Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δεν ειναι τα 5 ευρω,ειναι ο τροποος της κουτοπονηρης.Αλλα οπως λες και συ δεν την ξαναπαταμε!

γαμησέ τα δυστηχώς νομίζει ότι έχει να κάνει με χαζούς αλλά δεν μασάμε.......για πολύ :grin:

σήμερα θα έχουμε φρέσκα νέα από το μέτωπο όσοι πιστοί παραμείνεται συντονισμένοι στο παρόν θρέντ ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ακριβως μονο αυτο ψαχνω...και φυσικα cult καταστασεις ... αν και δεσμευμενος πλεον οι παλιες καλες συνηθειες δεν ξεχνιουνται φιλε μου...
βεβαια μενω αθηνα και μου πεφτει λιγο μακρια το συγκεκριμενο αλλα με τις περιγραφες που διαβαζω εχω εκστασιασθει...

καλη συνεχεια και ενημερωστε για καθε νεο....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δικός μας είσαι και εσύ γουστάρεις καλτίλα σε όλο της το μεγαλείο :sunglasses:

δεν είναι μακρυά στην Δραπετσώνα είναι στην Αναπαύσεως πίσω από το νεκροταφείο :o

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη ελατε και μια βολτα στην πιατσα σημερα ρε, ελεος εχετε σαπισει εκει μεσα να πουμε  :tooth:
Καλη η καλτιλα δε λεω αλλα σας εχουμε χασει τελειως

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί το λες αυτό μύστη μου δεν σας έχουμε απαρνηθεί απλά κάνουμε κέφι την σόλο καριέρα εγώ και ο Στρατηλάτης :cheesy:

για στείλε μου πμ που θα είστε για να τα κανονίσουμε ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε στην πιατσά εχθές το βράδυ μετά από ντου των ΔΙΑΣ και τα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν στο θρεντ απο ορισμένους συναγωνιστές,χωρίς να πτοηθεί το ηθικός μας συνεχίσαμε την καθιερωμένη μας μάχη στο καλτ Bar Πρίγκηπας :rockon: :rockon:

Στον αγώνα της επιβιωσής μας στα ενδότερα του μαγαζιού μας συντρόφευαν ο μέγας Πιτσιλιστής και ο Χοελοβερ.Ώρα άφιξης στο μαγαζί γύρω στις 3 παρά τα ξημερώματα όπου η λατρεμένη Σούλα έκανε παρέα στον Πρίγκηπα αφού αμφότεροι ήταν καθισμένοι στο τραπέζι που βρίσκεται έξω από το μαγαζί :cheesy: Η ομάδα κατευθύνθηκε προς το μαγαζί όπου η Σούλα μπήκε μέσα μόλις με είδε :think: :think: ενώ καλησπερίσαμε τον Πρίγκηπα ο οποίος μου λέει μόλις σε είδε το Σουλάκι πήγε μέσα λέγωντας ήρθε ο δικός μου πάω να τον υποδεχθώ :2funny: :2funny: Αγκαλιές φιλιά με την λατρεμένη Σούλα μια τυπική καλησπέρα στην Λώρη η οποία δεν έβαλε ακόμα μυαλό :headbang: :headbang: ενώ η πορεία μας ήταν προς την γνωστή και αγαπημένη μας καβατζοθέση :rockon: :rockon:

Στα του ρόστερ οι παλιές καραβάνες ήταν εκεί όπως η αγαπημένη Αλέκα με μαλλί αερόστατο για ακόμη 1 φορά ενώ φορούσε μίνι μαύρο φόρεμα το οποίο έκρυβε τα απολύτως απαραίτητα ;) μαζί της η σάπια μιλφ κοκκινομάλλα(που δεν θυμάμαι όνομα :headbang: :headbang:)με μίνι φούστα ενώ σε κάποια φάση είδαμε και το στρινγκάκι της :grin:.Η σάπια Μπίανκα ήταν εκεί η οποία δεν μας άφησε σε ησυχία όλο το βράδυ :jerking: :jerking: το ξανθό μπαζάκι ονόματι Ιωάννα από αλβανία με κόντο φορεματάκι το οποίο με έφαγε με τα μάτια της δεν ξέρω τι ήθελε από εμένα :grin: Το μιλφ με τα ασιατικά χαρακτηριστικά μελαγχρινό με ωραία μαστάρια το οποίο παίζει καταπληκτική ισπανική αν την κεράσεις ένα ποτάκι των 10€ καθώς και το μελαγχρινό μιλφάκι με μαύρο σύνολο και εχθές το βράδυ αλλά οι γάμπες της μου θύμισαν τον Καλιτζάκη :( :( Φυσικά από το πόστο τους δεν έλειπαν και οι 2 μαυρούλες του μαγαζιού που αποτελούν μια τίμια επιλογή για παρέα και ότι προκύψει μετά ;)

Με το που κάτσαμε στο τραπέζι η Λώρη από την μπάρα με έφαγε με τα μάτια της μάλλον θα περίμενε να κεράσω πάλι καμιά 30€ ποτά :jerking: :jerking: αλλά δεν ασχολήθηκα αντίθετα η Σούλα εμφανίστηκε στο τραπέζι μας η οποία όμως απαξιώθηκε άσχημα από τον Στρατηλάτη :o :o ο οποίος ήταν έτοιμος για μια μεγάλη βραδύα όπως μου έλεγε κατά την διαδρομή :grin: Όπως είπα η Μπίανκα δεν μας άφησε σε ησυχία κωλοτριβόταν σε όλους μας αλλά ποιο πολύ στον Κωστάκη ο οποίος στην αρχή δεν έδειχνε ζεστός με την πάρτη της αλλά μετά από λίγο πήρε την μεγάλη απόφαση να την πάρει να πάνε καβάτζα για :knockinb:. Το μωρό κατευθύνθηκε στο μπαρ να δώσει το αντίτιμο των 50€ και να πάρει το κλειδί της πόρτας του παραδείσου με την Σούλα να έχει δαγκώσει την μουνάρα της με το όλο σκηνικό :grin: Κατά την διάρκεια της μάχης πήγα λίγο στο μπαρ να πω ακόμα μια καλησπέρα στην Λώρυ η οποία με καλοδέχθηκε ανταλλάξαμε 2-3 κουβέντες ενώ κατέφθασε η Σούλα να μου πει πως πέρασε αυτές τις ημέρες.Μετά από 5λεπτά περίπου επέστρεψα στην παρέα μου με την Αλεκάρα να με κοιτάει μέσα στα μάτια και να με γδύνει με το βλέμμα της :new_shocked: :new_shocked:

Η μάχη του Στρατηλάτη μέσα στην καβάτζα δεν διήρκησε πάνω από 15 λεπτά οπότε επέστρεψε με την ομάδα να τον αποθεώνει για την ηρωική του πράξη ένω ο Πιτσιλιστής του είπε σε λίγο όπως πας θα την παντρευτείς την Μπιάνκα :tooth: :tooth: Χαρούμενος από την επιτυχή έκβαση της μάχης του λέω περίμενε θα πέσει αφιέρωση από εμένα για μια ψυχή που είναι πάντα μαζί μας στα δύσκολα αυτά μονοπάτια.....η ομάδα ανυπομονούσε να ακούσει το τραγούδι που θα αφιέρωνα οπότε αφού κανόνισα τα διαδικαστικά με την Σούλα και τον dj του λέω θέλω να παίξει το κομμάτι του Μαζωνάκη ''Με λένε Γιώργο'' μιας και ταίριαζε στην περίσταση με τον dj να μου αποκρίνεται ρε παλικάρι μήπως σε λένε Αποστόλη???του λέω όχι μάστορα Γιώργο με λένε εξου και η αφιέρωση με εκείνον να βάζει τα γέλια ενώ η Σούλα του λέει μην τον ακούς Μάκη τον λένε :tooth: :tooth:

Ο dj μου έκανε την αφιέρωση δια του μικροφώνου ενώ έδειξε την παρέα μας η οποία είχε ξεροχύσει με την επιλογή μου!!!Τα παιδιά Πιτσιλιστής και Χοελοβερ αποχώρησαν με εμένα και τον Στρατηλάτη να παραμένουμε στο μαγαζί συντροφιά με την σάπια Μπίανκα :S :S Μετά από λίγο αποχωρήσαμε ενώ κατευθύνθηκα στην μπάρα να κανονίσω τα του οικονομικού σκέλους όπου με περίμενε καινούρια έκπληξη :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: Η κουτοπόνηρη Λώρυ για ακόμη 1 φορά έκανε το θαύμα της αφού από 10€ που ήταν τα ποτά χρέωσε 30€ :jerking: :jerking:.Με το που ακούω το ποσό φωνάζω τον Στρατηλάτη να ξεκαθαρίσει αν έχει κεράσει ποτό την γκόμενα(γιατί η κουτοπόνηρη έλεγε ότι η Μπίανκα πήρε διπλό ποτό :jerking: :jerking:)ο Κωστάκης δεν είχε κεράσει ποτό οπότε λέει α καλά είναι 20€ τα ποτά :think: :think: Της λέω και πάλι είσαι λάθος 2 μπύρες πήραμε με εκείνη να επιμένει ότι έχουμε κεράσει ποτό κάποια κοπέλα :jerking: :jerking: Είχα γίνει κόκκινος από το κακό μου οπότε φώναξα την Σούλα να βάλει μια τάξη στο κωλοχανείο γιατί ήμουν έτοιμος να γίνω Κασιδιάρης και να πετάω ποτήρια προς κάθε κατεύθυνση :tickedoff: :tickedoff:

Όντως η Σούλα προσπάθησε να βρει κάποια άκρη αλλά το κουτοπόνηρο Αλβανό είχε γράψει διπλό ποτό το οποίο αρνηθήκαμε ενώ και η Σούλα κατάλαβε ότι είχε παιχτεί πουστιά βάζωντας τις φωνές στην Λώρη ότι την επόμεη φορά να την φωνάζει διότι αυτή είναι αρμόδια για τα θέματα των ποτών δλδ να κανονίζει τις μάρκες των κοριτσιών.Ο Κωστάκης έδωσε 20€ στο σύνολο με την Σούλα να μου λέει να ηρεμήσω ενώ με κάλεσε να βγούμε έξω από το μαγαζί να τα συζητήσουμε όπου της είπα ότι η φίλη της δεν φέρεται σωστά γιατί προσπαθεί να κλέψει ότι μπορεί από τον πελάτη.....η Σούλα πλέον το είχε καταλάβει προσπαθώντας να με ηρεμήσει μου λέει την επόμενη φορά ότι θέλεις σε εμένα να έρχεσαι να το ζητάς ;)

Σαν συμπέρασμα η Λώρυ είναι ο ορισμός της ΓΑΜΙΟΛΑΣ η οποία νομίζει ότι κατεβήκαμε από τα Γκράβαρα φορτωμένοι λεφτά και θα τα σπαταλήσουμε έτσι κοροιδίστικα :jerking: :jerking:

Υ.Γ1 Στρατηλάτη το Σουλάκι μου είπε όποτε θέλω να την πάρω τηλ. να κανονίσουμε αλλά δεν μου ξεκαθάρισε τι της αρέσει :grin:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλησπέρα ρε Μαικ , στο εχω ξαναπεί οι περιγραφές σου για το εν λογο Ιδρυμα είναι μοναδικές.
Φιλε εισαι Οαση μεσα εδω γιατι πολλοι ΑΣΧΕΤΟΙ-ΧΟΡΗΓΟΙ με το ΣΠΟΡ μας έχουν τρελλάνει.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπέρα ρε Μαικ , στο εχω ξαναπεί οι περιγραφές σου για το εν λογο Ιδρυμα είναι μοναδικές.
Φιλε εισαι Οαση μεσα εδω γιατι πολλοι ΑΣΧΕΤΟΙ-ΧΟΡΗΓΟΙ με το ΣΠΟΡ μας έχουν τρελλάνει.

Καλησπέρα συναγωνιστή!!!

να σαι καλά για τα καλά σου λόγια :grin:

δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που αρθογραφεί καλά εδώ στο σάιτ υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη με την δική τους προσφορά ο καθένας :sunglasses:

Υ.Γ προτιμώ το Μάκης ή αν θες λέγε με Γιώργο :grin:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μάκη , αν και ο Πειραιάς μου πέφτει Μακρυά. Οι περιγραφή σου με κάνει να θέλω με την παλιοπαρέα μου να
το ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΛΑ! Που πέφτει φίλε μου το Ιδρυμα? :)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μάκη , αν και ο Πειραιάς μου πέφτει Μακρυά. Οι περιγραφή σου με κάνει να θέλω με την παλιοπαρέα μου να
το ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΛΑ! Που πέφτει φίλε μου το Ιδρυμα? :)

με συγκινείς με τα γραφομενά σου :grin:

είναι στην Δραπετσώνα στην οδό Αναπαύσεως 74 πίσω από το νεκροταφείο :o

από το Λιμάνι όπως έρχεσαι συνεχίζεις ευθεία στρίβεις δεξιά στην εκκλησία του Αγ.Διονυσίου μετά πάλι δεξιά λίγα μέτρα ευθεία και στο 2ο στενό αριστερά ανεβαίνεις τον δρόμο και στα 200 μέτρα θα το δεις :sunglasses:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
με συγκινείς με τα γραφομενά σου :grin:

είναι στην Δραπετσώνα στην οδό Αναπαύσεως 74 πίσω από το νεκροταφείο :o

από το Λιμάνι όπως έρχεσαι συνεχίζεις ευθεία στρίβεις δεξιά στην εκκλησία του Αγ.Διονυσίου μετά πάλι δεξιά λίγα μέτρα ευθεία και στο 2ο στενό αριστερά ανεβαίνεις τον δρόμο και στα 200 μέτρα θα το δεις :sunglasses:

Φίλε εισαι πρώτος!  Θα το βρω πιστευω , επειδή απο Πειραιά είμαι Ασχετος.!!!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
:dancing: :rockon: :dancing: :rockon: :dancing: :rockon: :dancing: :rockon:

προσκιναμε!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Άλλο ένα καλτ βράδι ξετυλίχθηκε και αυτό το Σαββατόβραδο στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ''.Ήμουν αποφασισμένος για σκληρό απαξιωτικό γαμήσι  :zfuck: :fuck2: στην καβάτζα αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ανταπόκριση εκ μέρους των κοριτσιών :tickedoff: :headbang:.Η Μπιάνκα ήταν και πάλι διαθέσιμη και με όρεξη για  :pipa1: :fuck1: οπότε χωρίς να το σκεφτώ πολύ την άφησα να με καβλώσει και μετά αποσυρθήκαμε στα ενδότερα.Αυτή την φορά ο χώρος μου φάνηκε λίγο μεγαλύτερος(προφανώς λείπανε κάποια πράγματα από την προηγούμενη φορά) αλλά και πιο καθαρός. Η Μπιάνκα ήταν τρελαμένη για πούτσα και αφού έβγαλε γρήγορα το φόρεμά της,κατέβασε το σορτσάκι και το μποξεράκι μου και ξεκίνησε ένα επιθετικό άφιλτρο τρομπόνι με καλή περιποίηση στις μπάλες :grin: :grin:.Ακολούθησαν γλωσσόφιλα και γλύψιμο στα βυζάκια της.Κάπου εκεί μας αιφνιδίασε η ευχή του συναγωνιστή μακη1985 ''Στρατηλάτη καλό βόλι'' αν θυμάμαι καλά :idiot: :uglystupid: :cheesy: :cheesy:.Συνεχίσαμε μ'εκείνη να προσπαθεί να κάτσει πάνω στον πούτσο μου ακα :o :o,αλλά ευτυχώς είχα μαζί μου τις ασπίδες που δεν είχα χρησιμοποιήσει στην δροσερή σάουνα κι έτσι γλίτωσα την ελεύθερη είσοδο :rockon: :rockon:.Χοροπήδαγε δυνατά πάνω στο καβλί μου και μετά την έστησα στον τοίχο για ένα άγριο πισοκώλλητο,τραβώντας της ταυτόχρονα τα μαλλιά και δίνοντάς της κωλοσκάμπιλα.Λόγω αποχής από το πόρνιασμα τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσα να κρατηθώ πολύ κι έτσι μετά από λίγο την έχυσα σε στόμα-πρόσωπο-μαλλιά :2funny: :2funny:.Ντυθήκαμε και εξήλθαμε όπου γνώρισα την αποθέωση από την υπόλοιπη ομάδα :grin: :grin:.Το σκηνικό χάλασε λίγο στο τέλος όπου η μαλακισμένη μπαργούμαν πήγε να βγάλει χαρτζιλίκι για δεύτερη φορά από μας :birdman: :birdman:.Αποφάσισα να δώσω ένα 10ευρω παραπάνω και να τελειώσει εκεί το σκηνικό,μιας και είχα περάσει καλά και δεν είχα όρεξη να κάνω φασαρία στον πρίγκιπα :sunglasses: :sunglasses:.Για μένα το περίεργο της βραδιάς ήταν που δεν κάνανε κίνηση τα πιο πολλά τεμάχια του καταστήματος :think: :think:,προφανώς είχαν βγάλει το μεροκάματο νωρίτερα από τους πιρφόρους τους αν και η ώρα που φτάσαμε δεν ήταν πολύ περασμένη

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Άλλο ένα καλτ βράδι ξετυλίχθηκε και αυτό το Σαββατόβραδο στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ''.Ήμουν αποφασισμένος για σκληρό απαξιωτικό γαμήσι  :zfuck: :fuck2: στην καβάτζα αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ανταπόκριση εκ μέρους των κοριτσιών :tickedoff: :headbang:.Η Μπιάνκα ήταν και πάλι διαθέσιμη και με όρεξη για  :pipa1: :fuck1: οπότε χωρίς να το σκεφτώ πολύ την άφησα να με καβλώσει και μετά αποσυρθήκαμε στα ενδότερα.Αυτή την φορά ο χώρος μου φάνηκε λίγο μεγαλύτερος(προφανώς λείπανε κάποια πράγματα από την προηγούμενη φορά) αλλά και πιο καθαρός. Η Μπιάνκα ήταν τρελαμένη για πούτσα και αφού έβγαλε γρήγορα το φόρεμά της,κατέβασε το σορτσάκι και το μποξεράκι μου και ξεκίνησε ένα επιθετικό άφιλτρο τρομπόνι με καλή περιποίηση στις μπάλες :grin: :grin:.Ακολούθησαν γλωσσόφιλα και γλύψιμο στα βυζάκια της.Κάπου εκεί μας αιφνιδίασε η ευχή του συναγωνιστή μακη1985 ''Στρατηλάτη καλό βόλι'' αν θυμάμαι καλά :idiot: :uglystupid: :cheesy: :cheesy:.Συνεχίσαμε μ'εκείνη να προσπαθεί να κάτσει πάνω στον πούτσο μου ακα :o :o,αλλά ευτυχώς είχα μαζί μου τις ασπίδες που δεν είχα χρησιμοποιήσει στην δροσερή σάουνα κι έτσι γλίτωσα την ελεύθερη είσοδο :rockon: :rockon:.Χοροπήδαγε δυνατά πάνω στο καβλί μου και μετά την έστησα στον τοίχο για ένα άγριο πισοκώλλητο,τραβώντας της ταυτόχρονα τα μαλλιά και δίνοντάς της κωλοσκάμπιλα.Λόγω αποχής από το πόρνιασμα τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσα να κρατηθώ πολύ κι έτσι μετά από λίγο την έχυσα σε στόμα-πρόσωπο-μαλλιά :2funny: :2funny:.Ντυθήκαμε και εξήλθαμε όπου γνώρισα την αποθέωση από την υπόλοιπη ομάδα :grin: :grin:.Το σκηνικό χάλασε λίγο στο τέλος όπου η μαλακισμένη μπαργούμαν πήγε να βγάλει χαρτζιλίκι για δεύτερη φορά από μας :birdman: :birdman:.Αποφάσισα να δώσω ένα 10ευρω παραπάνω και να τελειώσει εκεί το σκηνικό,μιας και είχα περάσει καλά και δεν είχα όρεξη να κάνω φασαρία στον πρίγκιπα :sunglasses: :sunglasses:.Για μένα το περίεργο της βραδιάς ήταν που δεν κάνανε κίνηση τα πιο πολλά τεμάχια του καταστήματος :think: :think:,προφανώς είχαν βγάλει το μεροκάματο νωρίτερα από τους πιρφόρους τους αν και η ώρα που φτάσαμε δεν ήταν πολύ περασμένη

καλά θυμάσαι μύστη μου έτσι είναι σου ευχήθηκα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνες και θα μας έβγαζες ασπροπρόσωπους :sunglasses:

για το ότι δεν ήρθαν τα υπόλοιπα κορίτσια στο εξήγησα στο μαγαζί μας έχουν μάθει με την έννοια ότι γνωρίζουν τα γούστα μας.....άσε που η Μπιάνκα δεν μας άφησε σε ησυχία και να ήθελε κάποια κοπέλα να έρθει δεν μπορούσε :uglystupid: :uglystupid:

αλλά την επόμενη φορά θα μου πεις ποια θέλεις και θα σου κάνω το κονέ ;) :grin:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ρε τύποι έχω να πάω σε κωλόμπαρο από το 2008 και μάλιστα στη Ρόδο οπου το γαμίσι με καλτ γκόμενες έπεφτε αβέρτα. Αλλά δεν υπάρχει παρέα για εξόρμηση πότε θα ξαναπάτε εκεί πέρα και με κανένα 70αρι θα είμαστε σε καλό δρόμο για να ρίξουμε τα φλόκια;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ρε τύποι έχω να πάω σε κωλόμπαρο από το 2008 και μάλιστα στη Ρόδο οπου το γαμίσι με καλτ γκόμενες έπεφτε αβέρτα. Αλλά δεν υπάρχει παρέα για εξόρμηση πότε θα ξαναπάτε εκεί πέρα και με κανένα 70αρι θα είμαστε σε καλό δρόμο για να ρίξουμε τα φλόκια;

μύστη διάβασες το θρεντ????

ξέρεις τι μεγαλοκοπέλες παίζουν???

αν έχεις ξεκαθαρίσει αυτά στο μυαλό σου τότε ναι είσαι σε καλό δρόμο και μπορείς να μας ακολουθήσεις στα βρώμικα δρομάκια των κωλόμπαρων :grin:

κοίτα 50€ έχει το γαμήσι αν θες να κεράσεις και κανένα ποτάκι ε τότε με 70€ είσαι άρχοντας :sunglasses:

πότε θα πάμε μάλλον Σ/Κ αλλά να ξέρεις πάμε αργά γύρω στις 3 τα ξημερώματα για να έχουμε ησυχία στα ενδότερα ;)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Με χαρακτηριστική άνεση καταλάβα ότι παίζει σαπίλα, αλλά δεν χαλιέμαι καθόλου το πολύ, πολύ αν ξενερώσω απλά να καυλαντίσω λιγάκι με τα μουνάκια. Δεν έχω κανένα θεμα με τις γκόμενες όσο σάπιες και αν είναι. Θα περιμένω να μου πειτε αν θα πάτε τελικά. Εχουμε να γαμήσουμε καιρό στις πιάτσες, όποτε ένα κωλόμπαρο για αλλαγή είναι ότι πρέπει.  :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Με χαρακτηριστική άνεση καταλάβα ότι παίζει σαπίλα, αλλά δεν χαλιέμαι καθόλου το πολύ, πολύ αν ξενερώσω απλά να καυλαντίσω λιγάκι με τα μουνάκια. Δεν έχω κανένα θεμα με τις γκόμενες όσο σάπιες και αν είναι. Θα περιμένω να μου πειτε αν θα πάτε τελικά. Εχουμε να γαμήσουμε καιρό στις πιάτσες, όποτε ένα κωλόμπαρο για αλλαγή είναι ότι πρέπει.  :rockon:

σου λέω από τώρα μάλλον Σ/Κ με πιθανότερη ημέρα το Σαββάτο :grin:

τα υπόλοιπα μέσω πμ ;)

τσολιας

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον πριγκηπα.εγω πριν λιγο καιρο ημουν αυστηρος κριτης ομως μια επισκεψη την παρασκευη με αφησε αφωνο.πολλες κοπελες για ολα τα γουστα,αναβαθμισμενες υπηρεσιες ,ευχαριστη εξοδος.αρκετος κοσμος μπολικο κεφι και επιτελους η σαπια καλτιλα που εχουν περιγραψει οι συναγωνιστες.το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom