Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ιππότη όχι και κολόγρια η Μπίανκα απλά συτεμένη θείτσα θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω :tooth: :tooth: :tooth:

η κυρια Σουλα ρε δικε μου. η Μπιανκα ειναι καλο κοριτσι εχει το ακαταλογιστο :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

johnygrg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αξιομαχα τεμαχια στυλ Ντανιελας υπαρχουν στο μαγαζι πλεον ;; αν κρινω απο την τελευταια μου επισκεψη στο μαγαζι πριν κανενα μηνα η κατασταση παει προς το χειροτερο απο ποιοτητα κοριτσιων :(

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αξιομαχα τεμαχια στυλ Ντανιελας υπαρχουν στο μαγαζι πλεον ;; αν κρινω απο την τελευταια μου επισκεψη στο μαγαζι πριν κανενα μηνα η κατασταση παει προς το χειροτερο απο ποιοτητα κοριτσιων :(

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κάτι θα βρεις ανάλογα τι ψάχνεις ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885

Όχι και προς το χειρότερο ρε φίλε :tickedoff: :tickedoff:.Ο ''πρίγκιπας'' διατηρεί τη φήμη του πολύ καλτ κωλόμπαρου με ρόστερ που συνεχώς ανανεώνεται  :rockon: :rockon:.Εφόσον είσαι καλτ χύστης σίγουρα έχεις πολλές αξιόλογες επιλογές ;) ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Όχι και προς το χειρότερο ρε φίλε :tickedoff: :tickedoff:.Ο ''πρίγκιπας'' διατηρεί τη φήμη του πολύ καλτ κωλόμπαρου με ρόστερ που συνεχώς ανανεώνεται  :rockon: :rockon:.Εφόσον είσαι καλτ χύστης σίγουρα έχεις πολλές αξιόλογες επιλογές ;) ;)

Στρατηλάτη δεν διαβάζεις τα ψιλά γράμματα του πόστ το παλλικάρι ρώτησε για κοπέλες στυλ Ντανιέλας.....αυτές έχουν σχεδόν εκλείψει εκεί μέσα :(

johnygrg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ειρηνη μην τεκνα μου !το μαγαζακι το γουσταρω κ το εχω τιμησει αρκετες φορες εως τωρα απλα κι εγω σαν αγορακι εχω τα γουστα μου ως προς τις κορασιδες εργαζομενες ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ειρηνη μην τεκνα μου !το μαγαζακι το γουσταρω κ το εχω τιμησει αρκετες φορες εως τωρα απλα κι εγω σαν αγορακι εχω τα γουστα μου ως προς τις κορασιδες εργαζομενες ;)

μεγάλε δεν τσακωνόμαστε ειδικά με τον Kostakis27 απλά του εξηγώ τι ψάχνεις ;)

από γούστα άλλο τίποτα εκεί μέσα €€€€€ να έχεις να φυτιλιάζεις ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αφήνωντας πίσω το ηλίθιο σπαμ του kotobiftekos :jerking: :jerking: εχθές το βράδυ μετά από ρομαντική βόλτα στους άδειους δρόμους της Μεταξούπολης αφού η ώρα πλέον είχε πάει 2+ αποφασίσαμε εγώ και ο Στρατηλάτης(Kostakis27) να πάμε στο αγαπημένο μας στέκι το Bar Πρίγκηγπας :grin:

Η ώρα είχε φθάσει 2:45 όπου παρκάραμε στο κοντινό σχολείο το οποίο τραμπουκίσαμε :2funny: :2funny: ενώ ο Πρίγκηπας μαζί με την Σούλα ήταν έξω αραγμένοι στο τραπεζάκι.....άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά :huh: :huh: Μόλις φθάσαμε στην είσοδο του μαγαζιού η Σούλα με αγκάλιασε, με φίλησε ρουφηχτά :o ενώ απλά και λιτά χαιρέτησε τον Στρατηλάτη >:( Αφού είχαμε πει τα καθέκαστα ήθελε να χαλάσει 50€ σε ψιλά όπου μας ρώτησε αν έχουμε αλλά δεν είχαμε :tooth: :tooth:

Μπήκαμε μέσα όπου το ρόστερ ήταν ελλειπέστατο καθώς πολλές από τις παλιές καραβάνες είχαν πάρει ρεπό λόγω των εκλογών :headbang: :headbang: ενώ στην ομάδα είχαν προστεθεί 3 καινούργιες παρουσίες η μία εξ'αυτων η Τζίνα η καυτή Μεξικάνα η οποία μου μιλούσε Ισπανικά :jerking: :jerking:.Της εξήγησα ότι δεν είμαι Ισπανόφωνος χύστης αλλά μόνο Ελληνόφωνος οπότε και σταμάτησε να με ζαλίζει ενώ άρχισε να με ρωτάει άλλα πράγματα άσχετα.Εμφανισιακά είναι κοντή καστανή με καρρέ μαλλί,τρομακτική φάτσα :S είναι ο ακριβής ορισμός του σκληρού μίλφ το οποίο δεν άρεσε ούτε στον Στρατηλάτη :think: :think:
Επίσης υπήρχαν ακόμα 2 παρουσίες από τις οποίες δεν πήρα τα ονόματα μιας και έκατσαν με τον Στρατηλάτη.Η πρώτη φορούσε κόκκινο φορεματάκι σχετικά ψιλή,αδύνατη,μελαγχρινή με μακρυά μαλλιά και καλούτσικη φάτσα,ενώ το έταιρο τεμάχιο και αυτό μελαγχρινό,αδύνατο με μαύρο φόρεμα σχετικά μακρύ μαλλί καλούτσικη φάτσα.Αμφότερα τα τεμάχια χαρακτηρίστηκαν μέτριες προς μπάζα από τον Kostakis27 ο οποίος έψαχνε κάτι άλλο μάλλον ποιο σκληρό :o :o

Παραγγείλαμε τα ποτά μας ενώ κατέφθασε σχεδόν αμέσως η Σούλα στο τραπέζι μας :headbang: :headbang:.Στο μαγαζί δεν υπήρχε κόσμος ήταν μια ήσυχη νύχτα ;) Η Σούλα άρχισε τις γνωστές μαλακίες ενώ καυλάντιζε έντονα με τον Στρατηλάτη οπότε αναγκάστηκα να φύγω για να αφήσω τα παιδιά να χαρούν τον ερωτά τους :grin: Πήγα να κάτσω μόνος μου στην μπάρα μιας και είχα αφήσει από την προηγούμενη φορά σε εκκρεμότητα ένα θέμα με την έταιρη μπάργουμαν ;) Μάζεψα τα πραγματά μου και προσγειώθηκα στον αεροδιάδρομο της μπάρας όπου συντροφιά μου για τις επόμενες 2 ώρες περίπου μου κράτησε η Λόρυ.Η Λόρυ είναι ψηλή ξανθιά με σγουρά μακρυά μαλλιά,αδύνατη από Αλβανία ετών 40 όπως έμαθα ;)

Άρχισα το παιχνίδι μαζί της όπου ακούστηκαν και κάποιες αλήθειες του στυλ σε παρατηρώ από καιρό που έρχεσαι στο μαγαζί αλλά ποτέ δεν μου έχεις μιλήσει,ενώ έχω παρατήρήσει ότι παίζει το ματάκι σου :grin: :grin: :grin: Αθελά της της ξέφυγε μια κουβέντα που με παρεξένεψε όταν μου είπε ότι έχει ρωτήσει την Σούλα για εμένα για να μάθει ποιος είμαι :think: :think: γιατί άραγε?? Την κέρασα ποτάκι για να μπορούμε να μιλάμε ενώ της έλεγα εντάξει εγώ δεν σου μίλησα ποτέ όπως λες εσύ γιατί δεν έκανες κίνηση να μου μιλήσεις αφού έχω κάτσει στην μπάρα αρκετές φορές......μου λέει την προηγούμενη φορά μιλούσες με το μωρό και κανόνιζες άλλα πράγματα οπότε δεν ήθελα να επέμβω γιατί μπορούσες να μου πεις τι ανακατεύεσαι :( Της εξήγησα ότι δεν έχω τέτοια κολλήματα οπότε να μην φοβάται να μου μιλήσει αλλά μου απαντάει εγώ τόσο καιρό σου δείχνω ότι κάτι θέλω οπότε εσύ έπρεπε να κάνεις την κίνηση να μου μιλήσεις :o :o

Μετά από λίγο ήρθε στην μπάρα και ο Στρατηλάτης μαζί με το Σουλάκι του το οποίο το είχε τρελάνει στο χούφτωμα μέσα-έξω με εκείνη να κοκκινίζει ενώ του έλεγε σταμάτα μας κοιτάνε οι άλλες και δεν θέλω :2funny: :2funny: Ο Στρατηλάτης απτόητος ήταν έτοιμος να της βγάλει την μπλούζα για την ακρίβεια να την σκίσει :grin: γιατί είχε βαθύ ντεκολτέ που τον είχε καυλώσει άσχημα :grin: Έπεσαν σε ανύποπτο χρόνο κάτι φιλιά στο στόμα στο κλεφτό όμως μην τυχόν τους δει κανείς και κακολογήσει την Σούλα :2funny: :2funny: :2funny: Σε κάποιες απίθανες στιγμές είδα το χέρι της Σούλας να ακουμπάει στην καυλωμένη πούτσα του Στρατηλάτη με εκείνη ταράζεται στην αφή :grin: :grin:

Εγώ έπαιζα με την Λόρυ η οποία μου το έπαιζε ιστορία για το τι έχει κάνει στην ζωή της ότι έχει δουλέψει σε στριπ σαν μπαργούμαν :jerking: :jerking: και άλλα τέτοια τα οποία δεν με συγκίνησαν καθόλου :sunglasses: Η περιπτωσή της ήταν από τις δύσκολες που έχω συνατήσει οπότε το γύρισα στην τρέλα με εκείνη να μου λέει διαπιστώνω ότι έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου :think: Οπότε ήρθε η αποστομωτική απάντηση από μέρος μου ότι είναι αλήθεια έχω τεράστια αυτοπεποίθηση ενώ εκείνη να μου λέει τα δικά της χωρίς να μασάω :grin: Την είχα τρελάνει με τον τρόπο μου οπότε άρχισε να μου αφιερώνει τραγούδια που ταίριαζαν στην περιπτωσή μου(δυστηχώς δεν τα θυμάμαι να τα ποστάρω :- :-)ενώ της έκανα  πλάκα να μου δώσε ένα μαχαίρι να κόψω τις φλέβες μου για πάρτη της :tooth: :tooth: :tooth: Η πλάκα ήταν ότι έκανε την κίνηση αλλά το πήρε πίσω οπότε της είπα μην αγχώνεσαι θα πάμε μαζί στα επείγοντα θα σε έχω δίπλα μου και θα γίνω αμέσως καλά :grin:

Κάπου έκει η ώρα είχε φθάσει περίπου στις 5 τα ξημερώματα :o όπου η Σούλα μου λέει έχουμε φθάσει στα 70€ λογαριασμό :think: :think: Δεν έδωσα σημασία αλλά το μετέφερα στον Kostakis27 ο οποίος απόρησε μαζί μου οπότε αναγκάστηκα να φωνάξω την Σούλα να μου αναλύσει τον λογαριασμό.....η μαλακία είχε γίνει καθώς η Σούλα είχε παραγγείλει 3 ποτά δικά της ενώ εγώ είχα μείνει στο 1 ποτό που είχα κεράσει την Λόρυ η οποία χωρίς να ρωτήσει κοπάνησε άλλα 2 :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking: Σεληνιάστηκα με αυτή της την κίνηση γιατί έπρεπε να με ρωτήσει και όχι έτσι αυθέραιτα να τα πάρει.......αν με ρωτούσε θα την κερνούσα δεν υπήρχε θέμα αλλά ξενέρωσα με τον τρόπο της :headbang: :headbang:

Καθώς φεύγαμε λέει η Σούλα απορώ πως εσείς οι 2 κάνετε παρέα αφού είστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες(εννοούσε εμένα και τον Στρατηλάτη :grin:)με την Λορύ να ρωτάει τι ακριβώς εννοεί :o

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αποφασίσαμε εγώ και ο Στρατηλάτης(Kostakis27) να πάμε στο αγαπημένο μας στέκι τον Bar Πρίγκηγπας :grin:

Πολύ μου αρέσουν οι περιγραφές σου. Και ιδιαίτερα, οι λεπτομέρειες που αφηγείσαι, οι οποίες δίνουν την ακριβή αίσθηση του παιγνιδιού και της αέναης διελκυστίνδας μεταξύ πελάτη και εργαζομένης σε τέτοια μαγαζιά.

Πιθανόν εντός του θέρους, σας βρω εκεί κάποιο ξημέρωμα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Η Σούλα γούσταρε δασύτριχο στήθος αλλά ο Στρατηλάτης δεν είχε οπότε του είπα αν θες να σου δανείσω μερικές δικές μου τρίχες για να κάνεις εντύπωση :tooth: :tooth: Όταν την χούφτωνε από μέσα τον ρωτάω για πες ρε μαλάκα στρίνγκ φοράει η καύλα???Όχι ρε βρακί κανονικό τι είναι αυτά που λες τι την πέρασες αφού δεν το δίνει...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και του λέω λογικό είναι έχει να γαμηθεί από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο που να ξέρει από στρινγκ και από έρωτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πολύ μου αρέσουν οι περιγραφές σου. Και ιδιαίτερα, οι λεπτομέρειες που αφηγείσαι, οι οποίες δίνουν την ακριβή αίσθηση του παιγνιδιού και της αέναης διελκυστίνδας μεταξύ πελάτη και εργαζομένης σε τέτοια μαγαζιά.

Πιθανόν εντός του θέρους, σας βρω εκεί κάποιο ξημέρωμα.

χαχαχαχαχα ωραίος αλλά δεν είναι αγώνας απλά την πλάκα μας κάνουμε και ότι προκύψει ;)

Δεν ψάχνω κάτι το σπουδαίο από εκεί μέσα αλλά κάνω την ψυχαναλυσή μου με τα κορίτσια του μαγαζιού :sunglasses:

Υ.Γ να φανταστείς ότι δεν ήμουν καλός στην έκθεση :(

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα ωραίος αλλά δεν είναι αγώνας απλά την πλάκα μας κάνουμε και ότι προκύψει ;)

Έχεις πιάσει το νόημα του σπόρ!

Δεν ψάχνω κάτι το σπουδαίο από εκεί μέσα αλλά κάνω την ψυχαναλυσή μου με τα κορίτσια του μαγαζιού :sunglasses:

Εκτός από ψυχαναλυτής, συνδιάζεις επιτυχώς και το φυσιογνωμισμό κι' αυτό είναι που σου δίνει πόντους στο παιγνίδι. ;)

Υ.Γ να φανταστείς ότι δεν ήμουν καλός στην έκθεση :(

Έγινες με τη βοήθεια των κοριτσιών όμως..... χεχεχεχε ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
[1]Έχεις πιάσει το νόημα του σπόρ!

[2]Εκτός από ψυχαναλυτής, συνδιάζεις επιτυχώς και το φυσιογνωμισμό κι' αυτό είναι που σου δίνει πόντους στο παιγνίδι. ;)

[3]Έγινες με τη βοήθεια των κοριτσιών όμως..... χεχεχεχε ;)

[1] agiana δεν είμαι παιδάκι το οποίο δεν ξέρει τι θέλει από τα κωλόμπαρα ;)

[2] ναι δεν έχεις άδικο αλλά αρχίζω να γίνομαι γνωστός σαν φυσιογνωμία οπότε χάνω το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού :(

[3] χαχαχαχαχα όντως βελτιώθηκα πολύ αλλά το δυνατό μου σημείο είναι ο προφορικός λόγος :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Είσαι ταλαντούχος. Όποιες ξέρουν, το αναγνωρίζουν.

;) ;) ;)

χαχαχαχαχα ωραίο το τραγουδάκι βέβαια δεν ξέρω αν έχω ταλέντο στα χείλη που λέει η Κοκκίνου :cheesy:

η 1η εντύπωση που αποκομίζουν οι κορασίδες είναι τα λόγια που θα πω και ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζω.....αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά για να δωθεί συνέχεια σε κάτι παραπάνω(δεν ομιλώ για συναισθήματα αλλά για σεξ :grin:)πρέπει να γίνεις ο επίσημος χορηγός σε κάποια από εκεί μέσα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
E ενταξει Ρισπεκτ η καλτιλα σας δεν εχει ορια  :rockon: :rockon:
Γιατι δεν ριξατε ενα τηλεφωνο ρε μαλακες οταν ησασταν Μεταξι??

λες και δεν τα ξέρεις ρε μπέμπα αλλά δεν ήθελε και ο Στρατηλάτης ;)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
[1] agiana δεν είμαι παιδάκι το οποίο δεν ξέρει τι θέλει από τα κωλόμπαρα ;)

[2] ναι δεν έχεις άδικο αλλά αρχίζω να γίνομαι γνωστός σαν φυσιογνωμία οπότε χάνω το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού :(

[3] χαχαχαχαχα όντως βελτιώθηκα πολύ αλλά το δυνατό μου σημείο είναι ο προφορικός λόγος :sunglasses:
σεμνα ταπινα κε κοτομπιφτεκικα...

τσολιας

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οφοιλω να παραθεσω τη γνωμη μου για το μαγαζι σαν εμπειρος κ παλαιος παιχτης,χωρις να ποσταρω συχνα,επειδη ομως καποιοι το προμοταρουν συχνα περιγραφω//ειναι ενα παρακμιακο μπαρ,διολου καλτ,με μετριες επιεικως κοπελες,ζητουν 50 ευρω για μια πιπα,ζητουν επιμονα ποτα γι'αυτο κ δε μαζευει κοσμο.προχτες κυριακη περασα κατα τις 4.00 και σιγουρα δε θα ξαναπερασω.π ρ ο ς α π ο φ υ γ η.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom