Επίσημη επιστροφή στις κακές συνήθειες για 'μένα απ' τη στιγμή που δουλειά υπάρχει ξανά και το χρήμα βγαίνει και είπα να κάνω πρεμιέρα με το βόρβορο του "Πρίγκηπα" στη Δραπετσώνα μετά από το 8μηνο πένθος για την αποχώρηση της Νατάσσας. Παρούσες 7 - 8 κοπέλες και "κοπέλες", ήτοι από μικρές σε ηλικία μέχρι granny (το συνηθέστερο). Μακράν ό,τι καλύτερο κατ' εμέ εκεί μέσα είναι η Σία, μια 45άρα Ελληνίδα αρκετά μυστήρια παρουσία καθώς είναι πολύ φινετσάτη και αριστοκρατική για έναν τέτοιο χώρο, κάτι που φαίνεται από το ντύσιμο μέχρι το παρουσιαστικό της και τους τρόπους της. Περίεργη ιδιοσυγκρασία, θυμίζει ξεπεσμένη Κολωνακιώτισσα ή την απόμακρη συνάδελφο με το ταγεράκι που έχεις στη δουλειά και ενώ δε δίνει δικαιώματα για πολλά - πολλά κατά βάθος ξέρεις ότι το πάει το γράμμα. Αδύνατη, με φοβερό κορμί με την ηλικία της, πρόσωπο του στυλ Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, χωρίς καμπύλες στη μέση αλλά με άπαιχτο μεγάλο φυσικό στήθος που αγγίζει την τελειότητα σε συνδυασμό με το σωματότυπό της, είναι ο κλασσικός σωματότυπος αδύνατη με μεγάλα φυσικά βυζιά που σπανίζει. Ντύσιμο διακριτικά σέξι με μόνο το ντεκολτέ να αφήνει υπόνοιες για τα περαιτέρω. Στην προσέγγισή της διαφέρει παρασάγγας απ' όλες εκεί μέσα, φίλη της Νατάσσας γαρ απ' ό,τι μου είπε. Την κέρασα τρία απλά ποτά για να γνωριστούμε καλύτερα και μετά... Όποιος ενδιαφέρεται πολύ για το μετά ας μου στείλει PM γιατί δεσμεύτηκα να μη γράψω τίποτα δημοσίως. Μια άλλη παρουσία εκεί μέσα που μου έκανε εντύπωση ήταν μια ψηλή νταρντάνα Βουλγάρα βαρύ σκαρί με βυζάρες, έχει λίγο γουρουνόφατσα αλλά οι φίλοι του νταρντανοσωματότυπου σίγουρα δε θα μείνουν ασυγκίνητοι. Μια άλλη μελαχρινή που τη θυμάμαι φυσιογνωμικά κι από παλιά ήρθε στο τραπέζι μου ονόματι Ελένη, νταρντάνα κι αυτή με άγριο (και άσχημο) πρόσωπο με αντρικά χαρακτηριστικά - αντρικά χαρακτηριστικά γενικά για την ακρίβεια, και στο σώμα της δηλαδή πέρα απ' το πρόσωπο - αλλά με τεράστια κωλάρα και μπουτάρες που ένα τζιν μινάκι μέχρι το βρακί μόλις και μετά βίας κατάφερνε να συγκρατήσει, πολύ επιθετική κιόλας στη συμπεριφορά απ' το πρώτο λεπτό που κάθεται στο τραπέζι σου με χουφτώματα κ.τ.λπ. χωρίς καν να έχεις κεράσει ποτό αλλά όπως θα καταλάβατε απ' την περίγραφή μου ενδείκνυται μόνο για πολύ σκληρούς παίκτες. Τέλος, ξεχώρισα και μια ξανθιά θεία που μου φάνηκε ότι μοιάζει λίγο με την Πάολα τη Ρεβενιώτη στη φάτσα και μεγάλες βυζάρες, κλασσική φιγούρα κωλόμπαρων. Επίσης απ' το τραπέζι μου πριν κεράσω τη Σία περέλασαν μια καμένη granny με τα βυζιά στουμπωμένα μπας και συγκινήσει κάποιον, παλιά κι αυτή νομίζω στο μαγαζί, μια χοντρή άχαρη νεαρή ξανθιά με μεγάλα βυζιά αλλά πολύ κακό σώμα και ένα συμπαθέστατο Αλβανάκι πολύ θερμό στην προσέγγισή του και άριστη στο μπίρι - μπίρι αλλά κοντοπούτανο με κακό σώμα, αδιάφορο για τα γούστα μου. Σε γενικές γραμμές ο "Πρίγκηπας" διατηρεί τα σκήπτρα για τους δεινοσαυρόφιλους φίλους των κωλόμπαρων, όσοι πιστοί ας τον επισκεπτούν