Χθεσινή εξόρμηση στην Δραπετσώνα παρέα μου και συνοδοιπόρος ο andy williams ο οποίος από καιρό ήθελε να με γνωρίσει για να πάμε Πρίγκηπα.Το ραντεβού κανονίστηκε για τις 12:30 το βράδυ στο μπάρ του μαγαζιού όπου έφθασα πρώτος και περίμενα τους συναγωνιστές να καταφθάσουν.Η προσγείωση στην μπάρα ήταν εύκολη όπου αμέσως με χαιρέτησε δια χειραψίας η Λόρυ λέγωντας μου σε χάσαμε παλιόπαιδο που ήσουν τόσο καιρό????Της είπα ότι είχα αποχωρήσει από την Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές ώσπου μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να βουτήξω και πάλι στην σαπίλα που αποπνέει το μαγαζί
Μου έφερε το ποτό μου χωρίς να προλάβω να της πω τι θέλω δείγμα τού ότι έχει μάθει τις συνηθείες μου!!Η 1η γκόμενα που έφθασε για να μου κωλοτριφτεί ήταν η σάπια Μπίανκια :S :S Δεν θα προχωρήσω σε περιγραφή της εξωτερικής της εμφάνισης μιας και είναι σε όλους πλέον γνωστή το πόσο όμορφη είναι
.Όμως δεν με άφησε σε ησυχία λεγωντάς μου ότι με περίμενε,ότι θέλει να την κεράσω ποτό και ότι όποτε θέλω να την πάρω να πάμε καβάτζα για
Τόσο καιρό που με βλέπει δεν την έχω κεράσει ούτε νερό τι στο καλό περιμένει απορώ με την υπομονή της
Στα του ρόστερ τώρα προς μεγάλη μου έκπληξη είδα αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία ανεβάζουν τον μέσο όρο του μαγαζιού σε θέμα ομορφιάς αλλά δεν έλειπαν οι παλιές καραβάνες που στελεχώνουν το μαγαζί χρόνια.Για πάμε να τις γνωρίσουμε σιγά σιγά.Μετά την Μπίανκα κατέφθασε έταιρο μωρό ανώτερο εμφανισιακά το οποίο προσπάθησε να μου αποσπάσει ποτό.Το ονομά της Μαρία με καταγωγή από Ουκρανία όπως μου είπε με προφορά τα χαρακτηριστικά εμφάνισης της είναι τα κάτωθι: Εκτιμώμενο ύψος περίπου το 1.67, αδύνατο ξανθό μουνάκι με καρέ μαλλί, ωραίο προσωπάκι ενώ φορούσε λεοπαρδαλέ φόρεμα με ωραίο ντεκολτέ ενώ η ηλικία της περίπου στα 35 έτη.Όπως μου είπε είναι 9 χρόνια στην Ελλάδα και μιλάει αρκετά καλά τα Ελληνικά.Επόμενο κορίτσι η Φαίη ή Φωτεινή αν προτιμάτε η οποία δηλώνει Κρητικιά από το Ηράκλειο, ενώ τα χαρακτηριστικά εμφανισής της είναι τα παρακάτω: Μελαγχρινή με ωραίο πρόσωπο αλλά από σώμα κλάφτα χαράλαμπε :S :S δλδ χοντρά μπούτια,μπυροκοιλιά λόγω της πρόσφατης εγκυμοσύνης αλλά είχε το πλεονέκτημα να είναι επιθετική με τον πελάτη.Επόμενο μωρό το οποίο ήταν καβατζωμένο από πιρφόρο ο οποίος δεν την άφησε για 2 ώρες περίπου(τόσος ο χρόνος που κάτσαμε στο μαγαζί)να πάει σε άλλον πελάτη
.Το εν-λόγω μωρό αποτέλεσε τον ερωτά μου όλη την νύχτα γιατί ήταν η ομορφότερη με δυνατό της όπλο το όμορφο πρόσωπο,ενώ το ξανθό μαλλί της το είχε πιασμένο κότσο κάτι το οποίο με τρελαίνει στις γυναίκες
Το μοναδικό μειονέκτημα ήταν τα μπούτια της ήταν λίγο παραπάνω ενισχυμένα(το τρώει το φαί της απ'ότι φαίνεται
).Το σύνολο έκλεινε με ένα μαύρο μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα παπούτσια τα οποία της έδινα άλλη χάρη
Οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν η Μπίνακα, η κοκκινομάλα Ελληνίδα η οποία μόλις θα κάτσει θα σου πει πότε θα πάμε καβάτζα
η Ιωάννα το ξανθό μιλφάκι από την Αλβανία που φορούσε μπεζ κοντό φορεματάκι, η Μαρίζα η Ασσιάτισα που έλεγα η οποία τελικά είναι από Βενεζουέλα με τις μεγάλες βυζάρες της που είναι έτοιμες να σε στείλουν στα ουράνια με την ισπανική που μπορούν να σου προσφέρουν,οι 2 μαυρούλες που αποτελούν σταθερή και ήρεμη δύναμη του καταστήματος ενώ έχει προστεθεί στην παρέα τους μια καινούργια κοπέλα επίσης μελαμψή με μαύρο φουντωτό μαλλί αλλά με άγρια χαρακτηριστικά προσώπου :S. Επίσης είδα κοντό καστανό μίλφ εντελώς σάπιο το οποίο δηλώνει Ελληνίδα
η οποία είχε χαθεί για πολύ καιρό.Τέλος επέστρεψε ένα ακόμα μιλφάκι που είχα γνωρίσει τον πρώτο καιρό που πήγαινα στο Πρίγκηπα μελαγχρινό καρρέ μαλλί μέσα σε μαύρο μίνι φόρεμα το οποίο είναι αρκετά ήσυχο και δεν ενοχλεί.Η μόνη απουσία από τις παλιές καραβάνες ήταν η αγαπημένη Αλέκα η οποία μάλλον θα είχε ρεπό.
Μόλις κατέφθασε η παρέα ο andy μαζί με ένα ακόμα φίλο του πήγαμε στην γνωστή καβατζοθέση για να κοζάρουμε την κατάσταση καλύτερα.Ο andy ξεκίνησε παιχνίδι με την Μαρίζα ενώ ο φίλος του ήταν κάπως σφιγμένος στην αρχή αλλά με την ώρα λύθηκε και έπαιξε το παιχνίδι του.Εγώ ήμουν καρφωμένος πάνω στο ξανθό άλογο που περιέγραψα ενώ αδημονούσα πότε θα το αφήσει ο πιρφόρος για να το φέρω στην παρέα μου.....Η ώρα περνούε και το μωρό δεν έλεγε να ξεκολλήσει από τον τύπο ενώ ο andy με ρωτούσε ποια κοζάρω???Του έδειξα το μωρό και συμφώνησε ότι είναι δύναμη αλλά μας την έφαγε άλλος
Απογοητευμένος γύρισα το βλέμμα μου στην παρέα των κοριτσιών όπου με κάρφωνε επίμονα η Φαίη η Κρητικιά.Ανταπέδωσα το κάρφωμα όπου μετά από 2 λεπτά πήρε το θάρρος να έρθει στην παρέα μας.Έκατσε δίπλα μου ενώ αμέσως ζήτησε να την κεράσω ποτό για να κάνει σεφτέ όπως μου δήλωσε!!!Καλά λέω θα σε κεράσω οπότε εκεί αρχίζει το παραμύθι απο την δική της μεριά να εξιστορείται.....Με ρώτησε από είμαι(που μένω δλδ),πόσο χρονών είμαι όπου ανέστρεψα το ερώτημα και της είπα ανακάλυψε το εσύ....δεν δυσκολεύτηκε καθόλου με την 1η έπεσε μέσα τη ηλικία μου :o :o Μου χόρευε στον ρυθμό της μουσικής που έπαιζε ο dj ενώ κουνούσε τα βυζιά της
και μου έλεγε σου αρέσουν????Της αποκρίθηκα θετικά ώσπου μου τα έδειξε και τα χούφτωσα για να μην την αφήσω παραπονεμένη
Σε κάποια φάση μου λέει φαίνεσαι συνεσταλμένος
αλλά είσαι μεγάλο μούτρο τελικά
δεν κατάλαβα πως έβγαλε αυτό το συμμπέρασμα.Μετά από λίγο ξεκίνησε να με φιλάει στο λαιμό ενώ με έγλειφε στο αυτί όπου με ρωτούσε τι θέλω να κάνουμε μαζί.....της λέω τι εννοείς(είχα καταλάβει ότι είναι έτοιμη για όλα αλλά δεν περίμενα να ακούσω τις τόσο παράλογες απαιτήσεις της
)μου λέει θες να με γαμήσεις?? Της λέω γιατί όχι μπουτάρες έχεις,ωραία βυζιά,όμορφο πρόσωπο ναι γιατί όχι....ώσπου μου ανακοινώνει την τιμή και μου κόπηκε κάθε όρεξη
Μου ζήτησε 100€ για γαμήσι στην καβάτζα
ή αν δεν θέλω μπορώ να δώσω 60€ και να μου πάρει πίπα στην καβάτζα και να τελειώσω όπου θέλω.....Μάλιστα για να με συγκινήσει μου είπε ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι οπότε θα περάσουμε σούπερ
Εκεί έβαλα τα γέλια όπου την ρώτησα πόσες ημέρες είναι στο μαγαζί??Μόλις 10 ημέρες ωραία της λέω άκου να μαθαίνεις η τιμή είναι 50€ all included και όχι 60€ μόνο πίπα.Εκείνη έπεμενε στην αρχική της θέση ενώ την συμβούλευσα να ρωτήσει τον αρμόδιο να της πει πόσο κοστίζει η καβάτζα ;) Βλέπωντας ότι ήξερα τα πράγματα πολύ καλύτερα από αυτήν άρχισε να διαφοροποιεί την θέση της λεγωντάς μου να δώσω 50€ στο μαγαζί να την πάρω να φύγουμε για ξενοδοχείο...με άλλα λόγια 50+25+η αμοιβή της πάλι 100+€ το κόστος.Αρνήθηκα δακριτικά όπου της πρότεινα αν θέλει να φύγουμε μαζί ένα 3ημερο για το εξοχικό να περάσουμε καλά και να την γαμήσω με την ανεσή μου ενώ θα κάναμε τα μπάνια μας σε ωραίες παραλίες....εκείνη μου είπε και το παιδί τι θα το κάνω??Της λέω πάρτο μαζί σου θα πηγαίνουμε όλοι μαζί στην παραλία εμείς στις ξαπλώστρες και το παιδί θα πλατσουρίζει στην θάλασσα
Μα μου λέει είναι μικρό μόλις 11 μηνών πως θα κολυμπάει?? Ε καλά λέω θα το προσέχεις εσύ μάνα του είσαι θα είμαι και εγώ εκεί δεν θα χρειάζεται να φοβάσαι για τίποτα
Όσο ώρα έπαιζα με την Κρητικιά ο andy καυλάντιζε με την Μαρίζα η οποία τον προσκάλεσε να πάνε παρέα στο Καράκας(πόλη καταγωγής της κοπέλας ;))για να τον ξεναγήσει στην Λατινική Αμερική!!!!Η ώρα περνούσε οπότε ο andy έκανε πάσα την Μαρίζα στον φίλο του ο οποίος γούσταρε την φάση και την κέρασε 3 ποτά με εκείνη να τον περιποιείται δεόντος πότε με τις βυζάρες της,πότε με τα μαγικά της χέρια :o :o.Μετά από λίγο έφθασε εκ νέου η Μπίανκα
η οποία κωλοτριβόταν στον andy ενώ μου πήρε το χέρι και το έβαλε στο μουνί της να της το τρίβω....Ήθελε να μας δείξει ότι είναι καυλωμένη για να την
στην καβάτζα αλλά μπα δεν υπάρχουν θύματα που θα θυσιαστούν
. Ο φίλος του andy έφυγε αφού έκανε το κονέ με το έκφυλο μωρό οπότε και εμείς ήπιαμε την μπύρα μας και αποχωρήσεαμε αφού πρώτα κατευθυνθήκαμε στο μπαρ να τακτοποιήσουμε τον λογαριασμό.Το κόστος ανήλθε στα 75€ χωρίς αυτή την φορά να μας κλέψει η Λόρυ στον λογαριασμό.....ενώ όπως ήμουν στο μπαρ με είδε η Κρητικιά και μου λέει φεύγεις??Ναι,θα πάω αλλού τώρα να συνεχίσω το βράδυ μου.....με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια και μου λέει δεν πας καλά!!Της λέω ναι καλό σου βράδυ!!!
Μετά από την τόση καύλα που μας δημιούργησαν οι κοπέλες στον Πρίγκηπα εγώ και ο andy ανηφορίσαμε για Μετάξι για να ξελαφρώσουμε από τις καύλες μας όπου αμφότεροι πιτσιλίσαμε το Ρώσσικο μίλφ Τάνια από Μεγ.Αλεξάνδρου 15