Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Μπορείς μετά να παραλείψεις μια επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο;
Εύγε στους κολομβιανούς που διαφημίζουν τα αξιοθέατά τους με την συνδρομή αισθησιακού γυμνού.
me gusta Carolina Kiss

Δέν παρακολουθώ άλλο φεύγω πάω αλλού λιγότερο επικίνδυνα θεάματα....
Εχουμε και κάποια ηλικία...................

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
βυζο μην το βλεπεις αυτο το βιντεακι εσυ καλυτερα.
θα εχεις μεγαλο προβλημα φιλε μετα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και τα πασούμια μέσαααααααααααααααααααα!!!!!

st29art.gif

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ρε μαγκες τιο γινετε? εχουμε κανενα νεο απο την πατριδα?

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τις αναφορες τις κολομβιας,λευτερη38 και γιαννης43 γραψτες τες σε αυτο το θρεντ.το αλλο ειναι για την ουκρανια.εδω ειναι τις κολομβιας.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ok Arcans,

Λοιπόν έχουμε πάει 2 φορές διακοπές Κολομβία.
Καθήσαμε Bogota, Cartagena και Santa Marta. Καταπληκτικά. Όποιος θέλει οτιδήποτε ρωτάει.

Να πω για αρχή ότι ο λόγος που αποφασίσαμε να πάμε εκεί (δεν το κάνεις εύκολα το ταξίδι αυτό) είναι ο εξής.

Κάποια στιγμή, παρέα βρεθήκαμε στην Βαρκελώνη ένα 4μερο να παρακολουθήσουμε ένα Grand Prix Formula 1. Αλλη τρέλλα αυτή.
Στην Βαρκελώνη λοιπόν βρήκαμε ένα μαγαζί το οποίο το λέγανε Bailen και ήταν στην οδό Bailen στο νούμερο 22. Αυτό το μαγαζί από ότι διαβάζω τώρα δεν είναι όπως ήταν τότε (2006 Μάιος), πρέπει να έχει αλλάξει και από mega strip club έγινε απλό club.
Λοιπόν όταν μπήκαμε εκεί ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ. Ηταν γεμάτο από υπερμουνάρες λατίνες οι οποίες χόρευαν με bikini σε διάφορα υψομετρικά επίπεδα του μαγαζιού (τεράστιο το μαγαζί) με δυνατή μουσική και panic. Η πλειοψηφία ήταν κολομβιάνες θεές, διαλεγμένες μιά προς μιά. Πρόσωπα όπως στα video του youtube που έχετε πριν και κορμάρες. Εκεί πρέπει να ήταν και η πρώτη φορά που γνωρίσαμε ζωντανές κολομβιάνες και ξέροντας τη γλώσσα μιλάγαμε μια χαρά. Αυτές όλες έρχονται Ισπανία λόγω ισπανικών εννοείται.
Εκεί βρήκα και ένα από τα πιό υπεροχα πλάσματα που είχα δει μέχρι τότε. Οι τιμές ήταν πανάκριβες να τις πάρεις στο ξενοδοχείο σου (το δικό μας ήταν και 45χλμ από το κέντρο της Βαρκελώνης) αλλά είχε και private με κουρτίνες που τις πήδαγες εκεί πολύ φτηνότερα.
Ετσι αποφασίσαμε να πάμε Κολομβία και να τα δούμε από κοντά. Το ταξίδι απαιτεί χρόνο για να το ευχαριστηθείς, τουλάχιστον 2 άτομα είναι καλύτερα και μια τυπική θα έλεγα γνώση ισπανικών για τα καθημερινά. Μπορείς να έχεις όποια θέλεις, όποτε θέλεις, όσο θέλεις, με τη φίλη της μαζί ή με την prima της (ξαδέρφη) και οι τιμές πολύ φθηνότερες από χώρες της Ευρώπης. Το παιχνίδι και τα βλέμματα ξεκινάνε ακόμα και από τις αστυνομικίνες με το που προσγειώνεσαι στη Bogota. Προτείνω Iberia που έχει Α340 αεροσκάφη. Ο Ιούλιος και ο Αυγουστος ο δικός μας είναι πολύ καλός από καιρό σε αντίθεση με το Rio που τότε είναι ο δικός τους χειμώνας.
Οποιος αποφασίσει και θέλει κάτι συγκεκριμένο εδώ είμαστε.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ρε φιλε για κανε ενα review του ταξιδιου.
πως πηγατε πως γυρισατε?
που μεινατε?
τι παιζει με τα φραγκα? καφες-ποτο-φαγητα-αγορα γενικα.
ευρω περνουν εκει η μονο δολαρια?
εχεις δυνατοτητα να τραβηξεις λεφτα απο ατμ?
κυκλοφορεις το βραδυ ανετα?

μπορεις να ειναι μερικες ερωτησεις χαζες φιλε,αλλα τις κανω λογο των ιδιαιτερωτητων που εχει αυτη η χωρα.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Την πρώτη φορά είμαστε ήδη μέρες στο Caracas της Βενεζουέλας (είχαμε πάει με Lufthansa) και με εσωτερική πτήση πήγαμε Bogota και από εκεί κατευθείαν Cartagena. Η επιστροφή ήταν Cartagena-Bogota-Caracas-Madrid-Athens. Ωραίο ταξίδι!
Τη 2η φορά (επόμενο καλοκαίρι) απευθείας με Iberia Athens - Madrid - Bogota καθήσαμε 4 βράδυα γιατί είχαμε γκόμενες από την 1η φορά και πήραμε Avianca και πήγαμε Cartagena. Μάλιστα ήταν η ίδια βυζαρού αεροσυνοδός στην Avianca και είπαμε αφού πετάει ένα χρόνο αυτή δεν πέφτουν τα αεροπλάνα.

Μείναμε την 1η φορά μετά το Hilton Caracas, στο Hilton Cartagena όταν φτάσαμε στην Κολομβία.

Τη 2η φορά μείναμε στο Intercontinental της Bogota 4 βράδυα και εκεί έκλεισα (όχι από την Αθήνα) το Caribe στη Cartagena. Φοβερό και αυτό. Οταν πήγαμε στη Santa Marta μείναμε σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι όνομα στην παραλία Rodadero.

Ευρώ είχαμε μαζί και τα αλλάζαμε στα ανταλλακτήρια και στις τράπεζες με pesos. Με την κάρτα σου του ATM μπορείς να τραβάς χρήματα από τον τραπεζικό σου καταθετικό λογαριασμό σου βγάζει pesos με τα καλύτερα rates. Δεν θυμάμαι αν χρησιμοποίησα πιστωτική κάρτα.

Τιμές : Όλα, φαγητά, ποτά κλπ πολύ φτηνά δεν σε ακουμπάνε. Το μεγαλύτερο έξοδο είναι η διαμονή σε ξενοδοχεία, είδα διαμερίσματα αλλά δεν ήταν ικανοποιητικά και προτιμήσαμε ξενοδοχείο. Οι γκόμενες όπως έχω ξαναγράψει κυμαίνονται από €17-έως €70-80 το πολύ και σου κάθονται και την επόμενη μέρα. Απίθανες γκόμενες πολύ φιλικές και ζεστές. Clubs κλπ πολύ καλά και φτηνά (ποτά κλπ) αλλά καμία σχέση με το Rio ας πούμε. Λιγότερα και πιό πρόχειρα, πιό φτωχικά.
Στο Cafe del mar (google it) τρομερές γκόμενες και υπεροχη θέα, φάση κλπ.

Κυκλοφορείς πολύ άνετα το βράδυ, δεν αισθανθήκαμε καμία ανασφάλεια, ούτε μας πείραξε κανείς, ούτε μόνοι μας ούτε με τις ντόπιες που είμασταν συνέχεια, μπορεί να ήταν και αυτό. Μιλάμε ισπανικά, τώρα πολύ καλύτερα και αυτό επίσης βοηθάει γιατί αν στο Κίεβο δεν μιλάνε αγγλικά εκεί δεν ξέρουν ούτε hi μερικές που λέει ο λόγος.

Η γνώμη μου για 10 μέρες εκεί συνολικά θέλεις περίπου €3,000 όλα μέσα αλλά χωρίς πολύ μεγάλες μαγκιές σε γκόμενες και πολυτελή ζωή. Με παραπάνω είσαι άρχοντας.

Εντάξει?

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
φιλε κατι αλλες ερωτησεις.

χρειαζετε να βγαλεις βιζα για να πας?

υπαρχει ελληνικη πρεσβεια αν γινει καμια στραβη εκει?

ενας ειχε πει οτι οποιος παει απο ελλαδα κολομβια το εχουν σταμπαρισμενο.

τις γκομενες τις αφηνουν να μπαινουν στα ξενοδοχεια η θελουν φραγκα?

εχει στριπτιτζαδικα-κολομπαρα?

να τρως σε εστιατορια εξω  η μονο μεσα στα ξενοδοχεια?

και οτι αλλο νομιζεις εσυ χρησιμο πες το.

πιστευω να κανουν roaming με κολομβια η ελληνικες εταιριες κινητης τηλεφωνιας.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ενας ειχε πει οτι οποιος παει απο ελλαδα κολομβια το εχουν σταμπαρισμενο.
πιστευω να κανουν roaming με κολομβια η ελληνικες εταιριες κινητης τηλεφωνιας.
Ρε Αρκανς δεν ειπα οτι εισαι σταμπαρισμενος εαν πας 1 φορα στην ζωη σου. Σταμπαρεσε αν πηγαινεις 2-3 φορες τον χρονο και οταν γυρισεις, ακομη και την 1 φορα, υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο σε περασουν εκτος απο σκυλια τις αποσκευες που ειναι τοσιγουρο και απο ακτινες Χ. Οπως σε κοψουν.
Περιαγωγη εχει σιγουρα Cosmote & TIM.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Την πρώτη φορά είμαστε ήδη μέρες στο Caracas της Βενεζουέλας (είχαμε πάει με Lufthansa) και με εσωτερική πτήση πήγαμε Bogota και από εκεί κατευθείαν Cartagena.
To Καρακας ανηκει σε αλλη χωρα απο την Cartagena. Αρα πηγες με απευθειας πτηση και οχι με εσωτερικη πτηση

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Μείναμε την 1η φορά μετά το Hilton Caracas, στο Hilton Cartagena όταν φτάσαμε στην Κολομβία.
Τη 2η φορά μείναμε στο Intercontinental της Bogota 4 βράδυα και εκεί έκλεισα (όχι από την Αθήνα) το Caribe στη Cartagena. Φοβερό και αυτό. Οταν πήγαμε στη Santa Marta μείναμε σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι όνομα στην παραλία Rodadero.
Κυκλοφορείς πολύ άνετα το βράδυ, δεν αισθανθήκαμε καμία ανασφάλεια, ούτε μας πείραξε κανείς, ούτε μόνοι μας ούτε με τις ντόπιες που είμασταν συνέχεια, μπορεί να ήταν και αυτό. Μιλάμε ισπανικά, τώρα πολύ καλύτερα και αυτό επίσης βοηθάει γιατί αν στο Κίεβο δεν μιλάνε αγγλικά εκεί δεν ξέρουν ούτε hi μερικές που λέει ο λόγος.
Η γνώμη μου για 10 μέρες εκεί συνολικά θέλεις περίπου €3,000 όλα μέσα αλλά χωρίς πολύ μεγάλες μαγκιές σε γκόμενες και πολυτελή ζωή. Με παραπάνω είσαι άρχοντας.
Arkans 100 μηνυματα σου εστειλα οτι εκει δεν πας χωρις ισπανικα, συνεχιζεις να ρωτας τα ιδια και τα ιδια. Ο δε τυπος που ρωτας, πηγε στα πιο ακριβα ξενοδοχεια του Καρακας και της Καρθαγενης, εκανε καμακι στο πιο κυριλε μαγαζι στην Παλια Πολη πανω στα τείχη με θεα την θάλασσα και χαλασε 3000 ευρω σε 10 μερες. Δεν το καταλαβαινεις οτι ο ανθρωπος παιζει σε αλλες κατηγοριες, απο οτι τουλαχιστον η μεγαλη πλειοψηφια εδω;;  Με τετοιο μπατζετ και στου βοδιου το κερατο να παει ο ανθρωπος υπεροχα θα περασει, εσυ ομως; Οσον αφορα την ασφαλεια εαν κινησε μονο μεσα στην Παλια Πολη και στο Lagitos και ουτε ενα μετρο εκτος απο αυτά, αντε λιγο και στην Boca Grande, δεν θα εχεις προβλημα (σχετικο).
ΑΑΑ και κατι τελευταιο, που στο εχω πει και θα στα ξαναπω, η Καρθαγενη που ειναι μεν ασφαλη πολη εχει ακριβως τις διπλασιες τιμες απο ολη την υπολοιπη Κολομβια, διοτι εχει τουρισμο κυριως Αμερικανους με κρουαζιεροπλοια. Δεν παιρνει ομως κανεναν να παει αλλου, τουλαχιστον την 1 φορα.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Arkans 100 μηνυματα σου εστειλα οτι εκει δεν πας χωρις ισπανικα, συνεχιζεις να ρωτας τα ιδια και τα ιδια. Ο δε τυπος που ρωτας, πηγε στα πιο ακριβα ξενοδοχεια του Καρακας και της Καρθαγενης, εκανε καμακι στο πιο κυριλε μαγαζι στην Παλια Πολη πανω στα τείχη με θεα την θάλασσα και χαλασε 3000 ευρω σε 10 μερες. Δεν το καταλαβαινεις οτι ο ανθρωπος παιζει σε αλλες κατηγοριες, απο οτι τουλαχιστον η μεγαλη πλειοψηφια εδω;;  Με τετοιο μπατζετ και στου βοδιου το κερατο να παει ο ανθρωπος υπεροχα θα περασει, εσυ ομως; Οσον αφορα την ασφαλεια εαν κινησε μονο μεσα στην Παλια Πολη και στο Lagitos και ουτε ενα μετρο εκτος απο αυτά, αντε λιγο και στην Boca Grande, δεν θα εχεις προβλημα (σχετικο).
ΑΑΑ και κατι τελευταιο, που στο εχω πει και θα στα ξαναπω, η Καρθαγενη που ειναι μεν ασφαλη πολη εχει ακριβως τις διπλασιες τιμες απο ολη την υπολοιπη Κολομβια, διοτι εχει τουρισμο κυριως Αμερικανους με κρουαζιεροπλοια. Δεν παιρνει ομως κανεναν να παει αλλου, τουλαχιστον την 1 φορα.
εγω λες να να ξεκινησω για κολομβια με 200 ευρω στην τσεπη? :think: :think: :think: :think:

ρτε φιλε θα μας τρελανεις εσυ εντελως.εδω παμε μεχρι το σαντανσκι για 2 μερες και εχουμε μια 500αρα στην τσεπη για ειμαστε ανετοι.

φιλαρακο η δωσε πληρωφοριες η παρκαρισε.δεν μιλας με συνταξιουχους του ικα.

αντε πες μας και για τους ανταρτες τωρα που θα μας την πεσουν. :2funny: :2funny: :2funny:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ρτε φιλε θα μας τρελανεις εσυ εντελως.εδω παμε μεχρι το σαντανσκι για 2 μερες και εχουμε μια 500αρα στην τσεπη για ειμαστε ανετοι.
φιλαρακο η δωσε πληρωφοριες η παρκαρισε.δεν μιλας με συνταξιουχους του ικα.

Για εμας τους συνταξιουχους ναυτικους που την παλευουμε τωρα με την συνταξη του ΝΑΤ και δουλευαμε σε θαλασσοπνικτες των εφοπλιστων για να μαζεψουμε χρημα, το να χαλαμε 500 ευρω σε πουτανες το διημερο ειναι εκτος πραγματικοτητας. Μαλλον δεν ανηκεις στην νεολαια των 700 Ευρω εσυ.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
αντε πες μας και για τους ανταρτες τωρα που θα μας την πεσουν. :2funny: :2funny: :2funny:

Σου ειπε κανεις οτι θα στην πεσουν οι αντάρτες;; Μια χαρά συμμορίες έχει στις φτωχογειτονιές που κανουν ντου στις καλες περιοχες. Ειχες ακουστα ενα πρωην υπουργο για πολλά χρονια του Πασοκ, τον Γιαννίτση; Είχε εναν γιο παιδαρα 2 μέτρα. Ιδιες αποψεις με εσενα ειχε και εφαγε την μαχαιρια στην καρδια στο Μεξικο πριν 10 χρονια περιπου, απο εναν πιτσιρικά 14 ετών και τωρα βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και αυτος δεν ηταν καν μόνος του εκεί αλλά με ανδροπαρέα.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Σου ειπε κανεις οτι θα στην πεσουν οι αντάρτες;; Μια χαρά συμμορίες έχει στις φτωχογειτονιές που κανουν ντου στις καλες περιοχες. Ειχες ακουστα ενα πρωην υπουργο για πολλά χρονια του Πασοκ, τον Γιαννίτση; Είχε εναν γιο παιδαρα 2 μέτρα. Ιδιες αποψεις με εσενα ειχε και εφαγε την μαχαιρια στην καρδια στο Μεξικο πριν 10 χρονια περιπου, απο εναν πιτσιρικά 14 ετών και τωρα βλεπει τα ραδίκια ανάποδα και αυτος δεν ηταν καν μόνος του εκεί αλλά με ανδροπαρέα.
λοιπον φιλαρακο για να τελειωνουμε με εσενα και τις μαλακιες που λες.αν εσυ εισαι κανενας που φοβασε και την σκια σου,στα αρχιδια μας.εγω μεγαλε δεν κολονω να παω,γιατι οπου και να παω και φραγκα κουβαλω μαζι μου,και ειμαι πανω απο ολα σωστος.επειδη λες συνεχως μαλακιες και αρχιδιες,βουλωσε το καλυτερα,και ασε να γραφουν αλλοι που γνωριζουν πιο καλα τα πραγματα,και διαβαζε για να μαθαινεις και εσυ.αντε γιατι ολο μαλακιες και μουφες γραφεις μου φαινετετε.

Επισκέπτης
λοιπον φιλαρακο για να τελειωνουμε με εσενα και τις μαλακιες που λες.αν εσυ εισαι κανενας που φοβασε και την σκια σου,στα αρχιδια μας.εγω μεγαλε δεν κολονω να παω,γιατι οπου και να παω και φραγκα κουβαλω μαζι μου,και ειμαι πανω απο ολα σωστος.επειδη λες συνεχως μαλακιες και αρχιδιες,βουλωσε το καλυτερα,και ασε να γραφουν αλλοι που γνωριζουν πιο καλα τα πραγματα,και διαβαζε για να μαθαινεις και εσυ.αντε γιατι ολο μαλακιες και μουφες γραφεις μου φαινετετε.

Αφου εισαι κομμαντο ρε δασκαλε, που να μασησεις εσυ ? Θα πας κατω και θα βαρανε προσοχες τα κολομβιανα αλανια. Κι οσο για τους ακρο-αριστερους FARC ετοιμοι να ζητησουν ανακωχη ειναι μολις μαθουν πως εφτασες στην Κολομβια.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Αφου εισαι κομμαντο ρε δασκαλε, που να μασησεις εσυ ? Θα πας κατω και θα βαρανε προσοχες τα κολομβιανα αλανια. Κι οσο για τους ακρο-αριστερους FARC ετοιμοι να ζητησουν ανακωχη ειναι μολις μαθουν πως εφτασες στην Κολομβια.
κολλητε αμα εχεις φραγκα στο παντελονι ολα γινοντε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
δεν πιστευω να κολωνεις να ερθεις μαζι μου?

Επισκέπτης
Ειμαι Ι5 εγω κομαντο μου, τι κανω εκει κατω ? Ασε που αν ερθω θα μπλεξω με τους απογονους του Εσκομπαρ και δεν θα θελω να γυρισω πισω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom