Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
ʼ ρε πουτάνα.....ζωή !
Όταν γύριζα Μεταξουργείο .....δεν υπήρχε το σάιτ !
Τώρα που ζώ στην άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν μπορώ να πάω,.....υπάρχει το σάιτ !
Πριν κάνα - δυό  μήνες που κατέβηκα Αθήνα και προσπάθησα να πάω στο Κατερινάκι (γιατί έχω καταλάβει ότι πρέπει να ναι και γαμώ τα attitude, και φτιάχνομαι μόνο από αυτό χωρίς να την γνωρίζω), δεν δούλευε !

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]Στο 32. Θα το καταλάβεις είναι εύκολο. Ανεβαίνεις 2-3 σκαλιά. Στην είσοδο έρχεσαι αντιμέτωπος με καθρέπτες.  ενώ σε έναν από αυτούς γράφει την ιστοσελίδα του σάιτ. Τα καναπεδάκια κόκκινα της φωτιάς! [/size]

[size=12pt]Οχι ρε φίλε! Στο 30 είναι το μαγαζί της Κατερίνας, όχι στο 32! Γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο?[/size] (Τα υπόλοιπα που λες είναι σωστά).

georgiooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως .
και ειναι το τελευταιο στη σειρα απο τα 4, αν λαβεις υποψη τη ροη των αυτοκινητων και οτι ερχεσαι απο πειραιως παντα

Επισκέπτης
η κατερινα θα ειναι στην κολωνου καθε μερα απι τις 17.00 μεχρι τις 11.00!απο την βριλλησου 36 σταματησε!!

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εγώ ρε μάγκες την πάτησα , εκεί που μετά από πολύ κόπο τραβήχτηκα την Παρασκευή μετά τις 17.00 στο μεταξουργείο και μετά από πληροφόρηση ΄φίλων εδώ για το 32 , ήταν κλειστό , πάω στο 30 και ΄βκήκε μια ξανθιά πολύ γρήγορα , δεν μου είπε όνομα η τσατσά οπότε δεν κατέθεσα , και περίμενα μπας κ ανοίξει το 32 τίποτα , όμως και τώρα διαβάζω οτι ήταν στο 30 η Κατερίνα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: άντε πάλι να ξανατραβιέμαι ...

georgiooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
εγω βασικα καταμπερδευτηκα .
πηγα στο 30  το πρωτο μετα το ξενοδοχειο ,με το κοκκινο σαλονι και καναπεδες ιδιου χρωματος και καθρεπτες (παρεπιπτοντος ετσι ειναι και το 32!!) σκαλακια και χαρτι μπουρδελα.κομ και βρηκα την κλοντια 10 το βραδυ χτες!!!
Δεν βαζουν τα ονοματα των πουτανων απεξω απο την πορτα να τελειωνουμε!!

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
α καλά είσαι εγώ έχω χάσει μπάλα προ πολού , γιατί νέος στο Μεταξουργείο , αρε Κατερινάκι δεν έμενες Βριλησού για εμάς τους Βόρειους ,,, λοιπόν να το ξεκαθαρίσω και να βοηθήσει κάνενας ειδήμονας ,, όταν ανεβαίνουμε την Κολωνού (πάμε αντίθετα με τα αυτοκίνητα ) σωστός , το 30 είναι το τελευταίο σπίτι , ανεβαίνεις σκαλία στον πρώτο όροφω με κάτι άσπρους καναπέδες της κακίας ώρας , σ αυτό πήγα Παρασκευή 17,15 και ήταν μια ξανθία , πουθενά καθρέφτες και πουθενά το σήμα μας , το 30β και το 32 ήταν κλειστά , εικάζω οτι το Κατερινάκι είναι στο 30β όπως λέει και στο geocities της ,, σωστός ??

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]α καλά είσαι εγώ έχω χάσει μπάλα προ πολού , γιατί νέος στο Μεταξουργείο , αρε Κατερινάκι δεν έμενες Βριλησού για εμάς τους Βόρειους ,,, λοιπόν να το ξεκαθαρίσω και να βοηθήσει κάνενας ειδήμονας ,, όταν ανεβαίνουμε την Κολωνού (πάμε αντίθετα με τα αυτοκίνητα ) σωστός , το 30 είναι το τελευταίο σπίτι , ανεβαίνεις σκαλία στον πρώτο όροφω με κάτι άσπρους καναπέδες της κακίας ώρας , σ αυτό πήγα Παρασκευή 17,15 και ήταν μια ξανθία , πουθενά καθρέφτες και πουθενά το σήμα μας , το 30β και το 32 ήταν κλειστά , εικάζω οτι το Κατερινάκι είναι στο 30β όπως λέει και στο geocities της ,, σωστός ??[/size]

Λοιπόν, να βάλουμε τα πράματα σε μια τάξη, γιατί πολύ μπέρδεμα έχει πέσει.

Κολωνού 30 είναι 2 μπουρδέλα.
Ένα στο ισόγειο (3 σκαλάκια) καί ένα στον Α όροφο.
Κολωνού 32 είναι 2 μπουρδέλα.
Ένα στο ισόγειο (χωρίς σκαλάκια) καί ένα στον Α όροφο.

Της Κατερίνας το μαγαζί είναι στο 30, το ισόγειο, με τα 3 σκαλάκια. Καθώς βλέπεις τις 2 πόρτες στο 30, η δεξιά.
Δίπλα στο ξενοδοξείο, όπως είπε και κάποιος συνάδελφος.
Δε θυμάμαι γράμμα (30 ή 30 Α ή 30Β), αλλά δε χρειάζεται. Στο 30, το δεξιά. Τα λοιπά (κόκκινοι καναπέδες, καθρέφτες στο σαλόνι κλπ), τα είπαν κι άλλοι συνάδελφοι.
Το επόμενο (αριστερά απ της Κατερίνας) έχει μια σκάλα και σε πάει στον Α όροφο.
Το επόμενο (τρίτο μετά της Κατερίνας) είναι στο άλλο κτίριο, με αρ. 32 Κολωνού. Έχει μιά στριφογυριστή σκάλα και σε πάει στον πρώτο όροφο.
Και τέλος, το τελευταίο απο τα 4 (προς την Πειραιώς) είναι εντελώς ισόγειο, επίσης στο 32, και είναι γωνιακό.
Ξέχασα κάτι?

Επισκέπτης
καυλιαριδες μιν κανετε τιν ζοι σασ δισκολι!το σπιτακι τισ κατερινασ ειναι το προτο ποθ θα σιναντισετε μετα το  ξενοδοχειο!!!!!!πιτσιλιστεεεε ανελειτα καυλιαριδες του  bourdela.com!!!!!

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
καυλιαριδες μιν κανετε τιν ζοι σασ δισκολι!το σπιτακι τισ κατερινασ ειναι το προτο ποθ θα σιναντισετε μετα το  ξενοδοχειο!!!!!!πιτσιλιστεεεε ανελειτα καυλιαριδες του  bourdela.com!!!!!

Πίτσι, το πήρες το Κατερινάκι?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εγώ πάντως ψήνομαι να την πάρω!!!!!!!!!!
Heels φοράει;;;!!!!!!!! χαχα!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Όχι μπότες. Η Κ69 έχει πολύ σέξυ πρόσωπο, φοβερά στήθη, πολύ ωραία μπικίνι πονηρά, και κάνει πολύ καλό κρεβάτι με πολύ καλό feeling. Εχει τακουνάρες ποικιλία. Ανεβαστική κάργα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Το καλυτερο που κανει η Κατερινα ειναι οτι οταν χυσεις συνεχιζει να κουναει για λιγο το κωλαρακι της πανω σου. Αυτο ειναι ολα τα λεφτα. Αυτα τα 3-4 δευτερολεπτα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Έφυγααααααααααααα!!!!!! :boobies: :dancing: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom