Χθεσινοβραδινό πέρασμα από τον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' έχοντας ήδη πιει τα κέρατα μου ήθελα λίγη καλτίλα παραπάνω
.Ρόστερ το ίδιο και απαράλλαχτο εδώ και μια 2ετια
,χαιρετήθηκα με τον σωτήρη κι αφού μου έβαλε το ουισκάκι μου η μπαργούμαν φωτεινή με ενημέρωσε ότι από την Δευτέρα 17-03 και για δέκα μέρες (εως 27-03) το συγκεκριμένο μαγαζί θα παραμείνει κλειστό λόγω κάμποσων μηνύσεων που έχει εισπράξει :o :o
.Παρόλα αυτά ο μάγκας σωτήρης δεν θα μείνει έτσι και για αυτές τις μέρες θα μεταφερθεί στο άλλο δικό του μαγαζί που μέχρι πρότινος ήταν κλειστό το ''ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ'' στην Ελ.Βενιζέλου (δεν θυμάμαι αριθμό,πάντως είναι δυο δρόμους παρακάτω ο συγκεκριμένος δρόμος) ;) ;)
.Απέρριψα στα μπαμ αλέκα και μια σάπια μαύρη που ήρθαν για πουτό και δέχθηκα με έκπληξη την παρέα της Λουίζας με την οποία είχαμε τσακωθεί πριν κανα 3μηνο και από τότε με είχε απαξιώσει όποτε περνούσα
.Μου είπε ότι είχε βρει 40αρη παντρεμένο και του τα μασάει γερά,έχει μετακομίσει σε καινούριο ρετιρέ στην Καλλιθέα και πηδιέται και μ'έναν άλλον 40αρη.Την ρώτησα αν την γαμάνε καλά οι 40αρηδες
και μου απάντησε όχι αλλά πληρώνουν καλά
.Της πρότεινα αφού πιούμε το ποτό μας να της ρίξω ένα καλό μιας και μου το χρωστούσε από τις προηγούμενες φορές που μου το παιζε δύσκολη
.Δέχθηκε άμεσα και αποσυρθήκαμε στην αποθήκη-καβάτζα όπου ένιωσα επιτέλους το πολύ σφιχτό κορμί της.Τα 3,5αρια βυζιά της ήταν θεσμπέσια
,τα έλιωσα στο στόμα μου και αμέσως μετά παραμέρισα το μαύρο στρίγκο κι έγλειψα το ξυρισμένο και μοσχομυριστό μουνάκι της.Ήταν ήδη μούσκεμα και με μια κίνηση μου κατεβάζει το μποξεράκι κι εξαφανίζει το καβλί μου στο στόμα της.Σεμιναριακή πίπα,πολύ υγρή και βαθιά με πρόστυχες ματιές.Είχαμε καβλώσει πάρα πολύ και οι δύο κι ενώ έτριβα τον πούτσο μου στην κλειτορίδα της ήμουν έτοιμος να τον χώσω ακάποτα μέσα,αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή συγκρατήθηκα
.Της σήκωσα το δεξί ποδί και την κάρφωσα δυνατά ενώ γλωσσοφιλαζόμασταν,αλλαγή για πισοκκολητό όπου βόγκαγε πολύ δυνατά κι έλεγε κάτι ατάκες στην γλώσσα της τις οποίες δεν καταλάβαινα αλλά με κάβλωναν ακόμη περισσότερο.Κωλοσκάμπιλα,φούφτωμα άγριο στις βυζάρες της και κατάθεση.Γύρισε, μου χαμογέλασε,με φίλησε και μου είπε θέλω οπωσδήποτε να με ξαναγαμήσεις
.Της χαμογέλασα,της είπα ότι χάρηκα που τα ξαναβρήκαμε και πως μόλις κάνεις ρεπό θα σε ξανά
.Μικρή κουβεντούλα με ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' και αποχώρηση.