Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

δλδ ?  για λεγε - για λεγε .

ψοφάς για κουτσομπολιό δικέ μου :grin:

θα σου πω κοίτα εμφανισιακά είναι μέτρια(από θέμα σώμα φαίνονται τα κιλά της εγκυμοσύνης :()αλλά έχει την εντύπωση ότι αξίζει 100€ έτσι για πλάκα :jerking: :jerking:

όταν την κέρασα της είπα τι παίζει με εσένα???

μου λέει ότι θες το καλύτερο τσιμπούκι κάνω :think:

εντάξει δεν το πιστεύω και πόσο θα στοιχίσει το ραντεβουδάκι?????

μου λέει 100€ για εδώ στο μαγαζί.

Μάλιστα μόνο πίπα πόσο???

60€ όπου επαναλαμβάνει ότι είναι σπεσιαλίστρια στο :pipa2:

της εξήγησα ότι οι τιμές που μου ανέφερε δεν παίζουν για εδώ μέσα οπότε να προβεί σε αναπροσαρμογή ;)

κατάλαβε ότι δεν τσίμπησα τόσο εύκολα οπότε μου τα γύρισε και μου λέει πάμε τώρα ξενοδοχείο δώσε 50€ το μαγαζί και φύγαμε.Την ρωτάω η αμοιβή σου πόσο θα είναι για φουλ σέρβις?????Θα τα βρούμε μου λέει όταν πάμε εκεί.

αν ακολουθούσα τον 2ο δρόμο θα έδινα πάνω από 100€ δλδ ψάχνει θύματα το μωρό :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
παντως δεν ειναι ευκολο να βγαλεις  γκομενα καποια που δουλευει σε μπαρακια (  για οσους γουσταρουν κατι τετοιο )   και οταν λεω καποια, αναφερομαι σε  αυτες ,  που  δεν χουφτωνουν δεν χουφτωνονται  για καποια κερασματα, δεν κανουν βιζιτες  και ολα τα σχετικα .    υπαρχει και αυτη η κατηγορια .   και να την εχεις με οσο το δυνατον γινεται  λιγοτερα.  

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
παντως δεν ειναι ευκολο να βγαλεις  γκομενα καποια που δουλευει σε μπαρακια (  για οσους γουσταρουν κατι τετοιο )   και οταν λεω καποια, αναφερομαι σε  αυτες ,  που  δεν χουφτωνουν δεν χουφτωνονται  για καποια κερασματα, δεν κανουν βιζιτες  και ολα τα σχετικα .    υπαρχει και αυτη η κατηγορια .   και να την εχεις με οσο το δυνατον γινεται  λιγοτερα.  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jerry5 πρέπει να πάμε Πρίγκηπα να δεις από πρώτο χέρι τι γίνεται αν γουστάρουν χουφτώματα και τα συναφή ;)

όλες σχεδόν γουστάρουν αυτη την κατάσταση και πολλές στο δίνουν στο πιάτο αν τους κάνεις τα χατήρια ;)

η Κρητικιά με έλεγε στην αρχή συνεσταλμένο που δεν την χούφτωνα με μανία απλά την έτριβα εκεί που έπρεπε οπότε μετά από λίγο μου λέει είσαι μούτρο τελικά :jerking: :jerking:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ψοφάς για κουτσομπολιό δικέ μου :grin:

καποια μερα θα παμε για καφε και θα σου πω , πολλα  πραγματικα γεγονοτα  για το τι ζητανε και θα φριξεις.   επειδη τα  μαθαινα και τα  εζησα  απο μεσα.  θες   ενα παραδειγματακι ?    εχουν δωσει και 1000 ευρω , για να φυγει καποια εν ωρα εργασιας.  και τι καποια ?   ανω των 55χρ.   τα  εσκασε ο  μαγκας   λοιπον,  και μετα πηγε και εριξε και ενα γαμησι που αξιζε 1000  ολοκληρα ευρω.    και εσενα σου ζητησε μονο 100 ?  τι αξια εχουν ?  

johnygrg_29

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σαν τα  :tits2: της Μαριασιας πουθενααα !να χωθεις μεσα τους και να θελεις να πνιγεις ενα πραγμα  :dancing: εδωσε και τηλ για κονε μεταξυ φιλη της και του φιλου που ειχαμε παει μαζι στο μαγαζι αλλα φυσικα δεν ελπιζω καπου  :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

καποια μερα θα παμε για καφε και θα σου πω , πολλα  πραγματικα γεγονοτα  για το τι ζητανε και θα φριξεις.   επειδη τα  μαθαινα και τα  εζησα  απο μεσα.  θες   ενα παραδειγματακι ?    εχουν δωσει και 1000 ευρω , για να φυγει καποια εν ωρα εργασιας.  και τι καποια ?   ανω των 55χρ.   τα  εσκασε ο  μαγκας   λοιπον,  και μετα πηγε και εριξε και ενα γαμησι που αξιζε 1000  ολοκληρα ευρω.    και εσενα σου ζητησε μονο 100 ?  τι αξια εχουν ?  

κοίτα jerry5 ξέρεις ότι σε θεωρώ από τους λίγους που ξέρουν τι γίνεται σε αυτά τα χαμετυπία οπότε δεν το θεωρώ απίθανο να έχει γίνει αυτό που αναφέρεις ;)

αλλά όταν ο εν λόγω κύριος έδωσε 1000€ για γυναίκα ανω των 55 είναι τελειωμένος ερωτικά δεν υπάρχει επιστροφή τέλος.

εγχώριες βίζιτες ζητάνε 100 ~ 150€ για πρόγραμμα της 1ας ώρα που είναι εμφανίσημες(όχι σάπιες όπως η κωλομπαρού :()και κάνουν γαμήσι πορνοσταρ.....τώρα τι να λέμε αυτοί έχουν χαλάσει την πιάτσα δυστηχώς :headbang: :headbang:

έπρεπε να έχω φώτο της να δεις να μου πεις αν αξίζει αυτά που μου ζητούσε.....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

jerry5 πρέπει να πάμε Πρίγκηπα να δεις από πρώτο χέρι τι γίνεται αν γουστάρουν χουφτώματα και τα συναφή ;)

όλες σχεδόν γουστάρουν αυτη την κατάσταση και πολλές στο δίνουν στο πιάτο αν τους κάνεις τα χατήρια ;)

η Κρητικιά με έλεγε στην αρχή συνεσταλμένο που δεν την χούφτωνα με μανία απλά την έτριβα εκεί που έπρεπε οπότε μετά από λίγο μου λέει είσαι μούτρο τελικά :jerking: :jerking:

ειπα εγω οχι ?  δεν ειναι ομως ολα τα μπαρακια  σαν τον πριγκηπα .  δεν ειναι ολες οι ιδιες.  δεν συμπεριφερονται ολες και παντου ,  το ιδιο .    υπαρχουν μωρα και μωρα ,  γυναικες και γυναικες.      

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σαν τα  :tits2: της Μαριασιας πουθενααα !να χωθεις μεσα τους και να θελεις να πνιγεις ενα πραγμα  :dancing: εδωσε και τηλ για κονε μεταξυ φιλη της και του φιλου που ειχαμε παει μαζι στο μαγαζι αλλα φυσικα δεν ελπιζω καπου  :sunglasses:

τύπε μήπως εννοείς την Μαρίζα από το Καράκας????

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κοίτα jerry5 ξέρεις ότι σε θεωρώ από τους λίγους που ξέρουν τι γίνεται σε αυτά τα χαμετυπία οπότε δεν το θεωρώ απίθανο να έχει γίνει αυτό που αναφέρεις ;)

αλλά όταν ο εν λόγω κύριος έδωσε 1000€ για γυναίκα ανω των 55 είναι τελειωμένος ερωτικά δεν υπάρχει επιστροφή τέλος.

εγχώριες βίζιτες ζητάνε 100 ~ 150€ για πρόγραμμα της 1ας ώρα που είναι εμφανίσημες(όχι σάπιες όπως η κωλομπαρού :()και κάνουν γαμήσι πορνοσταρ.....τώρα τι να λέμε αυτοί έχουν χαλάσει την πιάτσα δυστηχώς :headbang: :headbang:

έπρεπε να έχω φώτο της να δεις να μου πεις αν αξίζει αυτά που μου ζητούσε.....

για το τι αξια εχουν τα 100 ευρω που σου ζητησε,  εκανα πλακα  :2funny: :2funny:  . και να εισαι ευχαριστημενος  λοιπον , που σου ζητησε  μονο 100 ευρω.  για τα υπολοιπα που λες,  φυσικα και  εχεις δικιο .   

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

ειπα εγω οχι ?  δεν ειναι ομως ολα τα μπαρακια  σαν τον πριγκηπα .  δεν ειναι ολες οι ιδιες.  δεν συμπεριφερονται ολες και παντου ,  το ιδιο .    υπαρχουν μωρα και μωρα ,  γυναικες και γυναικες.      

σαφώς έχω έρθει στα μέρη σου και έχω δει τι παίζει Ch.League η Μιχακλακοπούλου ερασιτεχνικό ο Πρίγκηπας :( αλλά το καθένα έχει την χάρη του είναι κόντρα ρόλοι σαν μαγαζιά οπότε η αντιμετώπιση διαφορετική ;)

βέβαια εξαρτάται τι θέλει ο καθένας μας από τα εν λόγω μαγαζιά.....να βγάλει γκόμενα,να γαμήσει ένα ωραίο μουνάκι 22-25 ετών,να βρεί μια παρέα να πει τον πόνο του τα προβληματά του δεν ξέρω ο καθένας έχει διαφορετική οπτική γωνία των πραγμάτων :)

johnygrg_29

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τύπε μήπως εννοείς την Μαρίζα από το Καράκας????

Ναι ναι αυτη λεω μπερδεψα το ονομα απο οσο φαινεται  :o ομορφη παρουσια και συζητησιμη καθησε μαζι μας αρκετη ωρα με 2 κερασματα ενα απλο κ ενα σπεσιαλ κ στο τελος κερασε κ μπυρα  :dancing: μιας που νωριτερα εταιρη κορασιδα ειχε δεχτει κερασμα απο τον φιλο μου κ του ηπιε κ την μπυρα  :jerking:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
για το τι αξια εχουν τα 100 ευρω που σου ζητησε,  εκανα πλακα  :2funny: :2funny:   . και να εισαι ευχαριστημενος  λοιπον , που σου ζητησε  μονο 100 ευρω.   για τα υπολοιπα που λες,  φυσικα και  εχεις δικιο .     

ναι δεν θα είχαν αξία αν είχα να δω μουνί τα τελευταία 27 χρόνια οπότε θα πλήρωνα σαν το χαζό τις παράλογες απαιτήσεις της κάθε κωλομπαρούς και θα ήμουν ευχαριστημένος που ένα τέτοιο μωρό μου άνοιξε τα πόδια της.Εννοείται ότι θα καμάρωνα σαν τον ηλίθιο ενώ εκεί έξω υπάρχουν βίζιτες ανώτερης εμφάνισης και υπηρεσιών.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ναι ναι αυτη λεω μπερδεψα το ονομα απο οσο φαινεται  :o ομορφη παρουσια και συζητησιμη καθησε μαζι μας αρκετη ωρα με 2 κερασματα ενα απλο κ ενα σπεσιαλ κ στο τελος κερασε κ μπυρα  :dancing: μιας που νωριτερα εταιρη κορασιδα ειχε δεχτει κερασμα απο τον φιλο μου κ του ηπιε κ την μπυρα  :jerking:

τύπε με κοροιδεύεις???? όμορφη η Μαρίζα???

να μου πεις βυζαρού ναι,τίμια με το ποτό της να το δεχθώ το όμορφη μου κάθεται κάπως :helpplea:

για τα υπόλοιπα που λες εννοείται μόνο στον Πρίγκηπα μπορείς να τα δείς :2funny: :2funny: :2funny:

johnygrg_29

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τύπε με κοροιδεύεις???? όμορφη η Μαρίζα???

να μου πεις βυζαρού ναι,τίμια με το ποτό της να το δεχθώ το όμορφη μου κάθεται κάπως :helpplea:

για τα υπόλοιπα που λες εννοείται μόνο στον Πρίγκηπα μπορείς να τα δείς :2funny: :2funny: :2funny:

ομορφη για τα δεδομενα του Πριγκηπα  :2funny: :2funny: ενα ηταν το αστερακι για εμενα εκει μεσα αλλα παει εφαγε ποδι μιλαω για την Ντανιελα αν θυμαμαι καλα το ονομα της  :rolleyes:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ομορφη για τα δεδομενα του Πριγκηπα  :2funny: :2funny: ενα ηταν το αστερακι για εμενα εκει μεσα αλλα παει εφαγε ποδι μιλαω για την Ντανιελα αν θυμαμαι καλα το ονομα της  :rolleyes:

που την θυμάσαι την Ντανιέλα.....εμένα μου είχε κάνει εντύπωση η Τζούλια φίλη της η οποία όλο κάτι ήθελε να μου πει :grin:

τελικά μου το είπε και αποχώρησε :headbang: :headbang:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
koronakis τρελέ εχθές έλαβα τηλεφώνημα από την αγαπημένη σου Σούλα με πήρε να δει τι κάνω,πως είναι η πολύτιμη υγεία μου και τα συναφή :grin:

ενώ μιλούσαμε μου πέταξε και το καρφί ότι βρήκε λίγο χρόνο οπότε σκέφτηκε να με πάρει τηλ να τα πούμε(σημειωτέον δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό κατά το παρελθόν :o)όπως και τα είπαμε για αρκετή ώρα!!!!!

κορονάκη μου φαίνεται το μωρό σου κάνει νερά για βάλε τάξη :grin: :grin:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Παίδες καλησπέρα. Ως φαν των ώριμων γυναικών και των κωλόμπαρων ΔΕΝ θα μπορούσα να μην γουστάρω το συγκεκριμένο νήμα (όπως επίσης και αυτό που πρόσφατα άνοιξε ο πρωθυπουργός της τρούμπας για το Playboy). Δυστυχώς μένω επαρχία.... :tickedoff:

Υ.Γ. makis1985 άπειρο respect!!!!!!!

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Συνημμένα

• tumblr_m6j7025Cq11qidc36o1_500[1].jpg
    tumblr_m6j7025Cq11qidc36o1_500[1].jpg