Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
kostaki φιλε θα σε παρακαλουσα να ξανα πας πριγκηπα. αναμενουμε αυτες τις HOT ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!

Επισκέπτης
Eγω περναω απο το σπιτι σου kotobifteko οταν λυπεις ποιο φτινα μου ερχεται απο να τραβιεμαι μεταξουργειο! :pipa3: προηγουμενος ομως εχω φαει στο σκαραβεοοοοο μαγαζαραααα  :smitten: :smitten: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
kostaki φιλε θα σε παρακαλουσα να ξανα πας πριγκηπα. αναμενουμε αυτες τις HOT ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!

συναγωνιστή μάλλον θα κάνουμε καιρό να διαβάσουμε τόσο πικάντικες ιστορίες από τον συναγωνιστή Kotakis27 :(

τον τελευταίο καιρό απέχει από τον στοίβο μάχης.....το πότε θα γυρίσει δεν το ξέρω(αν και φοβάμαι ότι δεν θα επιστρέψει σύντομα :headbang: :headbang:)

αλλά το Σαββάτο για τους φαν του θρεντ θα υπάρξει ενημέρωση για τα τεκτενόμενα του μαγαζιού που τόσο αγαπήσαμε και αν η παρέα γουστάρει παίζει να πάμε και προς Τρούμπα μιας και μου έχει λείψει :'( :'(

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον πριγκηπα.εγω πριν λιγο καιρο ημουν αυστηρος κριτης ομως μια επισκεψη την παρασκευη με αφησε αφωνο.πολλες κοπελες για ολα τα γουστα,αναβαθμισμενες υπηρεσιες ,ευχαριστη εξοδος.αρκετος κοσμος μπολικο κεφι και επιτελους η σαπια καλτιλα που εχουν περιγραψει οι συναγωνιστες.το συνιστω ανεπιφυλακτα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εντάξει μετά από αυτό δεν έχω να πω τίποτα άλλο αφού και ο τσολιάς(ο οποίος μας είχε αποκαλέσει προμότορες του μαγαζιού :jerking: :jerking:)πέρασε καλά εκεί μέσα τότε είμαστε πολλοί αυτοί που μας αρέσει η καλτίλα του μαγαζιού :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
συναγωνιστή μάλλον θα κάνουμε καιρό να διαβάσουμε τόσο πικάντικες ιστορίες από τον συναγωνιστή Kotakis27 :(

τον τελευταίο καιρό απέχει από τον στοίβο μάχης.....το πότε θα γυρίσει δεν το ξέρω(αν και φοβάμαι ότι δεν θα επιστρέψει σύντομα :headbang: :headbang:)

αλλά το Σαββάτο για τους φαν του θρεντ θα υπάρξει ενημέρωση για τα τεκτενόμενα του μαγαζιού που τόσο αγαπήσαμε και αν η παρέα γουστάρει παίζει να πάμε και προς Τρούμπα μιας και μου έχει λείψει :'( :'(

Τυπε τι επαθε ο Κωστακης? Δε νομιζω να τον στειλανε σε καμια Συρια  :S

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τυπε τι επαθε ο Κωστακης? Δε νομιζω να τον στειλανε σε καμια Συρια  :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι Σαλαμίνα σταθερά άλλα θέματα έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό......είχαμε βρεθεί και κοπανήσαμε κάτι μπύρες τις προάλλες μια χαρά είναι από υγεία σφύζει :cheesy:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι Σαλαμίνα σταθερά άλλα θέματα έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό......είχαμε βρεθεί και κοπανήσαμε κάτι μπύρες τις προάλλες μια χαρά είναι από υγεία σφύζει :cheesy:

δε νομιζω τοτε να εμπλεξε με καμια Ελλεηνιδα και να τα παρατησε ολα  :S

λες να εβαλε το χερι του ο αντμιραλ κ να τον εφαγε τον κωστακη ?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δε νομιζω τοτε να εμπλεξε με καμια Ελλεηνιδα και να τα παρατησε ολα  :S

τύπε περιμένω επιβεβαίωση της κατάτασης του και αν χρειαστεί θα επέμβω άμεσα γιατί δεν γίνεται ο ποιο σκληρός της πιάτσας να εγκαταλείψει τον στοίβο μάχης έτσι απλά :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Όπως είχα υποσχεθεί θα περνούσα μια βόλτα από τον μπαρ του Πρίγκηπα μόνο και μόνο για να πάρω λίγη από την καλτίλα αυτού του μαγαζιού.......Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά μιας και ο κολλητός μου δεν είναι φαν της κωλομπαρικής ηδονής οπότε στο άκουσμα του ότι ψήνομαι για το εν-λόγω μαγαζί δυσανασχέτησε οπότε προτίμησε να πάει για ύπνο :grin: :grin: Εκτός αυτού άλλος συναγωνιστής μέλος του παρόντος σάιτ δεν έδωσε ούτε αυτός το παρόν οπότε απέμεινα σαν την καλαμιά στον κάμπο ολομόναχος να αποζητώ μια μικρή δόση καλτίλας :zombie: :zombie: Βέβαια ο κολλητός μου με ακολούθησε μέχρι την πόρτα του μαγαζιού χωρίς να εισέλθει στα ενδότερα ενώ εκεί χαιρετήθηκα με τον Πρίγκηπα ο οποίος μου είπε σε χάσαμε που είσαι τόσο καιρό????Του εξήγησα λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου επέτρεψαν να έρθω στο μαγαζί.Είχα αποφασίσει να κάτσω 5 ολόκληρα λεπτά :2funny: :2funny: απλά να δω κάποια πρόσωπα που είχα καιρό να συναντήσω!!!!!Ένα εξ'αυτών των προσώπων ήταν η Σούλα η οποία έχει ανανεώσει το λουκ των μαλλιών της προσθέτωντας ξανθές ανταύγιες στα μαύρα μαλλιά της :) Με το που με είδε αγκαλιές φιλιά ενώ μου κρατούσε το δεξί χέρι σφυκτά :think: :think: Το έταιρο αλβανικό άλογο ονόματι Λόρυ με απαξίωσε πλήρως δεν με κοίταξε καθόλου ούτε είπε έτσι για τα μάτια του κόσμου μια καλησπέρα :jerking: :jerking: :jerking:

Πληροφοριακά το Αλβανικό μίλφ φορούσε μίνι,γαλάζιο φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τις μακρυές ποδάρες που έχει(το μόνο θετικό πάνω της γιατί από θέμα χαρακτήρα είναι....... :headbang: :headbang:)ενώ στην περιοχή του στήθους ήταν κλειστό οπότε δεν υπήρξε το απαραίτητο οφθαλμόλουτρο :( :( Στα 5 λεπτά που έκατα κατάφερα να αποκομίσω μια γερή δόση τσιγαρίλας από το ντουμάνι των κοριτσιών τα οποία ήταν παρατεταγμένα στην σειρά λες και επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αναφορά λόχου πριν την κατάκλυση.Στα του ρόστερ υπήρξε πρόβλημα εξαιτίας της κακής θέσης μου στο μπαρ αλλά και του έντονου καπνού που διαμόρφωνε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα τα οποία δεν μου επέτρεψαν να έχω μια καλύτερη εικόνα των κορασίδων :headbang: :headbang:

Βέβαια κατάφερα να διακρίνω μερικά κορίτσια όπως τις 2 μαυρούλες που αποτελούν εδώ και μήνες σταθερή και σίγουρη λύση τις δύσκολες ώρες που κάποιος βρίσκεται στο μπαρ,ενώ η Μπίανκα παίδευε έταιρο συναγωνιστή να την κεράσει ποτό :o :o.Το θετικό ήταν ότι το ρόστερ είχε ανανεωθεί αρκετά με πολλές καινούργιες κοπέλες οι οποίες είχαν ένα μειονέκτημα φορούσαν σχεδόν όλες μαύρα φορέματα :think: :think: αυτό καθιστούσε δύσκολη την αναγνωρισή τους.Την παράσταση έκλεψε ένα αρκετά όμορφο πιπίνι το οποίο με κόζαρε άσχημα καθώς ήρθε στην μπάρα να πάρει το ποτό της......η περιγραφής της έχει ως εξής: Σχετικά ψηλή με εκτιμώμενο ύψος το 1.70 - 1.72 με καρρέ καστανό μαλλί το οποίο αναδείκνυε το όμορφο πρόσωπό της ενώ φορούσε μαύρο μίνι φόρεμα το οποίο αποκάλυπτε 2 εξαίσια πόδια τα οποία κοσμούσαν ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα :cum: :cum: :cum:

Η συγκινησή μου ήταν έκδηλη όταν αντίκρυσα ένα τόσο όμορφο πλάσμα να δουλεύει σε ένα τέτοιο χαμετυπίο σαν το μπαρ Πρίγκηπας(σπάνιο να συναντήσει κανείς τόσο όμορφη κοπέλα εκεί μέσα όταν οι περισσότερες είναι σάπιες μίλφ :zfuck: :zfuck:).Τα μάτια μου δεν ξεκόλλησαν από πάνω της όπου έφθασα στον σημείο να σκέφτομαι να παρατήσω τον κολλητό μου στο αμάξι και να κεράσω ένα ποτό το μωρό προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα :cheesy: :cheesy:.Τελικά, δεν το έπραξα σεβόμενος την φιλία μου οπότε αποχώρησα διακριτικά ενώ ανανέωσα το ραντεβού μου για την επόμενη φορά όπου θα κάτσω να γνωρίσω καλύτερα το καινούργιο ρόστερ :grin:

Στα θετικά του μαγαζιού οι πολλές καινούργιες κοπέλες οι οποίες δίνουν μια άλλη φρεσκάδα στους θαμώνες λόγω του ότι τόσο καιρό φάγαμε στην μάπα τις σάπιες μίλφ :tickedoff: :tickedoff:

Στα αρνητικά ο λιγοστός κόσμος και αυτό το Σαββατόβραδο όπου τα περισσότερα κορίτσια βάραγαν μύγες από την αναδουλειά :idiot: :idiot:

Υ.Γ Δυστηχώς δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφθανα στο σημείο να απογοητευτώ τόσο γρήγορο από έταιρο συναγωνιστή ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον σκληρούς ίσως τον ποιο σκληρό παίχτη της πιάτσας που έχω γνωρίσει.Έφθασε στο σημείο να απαξιώνει όλη την ομάδα και εμένα τον ίδιο προσωπικά όπου μαζί έχουμε αλωνίσει τις πιάτσες του αγοραίου έρωτα και της κωλομπαρικής ηδονής για ένα γαμημένο φουστάνι...... :headbang: :headbang: τι να πω δεν τίμησε τα λόγια και τις πράξεις του που με τόση θέρμη προάσπιζε όλον αυτό τον καιρό κρίμα..............

Επισκέπτης
Aδερφε μου πυστευω να μην ενοεις τον κωστακη ε?

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Υ.Γ Δυστηχώς δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφθανα στο σημείο να απογοητευτώ τόσο γρήγορο από έταιρο συναγωνιστή ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον σκληρούς ίσως τον ποιο σκληρό παίχτη της πιάτσας που έχω γνωρίσει.Έφθασε στο σημείο να απαξιώνει όλη την ομάδα και εμένα τον ίδιο προσωπικά όπου μαζί έχουμε αλωνίσει τις πιάτσες του αγοραίου έρωτα και της κωλομπαρικής ηδονής για ένα γαμημένο φουστάνι...... :headbang: :headbang: τι να πω δεν τίμησε τα λόγια και τις πράξεις του που με τόση θέρμη προάσπιζε όλον αυτό τον καιρό κρίμα..............

πιστευω ολοι μας το παθαινουμε καποια στιγμη...αλλα μετα απο λιγο καιρο επιστρεφουμε!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πιστευω ολοι μας το παθαινουμε καποια στιγμη...αλλα μετα απο λιγο καιρο επιστρεφουμε!!!

κοίτα είναι θεμιτό από την άποψη ότι βρήκες μια κοπέλα,μια σύντροφο να περνάς καλά μαζί της αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι γαμησέ τα από πολλές πλευρές :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν μου επιτρέπεται όμως να αναφέρω εδώ μέσα τι και πως απλά γνωρίζοντας την κατάσταση και τι έχει γίνει έκανα το παραπάνω σχόλιο :)

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
κοίτα είναι θεμιτό από την άποψη ότι βρήκες μια κοπέλα,μια σύντροφο να περνάς καλά μαζί της αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι γαμησέ τα από πολλές πλευρές :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν μου επιτρέπεται όμως να αναφέρω εδώ μέσα τι και πως απλά γνωρίζοντας την κατάσταση και τι έχει γίνει έκανα το παραπάνω σχόλιο :)

σωστος!!! εγω γενικα σχολιασα και ουτε θελω να μαθω λεπτομερειες...παντως να θυμασαι...επιστροφες-καταστροφες... :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
σωστος!!! εγω γενικα σχολιασα και ουτε θελω να μαθω λεπτομερειες...παντως να θυμασαι...επιστροφες-καταστροφες... :2funny:

κοίτα όταν θα γίνει η επιστροφή-καταστροφή η στάμπα θα έχει κολληθεί οπότε δεν θα μπορεί ποτέ να την αποβάλλει όσο και αν προσπαθήσει.....δυστηχώς κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται(μεγάλες κουβέντες και δηλώσεις περί άλλων σε αντίστοιχες περιπτώσεις)οπότε θα υπάρχει δυσπιστία σε κάθε τι :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοίτα όταν θα γίνει η επιστροφή-καταστροφή η στάμπα θα έχει κολληθεί οπότε δεν θα μπορεί ποτέ να την αποβάλλει όσο και αν προσπαθήσει.....δυστηχώς κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται(μεγάλες κουβέντες και δηλώσεις περί άλλων σε αντίστοιχες περιπτώσεις)οπότε θα υπάρχει δυσπιστία σε κάθε τι :)
μαστόρι μήπως είσαι ερωτευμένος με τον τυπά και ζηλεύεις την γκόμενα;

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Φιλτατε Μακη για τι τιμες μιλαμε στον Πριγκηπα? Το Χαλαρα μου πεφτει μακρια!  :grin: :grin:

Με κανα 50 αρακι ριχνεις κανα πουτσο στα milf??  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom