Νέα

Κωλόμπαρο στη Θεσ/νίκη για να βγάλω γκόμενα 35+;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tabakakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.360
Πόντοι
456
Ανανεώνω το αρχαίο νήμα. Γνωρίζει κανείς κάποιο μέρος για καμάκι σε μεγαλύτερες που ψάχνονται για τεκνά ;

Roulis97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σας.... Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο παρομοιο μαγαζί σαν το Απρόοπτο και που βρίσκετε?? Επίσης το μεταξύ μας και το επαφή που λέτε παραπανω υπάρχουν ακόμα?? Ενδιαφέρομαι για μεγάλες κυρίες gilf

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
Καλησπερα σας.... Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο παρομοιο μαγαζί σαν το Απρόοπτο και που βρίσκετε?? Επίσης το μεταξύ μας και το επαφή που λέτε παραπανω υπάρχουν ακόμα?? Ενδιαφέρομαι για μεγάλες κυρίες gilf
Το 'Μεταξυ μας' έχει πολλά χρόνια που έκλεισε...
Το Επαφή ονομάζεται NoName τα τελευταία τρία χρόνια ίσως.. κάνει κάτι live και μαζεύεται έτσι μεγάλος κόσμος.

Πιο πολύ για Απρόοπτο σε βλέπω, εκεί θα βγεις αυτό που ψάχνεις

Roulis97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Το Επαφή ονομάζεται NoName τα τελευταία τρία χρόνια ίσως.. κάνει κάτι live και μαζεύεται έτσι μεγάλος κόσμος.

Ευχαριστώ... Το noname που ακριβώς βρίσκεται? Και μήπως γνωρίζεις αν ανοίγει και καθημερινές?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
Ευχαριστώ... Το noname που ακριβώς βρίσκεται? Και μήπως γνωρίζεις αν ανοίγει και καθημερινές?
Οδός λοιμωδών νόσων, στενάκι παράλληλο της Γιαννιτσών.
Μπα δε νομίζω καθημερινές, λογικά όποτε έχει live

giorgio thess

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
25
Πόντοι
0

το απροπτο ειναι αυτο που ηταν σε οροφο?αν ξερεις τι παιζει δωσε λεπτομερειες....καλη χρονια σε ολους!

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.296
Πόντοι
201
Ανανεώνω το αρχαίο νήμα. Γνωρίζει κανείς κάποιο μέρος για καμάκι σε μεγαλύτερες που ψάχνονται για τεκνά ;
Απαντάω στην αρχαία ανανέωση: το κέντρο είναι γεμάτο. Π.Π. Γερμανού, Π.Μελά, Καλάρη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο, μαζεύονται μπόλικες και θα βρεις αρκετές διαθέσιμες. Αν είσαι εμφανίσιμος, προσεγμένος και έχεις διάθεση να κεράσεις μερικά ποτά, θα κάνεις καλό παιχνίδι.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.395
Πόντοι
206
Μου θυμίσατε την εποχή που ήμουν φαντάρος και στην ίδια μονάδα ήταν ένας τυπάκος ο Τάσος, από Θεσσαλονίκη κι αυτός, καλή του ώρα, και έλεγε...να πάμε στα μπαράκια που συχνάζουν πουρά, 30άρες, 35άρες... Τόσο μεγάλες, γιατί??? του απαντούσα γεμάτος απορία εγώ....!!! Να τονίσω ότι ήμασταν μόνο 23......:cheesy::cheesy::cheesy:

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.296
Πόντοι
201
Μου θυμίσατε την εποχή που ήμουν φαντάρος και στην ίδια μονάδα ήταν ένας τυπάκος ο Τάσος, από Θεσσαλονίκη κι αυτός, καλή του ώρα, και έλεγε...να πάμε στα μπαράκια που συχνάζουν πουρά, 30άρες, 35άρες... Τόσο μεγάλες, γιατί??? του απαντούσα γεμάτος απορία εγώ....!!! Να τονίσω ότι ήμασταν μόνο 23......:cheesy::cheesy::cheesy:
Εκείνη την εποχή (τώρα πρόσφατα δηλαδή, πριν καμιά 35αριά χρόνια) ψάχναμε για ζωντοχήρες. Το να γίνει φάση με παντρεμένη δεν περνούσε καν από το μυαλό μας σαν ενδεχόμενο. Σε αντίθεση με σήμερα, που μια παντρεμένη μπορεί να σου κάτσει πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.395
Πόντοι
206
Εκείνη την εποχή (τώρα πρόσφατα δηλαδή, πριν καμιά 35αριά χρόνια) ψάχναμε για ζωντοχήρες. Το να γίνει φάση με παντρεμένη δεν περνούσε καν από το μυαλό μας σαν ενδεχόμενο. Σε αντίθεση με σήμερα, που μια παντρεμένη μπορεί να σου κάτσει πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα.
Ναι σωστά τα λες... παλιότερα οι παντρεμένες ήταν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πιστές στον άντρα τους και σωστές απέναντι στην οικογένειά τους... Τώρα οι περισσότερες απιστούν τουλάχιστο μέσω σόσιαλ κάτι που εύκολα οδηγεί βέβαια και σε συνάντηση από κοντά...

• Like
Αντιδράσεις: bdsm72

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom