Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ειμαι Ι5 εγω κομαντο μου, τι κανω εκει κατω ? Ασε που αν ερθω θα μπλεξω με τους απογονους του Εσκομπαρ και δεν θα θελω να γυρισω πισω.
εχεις δικιο κολλητε σε αυτο.θα μπερδεψεις το καφενειο στο χωριο, με την μπογκοτα και θα αρχισεις να την ψαχνεις αλλιως μετα.καλυτερα αραξε στο χωριο,που τους ξερεις και σε ξερουν.
σιγουρα πραγματα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
To Καρακας ανηκει σε αλλη χωρα απο την Cartagena. Αρα πηγες με απευθειας πτηση και οχι με εσωτερικη πτηση

Πήγαμε λέω με Lufthansa στο Caracas (συστήνεται ανεπιφύλακτα άλλο πράγμα και οι Βενεζουελάνες) και από το Caracas για να πάμε στη Bogota δεν θυμάμαι να πήραμε πάλι Lufthansa, θα σε γελάσω. Νομίζω πήγαμε με τοπική αεροπορική εταιρεία, αυτό εννοώ.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
φιλε κατι αλλες ερωτησεις.

χρειαζετε να βγαλεις βιζα για να πας?

υπαρχει ελληνικη πρεσβεια αν γινει καμια στραβη εκει?

ενας ειχε πει οτι οποιος παει απο ελλαδα κολομβια το εχουν σταμπαρισμενο.

τις γκομενες τις αφηνουν να μπαινουν στα ξενοδοχεια η θελουν φραγκα?

εχει στριπτιτζαδικα-κολομπαρα?

να τρως σε εστιατορια εξω  η μονο μεσα στα ξενοδοχεια?

και οτι αλλο νομιζεις εσυ χρησιμο πες το.

πιστευω να κανουν roaming με κολομβια η ελληνικες εταιριες κινητης τηλεφωνιας.

Φίλε Arcans,

Δεν χρειάζεται να βγάλεις visa. Visa έχω βγάλει μόνο για Κούβα παλιότερα και για Μόσχα πριν ένα χρόνο περίπου. Στην Κολομβία πας με το διαβατήριό σου.

Ελληνική πρεσβεία σίγουρα υπάρχει στην πρωτεύουσα της χώρας που είναι η Bogota. Δεν το είχα καν ψάξει από πριν. Αν χρειαστεί κάτι μπαίνεις στο Internet και βρίσκεις και που είναι και τα τηλέφωνα.

Το σταμπάρισμα δεν το καταλαβαίνω, με μας δεν έγινε κάτι τέτοιο μην ακούς βλακείες.

Στο Hilton την πρώτη φορά βάζαμε τις γκόμενες αέρα χωρίς να μας ρωτάει κανείς τίποτα. Μάλιστα ο φίλος μου είχε πιάσει και ένα άλλο δωμάτιο σε διπλανό ξενοδοχείο για να μην είμαστε 4 στο δωμάτιο (είχαμε ένα δωμάτιο στο Hilton). Και πήδαγε εκεί αυτός. Εγώ στο Hilton 8ο όροφο μπροστά με υπέροχη θέα. Ελπίζω να μην μας διαβάζει τώρα γιατί θα το θυμηθεί και θα γελάει.
Στο Caribe το επόμενο καλοκαίρι μας σκίσανε. Το θυμάμαι ακριβώς. Όταν το βράδυ, κάθε βράδυ γυρίζαμε με γκόμενες μας βάζανε να πληρώσουμε 110,000 colombian pesos για κάθε γκόμενα, δηλαδή περίπου €35. Μετά τις πρώτες μέρες και αφού είδανε στη reception ότι το κάνουμε standard αυτό, μας κατεβάσανε την τιμή και πληρώναμε 90,000 δηλαδή €30. Ο φίλος μου και πάλι πήρε και 2ο δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο και τις πήγαινε εκεί τις δικές του. Είναι πολλές σου λέω και άμα λες ότι μένω στο Caribe θέλουν όλες να έρθουν. Παρένθεση εδώ, είχε ένα club εκεί που άνοιγε αργά, μετά τις 02:00, 03:00 το βράδυ. Το λέγανε Giromatto, τώρα δεν ξέρω πως το λένε. Παναγία μου τι ερχόταν εκεί πέρα. Αγρια εξωτικά πλάσματα. Ολες για take away.
Βρήκα όμως και ένα κόλπο, το μεσημέρι - απόγευμα τις έβαζα από την πορτούλα που έχει στην πισίνα και νομίζανε ότι είμαστε ζευγάρι, οπότε για τις μεσημεριανές που παίρναμε από την παραλία δεν τις χρεωνόμαστε σαν guests.

Είχε όχι όμως πολλά. Στα strip ήταν πιό ακριβά οι γκόμενες απο τα clubs είχε όμως κάτι ξανθιές και γαλανομάτες Κολομβιάνες απίθανες. Αν σου δείξω κάποτε video και φωτό θα καταλάβεις τι εννοώ,

Συνήθως τρώγαμε στα ξενοδοχεία αλλά και έξω είχε πολύ καλό και φτηνό φαγητό. Ακόμα και σε βενζινάδικο έχει πίτσες το πρωί και ότι θέλεις.

Τα κινητά δουλεύουν μια χαρά και σου δίνουν όλες το κινητό τους και τις παίρνεις. Με Ελλάδα μιλάς κανονικά.

Λοιπόν, αν πας προτείνω το εξής.

1. Βρίσκεις στην Cartagena τα ωραιότερα πλάσματα που έχεις δει και τα παίρνεις για ολοήμερη εκδρομή με σκάφος 2 ώρες από τη πόλη στα Islas Rosarios. Εκεί να δεις νερά και θάλασσα.
2. Παίρνεις αεροπλάνο και τις πας στο San Andres άλλο τρομερό εξωτικό νησί 450 χλμ βόρεια από την πόλη στο αρχιπέλαγος. Google it. Μένεις σε ένα τρομερό ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα με 2 θεές και λες ποιός είμαι επιτέλους....

Μην συνεχίσω, ρώτα ότι θες.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Arkans 100 μηνυματα σου εστειλα οτι εκει δεν πας χωρις ισπανικα, συνεχιζεις να ρωτας τα ιδια και τα ιδια. Ο δε τυπος που ρωτας, πηγε στα πιο ακριβα ξενοδοχεια του Καρακας και της Καρθαγενης, εκανε καμακι στο πιο κυριλε μαγαζι στην Παλια Πολη πανω στα τείχη με θεα την θάλασσα και χαλασε 3000 ευρω σε 10 μερες. Δεν το καταλαβαινεις οτι ο ανθρωπος παιζει σε αλλες κατηγοριες, απο οτι τουλαχιστον η μεγαλη πλειοψηφια εδω;;  Με τετοιο μπατζετ και στου βοδιου το κερατο να παει ο ανθρωπος υπεροχα θα περασει, εσυ ομως; Οσον αφορα την ασφαλεια εαν κινησε μονο μεσα στην Παλια Πολη και στο Lagitos και ουτε ενα μετρο εκτος απο αυτά, αντε λιγο και στην Boca Grande, δεν θα εχεις προβλημα (σχετικο).
ΑΑΑ και κατι τελευταιο, που στο εχω πει και θα στα ξαναπω, η Καρθαγενη που ειναι μεν ασφαλη πολη εχει ακριβως τις διπλασιες τιμες απο ολη την υπολοιπη Κολομβια, διοτι εχει τουρισμο κυριως Αμερικανους με κρουαζιεροπλοια. Δεν παιρνει ομως κανεναν να παει αλλου, τουλαχιστον την 1 φορα.

Αν χάλαγα €3,000 μόνο, τότε θα ήμουν ευτυχισμένος.
Δεν κάνω πλάκα ούτε το παίζω. Γίνεται και φτηνά δεν λέω. Απλώς ορισμένα πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις και βγαίνεις εκτός προυπολογισμού.

Μπείτε εδώ να δείτε τι παίζει από τιμές και πολυτελή διαβίωση στη Cartagena. Δείτε μόνο κάτι σπίτια.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Φίλε Arcans,

Ελληνική πρεσβεία σίγουρα υπάρχει στην πρωτεύουσα της χώρας που είναι η Bogota. Δεν το είχα καν ψάξει από πριν. Αν χρειαστεί κάτι μπαίνεις στο Internet και βρίσκεις και που είναι και τα τηλέφωνα.

Το σταμπάρισμα δεν το καταλαβαίνω, με μας δεν έγινε κάτι τέτοιο μην ακούς βλακείες.

Εγω μεγάλε λέω βλακειες οτι αν πηγαινεις συχνα κολομβια σταμπαρεσε, ενώ εσύ που λες ότι έχει σίγουρα ελληνική πρεσβεία στην Μπογκοτά λες εγγυημένα πραγματα, ετσι δεν ειναι;

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Εγω μεγάλε λέω βλακειες οτι αν πηγαινεις συχνα κολομβια σταμπαρεσε, ενώ εσύ που λες ότι έχει σίγουρα ελληνική πρεσβεία στην Μπογκοτά λες εγγυημένα πραγματα, ετσι δεν ειναι;
φιλε καλυτερα να σταματησεις να μιλας εσυ για κολομβια.απο οτι φαινετε δεν ξερεις τιποτα και τζαμπα εκτιθεσε. στο παρακατω λινκ ειναι τα προξενεια τις ελλαδο,και μαλιστα εχει και 2 προξενεια.ενα στην μποκοτα και ενα στην cartagena.
αντε ρουφα το γαλα τωρα και παιξε με την χοντρουλα σου.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
φιλε δες και την διευθυνηση της πρεσβειας τις κολομβιας στην ελλαδα.

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ 
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Βρασίδα 3     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-7236848

πανε καμια βολτα απο δευτερα να πιεις ενα καφεδακι να σου πουν τι γινετε και με τους ανταρτες και ελα να μας τα γραψεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
δες και τα προξενεια τις ελλαδος στην κολομβια τωρα.

Τίτλος: Αμισθο Γενικό Προξενείο Bogota
Διεύθυνση: Carrera 12 A No 78/18, Santa Fe De Bogota D.C., Colombia
Τηλέφωνο: (00571) 2113576, 3220880
Fax: (00571) 2111845

Τίτλος: Αμισθο Προξενείο Cartagena
Διεύθυνση: Carrera 9, Esq. Edificio Castillo del Mar, Castillo Grande, Cartagena, Colombia
Τηλέφωνο: (00575) 6627208, 6551352
Fax: (00575) 6626570, 6627592

φιλαρακο σου ειχα πει και πιο παλια αν θυμασε οταν θα λες κατι να εισαι σιγουρος,μουφες δεν θελουμε εδω.χορτατοι ειμαστε.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Κολομβία 

I . Διπλωματικές Σχέσεις
Η Χώρα μας εκπροσωπείται διπλωματικώς στην Κολομβία, μέσω παράλληλης διαπίστευσης, από την ελληνική Πρεσβεία Καράκας.

II. Συμβατικό πλαίσιο

Το συμβατικό πλαίσιο που διέπει τις σχέσεις Ελλάδος - Κολομβίας είναι το εξής:

-Συμφωνία οικονομικής, επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας (Ν. 2415/1996 ΦΕΚ 138/Α/3.7.1996).

-Συμφωνία μορφωτικής συνεργασίας (Ν. 2122/1993 ΦΕΚ 44/Α/31.3.1993)

Πρόγραμμα μορφωτικής, εκπαιδευτικής και επιστημονικής συνεργασίας (Υπ.Απόφαση 7.4.1998 ΦΕΚ  91/Α/28.4.1998)

Μορφωτικό Πρόγραμμα (Υπ. Απόφαση 20.11.2001 ΦΕΚ 273/Α/30.1.2001)

III.Πολιτικές σχέσεις

Η Ελλάδα συμμετέχει στο λεγόμενο Group 24, δηλαδή την ομάδα χωρών που προσφέρουν τις καλές τους υπηρεσίες προκειμένου να εξευρεθεί μια ειρηνική λύση στο πρόβλημα εσωτερικής ασφάλειας που ταλανίζει την Κολομβία επί δεκαετίες, το οποίο συνίσταται στη δράση πλήθους παράνομων, ένοπλων, ένστολων και καλά οργανωμένων, ομάδων και την έξαρση του ναρκοεμπορίου, των επαγγελματικών απαγωγών, κλπ.

IV.Οικονομικές και Εμπορικές Σχέσεις

Οι εμπορικές ροές Ελλάδος-Κολομβίας είναι πολύ περιορισμένες, αλλά η τάση εξέλιξης του όγκου του εμπορίου είναι αυξητική. Ο μικρός όγκος του διμερούς εμπορίου οφείλεται, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο χωρών και το συνακόλουθο υψηλό μεταφορικό κόστος των προϊόντων.

Για περισσότερα δείτε σημείωμα Β5 Διεύθυνσης…

V.Πολιτιστικές σχέσεις

Στην πρωτεύουσα Μπογκοτά υπήρχε πολιτιστικός σύλλογος με τίτλο "Φιλελληνική Δόξα" (Doxa Philo-Helenica). Επρόκειτο για μια ομάδα, κυρίως ακαδημαϊκών, που προσπαθούσαν να διαδώσουν τις ελληνικές πολιτιστικές ιδέες με διοργάνωση διαλέξεων, δημοσίων συζητήσεων και απαγγελιών έργων Ελλήνων ποιητών. Ο Σύλλογος, όμως, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, έχει αδρανήσει.

VI. Oμογένεια

Σύμφωνα με στοιχεία του Προξενικού Γραφείου της Πρεσβείας Καράκας, η ελληνική ομογένεια στην Κολομβία περιορίζεται σε 29 άτομα. Στη Μπογκοτά υπάρχει ιδιωτική ελληνορθόδοξη εκκλησία, στην οποία, όμως, όποτε λειτουργεί, με την άδεια του ιδιοκτήτη της, δεν ιερουργούν Έλληνες ιερείς.

μαγκες 29 συναγωνιστες εχει στην κολομβια δικου μας.
εχει και εκκλησια για οποιον γουσταρει να αναψει και κανενα κερι,μια και βρεθηκε στο παραδεισο τις κολομβιας. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Παρένθεση εδώ, είχε ένα club εκεί που άνοιγε αργά, μετά τις 02:00, 03:00 το βράδυ. Το λέγανε Giromatto, τώρα δεν ξέρω πως το λένε. Παναγία μου τι ερχόταν εκεί πέρα. Αγρια εξωτικά πλάσματα. Ολες για take away.

Τετοιο μαγαζι δεν υπαρχει. Απο περιγραφη που κανεις και εαν ειναι στην Παλια Πολη, εννοεις μαλλον το Ηλεκτρα, το οποιο μαζευει ολα τα μουνια μετα τις 2 το πρωι και ειδικοτερα από το αδελφακι μαγαζι La Dolce Vita που ειναι στο Lagitos και τα εχει ο ιδιος Ιταλος. Καλα γνωστης της Cartagena και δεν εκανες μια αναφορα στην La Dolce Vita και στην παραλία Hollywood με τον χρυσοδόντι Tony;;;

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Κολομβία 

I . Διπλωματικές Σχέσεις
Η Χώρα μας εκπροσωπείται διπλωματικώς στην Κολομβία από την ελληνική Πρεσβεία Καράκας.

VI. Oμογένεια

Σύμφωνα με στοιχεία του Προξενικού Γραφείου της Πρεσβείας Καράκας, η ελληνική ομογένεια στην Κολομβία περιορίζεται σε 29 άτομα. Στη Μπογκοτά υπάρχει ιδιωτική ελληνορθόδοξη εκκλησία, στην οποία, όμως, όποτε λειτουργεί, με την άδεια του ιδιοκτήτη της, δεν ιερουργούν Έλληνες ιερείς.

Πριν παω να ρουφηξω εγω το γαλα μου, μαθε εσυ ελληνικα, διοτι εμεις επρεπε να βαζουμε σφραγιδες αποπλου και κατοπλου και ξερω καλυτερα απο εσενα τι εχει και τι δεν εχει εκει. Και εσυ μαλλον αγραμματος εισαι και δεν ξερεις να διαβαζεις, ο αλλος ο κοσμογυρισμενος ακομη επιμενει οτι εχει ελληνικη πρεσβεια στην Μποκοτά?

Και καλα αφού εχει ελληνικο προξενειο στην Μποκοτά γιατι στο σάιτ που βρηκες αυτα, τα στοιχεία για την ελληνικη ομογενεια τα δίνει το προξενικο γραφείο της πρεσβείας καράκας;;; διοτι αν θυμαμαι καλα το καράκας ειναι πρωτευουσα της Βενεζουέλας, και αν δεν με απατα η μνημη μου η παλια μεγαλη Κολομβια εχει χωρισθει από οταν την απελευθέρωσε ο Bolivar και η Βενεζουελα και ο Παναμας ανεξαρτοποιηθηκαν.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εχεις μια εμμονη με την ιστορια τις κολομβιας σαν χωρα.στα παπαρια μου για τους ανταρτες,για την ανεξαρτισια τις κολομβιας,τις βενεζουελας,του καρακας,και του καθε μαλακας που αναφερεις.επισης στα αρχιδια μου απο που περνει σφραγιδες το πλοιο,και απο που βαζει πετρελαιο ο καπετανιος.φιλαρακο ο γιαννης 43 εκανε μια αναφορα πολυ καλη.μπορεις να κανεις μια τετοια και εσυ? μαλλον οχι.τωρα τι κανεις δηλαδη καθεσε και εξεταζεις το γιαννη αν τα ειπε σωστα? εσυ που τα ξερεις γιατι δεν τα εγραψες τοσο καιρο ρε?

φιλε αν εχει κατι σωστο να πεις για κολομβια που να ισχυει εν ετη 2009 πες το.ειδαλως παρκαρισε και μην γραφεις μαλακιες.

ειναι σαν να σε ρωταει καποιος για την σημερινη κατασταση τις ελλαδος, και εσυ να του λες για τον ελληνοτουρκικο πολεμο του 21.φιλε για ξεναγος δεν κανεις να ξερεις.για να ξεναγησεις κανενα καπη σε κανενα μουσειο μπορει να εισαι καλος.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
φιλε αν εχει κατι σωστο να πεις για κολομβια που να ισχυει εν ετη 2009 πες το.ειδαλως παρκαρισε και μην γραφεις μαλακιες.

Δεν στα εχω ρε πει τοσες μα τοσες φορες; Χωρις ισπανικα δεν σε παιρνει να πας. Το μονο μερος που σε παιρνει ειναι η Καρταχένα αλλα εκει ειναι πανάκριβα. Μουνάρες εχει αλλα θα σε γδυσουν, θα στα παρουν ολα. Αν δεν μπορεις να συνεννοηθεις κινδυνευεις, δεν το καταλαβαινεις; χίλια ποστ πρεπει να γραψω για να τα στα πω; Ο Γιαννης43 εκει που εμενε και στα μερη που κυνηγαγε γκομενες ειναι για εκατομμυριουχους.
Σου ειπε να παρεις αεροπλανο να πας Σαν Ανδρές. Ξέρεις ποσο θα ζητησουν οι μουναρες να ερθουν μαζι σου εκει; 100 Ευρω την μερα στην καλυτερη (300.000 κολομβιανα). Εκει ενα καλο ξενοδοχείο ειναι 80 Ευρω. Εαν δε πας σε περιοδο Χριστουγεννων - Πρωτοχρονιας βαρανε αλύπητα τις τιμες. Φαγητα και διασκεδαση πολυ ακριβα;
Εχεις φάει ενα κόλλημα με μια χωρα, πανεμορφη με μουναρες αλλα μονος να πας χωρις την γλωσσα δεν θα κανεις τιποτε. Εαν εγω σου πω οτι στην παραλία Hollywood στην Cartagena γαμουσα με 20 δολάρια, εσυ δεν θα γαμουσες με το τιποτε, κατω απο 100 δολάρια. Εγω εμεινα στα διαμερισματα του Juan Ventura στο Lagitos με 50 δολλαρια με θεα τον ωκεανο με πισινα, ο Γιαννης43 δεν μπορουσε να βρει αυτα που βρηκα εγω,πηγε στο Hilton το οποιο ειναι εντελώς πιασοκωλικο. Και εαν ο Γιαννης43 μιλαγε λιγα ισπανικα και τωρα κατι καλυτερα τα καταφερε, εσυ; Ο Γιαννης43 πηγαινε σε κυριλε μαγαζια να βρει γκομενες. Τις ιδιες γκομενες ομως τις εβρισκες το πρωι στην παραλια και τις πηδαγες με το 1/3 των χρηματων.
Αυτο προσπαθω αδικα απο οτι φαινεται να σου δωσω να καταλαβεις. Σε αυτες τις χωρες δεν εχει στανταρ τιμες, οπως σε πιασουν. τωρα το καταλαβες ή ακομη;;;

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Δεν στα εχω ρε πει τοσες μα τοσες φορες; Χωρις ισπανικα δεν σε παιρνει να πας. Το μονο μερος που σε παιρνει ειναι η Καρταχένα αλλα εκει ειναι πανάκριβα. Μουνάρες εχει αλλα θα σε γδυσουν, θα στα παρουν ολα. Αν δεν μπορεις να συνεννοηθεις κινδυνευεις, δεν το καταλαβαινεις; χίλια ποστ πρεπει να γραψω για να τα στα πω; Ο Γιαννης43 εκει που εμενε και στα μερη που κυνηγαγε γκομενες ειναι για εκατομμυριουχους.
Σου ειπε να παρεις αεροπλανο να πας Σαν Ανδρές. Ξέρεις ποσο θα ζητησουν οι μουναρες να ερθουν μαζι σου εκει; 100 Ευρω την μερα στην καλυτερη (300.000 κολομβιανα). Εκει ενα καλο ξενοδοχείο ειναι 80 Ευρω. Εαν δε πας σε περιοδο Χριστουγεννων - Πρωτοχρονιας βαρανε αλύπητα τις τιμες. Φαγητα και διασκεδαση πολυ ακριβα;
Εχεις φάει ενα κόλλημα με μια χωρα, πανεμορφη με μουναρες αλλα μονος να πας χωρις την γλωσσα δεν θα κανεις τιποτε. Εαν εγω σου πω οτι στην παραλία Hollywood στην Cartagena γαμουσα με 20 δολάρια, εσυ δεν θα γαμουσες με το τιποτε, κατω απο 100 δολάρια. Εγω εμεινα στα διαμερισματα του Juan Ventura στο Lagitos με 50 δολλαρια με θεα τον ωκεανο με πισινα, ο Γιαννης43 δεν μπορουσε να βρει αυτα που βρηκα εγω,πηγε στο Hilton το οποιο ειναι εντελώς πιασοκωλικο. Και εαν ο Γιαννης43 μιλαγε λιγα ισπανικα και τωρα κατι καλυτερα τα καταφερε, εσυ; Ο Γιαννης43 πηγαινε σε κυριλε μαγαζια να βρει γκομενες. Τις ιδιες γκομενες ομως τις εβρισκες το πρωι στην παραλια και τις πηδαγες με το 1/3 των χρηματων.
Αυτο προσπαθω αδικα απο οτι φαινεται να σου δωσω να καταλαβεις. Σε αυτες τις χωρες δεν εχει στανταρ τιμες, οπως σε πιασουν. τωρα το καταλαβες ή ακομη;;;
ακου φιλε για να τελειωνουμε με εσενα,γιατι εισαι εκτος πραγματικοτητας.
στο εχω ξαναπει οτι δεν μιλας με κανενα συνταξουχο του ι.κ.α και ουτε με κανενα παιδακι που περνει 700 ευρω το μηνα.διαβασε αν θελεις τις αναφορες μου για σοφια και σαντανσκι και θα καταλαβεις τη εννοω.

(θα τα γραφω λιγο αναλυτικα για να καταλαβαινουν ολοι συναγωνιστες τις μαλακιες και τις ασυναρτησιες που γραφεις.)

οταν παω στην σοφια και μενω στο χιλτον η στο σερατον και πληρωνω 120-130ευρω την βραδια στα παπαρια μου φιλε αν δωσω στην κολομβια και 150 ευρω.τα 80 ευρω που θεωρεις εσυ πολλα τα πληρωνω στο σαντανσκι στο medine η στο πιριν οταν παω και μενω.πιστευω να καταλαβαινεις οτι εγραψες μαλακια.

αν θεωρεις οτι ειναι ακριβα να εχεις μια γκομενα ολη την μερα για 100 ευρω,σε πληροφορω οτι ενα δυωρο γαμησι στο σαντανσκι βγαινει στα 70 ευρω και 100 για 4-5 ωρες.αλλα φιλε και παλι δεν μας πιανουν το κωλο.και 150 ευρω δινω για μια μερα ολοκληρη αν ειναι κανενας μουναρος τρελος.οσο για να ψαχνω να γαμησω με 20 δολλαρια,δεν προκειτε να το κανω σε καμια περιπτωση,και δεν με ενδιαφερει και δεν το συζηταω καν.πιστευω να καταλαβαινεις και αυτη σου την μαλακια.

οταν θα βγαινω το βραδυ εξω εννοειτε οτι θα πηγαινω στα καλυτερα και πιο ασφαλεστερα μαγαζια,και ας πληρωνω και το ποτο οσο στην ελλαδα.για να πηγαινω στους τελευταιους τεκεδες τις κολομβιας μηπως και γαμησω με 10 ευρω δεν το συζηταω ουτε και αυτο φιλε.πιστευω να καταλαβες και αυτη τη μαλακια που λες.

και τελος για να κλεισουμε αυτη τη συζητηση εχω καταληξη οτι για να κανεις αυτο το ταξιδι στην κολομβια και να περασεις καλα για 10-15 μερες πρεπει να εχεις τουλαχιστον 5000ευρω καβαντζομενα γιαυτο το ταξιδι.αν φερεις και ρεστα πισω ακομα καλυτερα.

στα λεω φιλαρακο αυτα για να μην συνεχιζεις να γραφεις μαλακες και ασχετοσυνες.εσυ στο ξαναλεω αν ξερεις κατι και ειναι σωστο να το γραφεις.και μην κανεις κουμαντο στην τσεπη του καθενος.εσυ γραψε οτι ξερεις και ασε να κανει κουμαντο ο καθενας στην τσεπη του.

ειχες το ανταρτικο μεχρι τωρα,αρχισες να μας βγαζεις και το οικονομικο τωρα.

παντως να ξερεις οτι αν αποφασισω να παω καποτε θα εισαι ο τελευταιος που θα παρω σοβαρα αυτα που λεει.μεχρι στιγμης λες μαλακιες και ασυναρτησιες να ξερεις.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1

Δεν το είπα για σένα ότι λες βλακείες, δεν εχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω, γενικά μίλαγα, δεν αισθάνθηκα κάτι σε σχέση με σταμπάρισμα αυτό είναι όλο, γενικά τοποθετήθηκα καθώς ο πιό πολύς κόσμος, και φίλοι ακόμα ξέρεις τι με ρωτάνε όταν ακούνε για τέτοιες χώρες? Καλά δεν φοβάσαι? Ανασφάλεια, κλέφτες δολοφόνοι, το τι έχω ακούσει δεν μπορώ να περιγράψω.

Εδώ είναι, τώρα το έψαξα οι διπλωματικές αρχές στην Κολομβία, έχει και στην Cartagena, τώρα μόλις το έμαθα.
Αρα το σίγουρα που έγραψα, είναι σίγουρα 100%.

Greece Consulate , Colombia
Carrera 32, No 21-120
PO Box 176
Barranquilla
Colombia
Phone:
+57-58-3405627
Fax:
+57-58-3408487

Carrera 9, Esq. Edificio Castillo del Mar
Castillo Grande
Cartagena
Colombia
Phone:
+57-5-6627208
+57-5-6551352
Fax:
+57-5-6626570
+57-5-6627592

Carrera 12 A No 78/18
Santa Fe De Bogota
Colombia
Phone:
+57-1-2113576
+57-1-3220880
Fax:
+57-1-2111845

View on Map

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Τετοιο μαγαζι δεν υπαρχει. Απο περιγραφη που κανεις και εαν ειναι στην Παλια Πολη, εννοεις μαλλον το Ηλεκτρα, το οποιο μαζευει ολα τα μουνια μετα τις 2 το πρωι και ειδικοτερα από το αδελφακι μαγαζι La Dolce Vita που ειναι στο Lagitos και τα εχει ο ιδιος Ιταλος. Καλα γνωστης της Cartagena και δεν εκανες μια αναφορα στην La Dolce Vita και στην παραλία Hollywood με τον χρυσοδόντι Tony;;;

Τότε λεγότανε Giromatto, τώρα αν λειτουργεί μπορεί να έχει αλλάξει όνομα και ναι ήταν στην παλιά πόλη σε κάποιο στενό και έβλεπες και τον καθεδρικό ναό. Είχε και μέσα στο μαγαζί, αριστερά εστιατόριο με πολύ ωραίες πίτσες, δεξιά έμπαινες στο club.
Αλλά μην κάνεις έτσι. Είναι σαν να γράψω σε 2-3 χρόνια για τον απόλυτο ναό τη Help στο Rio και κάποιος να πει δεν υπάρχει τέτοιο μαγαζί, εντάξει το ξέρουμε ότι κλείνει μάλλον και γίνεται μουσείο ήχου και εικόνας.

Στο LDV πήγα μόνο μια φορά το πρώτο βράδυ τη πρώτη φορά και δεν ξαναπήγα. Δεν έτυχε δεν μας άρεσε δεν θυμάμαι γιατί.

Και δεν είμαι γνώστης της Cartagena δεν είπα κάτι τέτοιο, μην είσαι ειρωνικός μαζί μου, δύο φορές μόνο πήγα, αν είναι δυνατόν να μάθεις καλά μια πόλη.
Απλά με ρώτησε ο arcans και έγραψα 2-3 πράγματα, σε κόντρα θα μπούμε τώρα, ποιός ο λόγος?

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ακου φιλε για να τελειωνουμε με εσενα,γιατι εισαι εκτος πραγματικοτητας.
στο εχω ξαναπει οτι δεν μιλας με κανενα συνταξουχο του ι.κ.α και ουτε με κανενα παιδακι που περνει 700 ευρω το μηνα.διαβασε αν θελεις τις αναφορες μου για σοφια και σαντανσκι και θα καταλαβεις τη εννοω.

(θα τα γραφω λιγο αναλυτικα για να καταλαβαινουν ολοι συναγωνιστες τις μαλακιες και τις ασυναρτησιες που γραφεις.)

οταν παω στην σοφια και μενω στο χιλτον η στο σερατον και πληρωνω 120-130ευρω την βραδια στα παπαρια μου φιλε αν δωσω στην κολομβια και 150 ευρω.τα 80 ευρω που θεωρεις εσυ πολλα τα πληρωνω στο σαντανσκι στο medine η στο πιριν οταν παω και μενω.πιστευω να καταλαβαινεις οτι εγραψες μαλακια.

αν θεωρεις οτι ειναι ακριβα να εχεις μια γκομενα ολη την μερα για 100 ευρω,σε πληροφορω οτι ενα δυωρο γαμησι στο σαντανσκι βγαινει στα 70 ευρω και 100 για 4-5 ωρες.αλλα φιλε και παλι δεν μας πιανουν το κωλο.και 150 ευρω δινω για μια μερα ολοκληρη αν ειναι κανενας μουναρος τρελος.οσο για να ψαχνω να γαμησω με 20 δολλαρια,δεν προκειτε να το κανω σε καμια περιπτωση,και δεν με ενδιαφερει και δεν το συζηταω καν.πιστευω να καταλαβαινεις και αυτη σου την μαλακια.

οταν θα βγαινω το βραδυ εξω εννοειτε οτι θα πηγαινω στα καλυτερα και πιο ασφαλεστερα μαγαζια,και ας πληρωνω και το ποτο οσο στην ελλαδα.για να πηγαινω στους τελευταιους τεκεδες τις κολομβιας μηπως και γαμησω με 10 ευρω δεν το συζηταω ουτε και αυτο φιλε.πιστευω να καταλαβες και αυτη τη μαλακια που λες.

και τελος για να κλεισουμε αυτη τη συζητηση εχω καταληξη οτι για να κανεις αυτο το ταξιδι στην κολομβια και να περασεις καλα για 10-15 μερες πρεπει να εχεις τουλαχιστον 5000ευρω καβαντζομενα γιαυτο το ταξιδι.αν φερεις και ρεστα πισω ακομα καλυτερα.

στα λεω φιλαρακο αυτα για να μην συνεχιζεις να γραφεις μαλακες και ασχετοσυνες.εσυ στο ξαναλεω αν ξερεις κατι και ειναι σωστο να το γραφεις.και μην κανεις κουμαντο στην τσεπη του καθενος.εσυ γραψε οτι ξερεις και ασε να κανει κουμαντο ο καθενας στην τσεπη του.

ειχες το ανταρτικο μεχρι τωρα,αρχισες να μας βγαζεις και το οικονομικο τωρα.

παντως να ξερεις οτι αν αποφασισω να παω καποτε θα εισαι ο τελευταιος που θα παρω σοβαρα αυτα που λεει.μεχρι στιγμης λες μαλακιες και ασυναρτησιες να ξερεις.

Arcans,
Αύριο μεθαύριο να βρω λίγο χρόνο θα σου γράψω κάτι καλύτερο και με εκτιμήσεις budget.
Πολύ καλή η Colombia αλλά μετά από αυτά που είδα 2 συνεχόμενους Φεβρουαρίους, 2008 και 2009 (είχα ξαναπάει και το 03 και το 04) στο Rio μάλλον η Κολομβία μένει πίσω στην δικιά μου τουλάχιστον προτίμηση. Εκεί είναι για φάση και sport. Η Κολομβία μια χαρά αλλά κολλήσαμε τώρα αλλού.

Και μια παρένθεση, στο Sheraton της Σόφιας κάτω, ξέρεις τι εννοώ, είχα βρεί ένα τρομερό παιδί πριν 2-3 χρόνια. Πως και εδώ της λέω? Η μάνα μου ήταν μαγείρισα στη κουζίνα του ξενοδοχείου, ερχόμουν από μικρή να βοηθάω λίγο να την βλέπω κλπ και είδαν ότι εξελίσσομαι σε όμορφη και με στείλανε κάτω. Είδες τι κάνει η ομορφιά? Γλύτωσε τη κουζίνα και τα μαγειρέματα.
Την ξαναπέτυχα μετά στο Kempinsky? Νομίζω σε αυτό το ξενοδοχείο (στο strip club εννοώ) την ξαναπέτυχα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Arcans,
Αύριο μεθαύριο να βρω λίγο χρόνο θα σου γράψω κάτι καλύτερο και με εκτιμήσεις budget.
Πολύ καλή η Colombia αλλά μετά από αυτά που είδα 2 συνεχόμενους Φεβρουαρίους, 2008 και 2009 (είχα ξαναπάει και το 03 και το 04) στο Rio μάλλον η Κολομβία μένει πίσω στην δικιά μου τουλάχιστον προτίμηση. Εκεί είναι για φάση και sport. Η Κολομβία μια χαρά αλλά κολλήσαμε τώρα αλλού.
τυπε πεφτει πολυ γραβατιασμα εκει? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom