαχνα! Έχω έρθει τον τελευταίο μήνα αρκετές φορές αλλά δεν σε πέτυχα (τις τελευταίες φορές ρωτούσα πάντα!).

Οι φωτός όμως να μην έχουν και 10000 φίλτρα, σκιές, κτλ, κτλ... να φαίνεται το κορμάκι!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Στο κάτω-κάτω, αν ήταν πράγματι sportie η κοπελιά, θα προστάτευε τους φιλάθλους και θα κοιτούσε να έβαζε στη θέση τους, τους οπαδούς.

Ο νοών, νοείτο.
Νομιζω ότι και αυτό το εκανα?
Είναι λιγο παραπανω από τα δικα σου γραπτα..
Για κοιτα λιγο την οθονιτσα σου?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αν και φαίνεται εκ των προτέρων μάταιο να μπεί κανείς σε οποιασδήποτε μορφής παράθεση μαζί σου, ερμηνεύοντας τις παρατηρήσεις μου ως "κακία" και "μπίχλα", είναι να προκαλείται απορία τόσο για τη δική σου παιδεία, όσο και για το επίπεδο της μόρφωσής σου.

Η ίδια η Κατερίνα δεν μπορει να λάβει σαφή θέση εναντίον σου καθότι δημόσιο προσωπο και σαφώς είναι εκτεθειμένη στον καθένα.

Εσύ άρχισες τα φιλοσοφικά και τις κακίες απο το 1ο σου post. Εγώ απλά ως τρίτος λαμβάνω θέση.
Ως ρητό έχω το "Δύο οφθαλμοί εναντίον οφθαλμού" κι απαντάω στο στιλ που σου ταιριάζει και καταλαβαίνεις. Τόσο απλά....

Επισκέπτης

Συναγωνισθεί τι εννοείς «κάνε ότι κανείς, αλλά με διακριτικότητα και χωρίς να προκαλείς την νοημοσύνη των γύρω σου.» Μήπως θέλουμε την Κατερίνα ένα άτομο που να μην μιλάει ?.ένα άτομο χωρίς λόγο. Μήπως μας βολεύει έτσι?. Μήπως θέλουμε ένα άτομο που να πάμε και αν αδειάζουμε και να μην λέει κουβέντα? Ποιος είναι αυτός ου προκαλεί την νοημοσύνη μας. Μου αρέσει η Κατερίνα όπως τα λέει γιατί δεν έχει προσβάλει κανέναν, που αντίθετος την έχουν προσβάλει πολλοί. Μιλάτε για διαφήμιση?.που βρίσκετε ξέρετε?ΚΑΤΕΡΙΝΑ ? ΚΟΛΩΝΟΥ 30Α, αν δεν γουστάρετε γιατί μπαίνετε; Εδώ θα διαβάσετε μόνο για την για την Κατερίνα και το μαγαζί της , θέλει πολύ μυαλό;

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εδώ θα διαβάσετε μόνο για την για την Κατερίνα και το μαγαζί της , θέλει πολύ μυαλό;
Κατ' αρχήν, δεν είδα καμιά κίτρινη ταινία να λέει "POlice Line - Do not Enter". Δεύτερον, μπορεί ο καθένας να εκφέρει άποψη, εκτός και αν υποδείξουν το αντίθετο οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές. Από 'κεί και πέρα, ή κάθεται κάποιος, ή φεύγει από το site.

Η ίδια η Κατερίνα δεν μπορει να λάβει σαφή θέση εναντίον σου καθότι δημόσιο προσωπο και σαφώς είναι εκτεθειμένη στον καθένα.
Στην αμέσως επόμενη θέση αναγνωρισιμότητας και δημοφιλίας από τη Μπακογιάννη.

Υ.Γ.: Αγνή η πρόθεση να μας διασκεδάσεις, αλλά εμείς δεν είμαστε Πάνια για να το εκμεταλλευτούμε.

ΤΕΛΟΣ - ΥΠΟΤΙΤΙΛΟΙ

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Στο καλό, στο καλό φίλε μου...... :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

ΥΓ. Χαιρετισμούς στον Κατέλη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom