Άλλο ένα τεράστιο ρισπέκτ για την τελεταία καλτ περιγραφή του πρωθυπουργού της Τρούμπας για τα πεπραγμένα στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' .Το παιχνίδι με την Σούλα αυτή την φορά ήταν πιο έντονο από ποτέ,μ'εμένα να την χουφτώνω συνέχεια σε βυζιά-κώλο και να της γλύφω το λαιμό και το αυτί .Ανά διαστήματα την έβαζα να ακουμπάει την ψωλή μου και της έλεγα κοίτα τι χάνεις τόσο καιρό ;) ;).Μου έλεγε βέβαια πάλι τις γνωστές μαλακίες της,αλλά εγώ συνέχιζα απτόητος μιας και λόγω εκλογών στο μαγαζί βαρούσαν μύγες .Μου είπε ότι στο επόμενο ρεπό της θα με πάρει τηλ. να πάμε για μπάνιο αλλά ακόμα περιμένω .Η έταιρη μπαργούμαν η οποία καβλάντιζε με τον συναγωνιστή μακη1985 ήταν από τις πλέον αδιάκριτες που έχω συναντήσει,μιας και συνεχώς μου έκοβε την καβλάντα με την κυρία Σούλα και όπως αποδείχτηκε και κουτοπόνηρη με την τελευταία της κίνηση .Τώρα για τα τελευταία ποστ έχω να πω ότι κάποια παλικάρια εδώ μέσα ήταν,είναι και θα είναι καραγκιόζηδες και μάλιστα θα θέλουν να το αποδεικνύουν και σε κάθε θρεντ .Και για όσους δεν το κατάλαβαν μιλάω για τον αντμιραλ και τα κλωνάρια του που ήρθαν να πιρφορίσουν σε άλλο ένα θρεντ.Και αφού θέλουν να έχουν γνώμη για το μαγαζί και αυτά που γράφουμε ο μακης1985 κι εγώ τους προκαλώ να περάσουν και να γράψουν μια ενημέρωση
έλα ρε μαλάκα που είσαι τόσες ημέρες και τα βάζω με όλους εδω μέσα......όχι τίποτα άλλο αλλά μας είπαν και προμότορες
από εμένα τεράστιο ρισπέκτ σε αυτά που έκανες με την Σούλα μόνο εσύ θα μπορούσες να φερθείς έτσι
η Λόρυ για κλωτσιές απλά με την κουτοπονηριά που έκανε από εμένα έχει φάει άκυρο πλέον δεν ασχολούμαι άλλο μαζί της έχω καλύτερα πράγματα να κάνω εντός του μαγαζιού ;)