sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τον χαβα σου εσυ,μετα εχει αδικο ο αρκανςΓιατί δεν λες την αλήθεια;
Ότι ειρωνεύτηκες ένα αξιόλογο μέλος, το nokia, την ίδια ώρα που σπάμαρες το θρεντ;
Τον χαβα σου εσυ,μετα εχει αδικο ο αρκανςΓιατί δεν λες την αλήθεια;
Ότι ειρωνεύτηκες ένα αξιόλογο μέλος, το nokia, την ίδια ώρα που σπάμαρες το θρεντ;
σινερμαν παρων και εγραφομαιμαγκες αρχιζουν οι εγγραφες τις κολομβιανης λεσχης.
arcans6 παρον και εγγραφωμε.
αναμενω και αλλες εγγραφες πρεπει να δουμε ποσοι ειμαστε.μηπως και βγαλουμε καμια πτηση τσαρτερ και κατεβουμε ως εθνικης ελλαδος εκει.
ελα ρε τωρα και πανω που ηρεμησαμε τον τυποΓιατί δεν λες την αλήθεια;
Ρε μπαγλαμά, ήσουν μπροστά να δεις τι έγινε ή έτσι πετάς τη μαλακία σου να γίνει παιχνίδι;Τον χαβα σου εσυ,μετα εχει αδικο ο αρκανς
γτ τον κραζεις οταν λειπει και δεν ειναι εδω να σου απαντησει?????Από το παράθυρο!
Αφού ήσουν μπροστά και νομίζεις ότι είχα άδικο, δεν πειράζει, σε γράφω στο shaker μου.
Γιατι όταν είναι 'δω δεν είμαι εγώ εδώ.
Ναι, μη σου φαίνεται παράξενο, υπάρχει και ζωή έξω απο το ίντερνετ!
Ναι, ξέρεις έτσι λειτουργούν τα φόρουμ, γράφεις κάτι και περιμένεις απάντηση, όχι απαραίτητα το ίδιο λεπτό, ούτε καν την ίδια μέρα!οκ τοτε.live your life και σταματα να κατηγορεις κοσμο ερημιν του
re malaka min krazeis to arcans einai arxigos.egw eida ti egine.kala se ekane.den einai royfianos o arcans einai typos prwtos.Γιατι όταν είναι 'δω δεν είμαι εγώ εδώ.
Ναι, μη σου φαίνεται παράξενο, υπάρχει και ζωή έξω απο το ίντερνετ!
ΟΚ φίλε το κόβω γιατί είσαι καλός ανθρωπος.Ετσι σε ειχα κοψει,με τον πουτσο στο χερι συνεχεια,και κοφτο εδω ...
οτι ειναι τυπος ειναιarcans einai arxigos..den einai royfianos o arcans einai typos prwtos.
Ουυυυυυυυυστ ανύπαρκτε Θεσσαλονικιέ!Καλά με έκανε!re malaka min krazeis to arcans einai arxigos.egw eida ti egine.kala se ekane.den einai royfianos o arcans einai typos prwtos.
Τυπε μου γραφε Ελληνικα γιατι θα στα σβησουνεaderfia kai ego mesa eimai gia kolomvia na kserete.opote 8elete feygoyme.
simakos30 parwn kai egrafomai.
oti kai na einai royfianos san esena den einai na ksereis.o arcans exei lao apo piso toy re poy ton goystarei poly.(magkes sorry poy grafw etsi alla den exw ellinika.)Ουυυυυυυυυστ ανύπαρκτε Θεσσαλονικιέ!Καλά με έκανε!
Πες του να σου πει και γι' αυτά που έλεγε για το Sanim και το dimitraki και τις αποδείξεις.
Α ρε καρντάση!
ασε που ειναι και τυπος φοβερος και .....πατριδα!!!!!! ;)oti kai na einai royfianos san esena den einai na ksereis.o arcans exei lao apo piso toy re poy ton goystarei poly.(magkes sorry poy grafw etsi alla den exw ellinika.)
apolyte otan se diavazw esena kai ton arcans trelenome entelos.ediksa se mia gomena apo tin doyleia ayta poy grafete kai exei trela8ei me esas toys 2.mpainei sto sait mono kai mono gia sas.moy leei den paizonte kai oi 2 me tipota.sas goystarei poly.eidika ayto me tin kolomviani gravata to leei ka8e mera.οτι ειναι τυπος ειναι
αυτο ολοι το λενε