Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Nαι, εγώ γαμάω το θέμα, αφού όποιος μπαίνει να γράψει κάτι το βρίζεις, λες κ αυτό σε κάνει παραπάνω "άντρα".
Αμα θες να βρίζεις να το κάνεις face to face(αν και στην περίπτωση σου είναι ass to face  αφού η μούρη σου είναι σαν κώλος... :2funny:)

Τέλος κι από μενα αλλά να ξέρεις,όποτε την πέφτεις σε μέλη που δεν πειράζουν θα είμαι εδώ να σου πρήζω τα "αρχίδια".

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Nαι, εγώ γαμάω το θέμα, αφού όποιος μπαίνει να γράψει κάτι το βρίζεις, λες κ αυτό σε κάνει παραπάνω "άντρα".
Αμα θες να βρίζεις να το κάνεις face to face(αν και στην περίπτωση σου είναι ass to face  αφού η μούρη σου είναι σαν κώλος... :2funny:)

Τέλος κι από μενα αλλά να ξέρεις,όποτε την πέφτεις σε μέλη που δεν πειράζουν θα είμαι εδώ να σου πρήζω τα "αρχίδια".
εχει χαρη που καταλαβαινω το κομπλεξ σου.ειναι κακο πραγμα να εισαι gay και μαλιστα να μη σε γαμαει και κανενας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
simako3 ευχαριστο ρε φιλε για τα καλα σου λογια.η γκομενα ειναι καλο μουνι τουλαχιστον,να την περασουμε κανενα χερι μαζι με τον απολυτο(παρτουζα)να μας γουσταρει ακομα πιο πολυ?
Tυπε μου :rockon: :rockon: :rockon:για αυτο εχεις κοσμο πισω σου και εισαι η μορφη του μπουρδελα,στα παπαρια σου :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εχει χαρη που καταλαβαινω το κομπλεξ σου.ειναι κακο πραγμα να εισαι gay και μαλιστα να μη σε γαμαει και κανενας.
τυπε εγω σε υποστηριξα χτες και για μενα τσιμουδια ε????? :tickedoff: :tickedoff: :s&m_1:

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το τσακαλι ο σιμακος30 καινουργιος ειναι? ποτε εμφανιστικε?

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποιανου κλονος να ειναι ομως?αυτος την ειπε στον αλλον πολυ ασχημα.
και τον απολυτο γουσταρει ομως ειπε.ρε λες να ειναι καμια γιαννοραννια και μας ψηνει για συμβολαιο με τον απολυτο? :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom