Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Kαλημέρα σε όλη την καλή παρέα!!

Γυρίζοντας από τις διακοπές και επειδή τόσες μέρες ήμουν πολύ ησυχο παιδί, είπα να δοκιμάσω κατόπιν
υπόδειξης το αγαπητού ΜΆΚΑΡΟΥ το εν λόγο ίδρυμα!

Φτάσαμε κατά τις 3.30 με τον Λέφτι και τον Ιταλό  , πολύ άνετο , αλλά δεν έιχε όλο το πλήρωμα Μάκη .

Ηταν μόνο 10 κοπέλλες που αρχίσανε τα κεφαλοκλειδώματα , τα γλωσσόφιλα κλπ με τους δικούς μου.
Βενεζουέλα ολέ είπαμε με τον Λέφτι , καθώς μιά άλλη έπιανε το πούτσο του Ιταλού .
Μουσίκή τέλεια, ρίξαμε τις ζεμπεκιές μας .  Είναι ο παράδεισος των ΜILf .
Μάκη Μάκη πάτε να με χαλάσεται ρε καρίοληδες.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

caenus ήρεμα τύπε μου μην χαλάς την σιλουέτα σου(τα πιπίνια εννοώ :grin:)τα μίλφ δεν είναι για όλους πρόσεξε μην σε πάρουν με το μέρος τους ;)

όσον αναφορά το ρόστερ μια χαρά είναι τύπε μου 10 κοπέλες δεν είναι λίγες άσχετα αν είναι σκληρά gilfs :zombie:

για πες μας για τα μωρά τι είδες ποιες σου πούλησαν έρωτα....την αδυναμία μου την Κρητικιά την είδες την Φαίη εννοώ :huh:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Χαιρετω! Οποιος συναγωνιστης ας ενημερωσει! Ψαχνω τον πριγκηπα να πιρφορισω!  :grin: :grin: Κ δεν το βρισκω! Που ακριβως ειναι?

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Χαιρετω! Οποιος συναγωνιστης ας ενημερωσει! Ψαχνω τον πριγκηπα να πιρφορισω!  :grin: :grin: Κ δεν το βρισκω! Που ακριβως ειναι?

Αν διαβάσεις την πρώτη και την δεύτερη σελίδα του νήματος θα κατατοπιστείς πλήρως! Άντε και καλές τσάρκες τύπε!

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

την αδυναμία μου την Κρητικιά την είδες την Φαίη εννοώ :huh:
η φεη ειναι απο σαντα μπαρμπαρα... πονεμενη ιστορια.... στα μεσα της δεκαετιας υπηρξε τρελο μουνι, τωρα εχει μπαζεψει μετα τη γεννα....
υ.γ. διαβασε το 1ο μυνημα του θρεντ....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χαιρετω! Οποιος συναγωνιστης ας ενημερωσει! Ψαχνω τον πριγκηπα να πιρφορισω!  :grin: :grin: Κ δεν το βρισκω! Που ακριβως ειναι?

ρε τύπε έλεος να πούμε έχει αναφερθεί πάνω από 10 φορές......το μαγαζί είναι [size=16pt]στην Αναπαύσεως αριθμός 74[/size] πίσω από το νεκροταφείο :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
η φεη ειναι απο σαντα μπαρμπαρα... πονεμενη ιστορια.... στα μεσα της δεκαετιας υπηρξε τρελο μουνι, τωρα εχει μπαζεψει μετα τη γεννα....
υ.γ. διαβασε το 1ο μυνημα του θρεντ....

το διάβασα τύπε......για δώσε ίνφο για το κορίτσι σε πμ αν θες γιατί μου κολλούσε έντονα και μου το έπαιζε ιστορία στο γαμήσι :jerking: :jerking:

μάλλον θα γίνει εξόρμηση τις επόμενες ημέρες τι λες θα είσαι παρών???(θα είμαστε εκλεκτοί συναγωνιστές max 2-3 ;))

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
ρε τύπε έλεος να πούμε έχει αναφερθεί πάνω από 10 φορές......το μαγαζί είναι [size=16pt]στην Αναπαύσεως αριθμός 74[/size] πίσω από το νεκροταφείο :grin:

Τις καλημερες μου!! Εκανα ενα κυκλο κ το βρηκα. Τετοιο μαγαζι δεν χανεται! Ημουν χθες σε κατασταση μπυροποσιας κ ηθελα κατι γρηγορο κ κοντινο! Ηθελα γενικως κατι να κατσει πανω στο αθωο πουλακι μου!  :grin: :grin:

Θα ριξω 1 ενημερωση το βραδακι! Το μαγαζι ειναι γ σκληροπυρηνικους χυστες! Καραμιλφαρια! Λιγος κοσμος! Ημουν εγω κ αλλος ενας τυπος! Οι κοπελες θελανε να μας σκισουνε τα ρουχα!  :grin: :grin:

Κ κατεληξα να καυλαντιζω με την μαυρουλα! Την πιο νεα κ αξιολογη του μαγαζιου!  :rockon: :rockon: :rockon:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλημέρα Μάκαρε!!

Να σου πώ την αλήθεια με τον ΠΡΙΓΚΗΠΑ δεν τρελλάθηκα κι όλας. Το PLAYBOY μου άρεσε πιό πολύ.

Η Μαρίζα μου άρεσε η οπόια που έδωσε τηλέφωνο και της πρωινής σερβιτόρας Κλαίρης που σερβίρει ποικιλίες.

Και τα 2 μωρά από ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ που λατρεύω τα Μουνιά της.

Στην αρχή μου κόλλησε μια Αλβανίδα δεν θυμάμαι όνομα.

Βρήκα και μία από τις Φιγούρες _Ελευσίνα που σας είχα πεί. Οι άλλοι 2 της παρέας κβλαντιζαν με 2 άλλες (Μπιάνκα μάλλον την
αλλη δεν συγκράτησα όνομα).

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τις καλημερες μου!! Εκανα ενα κυκλο κ το βρηκα. Τετοιο μαγαζι δεν χανεται! Ημουν χθες σε κατασταση μπυροποσιας κ ηθελα κατι γρηγορο κ κοντινο! Ηθελα γενικως κατι να κατσει πανω στο αθωο πουλακι μου!  :grin: :grin:

Θα ριξω 1 ενημερωση το βραδακι! Το μαγαζι ειναι γ σκληροπυρηνικους χυστες! Καραμιλφαρια! Λιγος κοσμος! Ημουν εγω κ αλλος ενας τυπος! Οι κοπελες θελανε να μας σκισουνε τα ρουχα!  :grin: :grin:

Κ κατεληξα να καυλαντιζω με την μαυρουλα! Την πιο νεα κ αξιολογη του μαγαζιου!  :rockon: :rockon: :rockon:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

μύστη μου τι περίμενεις να βρεις στο εν-λόγω ίδρυμα???????

με την ζέστη που έκανε φυσικό είναι να μην υπήρχε πελάτης αφού δεν έχει εξαερισμό ή έστω air-condition να σε ξεγελάσει :P

αναμένω την ενημερωσή σου για να διαβάσω τα σκηνικά που πέχτηκαν με τα κουρίτσια :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημέρα Μάκαρε!!

Να σου πώ την αλήθεια με τον ΠΡΙΓΚΗΠΑ δεν τρελλάθηκα κι όλας. Το PLAYBOY μου άρεσε πιό πολύ.

Η Μαρίζα μου άρεσε η οπόια που έδωσε τηλέφωνο και της πρωινής σερβιτόρας Κλαίρης που σερβίρει ποικιλίες.

Και τα 2 μωρά από ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ που λατρεύω τα Μουνιά της.

Στην αρχή μου κόλλησε μια Αλβανίδα δεν θυμάμαι όνομα.

Βρήκα και μία από τις Φιγούρες _Ελευσίνα που σας είχα πεί. Οι άλλοι 2 της παρέας κβλαντιζαν με 2 άλλες (Μπιάνκα μάλλον την
αλλη δεν συγκράτησα όνομα).

Καλημέρα μύστη τι μου κάνεις όλα καλά?????

οοοοοοο μια χαρά πέρασες με τα κορίτσια την Κλάιρη δεν την ξέρω αλλά δεν πειράζει ποιος χέστηκε :grin:

η αλβανίδα που λες ήταν μια ξανθιά με φουντωτό μαλλί που μοιάζει σαν να έχει τραβήξει μερικές μυτιές???

αν ναι,τότε είναι η Αλεκάρα :headbang2: :headbang2: λατρεμένο Αλβανέζικο μιλφ έτοιμο για όλα είτε είναι μαλακία ειτε είναι γαμήσι στην καβάτζα :sunglasses:

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα θα περάσεις καλά μαζί της ξέρει να σε περιποιηθεί υπερ του δέοντος :grin:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

μύστη μου τι περίμενεις να βρεις στο εν-λόγω ίδρυμα???????

με την ζέστη που έκανε φυσικό είναι να μην υπήρχε πελάτης αφού δεν έχει εξαερισμό ή έστω air-condition να σε ξεγελάσει :P

αναμένω την ενημερωσή σου για να διαβάσω τα σκηνικά που πέχτηκαν με τα κουρίτσια :grin:

Τα κοριτσια ειχαν βενταλιες! Αυτο ηταν το air condition!  :2funny: :2funny:

Το Τζενακυ ετσι μου συστηθηκε! Μου κωλοτριβοταν τοσο πολυ που ο πουτσος μου κοντευε να σκισει το παντελονι! Ωραια κωλαρα!  :cum: :cum:

Παω δουλεια κ θα γραψω το βραδακι!  :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

Το Τζενακυ ετσι μου συστηθηκε! Μου κωλοτριβοταν τοσο πολυ που ο πουτσος μου κοντευε να σκισει το παντελονι! Ωραια κωλαρα!  :cum: :cum:

:tooth: :tooth:

Η Τζένη τύπε είναι vfm δεν το συζητάμε καλά ξηγήθηκες :sunglasses:

Επισκέπτης

περιμένουμε νεότερα

sexy_seven

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά το μαγαζί έχει και πιπίνια ??? Ποιά είναι η καλύτερη μέρα ?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τελικά το μαγαζί έχει και πιπίνια ??? Ποιά είναι η καλύτερη μέρα ?

ναι τύπε πάρε αριθμό προτεραιότητας από το μηχάνημα και περίμενε στην ουρά να έρθει η σειρά σου :headbang: :headbang:

ρε σεις έλεος να πούμε μελετήστε τις προηγούμενες σελίδες να δείτε τι γράφουμε.......μην θέλετε μασημένη τροφή κοπιάστε και λίγο :tickedoff:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
ναι τύπε πάρε αριθμό προτεραιότητας από το μηχάνημα και περίμενε στην ουρά να έρθει η σειρά σου :headbang: :headbang:

ρε σεις έλεος να πούμε μελετήστε τις προηγούμενες σελίδες να δείτε τι γράφουμε.......μην θέλετε μασημένη τροφή κοπιάστε και λίγο :tickedoff:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το box που ειναι απεναντι στην πλατεια παιζει τιποτα ενδιαφερον? ξερει κανα αλανι?
περασμα χθες απο το μαγαζι ,κοριτσια για ολα τα γουστα αλλα ολες διψασμενες και πεινασμενες για χορηγιες  :uglystupid:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
περασμα χθες απο το μαγαζι ,κοριτσια για ολα τα γουστα αλλα ολες διψασμενες και πεινασμενες για χορηγιες  :uglystupid:

Δώσ'τους το μαντάτο, ότι αν δεν ανοίξουν (.....) με τη δίψα και την πείνα θα μείνουν. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom