Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν δεις ποιοι γράφουν συνεχώς, θα καταλάβεις και ποιοι προμοτάρουν και γιατί....Το τσάμπα δεν χαλάει κανεναν...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οφοιλω να παραθεσω τη γνωμη μου για το μαγαζι σαν εμπειρος κ παλαιος παιχτης,χωρις να ποσταρω συχνα,επειδη ομως καποιοι το προμοταρουν συχνα περιγραφω//ειναι ενα παρακμιακο μπαρ,διολου καλτ,με μετριες επιεικως κοπελες,ζητουν 50 ευρω για μια πιπα,ζητουν επιμονα ποτα γι'αυτο κ δε μαζευει κοσμο.προχτες κυριακη περασα κατα τις 4.00 και σιγουρα δε θα ξαναπερασω.π ρ ο ς α π ο φ υ γ η.

1ον ποιος σου είπε ότι το προμοτάρουμε δεν το κατάλαβα δημοκρατία έχουμε και εκφράζουμε την αποψή μας.

2ον αν δεν σου αρέσει το μαγαζί δεν ξαναπάς αλλά αναφέρεις τους λόγους τόσο απλό.

3ον σε πήρε κανένας με το ζόρι να πας στο μαγαζί και να κεράσεις τα κορίτσια εεεεε???

4ον ποια σου ζήτησε 50€ για πίπα????ανέφερε την αν δεν θυμάσαι όνομα περιγραψέ την.....αν έχεις διαβάσει(που μάλλον δεν το έχεις κάνει)έταιρος συναγωνιστής πήδηξε με 50€.

5ον φιλαράκο δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις για το μαγαζί και για εμένα προσωπικά αδιαφορώ μιας και δεν με γνωρίζεις προσωπικά.

Τέλος πρόβλημα δικό σου αν πήγες και πιάστηκες κορόιδο όχι δικό μου και κανενός άλλου.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τσολιά τι ήθελες σε τέτοιο παρακμιακό μαγαζί όπως λες???

εσύ είσαι φαν των στριπτιτζάδικων δεν ήξερες ότι εκεί δεν θα βρεις αυτό που ψάχνεις :uglystupid: :uglystupid:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πετάχτηκες σαν κλανιά όμως.......

σου πήρε τόση ώρα να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις????

εσύ πετάχτηκες πρώτος σαν κλανιά η οποία το μόνο που κάνει είναι να χαλάει την οσφρησή μου για λίγα δεύτερα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
σου πήρε τόση ώρα να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις????

εσύ πετάχτηκες πρώτος σαν κλανιά η οποία το μόνο που κάνει είναι να χαλάει την οσφρησή μου για λίγα δεύτερα.
Κανε μας τη χαρη βραδιάτικα και μη ξαναμιλήσεις....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Κανε μας τη χαρη βραδιάτικα και μη ξαναμιλήσεις....

Ναυαρχούκο σάλτα γαμήσου γιατί μου έπρηξες τις μπάλλες!!

Υ.Γ πήγαινε στο ΓΕΕΘΑ να τραβήξεις φώτο κώλους από τις γυναίκες Υπαξ/κων - Αξ/κων έλα μετά να τις ποστάρεις εδώ να σε αποθεώσει το κοινό σου νούμερο του bourdela.com

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Να εχεις χαρη που υποσχεθηκα στον κολλητο σου......

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μην αντιμάχεσθε.....

Ο σκοπός είναι να επιτύχουμε συντριπτική νίκη επί του εχθρού, όχι να αλληλοεξοντωθούμε. :rolleyes:

τσολιας

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ισως ειναι το νεαρο της ηλικιας σου μακη 1985 ισως καποια αλλα θεματα που εχεις ομως ο ρολος του φορουμ ειναι η πληροφορηση.να σεβεσαι τους συνανθρωπους σου για να σε σεβονται κ αυτοι.εδω ειμαστε ολοι μια παρεα.ενας εμπειρος παιχτης δεν πιανεται κοροιδο νεαρε.οντως υπαρχει μια ηλικιωμενη κυρια που γαμιεται επι τοπου με 50 ευρω.αλλα ειναι φολα.δε βλεπεται.ξερω οτι περνουν κριση τα μπαρ και οντως το στριπ ειναι το σπορ μου 20 χρονια τωρα ομως αν βελτιωθουν οι παρουσιες κ οι υπηρεσιες το μαγαζι θα επιβιωσει.μην πυροβολατε οποιον σας κριτικαρει.απλα βελτιωθειτε.ολα τα κακα παιδια εχουμε αναγκη απο καλα μαγαζια.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ισως ειναι το νεαρο της ηλικιας σου μακη 1985 ισως καποια αλλα θεματα που εχεις ομως ο ρολος του φορουμ ειναι η πληροφορηση.να σεβεσαι τους συνανθρωπους σου για να σε σεβονται κ αυτοι.εδω ειμαστε ολοι μια παρεα.ενας εμπειρος παιχτης δεν πιανεται κοροιδο νεαρε.οντως υπαρχει μια ηλικιωμενη κυρια που γαμιεται επι τοπου με 50 ευρω.αλλα ειναι φολα.δε βλεπεται.ξερω οτι περνουν κριση τα μπαρ και οντως το στριπ ειναι το σπορ μου 20 χρονια τωρα ομως αν βελτιωθουν οι παρουσιες κ οι υπηρεσιες το μαγαζι θα επιβιωσει.μην πυροβολατε οποιον σας κριτικαρει.απλα βελτιωθειτε.ολα τα κακα παιδια εχουμε αναγκη απο καλα μαγαζια.

παλλικάρε ποιος σε ''πυροβόλησε'' όπως λες????εσύ μας είπες εμέσως πλην σαφώς προμότορες του μαγαζιού :jerking: :jerking: :jerking:

δεν ξέρω τι είσαι και αν είσαι αλλά με το ποσταρισμά σου αυτό μου έδειξες ότι σε έπιασαν κορόιδο και βγήκες να κράξεις λέγωντας ότι σε παρασύραμε με τα ποσταρισμάτα μας.

δεν υπάρχει μόνο μια που γαμιέται είναι αρκετές και ποτέ δεν το κρύψαμε ότι είναι μοντέλα οι γκόμενες αντίθετα το έχω πει ότι οι περισσότερες είναι σάπιες......αλλά εσύ σαν έμπειρος παίχτης δεν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες οπότε την πάτησες ;)

δεν με ενδιαφέρει τι περνάνε τα μπαρ δεν έχω να κερδίσω κάτι αν κλείσουν μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές(πχ. Τρούμπα, Μιχαλακοπούλου, Κυψέλη και άλλα!!) οπότε δεν με ενδιαφέρει το τι πιστεύεις για εμένα.

Υ.Γ όπως είπες την Κυριακή ήσουν εκεί μήπως είσαι αυτός που έψαχνε τα ρέστα τα 5€ που δεν είχε το μαγαζί αλλά τελικά τα βρήκε??

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τσολιά εγώ προσωπικά δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία που μου παρέχει το νετ σε καλώ όποτε θέλεις να περάσεις μια βόλτα από το μαγαζί να με γνωρίσεις ;)

Υ.Γ από το σαιτ με ξέρουν πάνω από 20-30 άτομα πάντα σε προσωπικό επίπεδο οπότε μπορούν να σου πουν ποιος είμαι και τι πρεσβεύω :sunglasses:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Άλλο ένα τεράστιο ρισπέκτ για την τελεταία καλτ περιγραφή του πρωθυπουργού της Τρούμπας για τα πεπραγμένα στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Το παιχνίδι με την Σούλα αυτή την φορά ήταν πιο έντονο από ποτέ,μ'εμένα να την χουφτώνω συνέχεια σε βυζιά-κώλο και να της γλύφω το λαιμό και το αυτί :2funny: :2funny:.Ανά διαστήματα την έβαζα να ακουμπάει την ψωλή μου και της έλεγα κοίτα τι χάνεις τόσο καιρό ;) ;).Μου έλεγε βέβαια πάλι τις γνωστές μαλακίες της,αλλά εγώ συνέχιζα απτόητος μιας και λόγω εκλογών στο μαγαζί βαρούσαν μύγες :sunglasses: :sunglasses:.Μου είπε ότι στο επόμενο ρεπό της θα με πάρει τηλ. να πάμε για μπάνιο αλλά ακόμα περιμένω :jerking: :jerking:.Η έταιρη μπαργούμαν η οποία καβλάντιζε με τον συναγωνιστή μακη1985 ήταν από τις πλέον αδιάκριτες που έχω συναντήσει,μιας και συνεχώς μου έκοβε την καβλάντα με την κυρία Σούλα :birdman: :birdman: και όπως αποδείχτηκε και κουτοπόνηρη με την τελευταία της κίνηση :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Τώρα για τα τελευταία ποστ έχω να πω ότι κάποια παλικάρια εδώ μέσα ήταν,είναι και θα είναι καραγκιόζηδες και μάλιστα θα θέλουν να το αποδεικνύουν και σε κάθε θρεντ :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Και για όσους δεν το κατάλαβαν μιλάω για τον αντμιραλ και τα κλωνάρια του που ήρθαν να πιρφορίσουν σε άλλο ένα θρεντ.Και αφού θέλουν να έχουν γνώμη για το μαγαζί και αυτά που γράφουμε ο μακης1985 κι εγώ τους προκαλώ να περάσουν και να γράψουν μια ενημέρωση :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom