psikakos1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
Κανά νέο απο το κατάστημα έχουμε?Πήγε κανείς τελευταία να μας πει τι παίζει?
Δραπετσώνα, Αναπαύσεως 74(για το νούμερο δεν είμαι σίγουρος).μαγκες ο πριγγιπας ειναι ακομα στο κερατσινι???
Αυτο που κάνει το πατωμα να κολλάει! Ε όχι και 50αρια σε κολομπαρο.. και πολλα μάλιστα.. είπαμε.. με το 50αρικο πας στα ενδότερα χωρις πολλα πολλα..2-3 ποτάκια συνολο σε δυο πήρα σε αυτη την ξυνή που το παίζει ντίβα και μια φρέσκια που δεν την βλέπω να κάθεται και πολύ ούτε ελληνικά δεν μίλαγε! Η φαση ήταν σκάσε και δούλευε τον να λερώσω το πτώμα να σηκωθώ να φυγω να μην σε ξαναδώ!! Βέβαια περισσότερο κάθησα εκεί για το θέαμα που πάντα ειναι πλούσιο στα τραπεζάκια στο βάθος. Αν δεν υπήρχε το θέαμα θα είχα φυγει νωρίτερα
Πενηνταράκια εννοούσα κάντο λιανά....Τα ποτάκια σου ήταν απλά ή διπλά?Αυτο που κάνει το πατωμα να κολλάει! Ε όχι και 50αρια σε κολομπαρο.. και πολλα μάλιστα.. είπαμε.. με το 50αρικο πας στα ενδότερα χωρις πολλα πολλα..2-3 ποτάκια συνολο σε δυο πήρα σε αυτη την ξυνή που το παίζει ντίβα και μια φρέσκια που δεν την βλέπω να κάθεται και πολύ ούτε ελληνικά δεν μίλαγε! Η φαση ήταν σκάσε και δούλευε τον να λερώσω το πτώμα να σηκωθώ να φυγω να μην σε ξαναδώ!! Βέβαια περισσότερο κάθησα εκεί για το θέαμα που πάντα ειναι πλούσιο στα τραπεζάκια στο βάθος. Αν δεν υπήρχε το θέαμα θα είχα φυγει νωρίτερα
Πενηνταράκια εννοούσα κάντο λιανά....Τα ποτάκια σου ήταν απλά ή διπλά?
Μια Σια 45άρα-47άρα ήταν εκεί ή δεν την ξέρεις;
Η Σια λοιπόν είναι κανονικού μεγέθους κ τέρμα καυλιάρα,αλλά επαγγελματίας ταυτόχρονα! Με λίγα λόγια πολύ προσοχή και περνάς σούπερ!Νόμισα ότι εννοουσες πόσα 50αρικα έδωσα!
Μονά.. σε άτομα που έχω κάτσει μια δυο φορές μαζί ποτέ δεν κερνάω διπλά υπο τον φόβο της φόλας.. Δεν είναι για το δεκάρικο το καίω δεν με νοιάζει αλλά τσαντίζομαι!
Οσο για την Σια που λες είχε 3-4 απο δαύτες σε αυτήν την ηλικία όλες λίγο μπαμπάτσικες όλες αλλά δεν θυμάμαι ονόματα. Πάντα ερχόταν πίσω μία ακόμα πέρα απο αυτήν που κέρναγα για να κάτσει και αυτή παρέα αλλά δεν κέρναγα ποτέ καθώς δεν με τραβάνε και τόσο οι 40-45+ αν και περνάς καλά αν κρίνω με τα όσα βλέπω στα υπόλοιπα τραπεζάκια!
Η Σια λοιπόν είναι κανονικού μεγέθους κ τέρμα καυλιάρα,αλλά επαγγελματίας ταυτόχρονα! Με λίγα λόγια πολύ προσοχή και περνάς σούπερ!
Συμφωνώ για τα ποτά, κ εγώ έτσι κινούμαι...