Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Δεν στα εχω ρε πει τοσες μα τοσες φορες; Χωρις ισπανικα δεν σε παιρνει να πας. Το μονο μερος που σε παιρνει ειναι η Καρταχένα αλλα εκει ειναι πανάκριβα. Μουνάρες εχει αλλα θα σε γδυσουν, θα στα παρουν ολα. Αν δεν μπορεις να συνεννοηθεις κινδυνευεις, δεν το καταλαβαινεις; χίλια ποστ πρεπει να γραψω για να τα στα πω; Ο Γιαννης43 εκει που εμενε και στα μερη που κυνηγαγε γκομενες ειναι για εκατομμυριουχους.
Σου ειπε να παρεις αεροπλανο να πας Σαν Ανδρές. Ξέρεις ποσο θα ζητησουν οι μουναρες να ερθουν μαζι σου εκει; 100 Ευρω την μερα στην καλυτερη (300.000 κολομβιανα). Εκει ενα καλο ξενοδοχείο ειναι 80 Ευρω. Εαν δε πας σε περιοδο Χριστουγεννων - Πρωτοχρονιας βαρανε αλύπητα τις τιμες. Φαγητα και διασκεδαση πολυ ακριβα;
Εχεις φάει ενα κόλλημα με μια χωρα, πανεμορφη με μουναρες αλλα μονος να πας χωρις την γλωσσα δεν θα κανεις τιποτε. Εαν εγω σου πω οτι στην παραλία Hollywood στην Cartagena γαμουσα με 20 δολάρια, εσυ δεν θα γαμουσες με το τιποτε, κατω απο 100 δολάρια. Εγω εμεινα στα διαμερισματα του Juan Ventura στο Lagitos με 50 δολλαρια με θεα τον ωκεανο με πισινα, ο Γιαννης43 δεν μπορουσε να βρει αυτα που βρηκα εγω,πηγε στο Hilton το οποιο ειναι εντελώς πιασοκωλικο. Και εαν ο Γιαννης43 μιλαγε λιγα ισπανικα και τωρα κατι καλυτερα τα καταφερε, εσυ; Ο Γιαννης43 πηγαινε σε κυριλε μαγαζια να βρει γκομενες. Τις ιδιες γκομενες ομως τις εβρισκες το πρωι στην παραλια και τις πηδαγες με το 1/3 των χρηματων.
Αυτο προσπαθω αδικα απο οτι φαινεται να σου δωσω να καταλαβεις. Σε αυτες τις χωρες δεν εχει στανταρ τιμες, οπως σε πιασουν. τωρα το καταλαβες ή ακομη;;;

Για αυτό για την παραλία έχει δίκιο ο joedoe.
Οι τιμές πολύ χαλαρώτερες από το βράδυ, κυκλοφορούν διάφορες δεξιά και αριστερά και ψάχνουν τον τουρίστα τους.
Αν είσαι όμως done από το προηγούμενο βράδυ, θέλεις λίγο να ηρεμήσεις στην παραλία και να μην ξεκινάς κουβέντες και διαπραγματεύσεις.

Παρένθεση. Θυμάμαι στην Holywood μπροστά από το Caribe εκεί μέναμε αυτόν τον τύπο τον απατεωνίσκο τον Alesandro τον πέτυχες?
Σου έφερνε ποτά και καφέ και ότι ήθελες και σε κάθε παραγγελία σου (ειδικά αν είχες γκόμενες μαζί σου) αυτοκεραζότανε ποτό και αυτός, συνήθως caipirinha. Πολύ γέλιο.
Αν τον ξαναπετύχω...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Τότε λεγότανε Giromatto, τώρα αν λειτουργεί μπορεί να έχει αλλάξει όνομα και ναι ήταν στην παλιά πόλη σε κάποιο στενό και έβλεπες και τον καθεδρικό ναό. Είχε και μέσα στο μαγαζί, αριστερά εστιατόριο με πολύ ωραίες πίτσες, δεξιά έμπαινες στο club.

Τωρα λεγεται Ηλεκτρα, και ειχε μια εσωτερικη πορτουλα και εμπαινες στην πιτσαρια (ειπαμε Ιταλος ο ιδιοκτητης)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Υαnnis43 δεν σου αρεσε το LDV (la dolce vita);; Εισαι βλασφημος  :s&m_1:
Εκτος και εαν το συγκρινεις με την Help στο Ριο, πραγμα ομως που δεν ειναι σωστο, διοτι η Help δεν εχει μετρο συγκρισης και ασε να λενε διαφοροι για Insomnia στην Πατάγια και αλλες βλακειες.
Παντως, μεταξυ μας, για να πηγαινεις Ριο στο φουλ της τουριστικης περιοδου τον Φεβρουάριο, μιλάμε για άλλα οικονομικά τα δικά σου και τα δικά μου μεγέθη.

Οσον αφορα σταμπαρισμα δεν μιλαμε να παει καποιος μία ή δύο φορές. Αλλιως ειναι να πηγαινεις Ταυλανδη καθε 3 και λιγο και αλλιως Κολομβια για τις ελληνικές αρχές. Μην νομιζεις οτι επειδη εσυ περνάς αέρα απο τελωνειακό έλεγχο δεν ψαχνεται απο αστυνομία ποιος παει και ερχεται και που απο υποπτα μερη. Το να πας μια φορα εκει δεν λέει τιποτε.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Παρένθεση. Θυμάμαι στην Holywood μπροστά από το Caribe εκεί μέναμε αυτόν τον τύπο τον απατεωνίσκο τον Alesandro τον πέτυχες?
Σου έφερνε ποτά και καφέ και ότι ήθελες και σε κάθε παραγγελία σου (ειδικά αν είχες γκόμενες μαζί σου) αυτοκεραζότανε ποτό και αυτός, συνήθως caipirinha. Πολύ γέλιο.
Αν τον ξαναπετύχω...

Υπαρχουν αρκετοι τυποι που λυμαινονται αυτη την παραλια, σου πουλανε απο καρεκλα, ομπρέλα για σκιά, ποτά, φαγητο, γυναικες και φυσικά κόκα. Κορυφαίος αρχιλαμόγιος εκει είναι ομως ο Τόνυ 1, γιατι εχει 2 Τόνυ, διοτι και μιλά καλά αγγλικά και εχει τρομερο θυμητικο. Οχι μονο θυμαται το ονομα σου αν πας μετα 5 χρονια, αλλα και τα ονοματα απο τις γκομενες που ειχες. Κάτι φοβερο.

Εαν πηγες εκει πιστευω να δοκιμασες τις γαριδουλες με κρεμμυδακι, κετσαπ και μαγιονεζα στο ποτηράκι. Εαν οχι εχασες

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Yiannis43 δεν εχει ελληνικη πρεσβεια ουτε προξενειο στην κολομβια. Αυτο το ξέρω διοτι εψαξα να ρωτησω τι χρειαζεται για να βγαλω βιζα σε μια γκομενιτσα. οι κολομβιανοι εαν θελουν να παρουν βιζα για ελλαδα στελνουν τα χαρτια τους στο Καρακας. Αυτα που γραφεις ειναι προξενεία της πουτσας, οπου καποιοι επιχειρηματίες για το ονόρε με χαρτί της ελληνικη πρεσβείας στο καράκας υποθέτω, ειτε του δικου μας του υπουργειου εξωτερικών, ονομαστηκαν προξενοι επι τιμης (honarable consulates). Ομως ελληνες υπαλληλοι εκει δε υπαρχουν, ουτε βιζες δινουν, ουτε ελληνικα μιλανε. ειχα και εγω διαμαρτυρηθεί στο κεντρο εξυπηρετησης του υπουργειου εξωτερικών οταν ειχα γυρισει αθηνα τι σκατα προξενεία ειναι και δεν με εξυπηρετούν, τουλάχιστον γιατι δεν μου εστελναν αυτοι τα χαρτιά στο καρακας, αλλα ειναι της πουτσας.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Arkans71 δεν θα μου ξανακολλησεις και εγω σου υποσχομαι οτι δεν θα κανω σχολιο στα δικα σου ποστ.

Yannis43 αυτο που λεει το απολυτο αρσενικο περι γραβατιασμα ειναι κατι που ουτε εγω ποτε καταλαβα τι εννοει ουτε ποτε εχω ακουσει. Υποτιθεται ειναι ενα ειδος βασανιστηριου, αλλα ποιος το κανει που δεν εχω ποτε καταλαβει. Του εχει κολλησει στο μυαλο ομως. Καλό θα ειναι να πει το παιδι που το εχει διαβασει και να βαλει το αντιστοιχο Link να το μαθουμε και εμεις.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Arkans71 δεν θα μου ξανακολλησεις και εγω σου υποσχομαι οτι δεν θα κανω σχολιο στα δικα σου ποστ.

Yannis43 αυτο που λεει το απολυτο αρσενικο περι γραβατιασμα ειναι κατι που ουτε εγω ποτε καταλαβα τι εννοει ουτε ποτε εχω ακουσει. Υποτιθεται ειναι ενα ειδος βασανιστηριου, αλλα ποιος το κανει που δεν εχω ποτε καταλαβει. Του εχει κολλησει στο μυαλο ομως. Καλό θα ειναι να πει το παιδι που το εχει διαβασει και να βαλει το αντιστοιχο Link να το μαθουμε και εμεις.
οτα θα γραφεις μαλακιες και μπαρουφες,να ξερεις οτι θα στην λεω κανονικα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εκτος και εαν το συγκρινεις με την Help στο Ριο, πραγμα ομως που δεν ειναι σωστο, διοτι η Help δεν εχει μετρο συγκρισης και ασε να λενε διαφοροι για Insomnia στην Πατάγια και αλλες βλακειες.
Παντως, μεταξυ μας, για να πηγαινεις Ριο στο φουλ της τουριστικης περιοδου τον Φεβρουάριο, μιλάμε για άλλα οικονομικά τα δικά σου και τα δικά μου μεγέθη.

Οσον αφορα σταμπαρισμα δεν μιλαμε να παει καποιος μία ή δύο φορές. Αλλιως ειναι να πηγαινεις Ταυλανδη καθε 3 και λιγο και αλλιως Κολομβια για τις ελληνικές αρχές. Μην νομιζεις οτι επειδη εσυ περνάς αέρα απο τελωνειακό έλεγχο δεν ψαχνεται απο αστυνομία ποιος παει και ερχεται και που απο υποπτα μερη. Το να πας μια φορα εκει δεν λέει τιποτε.

Joedoe,
Μια φορά πήγα στο LDV δεν είπα ότι δεν μου άρεσε, ήταν αν θέλεις η πρώτη επαφή με Κολομβία. Μετά τι ίδιο βράδυ αν θυμάμαι καλά μπλέξαμε με Candela, Tripleterra και Giromatto που μας άρεσε, απλώς έτσι έγινε. Και μη νομίζεις ότι πηγαίναμε συνέχεια για ψάξιμο, το πρώτο καλοκαίρι επαναλαμβάνω.

Κάπου 2-3η μέρα είδα ένα παιδί, απίστευτο. Τα χρειάστηκα. Ιδια η Salma Hayek απλώς 22 χρονών αντί για 40 τόσο. Οταν λέμε ίδια, πιό όμορφη, πιό ψηλή και Κολομβιάνα από το Medellin. Έχω ακόμα τα video από το κινητό μου που είμαστε στη πισίνα του Hilton και λέει : Salma Hayek Colombiana.
Εμαθα πολλά από αυτήν και για τις Κολομβιάνες, αλλά συνέχεια μαθαίνεις. Μας έδειξε, με τη φίλη της, πράγματα που δεν μπορούσαμε να δούμε στην πόλη και γύρω γύρω. Για αυτό πάντα είναι καλό να κρατάς μερικές μέρες ντόπιες ξέρουν τα πάντα που εσύ δεν πρόκειται να μάθεις και να δεις ποτέ σε μια πόλη, Κάθε στενό και κάθε μαγαζί. Ασε που καθαριζουν παντού με τη γλώσσα και δεν σε πλησιάζει κανείς αφού είσαι με τοπικές γκόμενες, δεν είσαι ψάρι. Εκεί βελτίωνα και κάθε μέρα τα ισπανικά μου αφού μιλάγαμε όλη τη μέρα ισπανικά, με προφορά paisas βέβαια.
Το επόμενο καλοκαίρι και κλείνω το θέμα αυτό, πήρε το αεροπλάνο της από το Medellin και ήρθε μόνη της στο Ξενοδοχείο, ούτε καν στο αεροδρόμιο δεν πήγα να την υποδεχτώ. Εκεί τότε κατάλαβα ένα άλλο λάθος που δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Ποτέ δεν κρατάς επαφή με γκόμενα ένα χρόνο για να την ξαναδείς την επόμενη φορά.
Αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και με πολλές διαφορετικές απόψεις.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1

Το Ground Zero δεν είχε, έχει και θα έχει μέτρο σύγκρισης παγκοσμίως. Εκτός και αν υπάρξει αντικαταστάτης σύντομα.
15 μέρες εκεί και ακόμα και την 14η να λες δεν είναι δυνατόν να αποδοθεί με περιγραφή αυτό το πράγμα.
Λυπάμαι που μαθαίνω ότι θα κλείσει και θα γίνει μουσείο Εικόνας και ήχου.
Οσοι προλάβανε και το είδανε από κοντά ήταν τυχεροί άνθρωποι.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε Arcans,
Να σου γράψω μερικά πράγματα που νομιζω είναι καλύτερα, κατά τη δική μου γνώμη τουλάχιστον.

Αφήνεις για λίγο την Κολομβία και σκέφτεσαι το Rio. Να πέσεις κατευθείαν στο απόλυτο παγκόσμιο κέντρο όσον αφορά κορμάρες, προσωπάρες, γυναικάρες σε ποσότητα και ποιότητα.

Κοιτάς πτήση με Iberia για παράδειγμα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου με Σάββατο 13/2 να είσαι πίσω Αθήνα Κυριακή. Αυτό είναι 9 διανυκτερεύσεις και είναι μια χαρά για αρχή, αλλά μπορείς να το επεκτείνεις και την επόμενη βδομάδα. Στις 19-20-21 είναι το καρναβάλι και γίνεται χαμός όμως.
Αυτή η πτήση κάνει €1,068.

Για 9 βράδυα να πούμε σε διαμέρισμα €70-80 το βράδυ (μόνο διαμέρισμα μπορείς να βριες άπειρα ενοικιαζόμενα στο google για Rio, το ξενοδοχείο δεν συνιστάται με τίποτα) οπότε είσαι περίπου στα €650-700 για σπίτι κλπ.
Σύνολο €1,800 τα πάγια όπως λέμε. Ξεκινάς από εκεί.
Τώρα ανάλογα το Budget σου και την όρεξή σου ανεβαίνεις.
Αν υπολογίσεις και άλλα €1,800-€2,000 για τις 9 μέρες, δηλαδή περίπου €200 την ημέρα, πως να στο πω, θα γυρίσεις πίσω Ελλάδα και ένα μήνα θα έχεις ένα χαμόγελο κολλημένο μόνιμα από αυτά που θα έχεις κάνει και τις γκόμενες που πήρες. Τόσο απλά.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αρχηγε ξερω τι γινετε στην βραζιλια εχει παει ενα κολληταρι μου 3-4 φορες,και μου εχει πει τι γινετε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αρχηγε ξερω τι γινετε στην βραζιλια εχει παει ενα κολληταρι μου 3-4 φορες,και μου εχει πει τι γινετε.
τυπε μουχουν πει οτι οι βραζιλιανες ειναι ξενερωτες στο γαμησι

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τυπε ο δικος μου που εχει παει εκει αλλα μου εχει να ξερεις.
και τον πιστευω γιατι εχω βιντεο που εχει τραβηξει και φωτο.
η βραζιλιανες γαμιουντε τρελλα να ξερεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Δάσκαλε τι παίχτηκε πάλι? Βαρέθηκες το 71? :2funny:
Για πες και τίποτα για Βραζιλία μιας και είσαι γνώστης. :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αυτοί που το είπαν αυτό τύπε μου μάλλον πισωαπάχτρες θα ήταν! :fuck2:

βασίλισσες τύπε! τίποτα άλλο! :pipa1: :2on1: :knockinb: :fuck1:

αρκ! με γεια το 72 ρε!!!! :thumbsup: :thumbsup:

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1

Πλάκα κάνετε για τις βραζιλιάνες έτσι?
Δεν μπορεί να τα γράφετε αυτά χωρίς να θέλετε να γελάσουμε.

Αν κάνετε πλακίτσα να πω και εγώ ότι ένας φίλος μου μου είπε ότι οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες στο γαμήσι και μάλιστα σου φέρνουν και φίλες τους για να τις παρτουζώσεις όλες μαζί.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1

Να πας και εσύ τότε να τα ζήσεις από κοντά.

Με το που θα προσγειωθείς και θα φτάσεις στο διαμέρισμα, έτσι όπως θα είσαι άσπρος και με τα κρύα από την Ελλάδα, πήγαινε στο 44 της Rua Canning.
Και ανέβα επάνω. Και δες και κάτσε κάπου. Αν θυμάσαι την πρώτη μέρα στο στρατό ώς σπάσιμο της μαγκιάς σου, θα έχεις να θυμάσαι και μια άλλη μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom