Επισκέπτης
kostaki φιλε θα σε παρακαλουσα να ξανα πας πριγκηπα. αναμενουμε αυτες τις HOT ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!
εσι κιριε δε πας?kostaki φιλε θα σε παρακαλουσα να ξανα πας πριγκηπα. αναμενουμε αυτες τις HOT ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!
kostaki φιλε θα σε παρακαλουσα να ξανα πας πριγκηπα. αναμενουμε αυτες τις HOT ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!
ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον πριγκηπα.εγω πριν λιγο καιρο ημουν αυστηρος κριτης ομως μια επισκεψη την παρασκευη με αφησε αφωνο.πολλες κοπελες για ολα τα γουστα,αναβαθμισμενες υπηρεσιες ,ευχαριστη εξοδος.αρκετος κοσμος μπολικο κεφι και επιτελους η σαπια καλτιλα που εχουν περιγραψει οι συναγωνιστες.το συνιστω ανεπιφυλακτα.
συναγωνιστή μάλλον θα κάνουμε καιρό να διαβάσουμε τόσο πικάντικες ιστορίες από τον συναγωνιστή Kotakis27
τον τελευταίο καιρό απέχει από τον στοίβο μάχης.....το πότε θα γυρίσει δεν το ξέρω(αν και φοβάμαι ότι δεν θα επιστρέψει σύντομα )
αλλά το Σαββάτο για τους φαν του θρεντ θα υπάρξει ενημέρωση για τα τεκτενόμενα του μαγαζιού που τόσο αγαπήσαμε και αν η παρέα γουστάρει παίζει να πάμε και προς Τρούμπα μιας και μου έχει λείψει :'( :'(
Τυπε τι επαθε ο Κωστακης? Δε νομιζω να τον στειλανε σε καμια Συρια :S
Τυπε τι επαθε ο Κωστακης? Δε νομιζω να τον στειλανε σε καμια Συρια :S
λες να εβαλε το χερι του ο αντμιραλ κ να τον εφαγε τον κωστακη ?
όχι Σαλαμίνα σταθερά άλλα θέματα έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό......είχαμε βρεθεί και κοπανήσαμε κάτι μπύρες τις προάλλες μια χαρά είναι από υγεία σφύζει
λες να εβαλε το χερι του ο αντμιραλ κ να τον εφαγε τον κωστακη ?
δε νομιζω τοτε να εμπλεξε με καμια Ελλεηνιδα και να τα παρατησε ολα :S
Aδερφε μου πυστευω να μην ενοεις τον κωστακη ε?
Υ.Γ Δυστηχώς δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφθανα στο σημείο να απογοητευτώ τόσο γρήγορο από έταιρο συναγωνιστή ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον σκληρούς ίσως τον ποιο σκληρό παίχτη της πιάτσας που έχω γνωρίσει.Έφθασε στο σημείο να απαξιώνει όλη την ομάδα και εμένα τον ίδιο προσωπικά όπου μαζί έχουμε αλωνίσει τις πιάτσες του αγοραίου έρωτα και της κωλομπαρικής ηδονής για ένα γαμημένο φουστάνι...... τι να πω δεν τίμησε τα λόγια και τις πράξεις του που με τόση θέρμη προάσπιζε όλον αυτό τον καιρό κρίμα..............
πιστευω ολοι μας το παθαινουμε καποια στιγμη...αλλα μετα απο λιγο καιρο επιστρεφουμε!!!
κοίτα είναι θεμιτό από την άποψη ότι βρήκες μια κοπέλα,μια σύντροφο να περνάς καλά μαζί της αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι γαμησέ τα από πολλές πλευρές
Δεν μου επιτρέπεται όμως να αναφέρω εδώ μέσα τι και πως απλά γνωρίζοντας την κατάσταση και τι έχει γίνει έκανα το παραπάνω σχόλιο
σωστος!!! εγω γενικα σχολιασα και ουτε θελω να μαθω λεπτομερειες...παντως να θυμασαι...επιστροφες-καταστροφες...
μαστόρι μήπως είσαι ερωτευμένος με τον τυπά και ζηλεύεις την γκόμενα;κοίτα όταν θα γίνει η επιστροφή-καταστροφή η στάμπα θα έχει κολληθεί οπότε δεν θα μπορεί ποτέ να την αποβάλλει όσο και αν προσπαθήσει.....δυστηχώς κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται(μεγάλες κουβέντες και δηλώσεις περί άλλων σε αντίστοιχες περιπτώσεις)οπότε θα υπάρχει δυσπιστία σε κάθε τι