Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

κατανοητο  ηταν  τι  εννοουσε η λεγαμενη.    απλα με την πρωτη επισκεψη,  και  την μια δεν κανω τιποτα ,  δεν μου αρεσει  ,  και  μετα απο λιγο  ισως κανω και ισως προκυψει κατι για εξω  ,  :jerking:  μαλακιες  στην νιοστη.  για  αυτο  και  ειπα  οτι  πρεπει να  ειναι  απο τις κωλομπαρουδες  τις κουτες και τις  ξοφλημενες.      εγω θα της  ελεγα φασκεις  και αντιφασκεις.  :2funny:  :tooth:    ποσο  χρονων  ειναι ? 

σε τέτοια μαγαζιά τι περιμένεις να βρείς......ξοφλημένες κωλομπαρούδες οι οποίες ακόμα και τώρα προσπαθούν να τυλίξουν κανένα πελάτη μπας και βγάλουν τίποτα.

δεν  εχω παει ποτε μου  σε τετοια   και δεν ξερω  πως  κανουν και πως  συμπεριφερονται.   η ΜΙΑ ? που την θυμηθηκες μωρε ?   αλλο φρουτο και  αυτο

γι'αυτό δεν ξέρεις τι ακριβώς παίζει ;)

ξεχνιέται τέτοιο μωρό τύπε μου :2funny: :2funny: :2funny: εμένα πάντως μου άρεσε πολύ λες να είμαι άρρωστος :think:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οσο θυμαμαι την φατσα της  που ηρθε μεσα  στην καλη χαρα   και με  τοση   σιγουρια  για τον εαυτο  της    και μου ειπε  πες μου για την ζωη σου ,  οτι θες  εσυ ,   το ειχε χασει το παιχνιδι απο την αρχη.   να κατσω εγω τωρα να της λεω για την ζωη μου και να την κερναω συνεχεια.  εγω να λεω και η ΜΙΑ να πινει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   ε  ρε γλεντια.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
  σωπα καημενε.  ιδεα  σου  ειναι.   ΒΙΤΣΙΟΖΕ   :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:tooth: :tooth: :tooth:

εμένα πάντως τέτοια θυληκά μου αρέσουν όπως η Μια χωρίς πολύ θυληκότητα :cheesy:

πάντως μαζί μου τσίμπησε 2 ποτάκια(που δεν το συνηθίζω αλλά....)και την καθοδήγησα όμορφα γιατί αν την άφηνα :headbang: :headbang:

απλά σπάστηκα που δεν έπαιξα με το Ρουμανάκι από το Στορυ πανέμορφο μωρό :cum: :cum:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

εμένα πάντως τέτοια θυληκά μου αρέσουν όπως η Μια χωρίς πολύ θυληκότητα :cheesy:

πάντως μαζί μου τσίμπησε 2 ποτάκια(που δεν το συνηθίζω αλλά....)και την καθοδήγησα όμορφα γιατί αν την άφηνα :headbang: :headbang:

απλά σπάστηκα που δεν έπαιξα με το Ρουμανάκι από το Στορυ πανέμορφο μωρό :cum: :cum:
?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

ελα  σταματα.  εχω  πεθανει στα  γελια.  ΜΑΚΗΣ    :smitten: :smitten:  ΜΙΑ 

μαλιστα το ρουμανακι το  εγκρινω,  μαζι σου  ειμαι.    αλλα δεν θα εβγαζες  τιποτα.    οσο για την  ΜΙΑ ειναι περιπτωση.  αυτη θα πρεπει να κερναει ποτα και να καθομαστε  να ακουμε τις μαλακιες  της. 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ελα  σταματα.  εχω  πεθανει στα  γελια.   ΜΑΚΗΣ     :smitten: :smitten:   ΜΙΑ 

μαλιστα το ρουμανακι το  εγκρινω,  μαζι σου  ειμαι.    αλλα δεν θα εβγαζες  τιποτα.    οσο για την  ΜΙΑ ειναι περιπτωση.   αυτη θα πρεπει να κερναει ποτα και να καθομαστε  να ακουμε τις μαλακιες  της. 

μην γίνεσαι σκληρός μαζί μου τι να κάνω είμαι αγαπησιάρης ο άτιμος :2funny: :2funny:

το Ρουμανάκι όλα τα λεφτά λέμε :cum: :cum:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τύπε είναι απλό θα μπείς στο θρεντ κωλόμπαρα Αθήνας και θα ψάξεις να βρείς το θρέντ Pub-Story Πιπίνου.

Υ.Γ όχι μασημένη τροφή σε όλα κοπιάστε και λιγάκι :grin:
ενταξει, τωρα συνετιστηκα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
για γράψε και τίποτα όλο εγώ γράφω :cheesy:

ε τι να γραψω τωρα ,    και  στο κατω κατω  της γραφης  τι φταινε  οι αλλοι ,    να διαβαζουν ,  :2funny:  αν εγω γαμισα    η  τα εριξα  στην ταδε  και  τσιμπησε  η αν  εφαγα χυλοπιτα ?   

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ε τι να γραψω τωρα ,     και  στο κατω κατω  της γραφης   τι φταινε  οι αλλοι ,    να διαβαζουν ,   :2funny:   αν εγω γαμισα    η   τα εριξα  στην ταδε  και  τσιμπησε   η αν  εφαγα χυλοπιτα ?     

:2funny: :2funny: :2funny:

υπεκφεύγεις δικέ μου δεν γράφουμε για να τονίσουμε ούτε το εγώ μας,ούτε για να αναφέρουμε αν τα ρίξαμε σε κάποια/πηδήξαμε την άλλη κλπ

απλά ποστάρουμε τις πληροφορίες για να υπάρχει ενημέρωση από την πιάτσα των μπάρ.....το ξέρεις ότι διαβάζουν πολλοί αλλά λίγοι ενημερώνουμε ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

υπεκφεύγεις δικέ μου δεν γράφουμε για να τονίσουμε ούτε το εγώ μας,ούτε για να αναφέρουμε αν τα ρίξαμε σε κάποια/πηδήξαμε την άλλη κλπ

απλά ποστάρουμε τις πληροφορίες για να υπάρχει ενημέρωση από την πιάτσα των μπάρ.....το ξέρεις ότι διαβάζουν πολλοί αλλά λίγοι ενημερώνουμε ;)

ε  τι πληροφοριες να δωσω  εγω  τωρα  ?      εγω  δεν  πηγαινω  σε  οποιο  ναναι μπαρακι  ,  και  ουτε  καθομαι με οποια ναναι.  τα εχουμε  ξαναπει  οτι  ολες οι κωλομπαρουδες  δεν κανουν βιζιτες .  σε  αυτα που πηγαινω  εγω ,  δεν δεχονται  ουτε και θελουν ,  να τις  ακουμπας  ,  οσα ποτα και αν κεραστουν.  πηγες και ειδες.       

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ε  τι πληροφοριες να δωσω  εγω   τωρα  ?      εγω   δεν  πηγαινω   σε  οποιο  ναναι μπαρακι  ,  και   ουτε   καθομαι με οποια ναναι.   τα εχουμε  ξαναπει  οτι   ολες οι κωλομπαρουδες  δεν κανουν βιζιτες .   σε  αυτα που πηγαινω  εγω ,  δεν δεχονται  ουτε και θελουν ,   να τις  ακουμπας   ,  οσα ποτα και αν κεραστουν.   πηγες και ειδες.       

δικέ μου αδυνατώ να σε ακολουθήσω...... :dunno:

τι σχέση έχει το ένα με το άλλο απλά πες τάδε μαγαζί,το ρόστερ αυτό και μια περιγραφή για το κλίμα που παίζει εντός ;)

Υ.Γ όπως έκανες για το παρκάκι που πήγαμε δεν χρειάζεται να αναφερθείς σε προσωπικές λεπτομέρειες :cheesy:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 με την λεξη πληροφοριες  που ειπες  ,  τι μου θυμισες   τωρα    :tooth: :tooth: ?   οταν  ασχολιομουν με τα μασαζ,  ηταν μια ψυχη   που μιλουσαμε τηλεφωνικα  και του ελεγα  διαφορα και μαθαινε  παρα πολλα.     του εμπλουτιζα  τις γνωσεις  του.    και μεχρι να μπω  εγω  να γραψω κατι ,     αυτος εμπαινε  πρωι-πρωι  και εγραφε  ολα   αυτα που του ελεγα  εγω.   :2funny:    και οχι τιποτα  αλλο ,  αλλα μετα  δεν ειχα να γραψω και εγω κατι.  :2funny: :2funny:   βρε τον κακομοιρη.  

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
 με την λεξη πληροφοριες  που ειπες  ,  τι μου θυμισες   τωρα    :tooth: :tooth: ?   οταν  ασχολιομουν με τα μασαζ,  ηταν μια ψυχη   που μιλουσαμε τηλεφωνικα  και του ελεγα  διαφορα και μαθαινε  παρα πολλα.     του εμπλουτιζα  τις γνωσεις  του.    και μεχρι να μπω  εγω  να γραψω κατι ,     αυτος εμπαινε  πρωι-πρωι  και εγραφε  ολα   αυτα που του ελεγα  εγω.   :2funny:    και οχι τιποτα  αλλο ,  αλλα μετα  δεν ειχα να γραψω και εγω κατι.  :2funny: :2funny:   βρε τον κακομοιρη.  

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

κατάλαβα τύπε μου ποιον εννοείς ;)

Υ.Γ αναμένω τις πληροφορίες έστω και τηλεφωνικά για να τις ποστάρω εγώ αφού δεν θέλεις εσύ :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο απλά πες τάδε μαγαζί,το ρόστερ αυτό και μια περιγραφή για το κλίμα που παίζει εντός ;)

Υ.Γ όπως έκανες για το παρκάκι που πήγαμε δεν χρειάζεται να αναφερθείς σε προσωπικές λεπτομέρειες :cheesy:

αντε να  προσπαθησω   , επειδη το θελεις  εσυ  δηλαδη.   αν και δεν εχω να πω και παρα πολλα.    αν και  τους περισσοτερους  νομιζω  οτι   δεν  τους  ενδιαφερουν  αυτα.   τους  ενδιαφερει  να πηδηξουν με  μερικα ποτα.   αυτο ισως σε  αλλα μπαρακια και με τελειωμενες.    οχι σε αυτα που παω  εγω.     το καλυτερο  ροστερ   το ειχε  αυτο  στην δροσοπουλου ( εκει βρηκα μια  γνωστη  μου .  ωραιο μουνι , ψηλη , λεπτη , ξανθια ,  με γαλανα  ματια ,   που απο το καλοκαιρι  μου  ειχε  πει  οτι  ηταν  εκει ,  αλλα δεν ειχα προλαβει να παω .  την κερασα 2 ποτακια σε 1,5 ωρα.  δεν ζητουσε η κακομοιρα.    με το ζορι ,  της  ειπα να παρει και ενα δευτερο ποτακι .  ψαχνεται αλλα επιλεκτικα.  ειπαμε  μια μερα να παμε για ενα καφε, να τα πουμε  απο κοντα ).    

σε  ενα  αλλο της πιπινου , ειχε  καποιες καλουλες.    μου ηρθε μια γνωστη ( ξανθια και αυτη ,  ψηλη , γαλανα ματια ) και προσπαθησε να τα ξαναβρουμε λιγο.      της ειπα  θα σε κερασω ενα ποτακι γιατι  σε ξερω απο παλια,  και για να μην σε προσβαλλω  και για να μην  φυγεις  απρακτη.     μετα απο λιγο  μου αρχισε,  δωσε μου μια δευτερη  ευκαιρια  και  σε εχω  στην καρδια μου  , αλλα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη , οτι δεν  εχει βρει αντρα ακομη και αναγκαζομαι να δουλευω  εδω  στα μπαρακια.     και της λεω  και εγω οτι την σημερον ημερα ,  οι γυναικες  ειτε  εχουν αντρα  ειτε οχι,  πρεπει να εργαζονται  γιατι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.  και οτι δεν κανεις καποια  δουλεια , για την οποια θα πρεπει  να ντρεπεσαι.   μετα ηρθαν και 2-3  αλλες,  αλλα δεν καθισα και εφυγα.  

σε ενα  αλλο στην παρασχου τωρα ,  απο επιπεδο των κοριτσιων μετρια πραγματα. αλλα σε καθε μπαρακι ,  παντα καποιες  ξεχωριζουν.   καθισα με ενα ρουμανακι.   εκανα και λιγο εξασκηση  στα  ρουμανικα (  για να μην τα ξεχναω ) .     μου ειπε την ιστορια της ,  και εγω την δικη μου  :cheesy:    :2funny:    καποια στιγμη της λεω μονη σου εισαι ?  ναι ειπε  γιατι ειχε πληγωθει παρα πολυ,  και οτι αν πηγαινε με εναν αντρα  απο εδω και περα  ,  θα επρεπε  να την πεισει παρα πολυ  μα παρα πολυ , και  οτι την αγαπα τοσο μα τοσο , μα τοσο πολυ  .   2 ποτακια ηπιε.  δεν επινε γρηγορα.  της εδωσα το τηλεφωνο.  την κυριακη το πρωι  της  εστειλα μια καλημερα.   απαντησε την δευτερα  το πρωι .   και της λεω και εγω τωρα  με  θυμηθηκες  απο  την κυριακη το πρωι ?   και μετα θες   και απο πανω  , και να σε αγαπησουν και παρα πολυ .   το ρουμανακι  απο εκεινη την στιγμη  ολο καλημερα και καληνυχτα  ειναι στον  ωραιοτερο  αντρα (  ετσι λεει ).   οχι για να βλεπεις  εσυ με ποιον κανεις παρεα  και να το αποδεχτεις  τελικα    :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

παντως το παρκακι  απο ροστερ  το πιο δυνατο.    

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Υ.Γ αναμένω τις πληροφορίες έστω και τηλεφωνικά για να τις ποστάρω εγώ αφού δεν θέλεις εσύ :2funny: :2funny:

και  εσυ βρουτε ?  καλα .    την αλβανιδα  την εδιωξα.  γιατι πρωτον δεν κανει καθολου καλη πιπα (  να γιατι κραταω  το ρουμανακι 1,5 χρονο τωρα .  τωρα  θα την εκτιμω  ακομη πιο πολυ.  )    και δευτερον γιατι  αυτη γαμιεται  σαν τρελη ρε  συ.    δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα.    δεν ειμαι εγω για τετοια.  εγω  ειμαι για πιο σοφτ  καταστασεις  και τρυφεροτητες (  να γιατι ταιριαξα με το ρουμανακι.  και αυτη ετσι ειναι, σαν και εμενα ) 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

και  εσυ βρουτε ?   καλα .     την αλβανιδα  την εδιωξα.   γιατι πρωτον δεν κανει καθολου καλη πιπα (   να γιατι κραταω  το ρουμανακι 1,5 χρονο τωρα .  τωρα  θα την εκτιμω  ακομη πιο πολυ.  )     και δευτερον γιατι  αυτη γαμιεται  σαν τρελη ρε  συ.     δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα.    δεν ειμαι εγω για τετοια.   εγω  ειμαι για πιο σοφτ  καταστασεις  και τρυφεροτητες (  να γιατι ταιριαξα με το ρουμανακι.  και αυτη ετσι ειναι, σαν και εμενα ) 

δικέ μου δεν είμαι τέτοιος τύπος το ξέρεις ;)

πάει το μωρό το σούταρες γρήγορα αφού στο έχω πει εσύ δεν ταιριάζεις με άλλη εκτός από την Ρουμάνα σου ;)

Υ.Γ το μνμ που πόσταρες απο πάνω σε λάθος θρέντ δικέ μου έπρεπε να το γράψεις στην ενημέρωση για μπαρότσαρκες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom