KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αααααααααααααααχχχ...μ'εχετε φαει εσεις οι αντρεεεεες...απαπαπαπαπα...!!!
μοναδικε μου πελατη, μην διωχνεις το αφεντικοβρε κατερινα αντε νανακια να ξεκουραστεις εμεισ τωρα ξυπνησαμε
Ναι...γιατι βλεπω...τις μπριζολιτσες που ειναι να φτιαξω..να τις παιρνω ετοιμες απο την ψησταρια..βρε κατερινα αντε νανακια να ξεκουραστεις εμεισ τωρα ξυπνησαμε
Ναι...γιατι βλεπω...τις μπριζολιτσες που ειναι να φτιαξω..να τις παιρνω ετοιμες απο την ψησταρια..
Πότε θα κοιμηθω?...Πότε θα ξυπνησω γαμω το τρικι-τρικι μου?
μπα, ειναι το boss σβουρα εδω την χανεις, εκει την βρισκεις, αστα να πανε, μου εχει βγαλει την ψυχη.μαλιστα κυριε αλλα αν συνεχισει ετσι θα την χασουμε θελει ξεκουραση
μηπως, μοναδικε μου πελατη, να πας να μαγειρεψεις στη boss;βρε εστω μια ωρα καλο κανει τισ βριζολες δεν τις εχουμε στο προγραμμα σημερα!
Νανι λοιπον..περασα πολυ ομορφα..καλη σας μερα..και τα λεμε παλι συντομα..μπα, ειναι το boss σβουρα εδω την χανεις, εκει την βρισκεις, αστα να πανε, μου εχει βγαλει την ψυχη.
(ομορφη, ειναι ωρα για υπνο!)
θα ηθελα καποτε να γινω η κλινη σου. εως τοτε καλη ξεκουραση.....Νανι λοιπον..περασα πολυ ομορφα..καλη σας μερα..και τα λεμε παλι συντομα..
Παω να εναποθεσω το κορμι μου εις την κλινην μου να ανακουφιστει..ετσι και ροχαλισω σκουντατε με..
αντε μπάι σααααααααααααααααααας....
Μακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μοναδικε μου πελατη, εγω εμεινα προσωρινα ανεργος :'(Ναι ναι να παω να μπριζολιασουμε μερικες
εγω ανεργος, εσυ αξυλος....ε δεν πειραζει στον ΟΑΕΔ γρηγορα!
[move][size=30pt]ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ[/size][/move]
Βυζουλοβυζαροβυζουλινολατρεια μουουουουουουουουουου...Κατερινουλοκατερινακοκατεριναρα μουυυυυυυυυυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*