Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αξιζει στην κατερινα να σταματησει και να συνεχισει ηρεμα την ζωη της!!!ειναι  ψυχουλα!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..μακαρι να σταματησει.... αν το κανει βαζω τα εξοδα του παρτυ !!

Επισκέπτης
το αξιζει να ξεκουραστει και να κανει πραγματα που την ευχαριστουν!!νομιζω οτι αρκετα δουλεψε!!ωρα να χαρει  την ζωη της!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ξαφνικά τι σας έπιασε όλους ; Είναι σαφές πώς η εν λόγω, όσο συμπαθής και αγαπητή κι αν είναι σε όλους μας, ασκεί το επάγγελμα από επιλογή. Είναι ιερόδουλος, πολύ καλή μάλιστα, έχει πολλούς πελάτες, κάνει καλά λεφτά. Επιλογή της θα μπορούσε να είναι να δουλεύει πωλήτρια σε κατάστημα και να παίρνει ένα μισθό. Μη δραματικοποιούμε γεγονότα που η άμεσα εμπλεκόμενη ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία να δραματικοποιήσει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..και πού ειδες εσυ το δραμα ????
..γουσταρουμε την κατερινα (και υπαρχουν γνωστοι λογοι γι αυτο) και λεμε γι αυτην τα καλλιτερα....
το δραμα που ειναι ?

Επισκέπτης
το οτι οι συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα λεει τα καλυτερα λογια για τν κατερινα ,κατι σημαινει!!και επειδη ειναι ψυχουλα θελω να την δω μακρυα απο αυτο το επαγγελμα!!οπως και πολλοι αλλοι!!γιατι η νυχτα σε διαφθειρει και πρεπει να τα εχεις πολυ καλα με τον εαυτο σου για να μεινεις ανεπηρεαστος!!και αυτο η κατερινα το καταφερε!!εμεινε ψυχουλα !!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγω παιδια να σας πω την αληθεια θα χαρω αν σταματησει.
Μου φαινεται πολυ καλη κοπελα και πιστευω οτι αξιζει κατι καλυτερο στη ζωη της. Δοξα τω θεω θα βρεθουν και αλλες καλες κοπελες αν ψαξετε.
Γιατί να χαρείς αν σταματήσει; Έχει ποτέ η ίδια δηλώσει πώς είναι λυπημένη που συνεχίζει; Ποιος είπε ότι η ίδια δε θεωρεί καλό αυτό που κάνει, ώστε να εύχεστε για κάτι καλύτερο; Δηλαδή, αυτό που κάνει τώρα είναι για κακές κοπέλες;
αξιζει στην κατερινα να σταματησει και να συνεχισει ηρεμα την ζωη της!!!ειναι  ψυχουλα!!
Πουτάνα και ψυχούλα, δε συνδυάζονται; Ποιος σου' πε πώς δεν είναι ήρεμη στη ζωή που κάνει;
..μακαρι να σταματησει.... αν το κανει βαζω τα εξοδα του παρτυ !!
Ώπα! Να και οι προσφορές! Σιγά μην ζητήσουμε χορηγία και από την Αρχιεπισκοπή αν αποφασίσει η Κατερίνα να σταματήσει κάτι που η ίδια έχει -προφανώς- επιλέξει να κάνει.
Κύριοι αν γίνει αυτό που ειλικρινά το εύχομαι για την Κατερινούλα  το πάρτυ θα το αναλάβουμε εμείς  ;) Οι 'γνωστοί- άγνωστοι' !!!
¨οπως παραπάνω...
..και πού ειδες εσυ το δραμα ????
..γουσταρουμε την κατερινα (και υπαρχουν γνωστοι λογοι γι αυτο) και λεμε γι αυτην τα καλλιτερα....
το δραμα που ειναι ?
Αν τα παραπάνω δεν αποτελούν δραματικοποίηση του όλου θέματος, τότε συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω ούτε να διαβάζω καλά, ούτε και να αντιλαμβάνομαι σωστά.
Συγγνώμη, δε θέλω να αντιδικήσω με κανένα καλό φίλο από 'δώ μέσα (πόσο μάλλον με τόσους πολλούς), αλλά θα επιμείνω να επαναλάβω ότι...
Ξαφνικά τι σας έπιασε όλους ; Είναι σαφές πώς η εν λόγω, όσο συμπαθής και αγαπητή κι αν είναι σε όλους μας, ασκεί το επάγγελμα από επιλογή. Είναι ιερόδουλος, πολύ καλή μάλιστα, έχει πολλούς πελάτες, κάνει καλά λεφτά. Επιλογή της θα μπορούσε να είναι να δουλεύει πωλήτρια σε κατάστημα και να παίρνει ένα μισθό. Μη δραματικοποιούμε γεγονότα που η άμεσα εμπλεκόμενη ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία να δραματικοποιήσει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....ααααα, εσυ το χεις καψει το κακαο..

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Στο κάτω-κάτω, ας λάβει κάποια στιγμή το λόγο και η ίδια η Κατερίνα για να μας πεί αν έχει ανάγκη, ή αν προκαλεί την τόση συμπόνια των καλών μας φίλων...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
....ααααα, εσυ το χεις καψει το κακαο..

Έεχεται το κάθε ζήτημα μία-δύο γύρες και πάντοτε καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα: εκείνος που διαφωνεί (ακόμη και δε μπαίνει καν στη σκέψη ν' αντιδικήσει) με κάποιον από 'δώ μέσα,εύκολα και γρήγορα χαρακτηρίζεται κού-κου περίπτωση και όλα έρχονται στη σωστή τους θέση.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Έεχεται το κάθε ζήτημα μία-δύο γύρες και πάντοτε καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα: εκείνος που διαφωνεί (ακόμη και δε μπαίνει καν στη σκέψη ν' αντιδικήσει) με κάποιον από 'δώ μέσα,εύκολα και γρήγορα χαρακτηρίζεται κού-κου περίπτωση και όλα έρχονται στη σωστή τους θέση.

..οταν καποιος ειναι το 0,000000000001 % καποιου συνολου, εχει προβλημα το συνολο ?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
φιλε γουωρ ξερω οτι εισαι τατουζερης και επισης σου εχω συμπαθεια γιατι σε εχω "κοψει"για γνησιο.

πως θα σου χτυπαγε μεσα σου να σου ευχηθω επι τελους να σταματισεις αυτη τη δουλεια και να συνεχισεις τη ζωη σου ηρεμα???
και εγω την συμπαθω την κατερινα και μου λειπει αλλα της ευχομαι τα καλλιτερα για παρτη της και οπως αυτη γουσταρει.

Επισκέπτης
καποια ατομα εδω μεσα αντρεα εχουμε πει και 2-3 κουβεντες με την κατερινα!!και ειδαμε οτι ειναι αξιολογος ανθρωπος!!και γι αυτο το λογο λεμε οτι θα χαιρομασταν αν βλεπαμε την κατερινα μακρυα απο αυτο το επαγγελμα!!

Επισκέπτης
λαγαρε,οπως ειπα,η νυχτα και καποια επαγγελματα σε διαφθειρουν σωματικα και συναισθηματικα!!για αυτο ειπαμε μακαρι καποια στιγμη η κατερινα να σταματησει!!γιατι ειναι πολυ καλη για να συνεχισει σε αυτο τον χωρο!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Andras37Athina άλλα θέλαμε να πούμε αλλά εσύ κόλλησες στο σκεπτικό που έχεις και φυσικά δεν πρόκειται να στο αλλάξουμε (αλλά ούτε και συ εμάς). Κανείς δεν είπε για την Κατερίνα 'αν ήθελε θα μπορούσε να γίνει μοδίστρα οπότε ήταν επιλογή της' ναι όντως ήταν επιλογή της και καλά έκανε γι'αυτό το επάγγελμα της ιερόδουλου. Απλώς εμείς είπαμε μήπως σταμάτησε την φάση. Και αν ναι τις λέμε τα καλύτερα. Δεν αντιδικείς με κανένα απο δω και καλά κάνεις και γράφεις το σκεπτικό σου.Απλώς εμείς επειδή την ξέρουμε χρόνια είπαμε αυτή την άποψη για την Κατερίνα χωρίς μελό.

Θα απαντήσω σε σένα, γιατί μου αρέσει ο τρόπο που με αντιμετωπίζεις. Κατ' αρχήν, συμπαθώ και εκτιμώ την Κατερίνα όσο και 'σύ -να 'σαι σίγουρος. Επίσης, δεν είπα ότι την θίξατε, ή την προσβάλατε και ούτε έκανα επίθεση σε κανέναν. Απλά, μία διαφωνία εξέφρασα και μάλιστα, απέναντι σε άτομα που διαβάζοντάς τα καιρό εδώ μέσα, έχω καταλάβει πώς είναι έξυπνοι, σοβαροί και γνήσιοι άνθρωποι. Η κρίση δεν περιλαμβάνει άτομα που αμέσως σπεύδουν να λένε πώς "έχω κάψει κακάο", ή προθυμοποιούντα να "μου έρθουν από πίσω" για να μου δείξουν ποιος ξέρει τι... Τέλος, πραγματικά πήρα ως αχρείαστη δραματικοποίηση τα "μακάρι να σταματήσει", "της αξιζει να σταματησει", "να συνεχίσει ηρεμα την ζωη της", τα "είναι  ψυχουλα", τα θα "χαρω αν σταματησει - μου φαινεται πολυ καλη κοπελα και πιστευω οτι αξιζει κατι καλυτερο στη ζωη της". Όλα αυτά ακούγονται ως ένα μαζικό μοιρολόι και ως ένας κλαθμός, γιατί, μία ιερόδουλος (όμορφη, ευγενική, γλυκιά και ανθρώπινη) έλαβε κάποτε την απόφαση και επιλέγει ακόμη να είναι ιερόδουλος. Μιλάμε για απλή αντίφαση, ή για πολλή κουβέντα για ένα non-issue (μη θέμα)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Η κρίση δεν περιλαμβάνει άτομα που αμέσως σπεύδουν να λένε πώς "έχω κάψει κακάο", ή προθυμοποιούντα να "μου έρθουν από πίσω" για να μου δείξουν ποιος ξέρει τι...

..αν και δεν απευθυνεσαι σε μενα, αλλα με αναφερεις, να σου πω με την καλλιτερη διαθεση, πως αυτα ειπωθηκαν απο μενα οταν ειπες εσυ για μενα αλλα.... κοιταξε προηγουμενα ποστ και θα καταλαβεις..

και εν τοιαυτη περιπτωσει, ειναι ιδανικο αυτο που εχουμε εδω μεσα (πολυγνωμια, πολυμορφια, απεριοριστη ελευθερια εκφρασης κλπ κλπ), ομως οταν διαφοροποιουμαστε μονο και μονο για να διαφοροποιουμαστε, δεν προσφερουμε τιποτε..
..τελος, ο καθενας μπορει να κρινει αν εκφραστηκαμε για την κατερινα μοιρολογωντας ή απλα εκφραζοντας την απεριοριστη συμπαθεια μας στον ανθρωπο....

..θεμα για μενα ληξαν....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom