Παρθενικό πέρασμα από Πρίγκηπα. 7-8 θαμώνες μέσα και αντίστοιχος αριθμός γυναικών, με μέσο όρο βάρους τα 100 κιλά. Κάθισα στο bar για να πιω ένα ποτό και απλά να κόψω κίνηση χωρίς πολλά πολλά. Ήρθε μια πρώτη μπουκλάτη ξανθιά τεραστίου μεγέθους που ευγενικά την έδιωξα αλλά τελικά έπρεπε να τη ξαναδιώξω 10' μετά. Πέρασε άλλη μία συμπαθητική φυσιογνωμία, καστανό μακρύ μαλλί, αλλά και αυτή BBW νταρντάνα, η οποία μετά από σύντομη κουβέντα, κατάλαβε ότι δε ψηνόμουν να την κεράσω και αποχώρησε ευγενέστατα. Κέρασα ένα ποτό την barwoman τη Νάνσυ, που ήταν μακράν η πιο εμφανίσιμη από το ροστερ της δεδομένης στιγμής. Έσκασε στο ενδιάμεσο και μια βουλγάρα η Δώρα, επίσης κατηγορίας BBW. Μετά από ολιγόλεπτη κουβέντα της τριάδας, μου πέταξε κάτι ιστορίες για τρίο πίσω κτλ, δε με έπεισε σε καμιά περίπτωση ότι απλά δε θα πέταγα τα λεφτά μου σε βαρέλι δίχως πάτο. Της ζήτησα να αποχωρήσει ώστε να ολοκληρώσω την κουβέντα με τη Νάνσυ, όπως και έκανε. Η Νάνσυ μου ζήτησε ποτό, της είπα ποτό δεν έχει άλλο στην ίδια φάση παρά μόνο αν ξεκαθαρίσουμε που θα το πάμε, μου είπε προς τιμήν της ότι δεν προχωράει πολύ (σεξ), τη ρώτησα αν προχωράει λίγο, μου είπε ναι, να πάμε πίσω αλλά να πάρουμε μαζί και τη Δώρα. Κατάλαβα ότι επανήλθε η προοπτική του άπατου βαρελιού, ζήτησα λογαριασμό μέχρι εκείνη τη στιγμή, πλήρωσα τα 15€ και προς έκπληξη των κορασίδων την έκανα με ελαφρά. Παραμονή κανένα 40λεπτο συνολικά, προφανώς δεν έπιασα ούτε μπούτι, αλλά δεν το κυνήγησα καθότι ήταν διερευνητική η επίσκεψη. Θα ξαναπάω για την απόλυτη καλτίλα της φάσης και βλέπουμε.