athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.833
- Πόντοι
- 12.756
Βρε μουνόπανα για σας ανησυχώ
ναι μωρη γαμιολα σε πιστεψαμεΒρε μουνόπανα για σας ανησυχώ
εχω την εντυπωση πως και ο νιπλ ψεκας ειναι,μαλακιες λεει οτι εκανε τζονσον.Βρε μουνόπανα για σας ανησυχώ
Λες;εχω την εντυπωση πως και ο νιπλ ψεκας ειναι,μαλακιες λεει οτι εκανε τζονσον.
Με θλίβει που δεν με πιστεύειςναι μωρη γαμιολα σε πιστεψαμε
δεν τον βλεπεις ποσο αρνητικος ειναι για την απογραφη,τι φοβαται? εκτος και αν ειναι φυγοδικος.
Πιο πολύ φοβάται την απογραφή παρά την κολωνοσκοπησηδεν τον βλεπεις ποσο αρνητικος ειναι για την απογραφη,τι φοβαται? εκτος και αν ειναι φυγοδικος.
το επομενο νημα που θα ανοιξω θα ειναι,να παω σε χορογραφο για τον γαμηλιο χορο?Πιο πολύ φοβάται την απογραφή παρά την κολωνοσκοπηση
Ναι. Απο τωρα η απαντηση η δικια μου στην σχετικη ψηφοφορια.το επομενο νημα που θα ανοιξω θα ειναι,να παω σε χορογραφο για τον γαμηλιο χορο?
εχετε προτιμηση και σε χορο?Ναι. Απο τωρα η απαντηση η δικια μου στην σχετικη ψηφοφορια.
Ειμαι του παραδοσιακου. Αρα ξεκιναμε απο βαλς μεχρι καλαματιανο. Τα ηδη ποικιλουν.εχετε προτιμηση και σε χορο?
Του Ζαλόγγου χόρεψεεχετε προτιμηση και σε χορο?
καλυτερα να κανω τον γαμο στα πεδινα τοτε.Του Ζαλόγγου χόρεψε
Θέλει πέντε φορές σεξ την εβδομάδα. Για μεγαλύτερη προστασία. Πρόσφατες μελέτες κιόλας.Για προστάτη μου έχει πει γιατρός πως με μια τη μέρα είσαι κομπλέ...
Εγώ καλού κακού ρίχνω 2-3...
Πονάει γιατί διοχετεύει αέριο στο έντερο να φουσκώνει, να βλέπει καθαρά ο γιατρός την επιφάνεια, μη του ξεφύγει κανενας πολύποδας. Αλλά με μια ένεση μέθης που λέει ο Αθηναίος δεν καταλαβαίνεις κάτι. Πιο μεγαλη ταλαιπωρία είναι η προετοιμασία πριν την εξέταση.μεχρι τωρα 3 εχουν κανει κωλονοσκοπηση και ο 1 πονεσε.
Προετοιμασια αναλογη των κοριτσιων πριν το αναλ???Πονάει γιατί διοχετεύει αέριο στο έντερο να φουσκώνει, να βλέπει καθαρά ο γιατρός την επιφάνεια, μη του ξεφύγει κανενας πολύποδας. Αλλά με μια ένεση μέθης που λέει ο Αθηναίος δεν καταλαβαίνεις κάτι. Πιο μεγαλη ταλαιπωρία είναι η προετοιμασία πριν την εξέταση.
Πολυ χειρότερη. Δε μιλάμε για κλυσμα. Χημικά καθαρτικά που σε ταλαιπωρούν για ώρες. Αλλά είναι προληπτική εξέταση σωτήρια. Θερίζει ο καρκίνος του εντέρου.Προετοιμασια αναλογη των κοριτσιων πριν το αναλ???
Δεν θελω ρε πουστη μουΠολυ χειρότερη. Δε μιλάμε για κλυσμα. Χημικά καθαρτικά που σε ταλαιπωρούν για ώρες. Αλλά είναι προληπτική εξέταση σωτήρια. Θερίζει ο καρκίνος του εντέρου.
Το ευτύχημα είναι πως πρώτη αρνητική σημαίνει επανεξέταση μετά απο επτά εως δεκα χρόνια, ανάλογα το γιατρό.Δεν θελω ρε πουστη μου
εισαι και λεβεντης εισαι και μαλάκας , εχω κανει Φαιζερ γαμιολα , 2 δόσεις και θα κλεισω και Ιανουαριο για 3 δο΄σηεχω την εντυπωση πως και ο νιπλ ψεκας ειναι,μαλακιες λεει οτι εκανε τζονσον.