Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:tooth: :tooth: :tooth:

δικέ μου δεν είμαι τέτοιος τύπος το ξέρεις ;)

πάει το μωρό το σούταρες γρήγορα αφού στο έχω πει εσύ δεν ταιριάζεις με άλλη εκτός από την Ρουμάνα σου ;)

Υ.Γ το μνμ που πόσταρες απο πάνω σε λάθος θρέντ δικέ μου έπρεπε να το γράψεις στην ενημέρωση για μπαρότσαρκες ;)
πολυ σωστα  :thumbsup:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
επειδή με τρώει θα σχολιάσω αυτά που διάβασα δεν μπορώ να πνίξω την ανάγκη μου :2funny: :2funny:

το καλυτερο  ροστερ   το ειχε  αυτο  στην δροσοπουλου ( εκει βρηκα μια  γνωστη  μου .  ωραιο μουνι , ψηλη , λεπτη , ξανθια ,  με γαλανα  ματια ,   που απο το καλοκαιρι  μου  ειχε  πει  οτι  ηταν  εκει ,  αλλα δεν ειχα προλαβει να παω .  την κερασα 2 ποτακια σε 1,5 ωρα.  δεν ζητουσε η κακομοιρα.    με το ζορι ,  της  ειπα να παρει και ενα δευτερο ποτακι .  ψαχνεται αλλα επιλεκτικα.  ειπαμε  μια μερα να παμε για ενα καφε, να τα πουμε  απο κοντα ).  

χαχαχαχαχα κάτι μου θυμίζει η περίπτωση εγώ με 2 ποτά είχε κάτσει κοντά 2 ώρες να πούμε γι'αυτό την πάτησα μαζί της :headbang:

λογικό χρειάζεται ένας καφές να θυμηθείτε τα παλιά :cheesy:

σε ενα  αλλο στην παρασχου τωρα ,  απο επιπεδο των κοριτσιων μετρια πραγματα. αλλα σε καθε μπαρακι ,  παντα καποιες  ξεχωριζουν.   καθισα με ενα ρουμανακι.   εκανα και λιγο εξασκηση  στα  ρουμανικα (  για να μην τα ξεχναω ) .     μου ειπε την ιστορια της ,  και εγω την δικη μου  :cheesy:    :2funny:    καποια στιγμη της λεω μονη σου εισαι ?  ναι ειπε  γιατι ειχε πληγωθει παρα πολυ,  και οτι αν πηγαινε με εναν αντρα  απο εδω και περα  ,  θα επρεπε  να την πεισει παρα πολυ  μα παρα πολυ , και  οτι την αγαπα τοσο μα τοσο , μα τοσο πολυ  .   2 ποτακια ηπιε.  δεν επινε γρηγορα.  της εδωσα το τηλεφωνο.  την κυριακη το πρωι  της  εστειλα μια καλημερα.   απαντησε την δευτερα  το πρωι .   και της λεω και εγω τωρα  με  θυμηθηκες  απο  την κυριακη το πρωι ?   και μετα θες   και απο πανω  , και να σε αγαπησουν και παρα πολυ .   το ρουμανακι  απο εκεινη την στιγμη  ολο καλημερα και καληνυχτα  ειναι στον  ωραιοτερο  αντρα (  ετσι λεει ).   οχι για να βλεπεις  εσυ με ποιον κανεις παρεα  και να το αποδεχτεις  τελικα    :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

παντως το παρκακι  απο ροστερ  το πιο δυνατο.    

σταμάτα μου έρχονται απανωτά τα χτυπήματα με αυτά που γράφεις :2funny: :2funny:

τι να κάνω τύπε είμαι λίγος σε όλα γι'αυτό σε κάνω παρέα μήπως πάρω λίγη από την λάμψη σου :grin:

πέρα από την πλάκα το Ρουμανάκι έβαλε μυαλό αμέσως μόλις το ξέχεσες έτσι διακριτικά όπως ξέρεις ;)

Υ.Γ ελπίζω να μην παρεξηγηθείς ξέρεις ότι κάνω χαβαλέ......αν καταφέρω θα τα πούμε και από κοντά ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
επειδή με τρώει θα σχολιάσω αυτά που διάβασα δεν μπορώ να πνίξω την ανάγκη μου :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχα κάτι μου θυμίζει η περίπτωση εγώ με 2 ποτά είχε κάτσει κοντά 2 ώρες να πούμε γι'αυτό την πάτησα μαζί της :headbang:

λογικό χρειάζεται ένας καφές να θυμηθείτε τα παλιά :cheesy:

σταμάτα μου έρχονται απανωτά τα χτυπήματα με αυτά που γράφεις :2funny: :2funny:

τι να κάνω τύπε είμαι λίγος σε όλα γι'αυτό σε κάνω παρέα μήπως πάρω λίγη από την λάμψη σου :grin:

πέρα από την πλάκα το Ρουμανάκι έβαλε μυαλό αμέσως μόλις το ξέχεσες έτσι διακριτικά όπως ξέρεις ;)

Υ.Γ ελπίζω να μην παρεξηγηθείς ξέρεις ότι κάνω χαβαλέ......αν καταφέρω θα τα πούμε και από κοντά ;)

καλα  θα σε αντεξω.  επιτρεπεται ο χαβαλες εδω μεσα η χαλαει το σιτε ? 

Επισκέπτης
αντε να  προσπαθησω   , επειδη το θελεις  εσυ  δηλαδη.   αν και δεν εχω να πω και παρα πολλα.    αν και  τους περισσοτερους  νομιζω  οτι   δεν  τους  ενδιαφερουν  αυτα.   τους  ενδιαφερει  να πηδηξουν με  μερικα ποτα.   αυτο ισως σε  αλλα μπαρακια και με τελειωμενες.    οχι σε αυτα που παω  εγω.     το καλυτερο  ροστερ   το ειχε  αυτο  στην δροσοπουλου ( εκει βρηκα μια  γνωστη  μου .  ωραιο μουνι , ψηλη , λεπτη , ξανθια ,  με γαλανα  ματια ,   που απο το καλοκαιρι  μου  ειχε  πει  οτι  ηταν  εκει ,  αλλα δεν ειχα προλαβει να παω .  την κερασα 2 ποτακια σε 1,5 ωρα.  δεν ζητουσε η κακομοιρα.    με το ζορι ,  της  ειπα να παρει και ενα δευτερο ποτακι .  ψαχνεται αλλα επιλεκτικα.  ειπαμε  μια μερα να παμε για ενα καφε, να τα πουμε  απο κοντα ).    

σε  ενα  αλλο της πιπινου , ειχε  καποιες καλουλες.    μου ηρθε μια γνωστη ( ξανθια και αυτη ,  ψηλη , γαλανα ματια ) και προσπαθησε να τα ξαναβρουμε λιγο.      της ειπα  θα σε κερασω ενα ποτακι γιατι  σε ξερω απο παλια,  και για να μην σε προσβαλλω  και για να μην  φυγεις  απρακτη.     μετα απο λιγο  μου αρχισε,  δωσε μου μια δευτερη  ευκαιρια  και  σε εχω  στην καρδια μου  , αλλα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη , οτι δεν  εχει βρει αντρα ακομη και αναγκαζομαι να δουλευω  εδω  στα μπαρακια.     και της λεω  και εγω οτι την σημερον ημερα ,  οι γυναικες  ειτε  εχουν αντρα  ειτε οχι,  πρεπει να εργαζονται  γιατι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.  και οτι δεν κανεις καποια  δουλεια , για την οποια θα πρεπει  να ντρεπεσαι.   μετα ηρθαν και 2-3  αλλες,  αλλα δεν καθισα και εφυγα.  

σε ενα  αλλο στην παρασχου τωρα ,  απο επιπεδο των κοριτσιων μετρια πραγματα. αλλα σε καθε μπαρακι ,  παντα καποιες  ξεχωριζουν.   καθισα με ενα ρουμανακι.   εκανα και λιγο εξασκηση  στα  ρουμανικα (  για να μην τα ξεχναω ) .     μου ειπε την ιστορια της ,  και εγω την δικη μου  :cheesy:    :2funny:    καποια στιγμη της λεω μονη σου εισαι ?  ναι ειπε  γιατι ειχε πληγωθει παρα πολυ,  και οτι αν πηγαινε με εναν αντρα  απο εδω και περα  ,  θα επρεπε  να την πεισει παρα πολυ  μα παρα πολυ , και  οτι την αγαπα τοσο μα τοσο , μα τοσο πολυ  .   2 ποτακια ηπιε.  δεν επινε γρηγορα.  της εδωσα το τηλεφωνο.  την κυριακη το πρωι  της  εστειλα μια καλημερα.   απαντησε την δευτερα  το πρωι .   και της λεω και εγω τωρα  με  θυμηθηκες  απο  την κυριακη το πρωι ?   και μετα θες   και απο πανω  , και να σε αγαπησουν και παρα πολυ .   το ρουμανακι  απο εκεινη την στιγμη  ολο καλημερα και καληνυχτα  ειναι στον  ωραιοτερο  αντρα (  ετσι λεει ).   οχι για να βλεπεις  εσυ με ποιον κανεις παρεα  και να το αποδεχτεις  τελικα    :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

παντως το παρκακι  απο ροστερ  το πιο δυνατο.    
σε αυτα τα μπαρακια που αναφερθηκες συναγωνιστη ποσες κοπελες δουλευουν περιπου?  :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Παρατηρώ με λύπη,ότι αυτό το ιστορικό θρέντ εγκαταλείφθηκε από την ώρα που σταμάτησα να πηγαίνω στο μαγαζί και να ποστάρω τις εμπειρίες μου :o

Το Σαββάτο έκανα ένα σύντομο πέρασμα,μετά από 6 μήνες που έχω να πατήσω σαν πελάτης....η ατμόσφαιρα ίδια και απαράλλαχτη αλλά το ρόστερ έχει πάρει την κατιούσα,δλδ η εξωτερική εμφάνιση των κοριτσιών τείνει στο μηδέν :headbang: :headbang: Παρόλα ότι ο συνολικός αριθμός τους άγγιζε τις είκοσι (20),η εμφανισή τους θα απογοήτευε και τον πλέον έθερμο χύστη που την βρίσκει με την σαπίλα :zombie:

Παρόλα το μέτριο προς κακό ρόστερ,είχε θαμώνες οι οποίοι είχαν καβατζώσει μερικές κοπέλες και κερνούσαν όπου την παράσταση έκλεβε η Αλβανίδα Αλέκα.Ακόμα θυμάμαι την εκπληκτική φραπεδιά που μου είχε παίξει στα πίσω τραπεζάκια,με την Ρουμάνα να έχει σκυλιάσει και να τα χώνει στον Kostakis27 για την παραβατική μου συμπεριφορά απεναντί της :rockon: :rockon: Πάντως,οι ηλικίες των περισσότερων κοριτσιών εκεί μέσα κυμαίνονταν από 40 έτη και πάνω,οπότε μόνοι οι λάτρεις των σκληρών milf/gilf αξίζει να δοκιμάσουν την τύχη τους ;)

Το καλύτερο το έμαθα στο τέλος,η γνωστή και λατρεμένη Σούλα αποφάσισε να φτιάξει την ζωή της με έταιρο συναγωνιστή,με αποτέλεσμα να κόψει από το μαγαζί :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Aυτο δεν ειναι κωλομπαρο. ΚΑΠΗ ειναι!!!   :grin:
kapi.jpg
:grin:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
περασμα σημερα και η πληρησ απογοητευση.... νανα για ποτακια και δροσεροσ παναγιοτης για αλλα κολπα :S παμε για αλλα...πριν πηγα σε ενα στην νικαια και αυτο για το πουτσο. ημαρτον θα γινουμε πιρφοροι πλεον :helpplea:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
Χθεσινοβραδινό πέρασμα από τον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' έχοντας ήδη πιει τα κέρατα μου ήθελα λίγη καλτίλα παραπάνω  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Ρόστερ το ίδιο και απαράλλαχτο εδώ και μια 2ετια :jerking: :jerking:,χαιρετήθηκα με τον σωτήρη κι αφού μου έβαλε το ουισκάκι μου η μπαργούμαν φωτεινή με ενημέρωσε ότι από την Δευτέρα 17-03 και για δέκα μέρες (εως 27-03) το συγκεκριμένο μαγαζί θα παραμείνει κλειστό λόγω κάμποσων μηνύσεων που έχει εισπράξει :o :o :jerking: :jerking:.Παρόλα αυτά ο μάγκας σωτήρης δεν θα μείνει έτσι και για αυτές τις μέρες θα μεταφερθεί στο άλλο δικό του μαγαζί που μέχρι πρότινος ήταν κλειστό το ''ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ'' στην Ελ.Βενιζέλου (δεν θυμάμαι αριθμό,πάντως είναι δυο δρόμους παρακάτω ο συγκεκριμένος δρόμος) ;) ;) :grin: :grin:.Απέρριψα στα μπαμ αλέκα και μια σάπια μαύρη που ήρθαν για πουτό και δέχθηκα με έκπληξη την παρέα της Λουίζας με την οποία είχαμε τσακωθεί πριν κανα 3μηνο και από τότε με είχε απαξιώσει όποτε περνούσα :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Μου είπε ότι είχε βρει 40αρη παντρεμένο και του τα μασάει γερά,έχει μετακομίσει σε καινούριο ρετιρέ στην Καλλιθέα και πηδιέται και μ'έναν άλλον 40αρη.Την ρώτησα αν την γαμάνε καλά οι 40αρηδες :zfuck: :fuck1: και μου απάντησε όχι αλλά πληρώνουν καλά :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:.Της πρότεινα αφού πιούμε το ποτό μας να της ρίξω ένα καλό μιας και μου το χρωστούσε από τις προηγούμενες φορές που μου το παιζε δύσκολη :birdman: :birdman:.Δέχθηκε άμεσα και αποσυρθήκαμε στην αποθήκη-καβάτζα όπου ένιωσα επιτέλους το πολύ σφιχτό κορμί της.Τα 3,5αρια βυζιά της ήταν θεσμπέσια :tits:,τα έλιωσα στο στόμα μου και αμέσως μετά παραμέρισα το μαύρο στρίγκο κι έγλειψα το ξυρισμένο και μοσχομυριστό μουνάκι της.Ήταν ήδη μούσκεμα και με μια κίνηση μου κατεβάζει το μποξεράκι κι εξαφανίζει το καβλί μου στο στόμα της.Σεμιναριακή πίπα,πολύ υγρή και βαθιά με πρόστυχες ματιές.Είχαμε καβλώσει πάρα πολύ και οι δύο κι ενώ έτριβα τον πούτσο μου στην κλειτορίδα της ήμουν έτοιμος να τον χώσω ακάποτα μέσα,αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή συγκρατήθηκα :grin: :grin:.Της σήκωσα το δεξί ποδί και την κάρφωσα δυνατά ενώ γλωσσοφιλαζόμασταν,αλλαγή για πισοκκολητό όπου βόγκαγε πολύ δυνατά κι έλεγε κάτι ατάκες στην γλώσσα της τις οποίες δεν καταλάβαινα αλλά με κάβλωναν ακόμη περισσότερο.Κωλοσκάμπιλα,φούφτωμα άγριο στις βυζάρες της και κατάθεση.Γύρισε, μου χαμογέλασε,με φίλησε και μου είπε θέλω οπωσδήποτε να με ξαναγαμήσεις :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Της χαμογέλασα,της είπα ότι χάρηκα που τα ξαναβρήκαμε και πως μόλις κάνεις ρεπό θα σε ξανά  :knockinb: :zfuck:.Μικρή κουβεντούλα με ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' και αποχώρηση.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Χθεσινοβραδινό πέρασμα από τον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' έχοντας ήδη πιει τα κέρατα μου ήθελα λίγη καλτίλα παραπάνω  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Ρόστερ το ίδιο και απαράλλαχτο εδώ και μια 2ετια :jerking: :jerking:,χαιρετήθηκα με τον σωτήρη κι αφού μου έβαλε το ουισκάκι μου η μπαργούμαν φωτεινή με ενημέρωσε ότι από την Δευτέρα 17-03 και για δέκα μέρες (εως 27-03) το συγκεκριμένο μαγαζί θα παραμείνει κλειστό λόγω κάμποσων μηνύσεων που έχει εισπράξει :o :o :jerking: :jerking:.Παρόλα αυτά ο μάγκας σωτήρης δεν θα μείνει έτσι και για αυτές τις μέρες θα μεταφερθεί στο άλλο δικό του μαγαζί που μέχρι πρότινος ήταν κλειστό το ''ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ'' στην Ελ.Βενιζέλου (δεν θυμάμαι αριθμό,πάντως είναι δυο δρόμους παρακάτω ο συγκεκριμένος δρόμος) ;) ;) :grin: :grin:.Απέρριψα στα μπαμ αλέκα και μια σάπια μαύρη που ήρθαν για πουτό και δέχθηκα με έκπληξη την παρέα της Λουίζας με την οποία είχαμε τσακωθεί πριν κανα 3μηνο και από τότε με είχε απαξιώσει όποτε περνούσα :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Μου είπε ότι είχε βρει 40αρη παντρεμένο και του τα μασάει γερά,έχει μετακομίσει σε καινούριο ρετιρέ στην Καλλιθέα και πηδιέται και μ'έναν άλλον 40αρη.Την ρώτησα αν την γαμάνε καλά οι 40αρηδες :zfuck: :fuck1: και μου απάντησε όχι αλλά πληρώνουν καλά :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:.Της πρότεινα αφού πιούμε το ποτό μας να της ρίξω ένα καλό μιας και μου το χρωστούσε από τις προηγούμενες φορές που μου το παιζε δύσκολη :birdman: :birdman:.Δέχθηκε άμεσα και αποσυρθήκαμε στην αποθήκη-καβάτζα όπου ένιωσα επιτέλους το πολύ σφιχτό κορμί της.Τα 3,5αρια βυζιά της ήταν θεσμπέσια :tits:,τα έλιωσα στο στόμα μου και αμέσως μετά παραμέρισα το μαύρο στρίγκο κι έγλειψα το ξυρισμένο και μοσχομυριστό μουνάκι της.Ήταν ήδη μούσκεμα και με μια κίνηση μου κατεβάζει το μποξεράκι κι εξαφανίζει το καβλί μου στο στόμα της.Σεμιναριακή πίπα,πολύ υγρή και βαθιά με πρόστυχες ματιές.Είχαμε καβλώσει πάρα πολύ και οι δύο κι ενώ έτριβα τον πούτσο μου στην κλειτορίδα της ήμουν έτοιμος να τον χώσω ακάποτα μέσα,αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή συγκρατήθηκα :grin: :grin:.Της σήκωσα το δεξί ποδί και την κάρφωσα δυνατά ενώ γλωσσοφιλαζόμασταν,αλλαγή για πισοκκολητό όπου βόγκαγε πολύ δυνατά κι έλεγε κάτι ατάκες στην γλώσσα της τις οποίες δεν καταλάβαινα αλλά με κάβλωναν ακόμη περισσότερο.Κωλοσκάμπιλα,φούφτωμα άγριο στις βυζάρες της και κατάθεση.Γύρισε, μου χαμογέλασε,με φίλησε και μου είπε θέλω οπωσδήποτε να με ξαναγαμήσεις :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Της χαμογέλασα,της είπα ότι χάρηκα που τα ξαναβρήκαμε και πως μόλις κάνεις ρεπό θα σε ξανά  :knockinb: :zfuck:.Μικρή κουβεντούλα με ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' και αποχώρηση.

Εξαιρετικό post και λόγω του ότι ανέστησες το νήμα και λόγω του ότι είναι "συμπυκνωμένο" από άποψη πληροφοριών και κάβλας! Εύγε!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Για δώσε περιγραφή Λουίζας(ηλικία και άλλα χαρακτηριστικά). Έψαξα πιο πίσω αλλά δεν είδα κάτι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χθεσινοβραδινό πέρασμα από τον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' έχοντας ήδη πιει τα κέρατα μου ήθελα λίγη καλτίλα παραπάνω  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Ρόστερ το ίδιο και απαράλλαχτο εδώ και μια 2ετια :jerking: :jerking:,χαιρετήθηκα με τον σωτήρη κι αφού μου έβαλε το ουισκάκι μου η μπαργούμαν φωτεινή με ενημέρωσε ότι από την Δευτέρα 17-03 και για δέκα μέρες (εως 27-03) το συγκεκριμένο μαγαζί θα παραμείνει κλειστό λόγω κάμποσων μηνύσεων που έχει εισπράξει :o :o :jerking: :jerking:.Παρόλα αυτά ο μάγκας σωτήρης δεν θα μείνει έτσι και για αυτές τις μέρες θα μεταφερθεί στο άλλο δικό του μαγαζί που μέχρι πρότινος ήταν κλειστό το ''ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ'' στην Ελ.Βενιζέλου (δεν θυμάμαι αριθμό,πάντως είναι δυο δρόμους παρακάτω ο συγκεκριμένος δρόμος) ;) ;) :grin: :grin:.Απέρριψα στα μπαμ αλέκα και μια σάπια μαύρη που ήρθαν για πουτό και δέχθηκα με έκπληξη την παρέα της Λουίζας με την οποία είχαμε τσακωθεί πριν κανα 3μηνο και από τότε με είχε απαξιώσει όποτε περνούσα :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Μου είπε ότι είχε βρει 40αρη παντρεμένο και του τα μασάει γερά,έχει μετακομίσει σε καινούριο ρετιρέ στην Καλλιθέα και πηδιέται και μ'έναν άλλον 40αρη.Την ρώτησα αν την γαμάνε καλά οι 40αρηδες :zfuck: :fuck1: και μου απάντησε όχι αλλά πληρώνουν καλά :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:.Της πρότεινα αφού πιούμε το ποτό μας να της ρίξω ένα καλό μιας και μου το χρωστούσε από τις προηγούμενες φορές που μου το παιζε δύσκολη :birdman: :birdman:.Δέχθηκε άμεσα και αποσυρθήκαμε στην αποθήκη-καβάτζα όπου ένιωσα επιτέλους το πολύ σφιχτό κορμί της.Τα 3,5αρια βυζιά της ήταν θεσμπέσια :tits:,τα έλιωσα στο στόμα μου και αμέσως μετά παραμέρισα το μαύρο στρίγκο κι έγλειψα το ξυρισμένο και μοσχομυριστό μουνάκι της.Ήταν ήδη μούσκεμα και με μια κίνηση μου κατεβάζει το μποξεράκι κι εξαφανίζει το καβλί μου στο στόμα της.Σεμιναριακή πίπα,πολύ υγρή και βαθιά με πρόστυχες ματιές.Είχαμε καβλώσει πάρα πολύ και οι δύο κι ενώ έτριβα τον πούτσο μου στην κλειτορίδα της ήμουν έτοιμος να τον χώσω ακάποτα μέσα,αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή συγκρατήθηκα :grin: :grin:.Της σήκωσα το δεξί ποδί και την κάρφωσα δυνατά ενώ γλωσσοφιλαζόμασταν,αλλαγή για πισοκκολητό όπου βόγκαγε πολύ δυνατά κι έλεγε κάτι ατάκες στην γλώσσα της τις οποίες δεν καταλάβαινα αλλά με κάβλωναν ακόμη περισσότερο.Κωλοσκάμπιλα,φούφτωμα άγριο στις βυζάρες της και κατάθεση.Γύρισε, μου χαμογέλασε,με φίλησε και μου είπε θέλω οπωσδήποτε να με ξαναγαμήσεις :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Της χαμογέλασα,της είπα ότι χάρηκα που τα ξαναβρήκαμε και πως μόλις κάνεις ρεπό θα σε ξανά  :knockinb: :zfuck:.Μικρή κουβεντούλα με ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' και αποχώρηση.
είχαμε ρίξει γέλιο τότε που είχαμε πάει με τα παιδιά.Νομίζω εσύ δεν ήσουν τότε?ήταν ο Σκρουτζ ο γκουρού ο πιτσι ο Φιντέλ...όταν έρθω θα πάμε οπωσδήποτε ως το Μάιο θα έχει ξανανοίξει.Ο πρίγκιπας μεγάλη μορφή κοντά 40 χρόνια στη νύχτα
  Πόσο χρονών ήταν αυτή που έχεις  :knockinb: γιατί εκεί όλο γριές έχει.Για χαβαλέ είναι όμως ότι πρεπει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
είχαμε ρίξει γέλιο τότε που είχαμε πάει με τα παιδιά.Νομίζω εσύ δεν ήσουν τότε?ήταν ο Σκρουτζ ο γκουρού ο πιτσι ο Φιντέλ...όταν έρθω θα πάμε οπωσδήποτε ως το Μάιο θα έχει ξανανοίξει.Ο πρίγκιπας μεγάλη μορφή κοντά 40 χρόνια στη νύχτα
   Πόσο χρονών ήταν αυτή που έχεις  :knockinb: γιατί εκεί όλο γριές έχει.Για χαβαλέ είναι όμως ότι πρεπει

Όπως τα λες ειναι πορνομετανάστη  ;) ;), ο πρίγκιπας είναι πολύ παλιός στο άθλημα :rockon: :rockon:.Έχει κάνει προσπάθειες για να ανανεώσει το ρόστερ του αλλά δεν του βγήκαν οι μεταγγραφές  :headbang: :headbang:,οπότε συνεχίζει με τις παλιές :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Η Λουίζα που ρωτάει κι ο φίλος alexandro είναι η εξαίρεση του καταστήματος μιας και είναι γύρω στα 25,κανονικού ύψους,τσιγγανοειδές κορμί αλλά πολύ απαλό,με υπέροχα 3,5αρια βυζιά :tits2: :tits: :cum: :cum:.Γενικά στο παίζει δύσκολη στην αρχή και σε παρασύρει με τα ποτά αλλά μετά από 2-3 επισκέψεις αλλάζει στάση εφόσον βέβαια σε γουστάρει :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Απ ότι την έχω κόψει γουστάρει να γαμιέται με μικρότερους και τους μεγαλύτερους τους έχει για να τους τα μασάει :sunglasses: :sunglasses:,εμείς είμαστε περίπου συνομίληκοι και πλέον έχουμε την χημεία μας :grin: :grin:.Χώρα προέλευσης νομίζω Κόστα Ρίκα,Άγιος Μαυρίκιος,Καραιβική ,κάτι τέτοιο τέλος πάντων :rolleyes: :S.Ήρθε πακέτο μαζί με την Ελίζα και την Μπιάνκα(η οποία έχει τιμηθεί στο παρελθόν  :zfuck: :fuck1:) ως η ατίθαση ανιψιά :s&m_1: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όπως τα λες ειναι πορνομετανάστη  ;) ;), ο πρίγκιπας είναι πολύ παλιός στο άθλημα :rockon: :rockon:.Έχει κάνει προσπάθειες για να ανανεώσει το ρόστερ του αλλά δεν του βγήκαν οι μεταγγραφές  :headbang: :headbang:,οπότε συνεχίζει με τις παλιές :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Η Λουίζα που ρωτάει κι ο φίλος alexandro είναι η εξαίρεση του καταστήματος μιας και είναι γύρω στα 25,κανονικού ύψους,τσιγγανοειδές κορμί αλλά πολύ απαλό,με υπέροχα 3,5αρια βυζιά :tits2: :tits: :cum: :cum:.Γενικά στο παίζει δύσκολη στην αρχή και σε παρασύρει με τα ποτά αλλά μετά από 2-3 επισκέψεις αλλάζει στάση εφόσον βέβαια σε γουστάρει :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Απ ότι την έχω κόψει γουστάρει να γαμιέται με μικρότερους και τους μεγαλύτερους τους έχει για να τους τα μασάει :sunglasses: :sunglasses:,εμείς είμαστε περίπου συνομίληκοι και πλέον έχουμε την χημεία μας :grin: :grin:.Χώρα προέλευσης νομίζω Κόστα Ρίκα,Άγιος Μαυρίκιος,Καραιβική ,κάτι τέτοιο τέλος πάντων :rolleyes: :S.Ήρθε πακέτο μαζί με την Ελίζα και την Μπιάνκα(η οποία έχει τιμηθεί στο παρελθόν  :zfuck: :fuck1:) ως η ατίθαση ανιψιά :s&m_1: :rockon: :rockon:
Οταν ερθω αρχες μα'ι'ου θα παμε οποσδηποτε και στον Πριγκιπα και στην Τρουμπα να πορνιασουμε  :2funny:γουσταρω Καλτίλα! :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Οταν ερθω αρχες μα'ι'ου θα παμε οποσδηποτε και στον Πριγκιπα και στην Τρουμπα να πορνιασουμε  :2funny:γουσταρω Καλτίλα! :2funny:

Ρε βλακα μονο μεσα σε αυτη εισαι βουτηγμενος
και για να κανεις τον μαλακα στριπ σε καποιες "διασημες"
αντε απολιθωμα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ερχομαι Ελλαδα και γελαω με'σας τους υπαναπτικτους :2funny:Ψωφα ρε βρωμιαρη  :2funny:Να για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι :2funny:Δειτε την αηδια σε ολο της το μεγαλειο :2funny:Γουσταρω να πηγαινω σε τετοια μερη για να βλεπω τετοιους λεχριτες και να  :2funny:

Συνημμένα

• P7290140.jpg
    P7290140.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 42

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
Εύχομαι ο πρίγκηπας να λειτουργεί  ταυτόχρονα και το ''ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ''  ;) ;) :grin: :grin: για να απογειωθεί η καλτίλα :rockon: :rockon:.Τρούμπα έχει παρακμάσει εντελώς φίλε πορνομετανάστη :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:,όταν έρθεις εκτιμώ ότι πρέπει να γυρίσεις ένα βιντεάκι συνέχεια στο ''ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' που είχες γυρίσει στην Τρούμπα :S :S.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom