ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αν δεις ποιοι γράφουν συνεχώς, θα καταλάβεις και ποιοι προμοτάρουν και γιατί....Το τσάμπα δεν χαλάει κανεναν...
οφοιλω να παραθεσω τη γνωμη μου για το μαγαζι σαν εμπειρος κ παλαιος παιχτης,χωρις να ποσταρω συχνα,επειδη ομως καποιοι το προμοταρουν συχνα περιγραφω//ειναι ενα παρακμιακο μπαρ,διολου καλτ,με μετριες επιεικως κοπελες,ζητουν 50 ευρω για μια πιπα,ζητουν επιμονα ποτα γι'αυτο κ δε μαζευει κοσμο.προχτες κυριακη περασα κατα τις 4.00 και σιγουρα δε θα ξαναπερασω.π ρ ο ς α π ο φ υ γ η.
Αν δεις ποιοι γράφουν συνεχώς, θα καταλάβεις και ποιοι προμοτάρουν και γιατί....Το τσάμπα δεν χαλάει κανεναν...
Πετάχτηκες σαν κλανιά όμως.......έκλασε κανείς γιατί δεν άκουσα???????????
Πετάχτηκες σαν κλανιά όμως.......
Κανε μας τη χαρη βραδιάτικα και μη ξαναμιλήσεις....σου πήρε τόση ώρα να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις????
εσύ πετάχτηκες πρώτος σαν κλανιά η οποία το μόνο που κάνει είναι να χαλάει την οσφρησή μου για λίγα δεύτερα.
Κανε μας τη χαρη βραδιάτικα και μη ξαναμιλήσεις....
Να εχεις χαρη που υποσχεθηκα στον κολλητο σου......
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Να εχεις χαρη που υποσχεθηκα στον κολλητο σου......
ισως ειναι το νεαρο της ηλικιας σου μακη 1985 ισως καποια αλλα θεματα που εχεις ομως ο ρολος του φορουμ ειναι η πληροφορηση.να σεβεσαι τους συνανθρωπους σου για να σε σεβονται κ αυτοι.εδω ειμαστε ολοι μια παρεα.ενας εμπειρος παιχτης δεν πιανεται κοροιδο νεαρε.οντως υπαρχει μια ηλικιωμενη κυρια που γαμιεται επι τοπου με 50 ευρω.αλλα ειναι φολα.δε βλεπεται.ξερω οτι περνουν κριση τα μπαρ και οντως το στριπ ειναι το σπορ μου 20 χρονια τωρα ομως αν βελτιωθουν οι παρουσιες κ οι υπηρεσιες το μαγαζι θα επιβιωσει.μην πυροβολατε οποιον σας κριτικαρει.απλα βελτιωθειτε.ολα τα κακα παιδια εχουμε αναγκη απο καλα μαγαζια.
σακαραβεοσπρηγκοιπασ μαγαζαρα ταιλωσσσσσσ
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Κανε μας τη χαρη βραδιάτικα και μη ξαναμιλήσεις....
To γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη....ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!