Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δώσ'τους το μαντάτο, ότι αν δεν ανοίξουν (.....) με τη δίψα και την πείνα θα μείνουν. :rolleyes:
εχουν εκλεκτους χορηγους και τους εξαφανιζουν την συνταξη χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια...η αληθεια ειναι οτι δεν βαζουν μυαλο και προτιμουν να πηγαινουν με τα ποδια στον σταθμο παρα να κανουν διευκολυνσεις..κριμα(για πριγκηπα αυτο)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εχουν εκλεκτους χορηγους και τους εξαφανιζουν την συνταξη χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια...

Αλλά δεν τους φθάνει μόνο μία σύνταξη ε? :S  Φταίνε και οι περικοπές που έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι! :grin:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δώσε λεπτομέρειες συναγωνιστή!
τι λεπτομερειες ρε τυπε ?κλασικο κολομπαρο ελαφρως σε καλη κατασταση με σκυλαδικη μουσικη και μπομπες ποτα.δεν στο προτινω...σημερα ειμαι για ταμπουρια να δω και εκει τι γινεται :rolleyes:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Επίσκεψη για πρώτη φορά στο ίδρυμα πριν κανά 10ήμερο την προηγούμενη Τετάρτη στις 1 μεταμεσονυχτίως. Εντός περίπου 10 κοπέλες(δεν αναφέρω ονόματα γιατί μίλησα μόνο με μία την Μαριάννα από Αλβανία)... Δυστυχώς έλειπαν οι "κοπέλες" για τις οποίες είχα πάει η κυρία Σούλα και η βυζαρού Μαρίζα από Βενεζουέλα  :headbang: :headbang: :headbang:. Εντός μπαρ η Λώρυ, ξανθιά με πιασμένα τα μαλλιά και ντύσιμο με πουκάμισο μέχρι επάνω κουμπωμένο. Ούτε στην εκκλησία έτσι....

Έκατσα μπαρ και στο 2λεπτο η προαναφερθείσα δίπλα μου, αφού είχα προλάβει να παραγγείλω μια "πράσινη". Μέσα στο μαγαζί μια παρέα που όπως μου είπε αργότερα η Μαριάννα είναι συχνοί πελάτες αλλά συμπεριφέρονται πάααααρα πολύ άσχημα τόσο στα κορίτσια όσο και γενικότερα(φασαρίες κι έτσι). Η Μαριάννα μεσαίου ύψους, με κόκκινα καρέ μαλλιά λιιιίγο πιο πάνω από τους ώμους, κανονικό σώμα, μικρό στήθος και μια χαρακτηριστική ελιά δεξιά στο πρόσωπο εφαπτόμενη στην μύτη της. Φορούσε κολάν με ένα τοπάκι μαύρο ασορτί με το ύφος του καταστήματος.

Πιάσαμε κουβέντα για τα πάντα: από την οικογενειακή της κατάσταση(έχει 2 παιδιά, το μεγαλύτερο είναι 12, ήταν παντρεμένη με έναν Αγρινιώτη πλακατζή(όχι δεν έσπαγε πλάκα  :dancing: :dancing:, οικοδομή), έχει πεθάνει η μικρότερη αδερφή της, είναι 35 ετών(η ίδια), πριν δούλευε σαν σερβιτόρα σε ταβέρνα) μέχρι του ότι η Λώρυ είναι μαλακισμένη χαχαχαχα και ότι προσπαθεί να τις κλέψει όποιον πελάτη μπορεί.

Μ'αυτά και μ'αυτά και μετά από 3 μπύρες δικές μου, 3 ποτά απλά δικά της (πλήρωνα την Λώρυ μετά από ΚΑΘΕ ποτό-συναγωνιστές makis1985 και kostakis ευχαριστώ για το tip με σώσατε από βέβαιο κλέψιμο...)  και 2 ώρες αλληλοχουφτώματος (δεν ήθελα να την διώξω γιατί δεν γούσταρα καμιά άλλη εκεί μέσα, αφήστε που μου είπε ότι είναι αξύριστη στο μουνί της λόγω αγαμίας -εδώ γελάμε- πράγμα που εγώ γουστάρω τρελά) μου ζήτησε να την κεράσω ένα διπλό ποτό και να πάμε πίσω να μου αδειάσει τις σακούλες με φραπέ(το άλλο δεν το κάνει γιατί δεν τις αρέσει λέει). Αφού την έβαλα να μου τριφτεί αγρίως την έδιωξα και σηκώθηκα να φύγω. :birdman: :birdman:

ΔΕΝ το περίμενε με τίποτε να κρατηθώ τόσο και αφού είχαμε αλλάξει και τηλέφωνα (το δικό της δεν το βρήκα στο κινητό μου την επόμενη μέρα-δεν ξέρω γιατί)λέγοντας μου ότι θα με πάρει τηλ. "αύριο" και ότι θα με κεράσει κιόλας(ρε τι άλλο θ'ακούσουμε!!!!!!!!) μού ζήτησε λεφτά για τσιγάρα γιατί τα δικά της τα είχε ξεχάσει(τα λεφτά) :jerking: :jerking:. Τις έδωσα 3 ευρώ(τα ψιλά που είχα επάνω μου, αν δεν είχα θα έπαιρνε τα....μύδια μου) και την καληνύχτισα. Στην έξοδο με χαιρέτησε και ένας 60άρης πολύ ευγενικά, ούτε κι εγώ ξέρω γιατί :huh: :huh: :huh:, μάλλον υπέθεσα ότι είναι the prince himself!!!!

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Στα τραγούδια δεν έδωσα σημασία όπως επίσης και δεν ανέφερα όοοοοολες τις λεπτομέρειες των όσων ειπώθηκαν με την Μαριάννα γιατί θα θέλαμε καμιά 10αριά ποστ για να τα πω όλα(σχεδόν 2 ώρες κουβέντα). Σας ανέφερα τα πιο χτυπητά! Δεν πήγα σε κανά άλλο κωλόμπαρο γιατί ήμουν νεκρός, έτρεχα παααααάρα πολύ όλες τις μέρες για δουλειές! Γαμώτοοοοοοο :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ Αααααααα! Θυμήθηκα και κάτι άλλο χρήσιμο ίσως: Μου ανέφερε ότι αν ήθελα μπορούσα να την πάρω έξω επιτόπου και "ότι προκύψει". Της είπα πως γίνεται αυτό αφού είναι στη δουλειά και πόσα φράγκα ήθελε. Και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να φύγει νωρίτερα (εδώ να αναφέρω ότι υπήρχαν 5-6 πελάτες ακόμη στο μαγαζί όταν μου το είπε) και ότι δεν ήθελε ούτε ένα σεντ!!!!!!!!!!!! Δεν το συνέχισα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα μου ζητούσε στην πορεία και θα μου τα έπρηζε! Τι να πω. Αν έχει να μας πει επί τουτου κάποιος άλλος συναγωνιστής ας ενημερώσει.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
επιτέλους μετά από καιρό ενημέρωση απο το μέτωπο του Πρίγκηπα :rockon: :rockon:

τύπε έτσι όπως τα βίωσες είναι τα πράγματα εκεί μέσα δυστηχώς αλλά είναι κάλτ φάση πάντως :grin:

Υ.Γ είδες τι εστί Λώρυ μέγα αρπαχτικό μπορεί να σε ''γδύσει'' οικονομικά μέχρι να πεις κίμινο ;) :jerking:

Υ.Γ2 ωραία ενημέρωση :thumbsup:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μου ζήτησε να την κεράσω ένα διπλό ποτό και να πάμε πίσω να μου αδειάσει τις σακούλες με φραπέ(το άλλο δεν το κάνει γιατί δεν τις αρέσει λέει).

Υ.Γ Αααααααα! Θυμήθηκα και κάτι άλλο χρήσιμο ίσως: Μου ανέφερε ότι αν ήθελα μπορούσα να την πάρω έξω επιτόπου και "ότι προκύψει".[/quote]

το αλλο  που  δεν κανει  και  δεν  της  αρεσει της  λεγαμενης  ,  ποιο  ειναι  ?    για  μεσα  στο μαγαζι εννοουσε    η  και  για  εξω ?  γιατι μετα λες  οτι σου ειπε , υπονοουμενα  για εξω. 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Υ.Γ Αααααααα! Θυμήθηκα και κάτι άλλο χρήσιμο ίσως: Μου ανέφερε ότι αν ήθελα μπορούσα να την πάρω έξω επιτόπου και "ότι προκύψει".

το αλλο  που  δεν κανει  και  δεν   της  αρεσει της  λεγαμενης  ,   ποιο  ειναι  ?    για  μεσα  στο μαγαζι εννοουσε     η  και  για  εξω ?   γιατι μετα λες  οτι σου ειπε , υπονοουμενα  για εξω.  

τι δεν κατάλαβες τύπε μου???

εεεε μερικές τους αρέσει να το παίζουν ιστορία,δήθεν παρθένες οι οποίες ντρέπονται να πηδηχτούν εντός αλλά εκτός δεν έχουν πρόβλημα αρκεί να υπάρχει το απαιτούμενο μαρούλι ;)

παλιά καλή τακτική των κοριτσιών που όλως τυχαίως αγάπησαν τον πελάτη μέσα σε λίγα κεράματα :tooth: :tooth:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τι δεν κατάλαβες τύπε μου???

εεεε μερικές τους αρέσει να το παίζουν ιστορία,δήθεν παρθένες οι οποίες ντρέπονται να πηδηχτούν εντός αλλά εκτός δεν έχουν πρόβλημα αρκεί να υπάρχει το απαιτούμενο μαρούλι ;)

παλιά καλή τακτική των κοριτσιών που όλως τυχαίως αγάπησαν τον πελάτη μέσα σε λίγα κεράματα :tooth: :tooth:

απλα  πρεπει να ειναι κουτη κωλομπαρου.  γιατι οι εξυπνες  κωλομπαρουδες  δεν το παιζουν ετσι.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
   απλα  πρεπει να ειναι κουτη κωλομπαρου.   γιατι οι εξυπνες  κωλομπαρουδες  δεν το παιζουν ετσι.

τώρα μιλάμε για μαγαζιά στύλ Πρίγκηπα και όχι σαν αυτά που επισκεφθήκαμε τις προάλλες ;)

όπως καταλαβαίνεις υπάρχει διαφορά δεν συναντάς κάθε μέρα γκόμενες σαν την Μία :2funny: :2funny: που σε έφτιαξε αμέσως μόλις ήρθε δίπλα σου :grin:

Επισκέπτης
Υ.Γ Αααααααα! Θυμήθηκα και κάτι άλλο χρήσιμο ίσως: Μου ανέφερε ότι αν ήθελα μπορούσα να την πάρω έξω επιτόπου και "ότι προκύψει".

το αλλο  που  δεν κανει  και  δεν   της  αρεσει της  λεγαμενης  ,   ποιο  ειναι  ?    για  μεσα  στο μαγαζι εννοουσε     η  και  για  εξω ?   γιατι μετα λες  οτι σου ειπε , υπονοουμενα  για εξω.  
εγω απο οτι καταλαβα συναγωνιστη,η εν λογο κορασιδα μεσα στο μαγαζι δεν κανει  :pipa1: γιατι οπως λεει δεν της αρεσει!  :tickedoff: εξω ομως με το αναλογο δωρακι  :fuck2:

Επισκέπτης
Επίσκεψη για πρώτη φορά στο ίδρυμα πριν κανά 10ήμερο την προηγούμενη Τετάρτη στις 1 μεταμεσονυχτίως. Εντός περίπου 10 κοπέλες(δεν αναφέρω ονόματα γιατί μίλησα μόνο με μία την Μαριάννα από Αλβανία)... Δυστυχώς έλειπαν οι "κοπέλες" για τις οποίες είχα πάει η κυρία Σούλα και η βυζαρού Μαρίζα από Βενεζουέλα  :headbang: :headbang: :headbang:. Εντός μπαρ η Λώρυ, ξανθιά με πιασμένα τα μαλλιά και ντύσιμο με πουκάμισο μέχρι επάνω κουμπωμένο. Ούτε στην εκκλησία έτσι....

Έκατσα μπαρ και στο 2λεπτο η προαναφερθείσα δίπλα μου, αφού είχα προλάβει να παραγγείλω μια "πράσινη". Μέσα στο μαγαζί μια παρέα που όπως μου είπε αργότερα η Μαριάννα είναι συχνοί πελάτες αλλά συμπεριφέρονται πάααααρα πολύ άσχημα τόσο στα κορίτσια όσο και γενικότερα(φασαρίες κι έτσι). Η Μαριάννα μεσαίου ύψους, με κόκκινα καρέ μαλλιά λιιιίγο πιο πάνω από τους ώμους, κανονικό σώμα, μικρό στήθος και μια χαρακτηριστική ελιά δεξιά στο πρόσωπο εφαπτόμενη στην μύτη της. Φορούσε κολάν με ένα τοπάκι μαύρο ασορτί με το ύφος του καταστήματος.

Πιάσαμε κουβέντα για τα πάντα: από την οικογενειακή της κατάσταση(έχει 2 παιδιά, το μεγαλύτερο είναι 12, ήταν παντρεμένη με έναν Αγρινιώτη πλακατζή(όχι δεν έσπαγε πλάκα  :dancing: :dancing:, οικοδομή), έχει πεθάνει η μικρότερη αδερφή της, είναι 35 ετών(η ίδια), πριν δούλευε σαν σερβιτόρα σε ταβέρνα) μέχρι του ότι η Λώρυ είναι μαλακισμένη χαχαχαχα και ότι προσπαθεί να τις κλέψει όποιον πελάτη μπορεί.

Μ'αυτά και μ'αυτά και μετά από 3 μπύρες δικές μου, 3 ποτά απλά δικά της (πλήρωνα την Λώρυ μετά από ΚΑΘΕ ποτό-συναγωνιστές makis1985 και kostakis ευχαριστώ για το tip με σώσατε από βέβαιο κλέψιμο...)  και 2 ώρες αλληλοχουφτώματος (δεν ήθελα να την διώξω γιατί δεν γούσταρα καμιά άλλη εκεί μέσα, αφήστε που μου είπε ότι είναι αξύριστη στο μουνί της λόγω αγαμίας -εδώ γελάμε- πράγμα που εγώ γουστάρω τρελά) μου ζήτησε να την κεράσω ένα διπλό ποτό και να πάμε πίσω να μου αδειάσει τις σακούλες με φραπέ(το άλλο δεν το κάνει γιατί δεν τις αρέσει λέει). Αφού την έβαλα να μου τριφτεί αγρίως την έδιωξα και σηκώθηκα να φύγω. :birdman: :birdman:

ΔΕΝ το περίμενε με τίποτε να κρατηθώ τόσο και αφού είχαμε αλλάξει και τηλέφωνα (το δικό της δεν το βρήκα στο κινητό μου την επόμενη μέρα-δεν ξέρω γιατί)λέγοντας μου ότι θα με πάρει τηλ. "αύριο" και ότι θα με κεράσει κιόλας(ρε τι άλλο θ'ακούσουμε!!!!!!!!) μού ζήτησε λεφτά για τσιγάρα γιατί τα δικά της τα είχε ξεχάσει(τα λεφτά) :jerking: :jerking:. Τις έδωσα 3 ευρώ(τα ψιλά που είχα επάνω μου, αν δεν είχα θα έπαιρνε τα....μύδια μου) και την καληνύχτισα. Στην έξοδο με χαιρέτησε και ένας 60άρης πολύ ευγενικά, ούτε κι εγώ ξέρω γιατί :huh: :huh: :huh:, μάλλον υπέθεσα ότι είναι the prince himself!!!!
ευχαριστουμε για την ενημερωση συναγωνιστη,πολυ καλη :thumbsup: δεν ντρεποντε καθολου παντως μετα απο τοσα κερασματα να ζητανε και λεφτα για τσιγαρα  :jerking:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

το αλλο  που  δεν κανει  και  δεν   της  αρεσει της  λεγαμενης  ,   ποιο  ειναι  ?    για  μεσα  στο μαγαζι εννοουσε     η  και  για  εξω ?   γιατι μετα λες  οτι σου ειπε , υπονοουμενα  για εξω.   
Άρχοντα jerry5 με κάλυψε ο Μάκαρος με την απάντησή του. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για την κριτική μου από το μέτωπο. Hasta la vista!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ευχαριστουμε για την ενημερωση συναγωνιστη,πολυ καλη :thumbsup: δεν ντρεποντε καθολου παντως μετα απο τοσα κερασματα να ζητανε και λεφτα για τσιγαρα :jerking:

σύνηθες τακτική μερικών κοριτσιών από εκεί μέσα..... ;)

εμένα η Μαίρη η μιλφάρα με έψηνε να την πάω σε κάποιο νοσοκομείο στην Αθήνα με το αμάξι.....αφού είδε ότι δεν ψήνομαι ξεκίνησε την τράκα να σου πάρω ένα τσιγάρο,αν γίνεται δώσε μου λεφτά για το ταξί γιατί δεν έχω κάνει μάρκες,κέρασε ακόμα ποτά :jerking: :jerking:

σουρεάλ σκηνικά εντός του ιδρύματος αλλά πρέπει να έχεις μεγάλο στομάχι για να ακούς τις μαλακίες που σου λένε :cheesy:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τώρα μιλάμε για μαγαζιά στύλ Πρίγκηπα και όχι σαν αυτά που επισκεφθήκαμε τις προάλλες ;)

όπως καταλαβαίνεις υπάρχει διαφορά δεν συναντάς κάθε μέρα γκόμενες σαν την Μία :2funny: :2funny: που σε έφτιαξε αμέσως μόλις ήρθε δίπλα σου :grin:

κατανοητο  ηταν  τι  εννοουσε η λεγαμενη.    απλα με την πρωτη επισκεψη,  και  την μια δεν κανω τιποτα ,  δεν μου αρεσει  ,  και  μετα απο λιγο  ισως κανω και ισως προκυψει κατι για εξω  ,  :jerking:  μαλακιες  στην νιοστη.  για  αυτο  και  ειπα  οτι  πρεπει να  ειναι  απο τις κωλομπαρουδες  τις κουτες και τις  ξοφλημενες.      εγω θα της  ελεγα φασκεις  και αντιφασκεις.  :2funny:  :tooth:    ποσο  χρονων  ειναι ? 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

δεν  εχω παει ποτε μου  σε τετοια  και δεν ξερω  πως  κανουν και πως  συμπεριφερονται.  η ΜΙΑ ? που την θυμηθηκες μωρε ?  αλλο φρουτο και  αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom