Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Προθυπουργε μου γιατι το λες αυτο μονο στο lido?? εγω πυστευω οτι στους καναπεδες,καρεκλες του πριγκηπα ακομα θα εχουνε ξεμηνει τα φλοκια του Κωστακη.... απο τις παλιες ενδοξες εποχες...

πήγαινε Lido και πάρε να γαμήσεις καμιά στρίπερ θα σε πάει στο πριβέ και θα την πάρεις στον καναπέ.....πολλές κάνουν τελειωτικά στο σώμα,πρόσωπο ανάλογα την κάθε μια τους.

Ξέρεις πόσα φλόκια πέφτουν στους καναπέδες ενώ πάει ο επόμενος και κάθεται πάνω τους χωρίς να το πάρει πρέφα :S :S

ο Κωστάκης τα πέταγε είτε στο πρόσωπο της γκόμενας είτε έπεφταν στο πάτωμα :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
xaxaxaxaxa! lido πευτει δηνατη μπριζολαα... με πολλες απο εκει μεσα  :S

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
teo βρίσκουν και τα κάνουν τύπε μου όταν ο επαρχιώτης είναι ξελιγωμένος για μουνί θα τα δώσει ενώ θα πει και ευχαριστώ στο τέλος της νύχτας :jerking: :jerking: :jerking:

στην Αθήνα δεν παίζουν τέτοια κοστολόγια στην πλειοψηφία των μαγαζιών :sunglasses:

συμφωνω τυπε makis...ειχαμε μια κουβεντα πιο πισω με τον jery5 οταν εγραψα οτι στην επαρχια εχει 20 το κερασμενο και μου ειπε πως δεν υπαρχει αυτο...στην Αθηνα και βεβαια δεν υπαρχει πλεον εκτος μιας-δυο εξαιρεσεων

Επισκέπτης
o επαρχιωτης θα πει και ευχαριστω και θα κανει και πρωταση γαμου στην τελειωμενη...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επειδη ειμαι απο επαρχια,αυτα που λετε για επαρχιωτες κ λοιπα ειναι μαλακιες κ παπαριες...
μπορει να ισχυει για κατι τελειωμενους τυπους 40 φευγα κ πιο πανω ,τους οποιους βεβαια μπορει ανετα να τους συναντησει κανεις κ στο λεκανοπεδιο,οχι μονο επαρχια...στην επαρχια απο μικροτερες ηλικιες δεν πιρφοριζει κανενας,γαμαμε κ φευγουμε,εχουμε αυτοκινητα κ οχι γαΐδουρακια,οποτε φτανουμε καθε τελειωμενο κωλομπαρο κ καθε ακριτικο μπουρδελοσπιτο...πιτσιλιζουμε την εκαστοτε λεια κ μπραφ...το μονο κακο ειναι οι τιμες στα μπουρδελα που δεν λενε να πεσουν καθως δεν υπαρχει η ποσοτητα των ΄΄σπιτιων΄΄ οπως στας Αθηνας,με αποτελεσμα μεγαλυτερο κομιστρο....ελατε ζειστε επαρχια,γυριστε,γαμηστε,μιληστε κ βγειτε με κοσμο κ μετα να εκφερετε αποψη...δεν ειμαστε πιρφοροι,δεν ειμαστε αγαπουληδες.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
επειδη ειμαι απο επαρχια,αυτα που λετε για επαρχιωτες κ λοιπα ειναι μαλακιες κ παπαριες...
μπορει να ισχυει για κατι τελειωμενους τυπους 40 φευγα κ πιο πανω ,τους οποιους βεβαια μπορει ανετα να τους συναντησει κανεις κ στο λεκανοπεδιο,οχι μονο επαρχια...στην επαρχια απο μικροτερες ηλικιες δεν πιρφοριζει κανενας,γαμαμε κ φευγουμε,εχουμε αυτοκινητα κ οχι γαΐδουρακια,οποτε φτανουμε καθε τελειωμενο κωλομπαρο κ καθε ακριτικο μπουρδελοσπιτο...πιτσιλιζουμε την εκαστοτε λεια κ μπραφ...το μονο κακο ειναι οι τιμες στα μπουρδελα που δεν λενε να πεσουν καθως δεν υπαρχει η ποσοτητα των ΄΄σπιτιων΄΄ οπως στας Αθηνας,με αποτελεσμα μεγαλυτερο κομιστρο....ελατε ζειστε επαρχια,γυριστε,γαμηστε,μιληστε κ βγειτε με κοσμο κ μετα να εκφερετε αποψη...δεν ειμαστε πιρφοροι,δεν ειμαστε αγαπουληδες.

:thumbsup:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

τύπε γιατί τσαντίζεσαι αναφερθήκαμε προσωπικά σε εσένα :think: :think:

είναι ψέμμα ότι μερίδα της επαρχίας τα ακουμπάει χοντρά στις κωλομπαρούδες τους πληρώνουν όλα τους τα έξοδα χώρια τι χαλάνε στα μαγαζί που δουλεύουν τα κορίτσια??

σαφώς αυτό παίζει σε ηλικίες άνω των 40 όπως και εδώ οπότε μην πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.....όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι γίνεται στην επαρχία και στην Αθήνα :sunglasses:

έχω ζήσει λίγο καιρό επαρχία οπότε γνωρίζω πως είναι η φάση από θέμα :knockinb: οπότε αν βρεθεί κάτι καλό ο άλλος το χρυσώνει προκειμένου να μην το χάσει.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

είναι ψέμμα ότι μερίδα της επαρχίας τα ακουμπάει χοντρά στις κωλομπαρούδες τους πληρώνουν όλα τους τα έξοδα χώρια τι χαλάνε στα μαγαζί που δουλεύουν τα κορίτσια??

σαφώς αυτό παίζει σε ηλικίες άνω των 40 όπως και εδώ οπότε μην πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.....όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι γίνεται στην επαρχία και στην Αθήνα :sunglasses:

έχω ζήσει λίγο καιρό επαρχία οπότε γνωρίζω πως είναι η φάση από θέμα :knockinb: οπότε αν βρεθεί κάτι καλό ο άλλος το χρυσώνει προκειμένου να μην το χάσει.

Σωστό και αυτό...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

σαφώς αυτό παίζει σε ηλικίες άνω των 40 όπως και εδώ οπότε μην πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.....όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι γίνεται :sunglasses:

εχω ζησει την μιση μου ζωη επαρχια κ την αλλη μιση σε Αθηνα κ θεσ/κη....Μακις η κατηγορια ανθρωπων που περιγραφεις τους εχω συναντησει κ στις δυο μεγαλες πολεις...σαφως κ υπαρχουν κ ειναι τραγικοι απο καθε αποψη...η ενσταση μου εντοπιζεται στο οτι η κατηγορια αυτων των ατομων δεν εχει καταγωγη,βρισκονται παντου...δεν ειναι μονο επαρχιωτες,ειναι κ θεσ/κεις κ Αθηναιοι τετοια κοροΐδα...κ δεν τσατιζομαι,δεν υπαρχει λογος αλλωστε,ειναι ο λογος μου ετσι....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εχω ζησει την μιση μου ζωη επαρχια κ την αλλη μιση σε Αθηνα κ θεσ/κη....Μακις η κατηγορια ανθρωπων που περιγραφεις τους εχω συναντησει κ στις δυο μεγαλες πολεις...σαφως κ υπαρχουν κ ειναι τραγικοι απο καθε αποψη...η ενσταση μου εντοπιζεται στο οτι η κατηγορια αυτων των ατομων δεν εχει καταγωγη,βρισκονται παντου...δεν ειναι μονο επαρχιωτες,ειναι κ θεσ/κεις κ Αθηναιοι τετοια κοροΐδα...κ δεν τσατιζομαι,δεν υπαρχει λογος αλλωστε,ειναι ο λογος μου ετσι....

παντού υπάρχουν τύπε απλά στην Αθήνα υπάρχουν πολλές επιλογές για να ξεφύγει κανείς(μπουρδέλα,στούδιο,call-girls κλπ).

Οπότε αν κάποιος θέλει να εκτονωθεί μετά το κωλόμπαρο έχει αμέτρητες επιλογές σε αντίθεση με την επαρχία που υπάρχουν περιορισμένες επιλογές :( :(

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παντού υπάρχουν τύπε απλά στην Αθήνα υπάρχουν πολλές επιλογές για να ξεφύγει κανείς(μπουρδέλα,στούδιο,call-girls κλπ).

Οπότε αν κάποιος θέλει να εκτονωθεί μετά το κωλόμπαρο έχει αμέτρητες επιλογές σε αντίθεση με την επαρχία που υπάρχουν περιορισμένες επιλογές :( :(
αυτο που λες ειναι δεκτον...οντως λιγες επιλογες υπαρχουν...δεν ειναι ομως οπως καποτε που μια περιοχη επαιζε να μην ειχε καθολου μπουρδελο ή να εχει καμμια σαβουρογρια.. :P :P
εχουν αλλαξει τα πραγματα....Φυσικα δεν θα γινει η επαρχια Αθηνα,ουτε κατα διανοια,αλλα υπαρχει μια αναβαθμιση...εστω κ μικρη κ ανακουφιζεται ο κοσμακης.
Συνεχηστε την κουβεντα σας,χαιρομαι να διαβαζω τις πορνοαναφορες σου μακις κ τα λογια μου δεν ειναι,ουτε ηταν προσωπικη επιθεση...απλα μια παρενθεση εκανα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αυτο που λες ειναι δεκτον...οντως λιγες επιλογες υπαρχουν...δεν ειναι ομως οπως καποτε που μια περιοχη επαιζε να μην ειχε καθολου μπουρδελο ή να εχει καμμια σαβουρογρια.. :P :P
εχουν αλλαξει τα πραγματα....Φυσικα δεν θα γινει η επαρχια Αθηνα,ουτε κατα διανοια,αλλα υπαρχει μια αναβαθμιση...εστω κ μικρη κ ανακουφιζεται ο κοσμακης.
Συνεχηστε την κουβεντα σας,χαιρομαι να διαβαζω τις πορνοαναφορες σου μακις κ τα λογια μου δεν ειναι,ουτε ηταν προσωπικη επιθεση...απλα μια παρενθεση εκανα.

δεκτόν τύπε αυτό που λες δεν έχω μεγαλώσει επαρχία οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη :P

τύπε είναι θεμιτό να γίνονται διάλογοι στο θρεντ γύρω από το θέμα των κωλόμπαρων και εκτός αυτού μου αρέσει να συζητάω χωρίς να προσβάλω κανέναν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τύπε είναι θεμιτό να γίνονται διάλογοι στο θρεντ γύρω από το θέμα των κωλόμπαρων και εκτός αυτού μου αρέσει να συζητάω χωρίς να προσβάλω κανέναν.
δεν υπαρχει περιπτωση να προσβαλω καποιον,εαν δεν μου επιτεθει προσωπικα.απλα ο λογος μου καμμια φορα ειναι οξυς.
Μελη που αγωνιζονται κ συνησφερουν στο πορνικον στιβο,εχουν την εκτιμηση μου.Κ makis1985  εισαι ενας απο αυτους...
το θεμα απο μενα ληξαν. ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δεν υπαρχει περιπτωση να προσβαλω καποιον,εαν δεν μου επιτεθει προσωπικα.απλα ο λογος μου καμμια φορα ειναι οξυς.
Μελη που αγωνιζονται κ συνησφερουν στο πορνικον στιβο,εχουν την εκτιμηση μου.Κ makis1985  εισαι ενας απο αυτους...
το θεμα απο μενα ληξαν. ;)

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ποτε δεν ξερεις... :grin: :grin:
παντως σαν αναγνωστης χαιρομαι τις λεπτομερεις σου πορνο-αναφορες.keep walking. :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τύπε δεν το είχα σκεφτεί έτσι.....αλλά προτού ηγηθώ θα πάω στον κομμωτή να με κουρέψει την χρειάζομαι μια ανανέωση :grin:

χαίρομαι που σου αρέσουν οι περιγραφές μου αν και δεν ήμουν ποτέ καλός στην έκθεση :( :(

Υ.Γ ο αγών δεν σταματάει θα συνεχιστεί έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και να δούμε στον στοίβο μάχης των μπαρ :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom