KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Πσσσσσσσσσσ....υποκλίνομαι...πάντα τζέντλεμαν...εεεεε οχι και να βαρεσω.....ουτε με τριανταφυλλο.....
Πσσσσσσσσσσ....υποκλίνομαι...πάντα τζέντλεμαν...εεεεε οχι και να βαρεσω.....ουτε με τριανταφυλλο.....
χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα!! καλο!!!!!12βολτη?
ισως για αυτο τρωμε....πορτα,δεν εχει περαση το ειδος τελευταια.....Πσσσσσσσσσσ....υποκλίνομαι...πάντα τζέντλεμαν...
Κι εσύ μαλακομαγνήτη σαν και μένα έχεις?ισως για αυτο τρωμε....πορτα,δεν εχει περαση το ειδος τελευταια.....
εδω που τα λεμε δεν πρεπει να εχεις παραπονο.....εχεις πολλα περιθωρια για επιλογη....Κι εσύ μαλακομαγνήτη σαν και μένα έχεις?
Χαχαχαχαχ...
Σε λίγο θ'ανοίξουμε και κλαμπ όπως το πάμε...χαχαχαχαχ
Εεεε αποφάσισε..πολυ χαμηλη ταση θελει ενισχυτη
xaxaxaxaxaxaxaxa!!! τωρα που το ανοιξαμε!!!Κι εσύ μαλακομαγνήτη σαν και μένα έχεις?
Χαχαχαχαχ...
Σε λίγο θ'ανοίξουμε και κλαμπ όπως το πάμε...χαχαχαχαχ
Εγώ τι κάνω εδώ?
Εδώ είναι το σπίτι μου...χαχαχαχαχ
Κάτσε μια που ήρθες..
Τί να κεράσω?
Καφέ?
Χυμό?
Ένα φοντανάκι μήπως?
Μήπως να πάω στο Άλτερ στην Ανίτα?εδω που τα λεμε δεν πρεπει να εχεις παραπονο.....εχεις πολλα περιθωρια για επιλογη....
απο το να καθεσαι εκει,μονη σου,ισως!!!!!!!Μήπως να πάω στο Άλτερ στην Ανίτα?
Να σου τη δείξω..κάθησε..είναι απασχολημένη τώρα..παλι σε μπουρδελο μπηκα ? γαμω το συνηθιο μου γαμω ...
εναν χυμουλι θα τον επινα , ετσι επηδη σε συμπαθω ...
www.imagerous.com/viewer.php?file=33630428226012921065.png] [/URL]
θα μου δειξεις και την κοπελα ?
Μα δεν είμαι μόνη μου..απο το να καθεσαι εκει,μονη σου,ισως!!!!!!!
Δε σου λέω τι κάνει..γιατί θα καβλώσεις..τι κανει διαβαζει? δινει πανελληνιες ?
ααααα για πες!!! για πες!!!! αρχιζει και μου αρεσει η κουβεντα!!!!!!!!!!!!!!!Δε σου λέω τι κάνει..γιατί θα καβλώσεις..
μαλιστα....οχι και τοσο ευγενικο.....κατι σαν πασατεμπος?Μα δεν είμαι μόνη μου..
Εσάς..τί σας έχω?
Για διακόσμηση?