Επισκέπτης
αξιζει στην κατερινα να σταματησει και να συνεχισει ηρεμα την ζωη της!!!ειναι ψυχουλα!!
Γιατί να χαρείς αν σταματήσει; Έχει ποτέ η ίδια δηλώσει πώς είναι λυπημένη που συνεχίζει; Ποιος είπε ότι η ίδια δε θεωρεί καλό αυτό που κάνει, ώστε να εύχεστε για κάτι καλύτερο; Δηλαδή, αυτό που κάνει τώρα είναι για κακές κοπέλες;Εγω παιδια να σας πω την αληθεια θα χαρω αν σταματησει.
Μου φαινεται πολυ καλη κοπελα και πιστευω οτι αξιζει κατι καλυτερο στη ζωη της. Δοξα τω θεω θα βρεθουν και αλλες καλες κοπελες αν ψαξετε.
Πουτάνα και ψυχούλα, δε συνδυάζονται; Ποιος σου' πε πώς δεν είναι ήρεμη στη ζωή που κάνει;αξιζει στην κατερινα να σταματησει και να συνεχισει ηρεμα την ζωη της!!!ειναι ψυχουλα!!
Ώπα! Να και οι προσφορές! Σιγά μην ζητήσουμε χορηγία και από την Αρχιεπισκοπή αν αποφασίσει η Κατερίνα να σταματήσει κάτι που η ίδια έχει -προφανώς- επιλέξει να κάνει...μακαρι να σταματησει.... αν το κανει βαζω τα εξοδα του παρτυ !!
¨οπως παραπάνω...Κύριοι αν γίνει αυτό που ειλικρινά το εύχομαι για την Κατερινούλα το πάρτυ θα το αναλάβουμε εμείς ;) Οι 'γνωστοί- άγνωστοι' !!!
Αν τα παραπάνω δεν αποτελούν δραματικοποίηση του όλου θέματος, τότε συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω ούτε να διαβάζω καλά, ούτε και να αντιλαμβάνομαι σωστά...και πού ειδες εσυ το δραμα ????
..γουσταρουμε την κατερινα (και υπαρχουν γνωστοι λογοι γι αυτο) και λεμε γι αυτην τα καλλιτερα....
το δραμα που ειναι ?
Ξαφνικά τι σας έπιασε όλους ; Είναι σαφές πώς η εν λόγω, όσο συμπαθής και αγαπητή κι αν είναι σε όλους μας, ασκεί το επάγγελμα από επιλογή. Είναι ιερόδουλος, πολύ καλή μάλιστα, έχει πολλούς πελάτες, κάνει καλά λεφτά. Επιλογή της θα μπορούσε να είναι να δουλεύει πωλήτρια σε κατάστημα και να παίρνει ένα μισθό. Μη δραματικοποιούμε γεγονότα που η άμεσα εμπλεκόμενη ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία να δραματικοποιήσει.
.... Ώπα! Να και οι προσφορές! Σιγά μην ζητήσουμε χορηγία και από την Αρχιεπισκοπή.....
....ααααα, εσυ το χεις καψει το κακαο..
Έεχεται το κάθε ζήτημα μία-δύο γύρες και πάντοτε καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα: εκείνος που διαφωνεί (ακόμη και δε μπαίνει καν στη σκέψη ν' αντιδικήσει) με κάποιον από 'δώ μέσα,εύκολα και γρήγορα χαρακτηρίζεται κού-κου περίπτωση και όλα έρχονται στη σωστή τους θέση.
τωρα που το λες χμμ ναι μου θυμιζεις παντελεημονα αττικης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..σου μοιαζω για αρχιεπισκοπη ????????
..αν ερθω ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ θα αναθεωρησεις.....!!!!!!
τωρα που το λες χμμ ναι μου θυμιζεις παντελεημονα αττικης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andras37Athina άλλα θέλαμε να πούμε αλλά εσύ κόλλησες στο σκεπτικό που έχεις και φυσικά δεν πρόκειται να στο αλλάξουμε (αλλά ούτε και συ εμάς). Κανείς δεν είπε για την Κατερίνα 'αν ήθελε θα μπορούσε να γίνει μοδίστρα οπότε ήταν επιλογή της' ναι όντως ήταν επιλογή της και καλά έκανε γι'αυτό το επάγγελμα της ιερόδουλου. Απλώς εμείς είπαμε μήπως σταμάτησε την φάση. Και αν ναι τις λέμε τα καλύτερα. Δεν αντιδικείς με κανένα απο δω και καλά κάνεις και γράφεις το σκεπτικό σου.Απλώς εμείς επειδή την ξέρουμε χρόνια είπαμε αυτή την άποψη για την Κατερίνα χωρίς μελό.
Η κρίση δεν περιλαμβάνει άτομα που αμέσως σπεύδουν να λένε πώς "έχω κάψει κακάο", ή προθυμοποιούντα να "μου έρθουν από πίσω" για να μου δείξουν ποιος ξέρει τι...
..κατι θα ξερεις εσυ.... ;)
..σ εχω παρει και δεν θυμαμαι και μου τσαντιστηκες ??