Μάγκες, κι εγώ κατέβηκα απο επαρχία στην Αθήνα, μόνος μου στη πόλη, σχετικά πρόσγατα... Έμενα σε έναν φίλο και λέω ας πάρω ενα ταξάκι να πεταχτώ μέχρι εκεί.. Σκάω μύτη στον Πρίγκιπα, αφού συμβουλεύτηκα πρώτα τις απόψεις των συναγωνιστών εδώ...
Μπαίνω μέσα, ένα μαύρο σκοτάδι κι ένας μπάρμπας-τσεκαδόρος με εναν προβολέα πάνω απ' το κεφάλι του σαν να του έκαναν ανάκριση.
Με το που μπαίνω μέσα, με κοζάρει καλά καλά μια κοντή, σαν γύφτισσα ήταν βασικά, αλλά την έλεγες και βουλγάρα-αλβανίδα ή κάτι τέτοιο. Πάω λίγο πιο μέσα, κάθομαι και σκάει η Ντόρα, μια Βουλγάρα, με επικό στήθος. Επικό-φυσικό! Κάθεται στο πόδι μου πάνω, βγαίνουν και οι μπουτάρες έξω, μιλάμε οτι πρέπει να δίνει ρέστα. Της λέω, πολυ φωτεινά είναι εδώ, και μου λέει πάμε πιο μέσα και καθόμαστε στην γωνία μέσα τέρμα αριστερά. Για να πω την αμαρτία μου, σκάλωσα,γιατί στο απέναντι ακριβώς γωνία, ήταν κάλτ τυπάκος, καμια 60αρια, λευκό παντελόνι, λευκό πουκάμισο, χρυσό ρολόι, και μια γκόμενα δίπλα του σε μια καρέκλα η οποία σε κάτι άκυρες στιγμές, έσκυβε και τον τσιμπουκώνε για κάτι δευτερόλεπτα και μετά ξανασηκωνόταν. Μιλάμε για τρελο σκηνικό.
Κάθεται λοιπον η Ντόρα στα πόδια μου και της λέω στη ψύχρα "ήρθα γιατί θέλω να πιάσω βυζί".. Φιλότιμα κι αυτή, τα πετάει έξω. Παιζω παίζω πάιζω, κερνάω ένα, μου λέει άλλο ένα.. Της λέω, θέλω να μου τον παίξεις.. Μου λεέι, ΟΚ, να ππιουμε 5-6 ποτά, εν τω μεταξύ, σκάλωσα και ξενέρωσα με τη φάση και της λέω ,άστο, δε γουστάρω τώρα, και αρχίζει παζάρια η γκόμενα, τυπου με λιγότερα ποτά να μου τον παίξει.. Τη διώχνω, έρχεται μια άλλη, μια ξανθιά που ανέφερε ένας φιλος πιο πίσω, καμια 30αρια, κι αυτη μεγάλο βυζί, αλλά πολύ ατσούμπαλο σώμα.. Της λέω δε θέλω, σπάσε, θα φυγω, και σηκώνομαι να πληρώσω.. Έρχεται η κοντή που ανέφερα στην αρχή και μου λέει "δε με θυμάσαι;"... Λέω, ωχ, μπλέξαμε... "οχι" της λέω.. Εχεις ξανάρθει εδώ, μου λέει... Λέω, εγώ;; Ναι μου λέει.. Και παίρνεις την τάδε (ακατάλυπτο).. Λέω λάθος κάνεις.. Οχι λέει, σε θυμάμαι.. Λέω εντάξει, καληνυχτα..
Αυτή ηταν η περιπέτειά μου... Σια, δε προλαβα να δω, η αλήθεια ειναι..