Δεν στα εχω ρε πει τοσες μα τοσες φορες; Χωρις ισπανικα δεν σε παιρνει να πας. Το μονο μερος που σε παιρνει ειναι η Καρταχένα αλλα εκει ειναι πανάκριβα. Μουνάρες εχει αλλα θα σε γδυσουν, θα στα παρουν ολα. Αν δεν μπορεις να συνεννοηθεις κινδυνευεις, δεν το καταλαβαινεις; χίλια ποστ πρεπει να γραψω για να τα στα πω; Ο Γιαννης43 εκει που εμενε και στα μερη που κυνηγαγε γκομενες ειναι για εκατομμυριουχους.
Σου ειπε να παρεις αεροπλανο να πας Σαν Ανδρές. Ξέρεις ποσο θα ζητησουν οι μουναρες να ερθουν μαζι σου εκει; 100 Ευρω την μερα στην καλυτερη (300.000 κολομβιανα). Εκει ενα καλο ξενοδοχείο ειναι 80 Ευρω. Εαν δε πας σε περιοδο Χριστουγεννων - Πρωτοχρονιας βαρανε αλύπητα τις τιμες. Φαγητα και διασκεδαση πολυ ακριβα;
Εχεις φάει ενα κόλλημα με μια χωρα, πανεμορφη με μουναρες αλλα μονος να πας χωρις την γλωσσα δεν θα κανεις τιποτε. Εαν εγω σου πω οτι στην παραλία Hollywood στην Cartagena γαμουσα με 20 δολάρια, εσυ δεν θα γαμουσες με το τιποτε, κατω απο 100 δολάρια. Εγω εμεινα στα διαμερισματα του Juan Ventura στο Lagitos με 50 δολλαρια με θεα τον ωκεανο με πισινα, ο Γιαννης43 δεν μπορουσε να βρει αυτα που βρηκα εγω,πηγε στο Hilton το οποιο ειναι εντελώς πιασοκωλικο. Και εαν ο Γιαννης43 μιλαγε λιγα ισπανικα και τωρα κατι καλυτερα τα καταφερε, εσυ; Ο Γιαννης43 πηγαινε σε κυριλε μαγαζια να βρει γκομενες. Τις ιδιες γκομενες ομως τις εβρισκες το πρωι στην παραλια και τις πηδαγες με το 1/3 των χρηματων.
Αυτο προσπαθω αδικα απο οτι φαινεται να σου δωσω να καταλαβεις. Σε αυτες τις χωρες δεν εχει στανταρ τιμες, οπως σε πιασουν. τωρα το καταλαβες ή ακομη;;;
Για αυτό για την παραλία έχει δίκιο ο joedoe.
Οι τιμές πολύ χαλαρώτερες από το βράδυ, κυκλοφορούν διάφορες δεξιά και αριστερά και ψάχνουν τον τουρίστα τους.
Αν είσαι όμως done από το προηγούμενο βράδυ, θέλεις λίγο να ηρεμήσεις στην παραλία και να μην ξεκινάς κουβέντες και διαπραγματεύσεις.
Παρένθεση. Θυμάμαι στην Holywood μπροστά από το Caribe εκεί μέναμε αυτόν τον τύπο τον απατεωνίσκο τον Alesandro τον πέτυχες?
Σου έφερνε ποτά και καφέ και ότι ήθελες και σε κάθε παραγγελία σου (ειδικά αν είχες γκόμενες μαζί σου) αυτοκεραζότανε ποτό και αυτός, συνήθως caipirinha. Πολύ γέλιο.
Αν τον ξαναπετύχω...