Νέα

Κολονοσκόπηση, όσα λένε οι άνδρες μεταξύ τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

εχετε κανει κωλονοσκοπηση

• ναι.

• οχι.

• ναι και μου αρεσε.

• ναι αλλα πονεσα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
και μετα ο μουνης ο @birlas θα μοιραζει εδω τα βιντεο στα μελη
θα λεει θες βιντεο με κωλονοσκόπηση Μπαρου ? στειλε πμ
:confused::confused::confused: και ποιος μαλακας θα αγορασει μελομακαρονα? :confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οταν το παρει ο xbox ο Αθηναιος θα εχει παθει καταρράκτη και δεν θα βλεπει το Χριστο του
ναι αλλα θα εχει καθαρο τον κωλαρινο του. :confused: :confused: :confused:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.790
Πόντοι
216
το νημα ειναι για χαβαλε αλλα και για σοβαρα σε οσους ενδιαφερονται.:hi:
Κοίτα, οι περισσότεροι αναφέρουν την φάντα ως πανάκεια, οπότε σε τέτοιο ιατρικό επίπεδο, φυσικά και χωράει ένα τέτοιο νήμα. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί την κολονοσκόπηση ως ταμπού. Εχω χάσει μέλος της οικογένειας από την κακή αρρώστια και τα παίρνω (λανθασμένα) πιο σοβαρά. :hi:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
μεχρι τωρα 3 εχουν κανει κωλονοσκοπηση και ο 1 πονεσε.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.630
Πόντοι
2.606
και μετα ο μουνης ο @birlas θα μοιραζει εδω τα βιντεο στα μελη
θα λεει θες βιντεο με κωλονοσκόπηση Μπαρου ? στειλε πμ
Θα κάνει και προσφορές στο νήμα της Ν.Ρ.
2 βίντεο με 1 πμ, όσοι προλάβετε για τα επόμενα 10 λεπτά θα λέει

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Δεν βαριεσαι τύπε.
Εφτασα 50-51 πλεον. Δοξα τω Θεω.
Ερωτευτηκα, με ερωτευτηκαν, καλα περασα, δεν ειναι αναγκη να φτασουμε και 90 και να πεθανουμε κατακοιτοι και με ανοια μεσα στα κάτουρά μας
Ο πλανηταρχης είναι 80+
Το έχεις σκεφτεί ότι κι εσύ κάποια στιγμή μπορείς να γίνεις πρόεδρος την ΝΔ;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
Δεν βαριεσαι τύπε.
Εφτασα 50-51 πλεον. Δοξα τω Θεω.
Ερωτευτηκα, με ερωτευτηκαν, καλα περασα, δεν ειναι αναγκη να φτασουμε και 90 και να πεθανουμε κατακοιτοι και με ανοια μεσα στα κάτουρά μας
καλα οτι θα καταληξεις κατακοιτος ειναι το μονο σιγουρο...ολα αυτα που κανεις με τις θεοχοντρες που γαμας, θα τα βρεις μπροστα σου τυπε...εσυ και ο καχιασβιλι εχετε διαλυσει την μεση σας..
:woldman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ο πλανηταρχης είναι 80+
Το έχεις σκεφτεί ότι κι εσύ κάποια στιγμή μπορείς να γίνεις πρόεδρος την ΝΔ;
Δεν ειμαι εγω για τετοια

καλα οτι θα καταληξεις κατακοιτος ειναι το μονο σιγουρο...ολα αυτα που κανεις με τις θεοχοντρες που γαμας, θα τα βρεις μπροστα σου τυπε...εσυ και ο καχιασβιλι εχετε διαλυσει την μεση σας..
:woldman:
Και τωρα που το λες νιωθω κατι τσιμπηματα στη μεση...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.150
Πόντοι
456
Φίλος γαστρεντερολόγος (ΕλληνοΑμερικανός) στο Αμερικανικό Πεζικό μου έχει πει ότι πλέον είναι ανγκαιότητα η κολωνοσκόπηση για τα άτομα που καβατζάρουνε τα 45-50,για άτομα που έχουνε ιστορικό με καρκίνο στο έντερο στην ευρύτερη οικογένεια τους και όσα άτομα κάνουνε κακή διατροφή με κρέατα και γενικότερα τροφές με πολύ συντηρητικά (τυποποιημένα όπως τα πατάτακια,έτοιμα γλυκά κτλ κτλ κτλ)
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την κακή ποιότητα διατροφής και το άγχος που κατατρώει τον Δυτικό άνθρωπο της πόλης έχει εκτοξεύσει τον καρκίνο στα έντερα!

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
τα μπουμπλικια τον φαγανε τον αθηναιο και εκανε κωλονοανασκοπηση. :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Φίλος γαστρεντερολόγος (ΕλληνοΑμερικανός) στο Αμερικανικό Πεζικό μου έχει πει ότι πλέον είναι ανγκαιότητα η κολωνοσκόπηση για τα άτομα που καβατζάρουνε τα 45-50,για άτομα που έχουνε ιστορικό με καρκίνο στο έντερο στην ευρύτερη οικογένεια τους και όσα άτομα κάνουνε κακή διατροφή με κρέατα και γενικότερα τροφές με πολύ συντηρητικά (τυποποιημένα όπως τα πατάτακια,έτοιμα γλυκά κτλ κτλ κτλ)
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την κακή ποιότητα διατροφής και το άγχος που κατατρώει τον Δυτικό άνθρωπο της πόλης έχει εκτοξεύσει τον καρκίνο στα έντερα!
Φίλε μου οι Αμερικανικές σουφρες έχουν διαφορά...

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Δεν ειμαι εγω για τετοια

Και τωρα που το λες νιωθω κατι τσιμπηματα στη μεση...
για πλανηταρχης η για προεδρος της νδ? :think:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
κολωνοσκοπηση ενα θεμα υγειας που ειναι ταμπου,εχετε κανει?πρεπει να κανουμε προληπτικα?κανατε και σας αρεσε?
Είχα κάνει μια φορά , έκλαψα λίγο όμως έκατσα :P

Βασικά δύο φορές έχω κάνει , την δεύτερη δεν ξέρω γιατί αλλά πονούσα πολύ ... ενώ την πρώτη δεν θυμάμαι να πονούσα , δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίχτηκε , μια τρίτη δοκιμή μπορεί να βοηθούσε , αν και δεν σκέφτομαι να ξανακάνω.

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Είχα κάνει μια φορά , έκλαψα λίγο όμως έκατσα :P

Βασικά δύο φορές έχω κάνει , την δεύτερη δεν ξέρω γιατί αλλά πονούσα πολύ ... ενώ την πρώτη δεν θυμάμαι να πονούσα , δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίχτηκε , μια τρίτη δοκιμή μπορεί να βοηθούσε , αν και δεν σκέφτομαι να ξανακάνω.
την δευτερη φορα πηρες απλο προγραμμα που λεει και ο αθηναιος. :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.797
Πόντοι
12.756
Μπάρος,Άλεξ, Χαρτοπολεμος κάντε κωλονοσκοπηση
ρε μαλακα θα μας ζαλιζεις σε ολα τα νηματα ? στο ενα καντε εμβολιο , στο αλλο καντε κωλονοσκοπηση , στο αλλο θα λες πηγαιντε να πληρωσετε τα τελη κυκλοφορίας , πηγαιντε να απογραφειτε , αντε γαμησου πιά

• Like
Αντιδράσεις: baros
OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Μπάρος,Άλεξ, Χαρτοπολεμος κάντε κωλονοσκοπηση
εσενα σε εχει βιντεο ο μπιρλας η ο γομολαστιχας? :confused: :confused: :confused:

ρε μαλακα θα μας ζαλιζεις σε ολα τα νηματα ? στο ενα καντε εμβολιο , στο αλλο καντε κωλονοσκοπηση , στο αλλο θα λες πηγαιντε να πληρωσετε τα τελη κυκλοφορίας , πηγαιντε να απογραφειτε , αντε γαμησου πιά
τουλαχιστον ακομα δεν αμς εχει πει να παμε να γαμηθουμε. :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom