Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

το μικρο δεν ηταν εκει ? 

1ον καλησπέρα στον grand master της κωλομπαρικής ηδονής :sunglasses:

2ον το μικρό έχει σταματήσει από το εν-λόγω μαγαζί κοντά ένα μήνα....την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν Αγρίνιο για διακοπές με φίλες(το λέμε τώρα :jerking: :jerking:)αφού είχε κάνει τουρνέ στην Θήβα :o

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
φιλτατε μακη η περιγραφη σου για αλλη μια φορα απιστευτη....σιγουρα θα κανω επισκεψη στο συγκεκριμενο μπαρ αν και οχι ελευθερος αυτο τον καιρο ( αρα γι αυτο καταλαβαινω λιγο τον κωστακη και τον δικαιολογω για την ελειψη ελευθερης ωρας) ...γιατι γουσταρω ρετρο μαγαζια ειδικα οταν εχουν σκληρα μιλφ+γκιλφ ετοιμα για ολα...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
1ον καλησπέρα στον grand master της κωλομπαρικής ηδονής :sunglasses:

2ον το μικρό έχει σταματήσει από το εν-λόγω μαγαζί κοντά ένα μήνα....την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν Αγρίνιο για διακοπές με φίλες(το λέμε τώρα :jerking: :jerking:)αφού είχε κάνει τουρνέ στην Θήβα :o

1)    :2funny:    οχι βρε.   ειπαμε κατεχω καποια πραγματα .  υπαρχουν ενα σωρο που θα τα ξερουν καλυτερα.  

2)   τους μηνες ιουλιο και αυγουστο  τρεχουν ολες για επαρχια και νησακια , που εχει πιο κινηση και μασα σε σχεση με την αθηνα.   αγρινιο ε ?   σε κανενα μπαρακι σιγουρα θα ειναι.  εχει κινηση το αγρινιο  σε αυτα.   και γενικα οι επαρχιωτες ειναι πιο ξελιγωμενοι  στο  μουνι (  δεν εχουν πολλες  επιλογες )  , και σαφως πιο large  απο οτι εμεις εδω στην αθηνα.   τους τα παρεχουν ολα.  χαμος γινεται.  σπιτια να μεινουν , πληρωμενα τα εξοδα ολα , ρουχα ,  κοσμηματα ,  δωρα, και οποιαδηποτε αλλη οικονομικη βοηθεια (  ακομη και για την χωρα τους )   που  χρειαζονται τα κοριτσια.      πολλες απο αυτες μενουν για πολλα χρονια στην επαρχια( αφου τα βρισκουν και τα εξασφαλιζουν αυτα ).   ουρα οι γαμπροι. λιστα ολοκληρη.   ειπαμε παντα υπαρχει ο πιο καταλληλος για παρτη τους και αυτες το ξερουν, περιμενουν δεν βιαζονται και αξιολογουν.  και μετα οταν τον βρουν , τους δινουν και το μουνακι τους.  και καμαρι και περηφανεια ο επαρχιωτης , που  γαμαει και κυκλοφορει την ταδε που τον προτιμησε.   εκει ομως δεν τα παιρνει τα κοριτσια για βιζιτες και τα συναφη.  ειναι  αποκλειστικοτητα.   αυτα για την επαρχια.  για την αθηνα, τα εχουμε ξαναπει.  παιζουν τα παντα.    

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
αλλα στην επαρχια τα ποτα πανε συννεφο...και κοστιζουν και ενα 20αρικο τα μονα!!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τρωνε τα λεφτα απο τις επιδοτησεις της ευρωπης στις πουτανες τα τυρογαλα στην επαρχια

μαζι τα φαγανε με τον παγκαλο τελικα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

1)    :2funny:    οχι βρε.   ειπαμε κατεχω καποια πραγματα .  υπαρχουν ενα σωρο που θα τα ξερουν καλυτερα.  

2)   τους μηνες ιουλιο και αυγουστο  τρεχουν ολες για επαρχια και νησακια , που εχει πιο κινηση και μασα σε σχεση με την αθηνα.   αγρινιο ε ?   σε κανενα μπαρακι σιγουρα θα ειναι.  εχει κινηση το αγρινιο  σε αυτα.   και γενικα οι επαρχιωτες ειναι πιο ξελιγωμενοι  στο  μουνι (  δεν εχουν πολλες  επιλογες )  , και σαφως πιο large  απο οτι εμεις εδω στην αθηνα.   τους τα παρεχουν ολα.  χαμος γινεται.  σπιτια να μεινουν , πληρωμενα τα εξοδα ολα , ρουχα ,  κοσμηματα ,  δωρα, και οποιαδηποτε αλλη οικονομικη βοηθεια (  ακομη και για την χωρα τους )   που  χρειαζονται τα κοριτσια.      πολλες απο αυτες μενουν για πολλα χρονια στην επαρχια( αφου τα βρισκουν και τα εξασφαλιζουν αυτα ).   ουρα οι γαμπροι. λιστα ολοκληρη.   ειπαμε παντα υπαρχει ο πιο καταλληλος για παρτη τους και αυτες το ξερουν, περιμενουν δεν βιαζονται και αξιολογουν.  και μετα οταν τον βρουν , τους δινουν και το μουνακι τους.  και καμαρι και περηφανεια ο επαρχιωτης , που  γαμαει και κυκλοφορει την ταδε που τον προτιμησε.   εκει ομως δεν τα παιρνει τα κοριτσια για βιζιτες και τα συναφη.  ειναι  αποκλειστικοτητα.   αυτα για την επαρχια.  για την αθηνα, τα εχουμε ξαναπει.  παιζουν τα παντα.    

1ον και εσύ ξέρεις πολλά και με βοήθησες με τις συμβουλές σου οπότε δεν μπορώ παρά να στο αναγνωρίσω :rockon: :rockon:

2ον λογικό είναι αφού ο βλάχος δεν έχει δει αξιόλογο μουνί ή αλλιώς μουνί που φυσάει και το συγκεκριμένο φυσούσε εκεί μέσα ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα......καστανό αδύνατο με ωραίο σώμα και αξιόλογη φάτσα με πράσινα μάτια :cum: :cum: :cum: το ξέρω ότι δεν θα γυρίσει οπότε δεν ασχολούμαι περαιτέρω μαζί της αφού είναι χάσιμο χρόνο και φαιας ουσίας από την μεριά μου.Στο τελευταίο τηλ. που την είχα πάρει μου το είπε γνώρισα κάποιον αλλά δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι μαζί του το ξέρεις άλλος μου αρέσει....τραβάτε με και ας κλαίω ήταν η Νάταλυ εσύ μου αρέσεις αλλά ο άλλος μου εξασφαλίζει τα προστοζήν.Βέβαια δεν θα με χαλούσε να βρισκόμαστε που και που να την πετσώνω μετά να γυρίζει στον βλάχο που θα την συντηρεί και να του το παίζει κυρία.Όπως λέει και ο σοφός μας λαός παντρέψου να γαμήσουμε και εμείς :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ ο κοινός μας φίλος με ρωτούσε αν με βοήθησες με αυτά που σε είχα ρωτήσει ;) :cheesy:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τρωνε τα λεφτα απο τις επιδοτησεις της ευρωπης στις πουτανες τα τυρογαλα στην επαρχια

μαζι τα φαγανε με τον παγκαλο τελικα

εδω τρωνε τις συνταξεις τους, τους μισθους τους , τα εφαπαξ   που ειναι δικα τους,  τα αλλα δεν θα φανε ?  

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
φιλτατε μακη η περιγραφη σου για αλλη μια φορα απιστευτη....σιγουρα θα κανω επισκεψη στο συγκεκριμενο μπαρ αν και οχι ελευθερος αυτο τον καιρο ( αρα γι αυτο καταλαβαινω λιγο τον κωστακη και τον δικαιολογω για την ελειψη ελευθερης ωρας) ...γιατι γουσταρω ρετρο μαγαζια ειδικα οταν εχουν σκληρα μιλφ+γκιλφ ετοιμα για ολα...

σε ευχαριστώ συναγωνιστή :sunglasses:

για τον Kostakis27 δεν υπάρχουν δικαιολογίες μιας και είναι ο κλασσικός κωλοτούμπας ο οποίος μόλις θα τελειώσει το μέλι θα γυρίσει σαν να μην τρέχει τίποτα και θα μας πεί ότι χαθήκαμε κιόλας :jerking: :jerking: :jerking: διαγράφοντας τα δικά του σφάλματα.

όπως έχω γράψει το νικ ''Kostakis27'' κηδεύτηκε και πλέον να ζήσουμε να τον θυμόμαστε :priest: :priest:

Υ.Γ εδώ θα είμαστε όταν θα κάνει την μεγαλειώδη κωλοτούμπα μιας και το ξέρει το άθλημα αφού το έχει ξανακάνει το παρελθόν ;)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

εδω τρωνε τις συνταξεις τους, τους μισθους τους , τα εφαπαξ   που ειναι δικα τους,  τα αλλα δεν θα φανε ?  

κ μετα μας λενε οτι εμεις οι πρωτευουσιανοι με τις μηχανες μας θα τους καταστρεψουμε

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σε ευχαριστώ συναγωνιστή :sunglasses:

για τον Kostakis27 δεν υπάρχουν δικαιολογίες μιας και είναι ο κλασσικός κωλοτούμπας ο οποίος μόλις θα τελειώσει το μέλι θα γυρίσει σαν να μην τρέχει τίποτα και θα μας πεί ότι χαθήκαμε κιόλας :jerking: :jerking: :jerking: διαγράφοντας τα δικά του σφάλματα.

όπως έχω γράψει το νικ ''Kostakis27'' κηδεύτηκε και πλέον να ζήσουμε να τον θυμόμαστε :priest: :priest:

Υ.Γ εδώ θα είμαστε όταν θα κάνει την μεγαλειώδη κωλοτούμπα μιας και το ξέρει το άθλημα αφού το έχει ξανακάνει το παρελθόν ;)

ενταξει ρε συ.  οταν θα βαρεθει θα ξαναγυρισει.   ετσι ειναι αυτα.  ετσι γινεται, ετσι συμβαινει.   εδω σερνει ολοκληρο καραβι,  τον κωστακη δεν θα  συρει ?  :2funny:    επισης δεν λενε οτι τον φιλο πρεπει να τον δεχομαστε και με τα ελλατωματα του ?    δεν μου πεφτει λογος,   δεν κανω μαθηματα ηθικης.  μια κουβεντα ειπα .  

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ενταξει ρε συ.  οταν θα βαρεθει θα ξαναγυρισει.   ετσι ειναι αυτα.  ετσι γινεται, ετσι συμβαινει.   εδω σερνει ολοκληρο καραβι,  τον κωστακη δεν θα  συρει ?  :2funny:   επισης δεν λενε οτι τον φιλο πρεπει να τον δεχομαστε και με τα ελλατωματα του ?    δεν μου πεφτει λογος,   δεν κανω μαθηματα ηθικης.  μια κουβεντα ειπα .  

jerry5 σωστό το υπογραμμισμένο.....αλλά υπάρχουν μελανά σημεία τα οποία δεν μπορούν να ξεχαστούν π.χ όταν κοροιδεύεις άλλους που έκαναν το ίδιο ενώ μου έκανε μαθήματα να μην μπλέξω με καμία και γίνω πιρφόρους σαν αυτούς :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

το έχω ξαναπεί αυτό που ζεί ο Kostakis27 δεν είναι υγιής σχέση όπως την γνωρίζουμε όλοι μας αλλά έχει εμπλακεί σε ένα κικεώνα συναισθημάτων από τον οποίο θα βγει πιο μπλεγμένος και συνάμα απογοητευμένος γιατί το έτερον ήμισυ δεσμεύεται αλλού.

Δεν θα γράψω κάτι άλλο γι'αυτό το θέμα γιατί στο τέλος θα βγώ ο κακός της υπόθεσης.....θα ευχηθώ να είναι καλά να περνάει όσο μπορεί καλά και όποτε αποφασίσει να επιστρέψει εμείς εδώ θα είμαστε.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
1ον και εσύ ξέρεις πολλά και με βοήθησες με τις συμβουλές σου οπότε δεν μπορώ παρά να στο αναγνωρίσω :rockon: :rockon:

Υ.Γ ο κοινός μας φίλος με ρωτούσε αν με βοήθησες με αυτά που σε είχα ρωτήσει ;) :cheesy:

και εσυ για την ηλικια σου, μια χαρα τα πας.    ολες αυτες εχουν τον τροπο τους ( κομπλιμεντα, κολακειες ,  πιστευτα  ψεματακια,  φιλοφρονησεις, προστυχια ,  υποννοουμενα,  υποσχεσεις με καβλα και στυλ  κλπ )    τους εχουν σπουδασει τους αντρες.  και οταν τα λενε και μωρα που αξιζουν κιολας (  αντρες δεν ειμαστε ?    :2funny: )    

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

και εσυ για την ηλικια σου, μια χαρα τα πας.    ολες αυτες εχουν τον τροπο τους ( κομπλιμεντα, κολακειες ,  πιστευτα  ψεματακια,  φιλοφρονησεις, προστυχια ,  υποννοουμενα,  υποσχεσεις με καβλα και στυλ  κλπ )    τους εχουν σπουδασει τους αντρες.  και οταν τα λενε και μωρα που αξιζουν κιολας (  αντρες δεν ειμαστε ?    :2funny: )    

jerry5 το έχω γράψει στο νήμα της Μιχαλακοπούλου νομίζω ντομπροσύνη και κωλομπαρού είναι 2 έννοιες μαλωμένες μεταξύ τους δεν συνάδουν με τίποτα....όποιος πιστεύει ότι η x κωλομπαρού τον αγάπησε,τον ερωτεύτηκε με την 1η ματιά στο μπαρ πλανάται πλάνην οικτρά τέλος.Είναι ασυγχώρητο για παίχτες έμπειρους σε αυτά τα μαγαζιά να πιστεύουν τις μαλακίες της κάθε κωλομπαρούς η οποία συναναστρέφεται με εκατοντάδες σαν και εμάς.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
το συγκεκριμένο φυσούσε εκεί μέσα ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα......καστανό αδύνατο με ωραίο σώμα και αξιόλογη φάτσα με πράσινα μάτια :cum: :cum: :cum: Υ.Γ ο κοινός μας φίλος με ρωτούσε αν με βοήθησες με αυτά που σε είχα ρωτήσει ;) :cheesy:

θαμαμαι τα υποννοουμενα που σου πεταγε  :2funny: .     πολλες το κανουν αυτο.   ειχα βρει ενα 27χρονο  αστερι σε ενα απο τα μαγαζια της πιπινου.   μετα απο 2-3 ποτα  ειχε αρχισει  να μου λεει ( της αρεσαν οι πιπες ,  παντα φορουσε μποτες μεχρι το γονατο και οτι ειχε φετιχ με αυτες και οτι το ειχε ξυρισμενο ).   πως να μην την ξανακερασεις ?        :2funny: :2funny:  

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
     θαμαμαι τα υποννοουμενα που σου πεταγε  :2funny: .     πολλες το κανουν αυτο.   ειχα βρει ενα 27χρονο  αστερι σε ενα απο τα μαγαζια της πιπινου.   μετα απο 2-3 ποτα  ειχε αρχισει  να μου λεει ( της αρεσαν οι πιπες ,  παντα φορουσε μποτες μεχρι το γονατο και οτι ειχε φετιχ με αυτες και οτι το ειχε ξυρισμενο ).   πως να μην την ξανακερασεις ?        :2funny: :2funny:  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όλες την ίδια κασσέτα χρησιμοποιούν εμένα μου έλεγε και άλλα τι μου αρέσει στο κρεββάτι,πως μου αρέσει να κάνω σεξ,αν μου αρέσει το στοματικό από την μεριά της γυναίκας,αν γουστάρω να την πέρνω στα τέσσερα και άλλά τέτοια πικάντικα και για το τέλος μου λέει εσένα πρέπει να σε πάρω να δω τι ψάρια πιάνεις στο κρεββάτι :2funny: :2funny: φαίνεσαι πολλά υποσχόμενος :cheesy:

άκου τώρα φάση ήταν στο μαγαζί και είχαμε χαθεί για λίγες μέρες με δική της πρωτοβουλία ώσπου μου στέλνει μνμ αν κοιμάμαι(κάπου στις 12 το βράδυ)εντω μεταξύ έβλεπα το EURO οπότε της απαντάω ένα ξερό ''όχι'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: περάσαν 10 λεπτά τίποτα καμιά απάντηση.....κατάλαβα ότι είχα κάνει μαλακία οπότε την πέρνω τηλ. και μου αρχίζει το κλάμα γιατί μου μίλησες έτσι νόμιζα ότι θύμωσες που χάθηκα και άλλα τέτοια :jerking: :jerking:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
jerry5 το έχω γράψει στο νήμα της Μιχαλακοπούλου νομίζω ντομπροσύνη και κωλομπαρού είναι 2 έννοιες μαλωμένες μεταξύ τους δεν συνάδουν με τίποτα....όποιος πιστεύει ότι η x κωλομπαρού τον αγάπησε,τον ερωτεύτηκε με την 1η ματιά στο μπαρ πλανάται πλανην οικτρά τέλος.Είναι ασυγχώρητο για παίχτες έμπειρους σε αυτά τα μαγαζιά να πιστεύουν τις μαλακίες της κάθε κωλομπαρούς η οποία συναναστρέφεται με εκατοντάδες σαν και εμάς.

ο κανονας ετσι λεει.   εξαρταται επισης σε ποιο μπαρακι δουλευει.  υπαρχουν αρκετες που ειναι μονες και θελουν καποιον ( αλλα ειπαμε  ειναι επιλεκτικες  )  , που δεν χουφτωνουν και δεν αφηνουν και να τις χουφτωνουν .  τις καταλαβαινεις αυτες ρε συ.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ο κανονας ετσι λεει.   εξαρταται επισης σε ποιο μπαρακι δουλευει.  υπαρχουν αρκετες που ειναι μονες και θελουν καποιον ( αλλα ειπαμε  ειναι επιλεκτικες  )  , που δεν χουφτωνουν και δεν αφηνουν και να τις χουφτωνουν .  τις καταλαβαινεις αυτες ρε συ.

jerry5 το πιστεύεις ότι μέχρι σήμερα έχω γνωρίσει μόνο μια που δεν ήθελε ούτε χούφτωμα,ούτε φιλιά τίποτα και το πιο άσχημο που έκανε ήταν να τραβιέται μακρυά μου....κάπου βαρέθηκα και την άφησα ήσυχη να πιει το ποτό της.Αλλά το κορυφαίο έγινε μετά από λίγο αφού τελείωσε το ποτό της μου ζητήσε εκ νέου κέρασμα είχε πολύ θράσσος το πιπίνι :o :o.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

περάσαν 10 λεπτά τίποτα καμιά απάντηση.....κατάλαβα ότι είχα κάνει μαλακία οπότε την πέρνω τηλ. και μου αρχίζει το κλάμα γιατί μου μίλησες έτσι νόμιζα ότι θύμωσες που χάθηκα και άλλα τέτοια :jerking: :jerking:

σπουδαγμενη η  μικρη .   :2funny:      ηθελε να την καψουρευτεις.   ετσι κανουν .   αλλοτε  με το καλο , αλλοτε  αγριαδα , αλλοτε  δακρυα κροκοδειλου , αλλοτε με το σεχ, αλλοτε με το να αδιαφορουν.    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom