baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
τι πληρωνεις κιολας για να σε μαρκαλεψουν?πλεον οχι..πληρωνεις βεβαια 120 ευρω αλλα ξενοιαζεις απο τα παντα
τι πληρωνεις κιολας για να σε μαρκαλεψουν?πλεον οχι..πληρωνεις βεβαια 120 ευρω αλλα ξενοιαζεις απο τα παντα
ελα σπιτι να σου κανω με 50 ευρωπλεον οχι..πληρωνεις βεβαια 120 ευρω αλλα ξενοιαζεις απο τα παντα
αν θες την απλη σχεδον τιποτα αν θες να ξενοιασεις με μεθη,χωρις κλυσματα ,με μικροκαμερες και να εχεις ξυπνησει χαλαρος και ωραιος πληρωνειςτι πληρωνεις κιολας για να σε μαρκαλεψουν?
ερχομαι με την πουτσα-εμβολιοελα σπιτι να σου κανω με 50 ευρω
τι εννοεις απλη?χωρις μεθη?μπαινει ολο μεσα? αυτο ειναι για μερακληδες.αν θες την απλη σχεδον τιποτα αν θες να ξενοιασεις με μεθη,χωρις κλυσματα ,με μικροκαμερες και να εχεις ξυπνησει χαλαρος και ωραιος πληρωνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ερχομαι με την πουτσα-εμβολιο
μου χρωστας με προχειρους υπολογισμους 120x500=60.000 , φερε τα συμβόλαια απο το σπιτι να φας και εναν αναμνηστικοερχομαι με την πουτσα-εμβολιο
δεν πειραζει αγορινα αλλα αν θες σκεψου με και μενα με κανα 20χιλιαρο πριν ερθει η ασχημη ωραΕγω ειμαι αρνητης κολονοσκοπησης.
Μολονοτι εκλεισα πια τα 50, εχω αποφασισει να μην την κανω ποτέ.
τωρα σοβαρα παντως ολο και περισοτερροι πανε και την κανουν και δυστυχως σε ολους κατι βρισκουν.Εγω ειμαι αρνητης κολονοσκοπησης.
ελα εσυ και εχω να σου βαλω 3 gopro στο κωλαντερο σου , μια 65 αρα τηλεοραση , μια μηχανη καφε επαγγελματική , ενα καναπέ και 2 καρεκλες κηπουαν θες την απλη σχεδον τιποτα αν θες να ξενοιασεις με μεθη,χωρις κλυσματα ,με μικροκαμερες και να εχεις ξυπνησει χαλαρος και ωραιος πληρωνεις
οιυτε εναν χαβαλε δεν μπορουμε να γραψουμε? το νημα ειναι για χαβαλε αλλα και για σοβαρα σε οσους ενδιαφερονται.Από πότε θεωρείται ταμπού μια ιατρική εξέταση;
Ναι αλλά θα το βλέπεις σε dvdτι πληρωνεις κιολας για να σε μαρκαλεψουν?
Δεν βαριεσαι τύπε.τωρα σοβαρα παντως ολο και περισοτερροι πανε και την κανουν και δυστυχως σε ολους κατι βρισκουν.
τι θα βγαλουν και πορνο ερασιτεχνικο?Ναι αλλά θα το βλέπεις σε dvd
Αλεξ πρόσεξε έχω χάσει δύο φίλους στα 44 και 52.. Λόγω ότι δεν πήγαν ποτέ να την κάνουν.. Ούτε εγώ έχω πάει γιατί δεν το αποφασίζω, αλλά πρπεει να γίνειΕγω ειμαι αρνητης κολονοσκοπησης.
τον αθηναιο μην ξεχασεις να του αφησεις ενα 500αρι να παρει xbox.Δεν βαριεσαι τύπε.
Εφτασα 50-51 πλεον. Δοξα τω Θεω.
Ερωτευτηκα, με ερωτευτηκαν, καλα περασα, δεν ειναι αναγκη να φτασουμε και 90 και να πεθανουμε κατακοιτοι και με ανοια μεσα στα κάτουρά μας
Ανάμεσα 50 και 90 υπάρχει μεγάλη απόσταση... Δεν παίζεις με το θέμα αυτό..Δεν βαριεσαι τύπε.
Εφτασα 50-51 πλεον. Δοξα τω Θεω.
Ερωτευτηκα, με ερωτευτηκαν, καλα περασα, δεν ειναι αναγκη να φτασουμε και 90 και να πεθανουμε κατακοιτοι και με ανοια μεσα στα κάτουρά μας
οταν το παρει ο xbox ο Αθηναιος θα εχει παθει καταρράκτη και δεν θα βλεπει το Χριστο τουτον αθηναιο μην ξεχασεις να του αφησεις ενα 500αρι να παρει xbox.
Και πολλά σκατα υποθετωΑνάμεσα 50 και 90 υπάρχει μεγάλη απόσταση