βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
μηπως θελεις και το εκκαθαριστικο απο καθε πουτανα?
Θέλω να'χουν πλυθεί με πολύ εκ-καθαριστικό γιατί θα παιχτούν τρελά σκηνικά. Συμφωνείς τύπε;
μηπως θελεις και το εκκαθαριστικο απο καθε πουτανα?
ειναι μορφη και τιτανοτεραστιος
αυτο θα το κανει ο τυπος ετσι και αλλιωςΚαι τιτανομεγιστος θα ελεγα. Του ευχομε να τα εκατοστησει. Να γινει arcans100 και να καταφερει να εκπληρωσει το ονειρο του. Ενα ταξιδι στην Κολομβια.
κατα τον οκτομβριο ειπε ο αλλος οτι ειναι καλα.Ρε αρκανς και για ποτε λες να την κανουμε για κολομπια?Αν ειναι να οργανωθουμε
Τυπε μου τελεια,μεσα ειμαι,γιατι καλοκαιρι δεν μπορω να φυγω απο το νησι κυκλοφορει πολυ στρινγκκατα τον οκτομβριο ειπε ο αλλος οτι ειναι καλα.
δωσε πληροφοριες αγορι μου,εξηγησουΛέω και εγώ να τιμήσω την χώρα με τις κουκλάρες και εδώ και κάμποσο καιρό συλλέγω πληροφορίες.
Έχεται ακούσει για τους ουρμπάνος; Θα εξηγήσω εν συνεχεία γιατί ρωτάω.
Κατ'αρχήν πριν δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις να πω τούτο: αυτό το θρεντ πρέπει να σαρώσει.
Κύριοι μιλάμε για τις πιο γαμιστερές γυναίκες. Αξίζει να γίνει πάταγος.
μεγαλε ασε το προλογο και ξεκινα.πολυ στην εισαγωγη εισαι.Κατ'αρχήν πριν δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις να πω τούτο: αυτό το θρεντ πρέπει να σαρώσει.
Κύριοι μιλάμε για τις πιο γαμιστερές γυναίκες. Αξίζει να γίνει πάταγος.
πολυ φρου φρου και αρωματα τυπε μουμεγαλε ασε το προλογο και ξεκινα.πολυ στην εισαγωγη εισαι.
τυπε αμα πουληση αερα και αυτος.θα του βαλουμε και αυτουνου τι γραβατα του.οπως και του ναυτικου,και του πιλοτου.λες να μας βγει οδηγος τρενου αυτος.να ειχε το δρομολογιο μποκοτα μεντεγιν με το intecity τις κολομβιας?πολυ φρου φρου και αρωματα τυπε μου
ο αλλος που ελεγε τα φιδια που χαθηκε ρε?τυπε αμα πουληση αερα και αυτος.θα του βαλουμε και αυτουνου τι γραβατα του.οπως και του ναυτικου,και του πιλοτου.λες να μας βγει οδηγος τρενου αυτος.να ειχε το δρομολογιο μποκοτα μεντεγιν με το intecity τις κολομβιας?
Διαβάζω στο βραβευμένο βιβλίο <<Οι Έλληνες της Λατινικής Αμερικής>> πως οι αντάρτες των πόλεων (ουρμπάνος) μεταξύ των άλλων επιδιώκουν την απαλλαγή των πόλεων από την πορνεία. Άρα εν δυνάμει εχθροί μας.
Γιατί δεν λες την αλήθεια;ειπε για την κολομβια μαλακιες.αλλα τον εφτιαξα καλα.του εξηγησα και γιατι πρεπει να σεβετε την κολομβια.