KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Κάνε μου μήνυση..Αν ήμουν αφεντικό σου θα σε είχα απολύσει...Ακου πουτάνα να μην θέλει να γαμηθεί...
Κάνε μου μήνυση..Αν ήμουν αφεντικό σου θα σε είχα απολύσει...Ακου πουτάνα να μην θέλει να γαμηθεί...
Δεν ξερω τι γραφουνε........Παντωs τα πραγματα ειναι απλα και δεν σηκωνουν πολυ αναλυση.......Γνωριζομαστε γυμνοι και αποχαιρετιομαστε ντυμενοιΤο λέω γιατί στις κριτικές που γράφετε..όλο τέτοια "συμπεράσματα"
διαβάζω..
Τες πα..
Αυτό είναι...Δεν ξερω τι γραφουνε........Παντωs τα πραγματα ειναι απλα και δεν σηκωνουν πολυ αναλυση.......Γνωριζομαστε γυμνοι και αποχαιρετιομαστε ντυμενοι
Γνωριζομαστε γυμνοι και αποχαιρετιομαστε ντυμενοι
Καλά..δεν θα τα χαλάσουμε στα ρούχα..Λάθος! Σε ορισμένες περιπτώσεις γνωριζόμαστε ημίγυμνοι και αποχαιρετιόμαστε γυμνοί ή εξίσου ημίγυμνοι (topless κλπ)!
Καλά..δεν θα τα χαλάσουμε στα ρούχα..
Το περιεχόμενο έχει σημασία..μμμμμ....
Ετσι μπραβο.....Το περιεχομενο εχει σημασια
Να σου πω..δε συμφωνω...συμπερασματα εστω και στα λιγα αυτα λεπτα βγαινουν...καταλαβαινεις
αμεσως αν εχεις χημεια με τη κοπελα και αν της αρεσεις στη τελικη...ειναι αμοιβαιο το συναισθημα,τουλαχιστον ετσι νοιωθω εγω...
Δεν παίζω εγώ με τις λέξεις..με άλλα πράματα παίζω..Σαφώς, αλλά καμιά φορά παίζουμε και με τις λέξεις ;)
Να σου πω..
Δεν είναι κακό αυτό που λες..
Καθόλου μάλιστα..
Κι εμένα είναι η δουλειά μου αυτή..αλλά μερικές φορές το απολαμβάνω κι όλας..χε χε χε..
"Εργασία και χαρά"..γιατί όχι?
Δεν παίζω εγώ με τις λέξεις..με άλλα πράματα παίζω..
Αλλά δεν σου λέω..
ΠαιχνιδιαραΔεν παίζω εγώ με τις λέξεις..με άλλα πράματα παίζω..
Αλλά δεν σου λέω..
Γιατί?Να σου πω..............Και μενα θα μ ενδιεφερε μια τετοια δουλεια
Και να ..... και να πληρωνομαι
Και σ αυτον τον τομεα .....αι γυναικαι ειστε τυχεραι
....Η ισωs η κοπελα να ειναι σωστη επαγγελματιαs και κοινωνικηδεν συμβαινει παντα αυτο βεβαια,υπαρχουν φασεις που μετα το τελος της
πραξης η κοπελα σηκωνεται και φευγει αμεσως και λεμε απλα ενα γεια...υπαρχουν
και αλλες φασεις που μετα το τελος της πραξης λεμε και δυο κουβεντες,με αλλα
λογια υπαρχει ενδιαφερον και απο τις δυο πλευρες να δουμε ποιος ειναι και τι...εκει νομιζω οτι δεν ειναι απλα μια εκτονωση
Γιατί?
Υπάρχουν ένα σωρό από αρσενικές πόρνες..
Αυτοί δεν το γλεντάνε?
Ε..τα ίδια λέμε αλλά σε άλλη έκδοση..δεν συμβαινει παντα αυτο βεβαια,υπαρχουν φασεις που μετα το τελος της
πραξης η κοπελα σηκωνεται και φευγει αμεσως και λεμε απλα ενα γεια...υπαρχουν
και αλλες φασεις που μετα το τελος της πραξης λεμε και δυο κουβεντες,με αλλα
λογια υπαρχει ενδιαφερον και απο τις δυο πλευρες να δουμε ποιος ειναι και τι...εκει νομιζω οτι δεν ειναι απλα μια εκτονωση