apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου δεν ηταν εδω ο τυπος ρεΤυποι μου για ανασυνταχθειτε το θρεντ ατονισε,ολο παραλια μου ξηγιεστε
πηγε για μπανιο και εκανε καμακι σε τσεχες
αφου δεν ηταν εδω ο τυπος ρεΤυποι μου για ανασυνταχθειτε το θρεντ ατονισε,ολο παραλια μου ξηγιεστε
τι τσεχες ρεεεεεεεεε.....αφου δεν ηταν εδω ο τυπος ρε
πηγε για μπανιο και εκανε καμακι σε τσεχες
ποια καρτελ ρε....Αμίγκος πρέπει να δούμε κι αυτή την ταινία να μη μας πιάσουν κώτσους τα καρτέλ.
ρε βυζο για να γαμησουμε παμε δεν παμε να γινουμε πολεμιστες.Αμίγκος πρέπει να δούμε κι αυτή την ταινία να μη μας πιάσουν κώτσους τα καρτέλ.
ρε βυζο για να γαμησουμε παμε δεν παμε να γινουμε πολεμιστες.
ρε μαλακα εμεις θα το κανουμε ελβετια εκει.ειμεις θα ειμαστε ο πολιτισμος εκει.η τζεσικα θα μας περιμενει στο αεροδρομιο αφου σου ειπα οτι θα το κανονισο εγω αυτο.Τύπε, Κολομβία πάμε όχι Ελβετία. Πρέπει να'μαστε μάχιμοι.
Να βρούμε και το τηλέφωνο της Τζέσικα να μας φέρνει πουτάνες.
χριστιδι μονο στο γηπεδο να μην πας,γιατι βλεπω να μας φορανε πολλες γραβατες ολους μαζι μετα.ποια καρτελ ρε....
αμα σκασει η αποστολη εκει θα τους εχουμε για ορτινατσες τους εσκομπαρ και τα ρεστα....
καλα που θυμηθηκες να ερθεις στα γυρισματα εσυ.τι εγινε???
θυμηθηκατε και το θρεντ???
αιντε!!!!
τι σοι γραμματεας ειμαι ανενημερωτη μ'αφηνατε!!!
δωσε ρε τυπε να παρουμε λιγο ματι και εμειςμαγκες μολις βρηκα ενα σαιτ ενα σαιτ με κολομβιανες πουτανες.να ειστε σε ετοιμοτητα.δεν παιζοντε με τιποτα ειναι μουναρες τελικα.
λες να εχουν πρακτορες αναμεσα μας υπερατλαντικε τυπε?τυπε αυτο προσπαθω να κανω και δεν ανοιγει το σαιτ.μας πειρανε χαμπαρι οι κολομβιανοι οτι παμε για εισβολη?
Τυπε μου εγραψεςλες να εχουν πρακτορες αναμεσα μας υπερατλαντικε τυπε?
τυπε δεν ειμαι σιγουρος.αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι τα ευρω μας θα πιασουν τοπο εκει περα.λες να εχουν πρακτορες αναμεσα μας υπερατλαντικε τυπε?