Νέα

Κολονοσκόπηση, όσα λένε οι άνδρες μεταξύ τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

εχετε κανει κωλονοσκοπηση

• ναι.

• οχι.

• ναι και μου αρεσε.

• ναι αλλα πονεσα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.843
Πόντοι
12.756
εσυ θα γλυτωσεις απο προστατη αλλα θα πας απο μαλακια. :confused: :confused: :confused:
προτου βαλεις το γαμπριατικο πηγαινε για μια κωλονοσκοπηση μαλακα να ειναι σιγουρη η ν υφη οτι εισαι καλα..επισης Χαρτοπολεμος εκοψε λασπη γιατι ειναι κοτα,απατεωνας,λωποδυτης και λαμογιο

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
προτου βαλεις το γαμπριατικο πηγαινε για μια κωλονοσκοπηση μαλακα να ειναι σιγουρη η ν υφη οτι εισαι καλα..επισης Χαρτοπολεμος εκοψε λασπη γιατι ειναι κοτα,απατεωνας,λωποδυτης και λαμογιο
ντρεπεται να μας διηγηθει τις περιπετειες του. :confused::confused::confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.630
Πόντοι
2.606
Έλα ρε... πλάκα κανω...

Κοίτα, λίγο σοβαρά τώρα, έχω χάσει αρκετούς κοντινούς μου ανθρώπους από καρκίνο.
Μεταξύ αυτών και την μητέρα μου.
Αν σε απασχολεί κάτι, δεν υπάρχουν ντροπές σε αυτά.
Κάνε ότι χρειάζεται για την υγεία σου.

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Έλα ρε... πλάκα κανω...

Κοίτα, λίγο σοβαρά τώρα, έχω χάσει αρκετούς κοντινούς μου ανθρώπους από καρκίνο.
Μεταξύ αυτών και την μητέρα μου.
Αν σε απασχολεί κάτι, δεν υπάρχουν ντροπές σε αυτά.
Κάνε ότι χρειάζεται για την υγεία σου.
οχι ρε δεν με απασχολει,αλλα κυριακη σημερα. :confused: :confused: :confused:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
κολωνοσκοπηση ενα θεμα υγειας που ειναι ταμπου,εχετε κανει?πρεπει να κανουμε προληπτικα?κανατε και σας αρεσε?
Είναι ένα θέμα υγείας που δεν καθόλου ταμπού. Έχω κάνει τρείς φορές και επιβάλεται να κάνουμε προληπτικά άνδρες και γυναίκες. Η ερώτηση αν μας άρεσε είναι παράταιρη για να μην πω ηλίθια. Η εξέταση είναι ανώδυνη αλλά η προετοιμασία για αυτήν έχει ταλαιπωρία.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.781
Πόντοι
5.006
οχι και μου ελεγε καποτε καποιος πως πρεπει ολοι οι αντρες πανω απο τα 40 να κανουμε. :confused: και μαλιστα καθε χρονο μαλλον του αρεσε. :confused:
ακομα καλα ειναι τυπε...αμα αρχισει τα "καθε εβδομαδα", τοτε σιγα σιγα αραιωνε γιατι κατι θελει απο την πάρτη σου...:assshake:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656
κολωνοσκοπηση ενα θεμα υγειας που ειναι ταμπου,εχετε κανει?πρεπει να κανουμε προληπτικα?κανατε και σας αρεσε?

μονο ενας τυπος μπορει να δωσει απαντησεις τυπε :confused: :confused: :confused:

xc.gif

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.843
Πόντοι
12.756
Είναι ένα θέμα υγείας που δεν καθόλου ταμπού. Έχω κάνει τρείς φορές και επιβάλεται να κάνουμε προληπτικά άνδρες και γυναίκες. Η ερώτηση αν μας άρεσε είναι παράταιρη για να μην πω ηλίθια. Η εξέταση είναι ανώδυνη αλλά η προετοιμασία για αυτήν έχει ταλαιπωρία.
πλεον οχι..πληρωνεις βεβαια 120 ευρω αλλα ξενοιαζεις απο τα παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom