You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 293K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πηγαινε με λουλουδια στο μαγαζι της!!ζητα της να βγειτε για φαγητο και περιμενε να δεις τι θα απαντησει!ποιος ξερει...ισως δεχτει!!
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
εχω βρεθει με τη κατερινα 2 φορες.απο την πρωτη ομως φορα ενιωθα τοσο ανετα λες και γνωριζομασταν χρονια.ισως γιατι σε ατομα με την γλυκια ψυχη της,η ψυχη δεν καταγραφει τον χρονο,αλλα την εξελιξη.η κατερινα ειναι κυρια με κεφαλαια γραμματα.διαθετει 2 πολυ σπανια χαρισματα.την αξια και το μεγαλειο.της ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να της πανε ολα καλα στη ζωη της.και κατι ακομα.αν ποτε η κατερινα παντρευοταν καποιον αυτος ο ανθρωπος θα ηταν πολυ τυχερος.το γραφω με πληρη επιγνωση λογου και με το θαρρος της γνωμης μου.γιατι αυτος ο ανθρωπος θα ειχε διπλα του μια θεα με σπανιο υφος και ηθος.μια γυναικα που χαρη στην προσωπικοτητα της οι λατινοι πολυ ευκολα θα την αποκαλουσαν amanuensis.
Επισκέπτης
πήγα και δεν ήταν σήμερα εκεί...και εφαγα την ανθοδέσμη... ο war φταίει, με σαμποτάρει ανηλεώς γιατί είναι κακό παιδί....... βρε κάτια τελικά ποιές μέρες είσαι?........έχασα τον μπούσουλα....
συνηθως μαλακα με αποκαλουν και κοπροσκυλο!!δεν σαμποταρω κανεναν!αμα θελεις της λεω και εναν καλο λογο για σενα!!εχεις δικιο!!!μακαρι να βρει καποιονεχω βρεθει με τη κατερινα 2 φορες.απο την πρωτη ομως φορα ενιωθα τοσο ανετα λες και γνωριζομασταν χρονια.ισως γιατι σε ατομα με την γλυκια ψυχη της,η ψυχη δεν καταγραφει τον χρονο,αλλα την εξελιξη.η κατερινα ειναι κυρια με κεφαλαια γραμματα.διαθετει 2 πολυ σπανια χαρισματα.την αξια και το μεγαλειο.της ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να της πανε ολα καλα στη ζωη της.και κατι ακομα.αν ποτε η κατερινα παντρευοταν καποιον αυτος ο ανθρωπος θα ηταν πολυ τυχερος.το γραφω με πληρη επιγνωση λογου και με το θαρρος της γνωμης μου.γιατι αυτος ο ανθρωπος θα ειχε διπλα του μια θεα με σπανιο υφος και ηθος.μια γυναικα που χαρη στην προσωπικοτητα της οι λατινοι πολυ ευκολα θα την αποκαλουσαν amanuensis.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
ρε μαγκες με ενα 20αρικο και ξεκαυλωνοντας αρχικα σκεφτεστε να τις αποκαταστησετε και στη ζωη τους?τοσα λε- εχουνε-το ξερουνε το ''εργο''καλα τι να κανουνε και οσες δεν το γνωριζουν το μαθαινουν στην πορεια..τι αγαπες-οικογενειες και λουλουδια οταν πατε να γαμησετε?δηλ. sorry αρχικα την πηδας και μετα; παμε βολτα στο Μοναστηρακι να συζητησουμε το σχεδιο αναπλασης της περιοχης και να πιουμε ρακομελα?την βλεπετε πως,φιλικα?εχω βρεθει με τη κατερινα 2 φορες.απο την πρωτη ομως φορα ενιωθα τοσο ανετα λες και γνωριζομασταν χρονια.ισως γιατι σε ατομα με την γλυκια ψυχη της,η ψυχη δεν καταγραφει τον χρονο,αλλα την εξελιξη.η κατερινα ειναι κυρια με κεφαλαια γραμματα.διαθετει 2 πολυ σπανια χαρισματα.την αξια και το μεγαλειο.της ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να της πανε ολα καλα στη ζωη της.και κατι ακομα.αν ποτε η κατερινα παντρευοταν καποιον αυτος ο ανθρωπος θα ηταν πολυ τυχερος.το γραφω με πληρη επιγνωση λογου και με το θαρρος της γνωμης μου.γιατι αυτος ο ανθρωπος θα ειχε διπλα του μια θεα με σπανιο υφος και ηθος.μια γυναικα που χαρη στην προσωπικοτητα της οι λατινοι πολυ ευκολα θα την αποκαλουσαν amanuensis.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
πρωτα απο ολα να σου πω οτι στη ζωη ισχυει η ατομικοτητα και η μοναδικοτητα.η μηπως κανω λαθος?ετσι εγω στηριζω τις αποψεις μου για το συγκεκριμενο ατομο.δεν θα μιλησω και ουτε εχω σκοπο να το κανω αυτη τη στιγμη για καποια αλλη κοπελα.εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εχεις τετοια επιθετικοτητα?να θυμασαι οτι η ταπεινοτητα ειναι αυτη που οδηγει εναν ανθρωπο ψηλα,ουτε η επαρση αλλα ουτε και ο εγωισμος.κατι ακομα.στις πολεμικες τεχνες το πρωτο πραμα που μας μαθαινουν ειναι ο σεβασμος στον αντιπαλο.η υποκλιση μπροστα του.δεν ειναι ντροπη στη ζωη καποιος να σεβεται ακομα και τον αντιπαλο του.η ντροπη ειναι η εσωστρεφεια,η επαρση και ο σνομπισμος.εξακολουθω να λεω αυτα που λεω.και θα ηθελα να σε ρωτησω ,αν ενα διαμαντι βρεθει μεσα στη λασπη δεν θα εξακολουθει να ειναι διαμαντι?για φιλοσοφησε το λιγο.ισως τελικα συμφωνησεις εστω και λιγο μαζι μουρε μαγκες με ενα 20αρικο και ξεκαυλωνοντας αρχικα σκεφτεστε να τις αποκαταστησετε και στη ζωη τους?τοσα λε- εχουνε-το ξερουνε το ''εργο''καλα τι να κανουνε και οσες δεν το γνωριζουν το μαθαινουν στην πορεια..τι αγαπες-οικογενειες και λουλουδια οταν πατε να γαμησετε?δηλ. sorry αρχικα την πηδας και μετα; παμε βολτα στο Μοναστηρακι να συζητησουμε το σχεδιο αναπλασης της περιοχης και να πιουμε ρακομελα?την βλεπετε πως,φιλικα?
Επισκέπτης
δεν ξερω...!!ρωτα την
H αληθεια (μου) ειναι πως δεν εχω παει σε οικο ανοχης. Υπάρχουν ομως γυναίκες που δουλευουν μεσα σε αυτά με ψυχή και τσαγανο, με εντιμότητα και ειλικρίνια....
Αυτά τα ατομα ευκολα τα εντοπιζεις αλλα πολύ δυσκολα τα βρίσκεις και ενα από αυτά νομιζω πως ειναι το Κατερινακι
Αυτά τα ατομα ευκολα τα εντοπιζεις αλλα πολύ δυσκολα τα βρίσκεις και ενα από αυτά νομιζω πως ειναι το Κατερινακι
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Η Κατερίνα ρε παιδιά δουλεύει και σαββατοκύριακα? Γενικά απογέυματα παίζει?
Δυο λογια για το Κατερινακι.....
*ειναι πολυ καλη επαγγελματιας.
*επενδυει στη δουλεια της αφιερωνοντας χρονο μεσα στο σαιτ και το μαγαζι της που βρησκεται σε μια περιοχη με τρισαθλια μπουρδελα ,το εχει καλυτερα και απο πολλα στουντιο.
*εχει παρα πολυ καλο χιουμορ και φαινεται απο τα ποστ της που παντα εχει μια διαθεση αυτοσαρκασμου και καλοπροαιρετης πλακας.
*Δειχνει να καταλαβαινει το χομπυ μας και δεν μας αντιμετοπιζει σαν μαλακες που δεν τους καθεται καμια και για αυτο τρεχουν στα
μπουρδελα.
*Προσεχει παντα την εμφανιση της, φοραει ομορφα εσωρουχα,.....................................και ειναι καθαρη και αρωματισμενη.
*προσπαθει να σου φτιαξει τη διαθεση και σε κερδιζει απο την πρωτη κιολας φορα...
Θα μπορουσα να γραψω και αλλα πολλα ,αλλα νομιζω οτι τα παραπανω ειναι αρκετα....Το Κατερινακι ειναι σταθερη αξια σε αυτο που
κανει.............και με τον τροπο αλλα και με την αξιοπρεπια που το κανει.
*ειναι πολυ καλη επαγγελματιας.
*επενδυει στη δουλεια της αφιερωνοντας χρονο μεσα στο σαιτ και το μαγαζι της που βρησκεται σε μια περιοχη με τρισαθλια μπουρδελα ,το εχει καλυτερα και απο πολλα στουντιο.
*εχει παρα πολυ καλο χιουμορ και φαινεται απο τα ποστ της που παντα εχει μια διαθεση αυτοσαρκασμου και καλοπροαιρετης πλακας.
*Δειχνει να καταλαβαινει το χομπυ μας και δεν μας αντιμετοπιζει σαν μαλακες που δεν τους καθεται καμια και για αυτο τρεχουν στα
μπουρδελα.
*Προσεχει παντα την εμφανιση της, φοραει ομορφα εσωρουχα,.....................................και ειναι καθαρη και αρωματισμενη.
*προσπαθει να σου φτιαξει τη διαθεση και σε κερδιζει απο την πρωτη κιολας φορα...
Θα μπορουσα να γραψω και αλλα πολλα ,αλλα νομιζω οτι τα παραπανω ειναι αρκετα....Το Κατερινακι ειναι σταθερη αξια σε αυτο που
κανει.............και με τον τροπο αλλα και με την αξιοπρεπια που το κανει.
Επισκέπτης
αξιοπρεπεια που καποιοι δεν εχουμε!
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Πολυ καλη κοπελα,αλλα στο κρεβατι δεν λεει πολλα.Δεν ξερω γιατι τοση διαφημηση απο μερικους.
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Τότε μάλλον επειδή γράφει στο site...αν είναι έτσι όπως λες...Πολυ καλη κοπελα,αλλα στο κρεβατι δεν λεει πολλα.Δεν ξερω γιατι τοση διαφημηση απο μερικους.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εντάξει μεγάλε εσυ είσαι ανελέητος πηδήκουλας, εμείς την κοιτάμε και σαν ανθρωπο και όχι μόνο σαν τρύπα,και το αξίζει,..η ζωή δεν είναι τόσο επιφανιακή όσο νομίζεις....πάντως ισχύει η ελευθερία της γνώμης...ρε μαγκες με ενα 20αρικο και ξεκαυλωνοντας αρχικα σκεφτεστε να τις αποκαταστησετε και στη ζωη τους?τοσα λε- εχουνε-το ξερουνε το ''εργο''καλα τι να κανουνε και οσες δεν το γνωριζουν το μαθαινουν στην πορεια..τι αγαπες-οικογενειες και λουλουδια οταν πατε να γαμησετε?δηλ. sorry αρχικα την πηδας και μετα; παμε βολτα στο Μοναστηρακι να συζητησουμε το σχεδιο αναπλασης της περιοχης και να πιουμε ρακομελα?την βλεπετε πως,φιλικα?
Επισκέπτης
γιατι τιτλοι τιμης?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
γιατί ο καθένας μας είναι μια μοναδική προσωπικότητα με τα υπέρ και τα κατά της που ξέρει που υστερεί και που υπερτερεί, εκεί λοιπόν που υπερτερεί κάποιοι για διάφορους λόγους προσπαθούν να τον μειώσουν αφού δεν τον φτάνουν, με διάφορα κοσμητικά επίθετα...οπότε ότι λένε είναι τίτλος τιμής....έγραψα ο πούστης πάλι στην φιλοσοφία.....
Επισκέπτης
υπαρχει και η περιπτωση να ειναι αληθεια αυτα που λενε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 43