το μικρο δεν ηταν εκει ?
1ον καλησπέρα στον grand master της κωλομπαρικής ηδονής
2ον το μικρό έχει σταματήσει από το εν-λόγω μαγαζί κοντά ένα μήνα....την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν Αγρίνιο για διακοπές με φίλες(το λέμε τώρα
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
το μικρο δεν ηταν εκει ?
1ον καλησπέρα στον grand master της κωλομπαρικής ηδονής
2ον το μικρό έχει σταματήσει από το εν-λόγω μαγαζί κοντά ένα μήνα....την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν Αγρίνιο για διακοπές με φίλες(το λέμε τώρα![]()
)αφού είχε κάνει τουρνέ στην Θήβα :o
αλλα στην επαρχια τα ποτα πανε συννεφο...και κοστιζουν και ενα 20αρικο τα μονα!!!
1)οχι βρε. ειπαμε κατεχω καποια πραγματα . υπαρχουν ενα σωρο που θα τα ξερουν καλυτερα.
2) τους μηνες ιουλιο και αυγουστο τρεχουν ολες για επαρχια και νησακια , που εχει πιο κινηση και μασα σε σχεση με την αθηνα. αγρινιο ε ? σε κανενα μπαρακι σιγουρα θα ειναι. εχει κινηση το αγρινιο σε αυτα. και γενικα οι επαρχιωτες ειναι πιο ξελιγωμενοι στο μουνι ( δεν εχουν πολλες επιλογες ) , και σαφως πιο large απο οτι εμεις εδω στην αθηνα. τους τα παρεχουν ολα. χαμος γινεται. σπιτια να μεινουν , πληρωμενα τα εξοδα ολα , ρουχα , κοσμηματα , δωρα, και οποιαδηποτε αλλη οικονομικη βοηθεια ( ακομη και για την χωρα τους ) που χρειαζονται τα κοριτσια. πολλες απο αυτες μενουν για πολλα χρονια στην επαρχια( αφου τα βρισκουν και τα εξασφαλιζουν αυτα ). ουρα οι γαμπροι. λιστα ολοκληρη. ειπαμε παντα υπαρχει ο πιο καταλληλος για παρτη τους και αυτες το ξερουν, περιμενουν δεν βιαζονται και αξιολογουν. και μετα οταν τον βρουν , τους δινουν και το μουνακι τους. και καμαρι και περηφανεια ο επαρχιωτης , που γαμαει και κυκλοφορει την ταδε που τον προτιμησε. εκει ομως δεν τα παιρνει τα κοριτσια για βιζιτες και τα συναφη. ειναι αποκλειστικοτητα. αυτα για την επαρχια. για την αθηνα, τα εχουμε ξαναπει. παιζουν τα παντα.
δεν παιζουν αυτες οι τιμες, που λες
τρωνε τα λεφτα απο τις επιδοτησεις της ευρωπης στις πουτανες τα τυρογαλα στην επαρχια
μαζι τα φαγανε με τον παγκαλο τελικα
φιλτατε μακη η περιγραφη σου για αλλη μια φορα απιστευτη....σιγουρα θα κανω επισκεψη στο συγκεκριμενο μπαρ αν και οχι ελευθερος αυτο τον καιρο ( αρα γι αυτο καταλαβαινω λιγο τον κωστακη και τον δικαιολογω για την ελειψη ελευθερης ωρας) ...γιατι γουσταρω ρετρο μαγαζια ειδικα οταν εχουν σκληρα μιλφ+γκιλφ ετοιμα για ολα...
εδω τρωνε τις συνταξεις τους, τους μισθους τους , τα εφαπαξ που ειναι δικα τους, τα αλλα δεν θα φανε ?
σε ευχαριστώ συναγωνιστή
για τον Kostakis27 δεν υπάρχουν δικαιολογίες μιας και είναι ο κλασσικός κωλοτούμπας ο οποίος μόλις θα τελειώσει το μέλι θα γυρίσει σαν να μην τρέχει τίποτα και θα μας πεί ότι χαθήκαμε κιόλας![]()
![]()
διαγράφοντας τα δικά του σφάλματα.
όπως έχω γράψει το νικ ''Kostakis27'' κηδεύτηκε και πλέον να ζήσουμε να τον θυμόμαστε![]()
Υ.Γ εδώ θα είμαστε όταν θα κάνει την μεγαλειώδη κωλοτούμπα μιας και το ξέρει το άθλημα αφού το έχει ξανακάνει το παρελθόν ;)
ενταξει ρε συ. οταν θα βαρεθει θα ξαναγυρισει. ετσι ειναι αυτα. ετσι γινεται, ετσι συμβαινει. εδω σερνει ολοκληρο καραβι, τον κωστακη δεν θα συρει ?επισης δεν λενε οτι τον φιλο πρεπει να τον δεχομαστε και με τα ελλατωματα του ? δεν μου πεφτει λογος, δεν κανω μαθηματα ηθικης. μια κουβεντα ειπα .
1ον και εσύ ξέρεις πολλά και με βοήθησες με τις συμβουλές σου οπότε δεν μπορώ παρά να στο αναγνωρίσω![]()
Υ.Γ ο κοινός μας φίλος με ρωτούσε αν με βοήθησες με αυτά που σε είχα ρωτήσει ;)![]()
και εσυ για την ηλικια σου, μια χαρα τα πας. ολες αυτες εχουν τον τροπο τους ( κομπλιμεντα, κολακειες , πιστευτα ψεματακια, φιλοφρονησεις, προστυχια , υποννοουμενα, υποσχεσεις με καβλα και στυλ κλπ ) τους εχουν σπουδασει τους αντρες. και οταν τα λενε και μωρα που αξιζουν κιολας ( αντρες δεν ειμαστε ?)
το συγκεκριμένο φυσούσε εκεί μέσα ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα......καστανό αδύνατο με ωραίο σώμα και αξιόλογη φάτσα με πράσινα μάτια![]()
![]()
Υ.Γ ο κοινός μας φίλος με ρωτούσε αν με βοήθησες με αυτά που σε είχα ρωτήσει ;)
![]()
θαμαμαι τα υποννοουμενα που σου πεταγε. πολλες το κανουν αυτο. ειχα βρει ενα 27χρονο αστερι σε ενα απο τα μαγαζια της πιπινου. μετα απο 2-3 ποτα ειχε αρχισει να μου λεει ( της αρεσαν οι πιπες , παντα φορουσε μποτες μεχρι το γονατο και οτι ειχε φετιχ με αυτες και οτι το ειχε ξυρισμενο ). πως να μην την ξανακερασεις ?
![]()
![]()
jerry5 το έχω γράψει στο νήμα της Μιχαλακοπούλου νομίζω ντομπροσύνη και κωλομπαρού είναι 2 έννοιες μαλωμένες μεταξύ τους δεν συνάδουν με τίποτα....όποιος πιστεύει ότι η x κωλομπαρού τον αγάπησε,τον ερωτεύτηκε με την 1η ματιά στο μπαρ πλανάται πλανην οικτρά τέλος.Είναι ασυγχώρητο για παίχτες έμπειρους σε αυτά τα μαγαζιά να πιστεύουν τις μαλακίες της κάθε κωλομπαρούς η οποία συναναστρέφεται με εκατοντάδες σαν και εμάς.
ο κανονας ετσι λεει. εξαρταται επισης σε ποιο μπαρακι δουλευει. υπαρχουν αρκετες που ειναι μονες και θελουν καποιον ( αλλα ειπαμε ειναι επιλεκτικες ) , που δεν χουφτωνουν και δεν αφηνουν και να τις χουφτωνουν . τις καταλαβαινεις αυτες ρε συ.
![]()
![]()
![]()
![]()
περάσαν 10 λεπτά τίποτα καμιά απάντηση.....κατάλαβα ότι είχα κάνει μαλακία οπότε την πέρνω τηλ. και μου αρχίζει το κλάμα γιατί μου μίλησες έτσι νόμιζα ότι θύμωσες που χάθηκα και άλλα τέτοια![]()
![]()