Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε ειχε και επεσα και σε μια παραλια φωλια απο τσεχες ητανε.ζαλιστικα εντελως.πολυ δυνατα μουνια.
Τυπε μην το γυριζεις στις τσεχες τωρα στο θρεντ για κολομπιανες,το γαμας

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τυπε δεν ξερω για κολομβιανες.μολις δω και κολομβιανες λαιβ θα μπορω να κανω συγκρινω.τσεχες εχω ψηφισει πολλες.

Δεν πιστεύω ότι αμφισβητείς το κάλλος των Κολομβιανών!!! Εσύ; Εσύ που έβλεπες Χίλντα και ξερόχυνες; :o :o :o
Αμίγκο αυτό το θρέντ είναι ιερό, δε γίνεται να αναφέρονται σαπάκια όπως Τσέχες και λοιπές, που δε θέλω να λερώσω το χέρι μου γράφοντάς τις.
Πάρε δω και μην είσαι άπιστος Θωμάς. Μην προκαλείς ρήξη στο Κολομβιανό μέτωπο. :rockon:

Συνημμένα

• colombia_medellin_girls_l.jpg
    colombia_medellin_girls_l.jpg
    282 KB · Εμφανίσεις: 19

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πιστεύω ότι αμφισβητείς το κάλλος των Κολομβιανών!!! Εσύ; Εσύ που έβλεπες Χίλντα και ξερόχυνες; :o :o :o
Αμίγκο αυτό το θρέντ είναι ιερό, δε γίνεται να αναφέρονται σαπάκια όπως Τσέχες και λοιπές, που δε θέλω να λερώσω το χέρι μου γράφοντάς τις.
Πάρε δω και μην είσαι άπιστος Θωμάς. Μην προκαλείς ρήξη στο Κολομβιανό μέτωπο. :rockon:
βυζο δεν πουλαω τις κολομβιανες με τιποτα.καποιος μας διαβασει απο τον alpha και το ξαναεβαλαν το σηριαλ επαναληψη.φοβηθηκαν την καινουργια εκδοση που ετοιμαζουμε μαλλον.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
βυζο δεν πουλαω τις κολομβιανες με τιποτα.καποιος μας διαβασει απο τον alpha και το ξαναεβαλαν το σηριαλ επαναληψη.φοβηθηκαν την καινουργια εκδοση που ετοιμαζουμε μαλλον.

Μάγκα φοβήθηκα ότι μας πούλησες προς στιγμήν. :(
Νομίζεις ότι θα αποτρέψουν τα παπαγαλάκια του Άλφα τα γυρίσματα του σίριάλ μας;
Σου λέω εμπιστευτικά ότι με πλησίασαν απ'το Televisionita Colombiana για τα δικαιώματα. ;)

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκα φοβήθηκα ότι μας πούλησες προς στιγμήν. :(
Νομίζεις ότι θα αποτρέψουν τα παπαγαλάκια του Άλφα τα γυρίσματα του σίριάλ μας;
Σου λέω εμπιστευτικά ότι με πλησίασαν απ'το Televisionita Colombiana για τα δικαιώματα. ;)
πλακα κανεις ρε.εμεις ειμαστε ταγμενοι στην κολομβια.οσο για τον αλφα μας εχει βαλει στο ματι να ξερεις.ειμαι σιγουρος καποιος μας εχει διαβασει και το εριξε το σημα.κανονισε μονο να πουλησεις κρυφα το σεναριο που θα γραψεις στον αλφα.μετα θα εισαι για κολομβιανη γραβατα να ξερεις.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
κανονισε μονο να πουλησεις κρυφα το σεναριο που θα γραψεις στον αλφα.μετα θα εισαι για κολομβιανη γραβατα να ξερεις.

Φίλτατε τη γραβάτα δε την γλιτώνω να ξέρεις. Τουλάχιστον θα πεθάνω πλούσιος, αυτό με παρηγορεί.

Οι άλλοι Λατίνοι πού είναι να κάνουμε σύσκεψη;

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλτατε τη γραβάτα δε την γλιτώνω να ξέρεις. Τουλάχιστον θα πεθάνω πλούσιος, αυτό με παρηγορεί.

Οι άλλοι Λατίνοι πού είναι να κάνουμε σύσκεψη;
οπου να ναι θα εμφανιστουνε σιγα σιγα.εγραψες κανενα καινουργιο επεισοδιο?

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αφού το μυαλό σας είναι στις παραλίες και στις γκόμενες ρε. Χωρίς πρόβες πώς θα παίξετε;
γραψε ρε μαλακα εσυ.και εμεις το παιζουμε και χωρις προβες.αφου ειμαστε γεννημενοι καλλιτεχνες.ρε μαλακα το επεισοδιο που εβαλαν εχθες ηταν το πρωτο?

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
βυζο μας εχεις γραψει στα παπαρια σου εντελος,μαζι με το σηριαλ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι εγινε ρε αλανια;;;που ειχαμε μεινει;;;
κανονισατε τιποτα και εχω μια τρελλη επιθυμια να ξεσκισω οτι κολομβιανο θηλυκο κινειται.... :rockon: :rockon: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τι εγινε ρε αλανια;;;που ειχαμε μεινει;;;
κανονισατε τιποτα και εχω μια τρελλη επιθυμια να ξεσκισω οτι κολομβιανο θηλυκο κινειται.... :rockon: :rockon: :rockon:
Τυποι μου για ανασυνταχθειτε το θρεντ ατονισε,ολο παραλια μου ξηγιεστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom