Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μπράβο ρε φίλε και μόνο  για αυτό που πρότεινες μέσα και εγώ Δήλώνω συμετοχή και εγώ
κι ας ψήνω το φίλο μου τοΝ Αρκανς πολλούς μήνες για κάπου αλλού αλλά δεν ανταποκρινεται
θέλει αλλη γη αλλά μέρη........

ΥΓ. με τον άλλο μην ασχολείσε αγνοησε τον  τι θα κάνη θα βαρεθή -
Δεν καταλαβαίνης ότι ψοφάει να του τα χώνουν.... (λές να ειδονίζετε κατα κάποιο τρόπο???)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ok φιλαρακι,η μαλακια ειναι οτι εγω τους σεβομαι ολους εδω μεσα χωρις εξαιρεση,αλλα μερικοι ειναι εντελως γκαγκα τεσπα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τον απολυτο γουσταρει ομως ειπε.ρε λες να ειναι καμια γιαννοραννια και μας ψηνει για συμβολαιο με τον απολυτο? :think: :think: :think: :think:
ποτε ειπε οτι με γουσταρει ρε τυπε??
λες να ειναι γιαννοραννια μαζι με λιλα ? :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ok φιλαρακι,η μαλακια ειναι οτι εγω τους σεβομαι ολους εδω μεσα χωρις εξαιρεση,αλλα μερικοι ειναι εντελως γκαγκα τεσπα..
Παρόλο που σταμάτησα εσύ συνεχίζεις.Θες να το πάρουμε από την αρχή να δούμε ποιος έχει δίκιο;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μη βρίζεστε ρε παιδιά χωρίς λόγο.
Για όνομα του θεου....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ΥΓ. με τον άλλο μην ασχολείσε αγνοησε τον  τι θα κάνη θα βαρεθή -
Δεν καταλαβαίνης ότι ψοφάει να του τα χώνουν.... (λές να ειδονίζετε κατα κάποιο τρόπο???)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άμα θες να με ειρωνευτείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις ΕΜΕΝΑ παράθεση,όχι άλλους, διότι θεωρώ κάπως ΠΟΥΣΤΙΚΟ αυτό που έκανες.
Ψιλοφιλικά.

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άμα θες να με ειρωνευτείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις ΕΜΕΝΑ παράθεση,όχι άλλους, διότι θεωρώ κάπως ΠΟΥΣΤΙΚΟ αυτό που έκανες.
Ψιλοφιλικά.
λιονταρινα μας εχεις πρηξει τα παπαρια.δεν σε γαμαει κανενας απο την κολομβιανη ομαδα να ξερεις.ειμαστε ταγμενη αλλου εμεις.αντε αρχισε και να νυχτωνει βαλε  καμια φουστα και κατεβα κατα την συγγρου.ολο και κατι θα βρεις σημερα.αντε ανεπιθυμητε παπαρα.αλλα ετσι ειστε ολοι οι πουστηδες,οσο σας φτυνουν τοσο πιο πολυ κολλατε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ποιος σου μίλησε εσένα ρε αγάμητε;

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος σου μίλησε εσένα ρε αγάμητε;
αυτη την ερωτηση να τι κανεις στον εαυτο σου.ρε βλακα αφου δεν σου δινει κανενας σημασια γιατι χωνεσε? με ολους εχεις μαλωσει.αντε στειλε κανε πμ να κλαψομουνιαστις λιγο.ξερεις εσυ.ρουφιανε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αυτη την ερωτηση να τι κανεις στον εαυτο σου.ρε βλακα αφου δεν σου δινει κανενας σημασια γιατι χωνεσε? με ολους εχεις μαλωσει.αντε στειλε κανε πμ να κλαψομουνιαστις λιγο.ξερεις εσυ.ρουφιανε.
Τι με όλους ρε με εσένα και με το sinerman από σπόντα μάλωσα εξαιτίας σου, άλλη όρεξη δεν είχα να τσακώνομαι στο νετ.
Και δεν έστειλα κανένα πμ,ρώτα όποιον θες, μην αρχίζεις τα ψέματα όπως τις άλλες φορές, ξέρεις εσύ...

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποτε ειπε οτι με γουσταρει ρε τυπε??
λες να ειναι γιαννοραννια μαζι με λιλα ? :2funny: :2funny:
τυπε ειπε οτι σε γουσταρει.το διαβασα.εμενα και εσενα λεει.αλλα εχει και μια συναδελφο του που μας γουσταρει και τους 2.αλλα επειδη δεν ειμαστε μοναχοφαιδες εμεις,μολις την γαμησουμε θα την πασαρουμε στους κολομβιανους συνταξιδιωτες μας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε ειπε οτι σε γουσταρει.το διαβασα.εμενα και εσενα λεει.αλλα εχει και μια συναδελφο του που μας γουσταρει και τους 2.αλλα επειδη δεν ειμαστε μοναχοφαιδες εμεις,μολις την γαμησουμε θα την πασαρουμε στους κολομβιανους συνταξιδιωτες μας.
Εισαι ψυχαρα τυπε μου εισαι θεος :rockon: :rockon: :rockon:

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι με όλους ρε με εσένα και με το sinerman από σπόντα μάλωσα εξαιτίας σου, άλλη όρεξη δεν είχα να τσακώνομαι στο νετ.
Και δεν έστειλα κανένα πμ,ρώτα όποιον θες, μην αρχίζεις τα ψέματα όπως τις άλλες φορές, ξέρεις εσύ...
εγω ρε παπαρα γιατι εφαγα μπαν εχθες? εσυ τιποτα ομως ρουφιανε.βλεπουν και κρινουν οι αλλοι.και τωρα επειδη πρεπει να μιλησω σοβαρα με τα συντροφια που ειναι ετοιμα για κολομβια,αδειασε μας την γωνια.αντε μας επρηξες.πρεπει να μιλησουμε για τα προβληματα του κλαδου μας με τα συντροφια εχουμε ταξιδι μεγαλο να κανουμε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρώτα ρε στόκε τον αντμιν και όλους τους μοντερειτορ αν έστειλα κανένα πμ!
Σε προκαλώ.
Αμα ομως αποδειχθει ότι έλεγες ψέματα θα ζητησεις συγνώμη και σε μενα και στο dimitraki και στο sanim.
Θες και να γαμησεις παραπληγικε!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαλλον θελει να κανουμε ενα παρτυ με ουζα τυπε μου αυτη
ετσι τυπε μου μεγαλε
:rockon: :rockon:

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρώτα ρε στόκε τον αντμιν και όλους τους μοντερειτορ αν έστειλα κανένα πμ!
Σε προκαλώ.
Αμα ομως αποδειχθει ότι έλεγες ψέματα θα ζητησεις συγνώμη και σε μενα και στο dimitraki και στο sanim.
Θες και να γαμησεις παραπληγικε!

δεν γαμαω εγω την γκομενα σου να ξερεις αλλος ειναι.και τωρα ΤΕΛΟΣ.αρχιζει το συμβουλιο των κολομβιανων ταξιδιωτων.αν πεταχτεις ξανα θα φας κολομβιανη γραβατα και σφαιρα στο κεφαλι να ξερεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυπε και ο βυζο δηλωσε συμετοχη για κολομβια,πρεπει να πιασεις το θρεντ απο αρχη και να φτιαξεις μια λιστα με τις συμετοχες

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
να ειμαι η γραμματεας σας? :boobies: :boobies:

να κραταω τα πρακτικα και συμμετοχες!!!