Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Άλλο ένα τεράστιο ρισπέκτ για την τελεταία καλτ περιγραφή του πρωθυπουργού της Τρούμπας για τα πεπραγμένα στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Το παιχνίδι με την Σούλα αυτή την φορά ήταν πιο έντονο από ποτέ,μ'εμένα να την χουφτώνω συνέχεια σε βυζιά-κώλο και να της γλύφω το λαιμό και το αυτί :2funny: :2funny:.Ανά διαστήματα την έβαζα να ακουμπάει την ψωλή μου και της έλεγα κοίτα τι χάνεις τόσο καιρό ;) ;).Μου έλεγε βέβαια πάλι τις γνωστές μαλακίες της,αλλά εγώ συνέχιζα απτόητος μιας και λόγω εκλογών στο μαγαζί βαρούσαν μύγες :sunglasses: :sunglasses:.Μου είπε ότι στο επόμενο ρεπό της θα με πάρει τηλ. να πάμε για μπάνιο αλλά ακόμα περιμένω :jerking: :jerking:.Η έταιρη μπαργούμαν η οποία καβλάντιζε με τον συναγωνιστή μακη1985 ήταν από τις πλέον αδιάκριτες που έχω συναντήσει,μιας και συνεχώς μου έκοβε την καβλάντα με την κυρία Σούλα :birdman: :birdman: και όπως αποδείχτηκε και κουτοπόνηρη με την τελευταία της κίνηση :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Τώρα για τα τελευταία ποστ έχω να πω ότι κάποια παλικάρια εδώ μέσα ήταν,είναι και θα είναι καραγκιόζηδες και μάλιστα θα θέλουν να το αποδεικνύουν και σε κάθε θρεντ :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Και για όσους δεν το κατάλαβαν μιλάω για τον αντμιραλ και τα κλωνάρια του που ήρθαν να πιρφορίσουν σε άλλο ένα θρεντ.Και αφού θέλουν να έχουν γνώμη για το μαγαζί και αυτά που γράφουμε ο μακης1985 κι εγώ τους προκαλώ να περάσουν και να γράψουν μια ενημέρωση :sunglasses: :sunglasses:

έλα ρε μαλάκα που είσαι τόσες ημέρες και τα βάζω με όλους εδω μέσα......όχι τίποτα άλλο αλλά μας είπαν και προμότορες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

από εμένα τεράστιο ρισπέκτ σε αυτά που έκανες με την Σούλα μόνο εσύ θα μπορούσες να φερθείς έτσι :sunglasses:

η Λόρυ για κλωτσιές απλά με την κουτοπονηριά που έκανε από εμένα έχει φάει άκυρο πλέον δεν ασχολούμαι άλλο μαζί της έχω καλύτερα πράγματα να κάνω εντός του μαγαζιού ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τώρα για τα τελευταία ποστ έχω να πω ότι κάποια παλικάρια εδώ μέσα ήταν,είναι και θα είναι καραγκιόζηδες και μάλιστα θα θέλουν να το αποδεικνύουν και σε κάθε θρεντ :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Και για όσους δεν το κατάλαβαν μιλάω για τον αντμιραλ και τα κλωνάρια του που ήρθαν να πιρφορίσουν σε άλλο ένα θρεντ.Και αφού θέλουν να έχουν γνώμη για το μαγαζί και αυτά που γράφουμε ο μακης1985 κι εγώ τους προκαλώ να περάσουν και να γράψουν μια ενημέρωση :sunglasses: :sunglasses:
Όσο με προκαλούν  τα δικά σας κλωναρια θα σας τη λέω.....Μη σπαμάρετε λοιπόν και ασχοληθείτε με τα δικά σας...Όπως βλέπεις τηρω την υπόσχεσή μου και δε σε ακολουθώ αλλά μη με προκαλείς κιόλας.....

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
να πω και γω τη γνωμη μου για τον πριγκηπα μιας και τον επισκεφθηκα προσφατα.Νομιζω οτι ειναι παραδοσιακο κωλομπαρο με μαλλον μετριες γκομενες σαν ομορφια,αλλα βγαζει οντως μια καλτιλα και μια ταση να σου ξυπνανε αγρια ενστικτα.Μακη συμφωνω για την κουτοπονηρη λωρυ.Με λιγα λογια ειναι σκληροπηρυνικο κωλομπαρο

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
να πω και γω τη γνωμη μου για τον πριγκηπα μιας και τον επισκεφθηκα προσφατα.[1]Νομιζω οτι ειναι παραδοσιακο κωλομπαρο με μαλλον μετριες γκομενες σαν ομορφια,[2]αλλα βγαζει οντως μια καλτιλα και μια ταση να σου ξυπνανε αγρια ενστικτα.[3]Μακη συμφωνω για την κουτοπονηρη λωρυ.Με λιγα λογια ειναι σκληροπηρυνικο κωλομπαρο

[1] όντως έτσι είναι σκληρό κωλόμπαρο με μέτριες γκόμενες που τείνουν να σαπίσουν :zombie:

[2] σωστό αυτή η καλτίλα είναι η ουσία η οποία μας έλκει στο να επισκεπτόμαστε το μαγαζί :grin:

[3] άστα να πάνε η κουτοπονηριά της δεν έχει όρια με έπιασε μαλάκα χωρίς να το καταλάβω :headbang: :headbang: :headbang: αλλά δεν πειράζει αυτή έχασε για πολύ καιρό(άσχετα αν κάποιοι λένε ότι έχουμε απολαβές λόγω προμοταρίσματος :jerking: :jerking:)

Andy γράψε την εμπειρία σου αναλυτικά μην φοβάσαι ακόμα και αν σε κράξουν :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Επίσης να σταματήσουν οι διαμάχες σε προσωπικό επίπεδο δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύουν συγκεκριμένα άτομα για εμένα και τον Kostakis27 :sunglasses:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Επίσης να σταματήσουν οι διαμάχες σε προσωπικό επίπεδο δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύουν συγκεκριμένα άτομα για εμένα και τον Kostakis27 :sunglasses:
Πολύ σωστά. Ομολογώ δε πως οι περιγραφές σας είναι όχι απλά κατατοπιστικές και διαφωτιστικές του κλίματος που επικρατεί και των θεραπαινίδων, αλλά και εξαιρετικής νεορεαλιστικής αισθητικής που θυμίζει την Γειτονιά των Καταφρονεμένων. Keep walking. Τα μπαρ ( και ουχί κωλόμπαρα: Ασ' δείξουμε σεβασμό) τύπου Πρίγκιπας θέλουν αρετή και τόλμη. 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πολύ σωστά. Ομολογώ δε πως οι περιγραφές σας είναι όχι απλά κατατοπιστικές και διαφωτιστικές του κλίματος που επικρατεί και των θεραπαινίδων, αλλά και εξαιρετικής νεορεαλιστικής αισθητικής που θυμίζει την Γειτονιά των Καταφρονεμένων. Keep walking. Τα μπαρ ( και ουχί κωλόμπαρα: Ασ' δείξουμε σεβασμό) τύπου Πρίγκιπας θέλουν αρετή και τόλμη.  

σε ευχαριστώ συναγωνιστή για τα καλά σου λόγια :sunglasses:

κουράστηκα να αναλώνομαι σαν μικρό παιδί σε διαμάχες οι οποίες δεν καταλήγουν πουθενά μιας και ο καθένας μας εδω μέσα έχει διαμορφώσει την αποψή του :)

ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι όπως το αναλύεις το θέμα των περιγραφών απλά μου αρέσει να δίνω το ακριβές στίγμα των πεπραγμένων γιατί εκεί κρύβεται η πραγματική ενημέρωση ;)

όπως το είπες θέλει αρετή και τόλμη να αντέχεις τόση σαπίλα που αποπνέουν οι περισσότερες κοπέλες :(

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Πως την ειδες τη δουλεια? Με σενα θα ασχολουμαστε συνεχεια?

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
[1] όντως έτσι είναι σκληρό κωλόμπαρο με μέτριες γκόμενες που τείνουν να σαπίσουν :zombie:

[2] σωστό αυτή η καλτίλα είναι η ουσία η οποία μας έλκει στο να επισκεπτόμαστε το μαγαζί :grin:

[3] άστα να πάνε η κουτοπονηριά της δεν έχει όρια με έπιασε μαλάκα χωρίς να το καταλάβω :headbang: :headbang: :headbang: αλλά δεν πειράζει αυτή έχασε για πολύ καιρό(άσχετα αν κάποιοι λένε ότι έχουμε απολαβές λόγω προμοταρίσματος :jerking: :jerking:)

Andy γράψε την εμπειρία σου αναλυτικά μην φοβάσαι ακόμα και αν σε κράξουν :tooth: :tooth:
δεν φοβαμαι το κραξιμο,απλα για την κουτοπονηρη θελω να σου πω μου φαγε ενα ταληρακι χωρις καν να με ρωτησει.Εχει φαει μαυρο απο μενα η συγκεκριμενη

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
καλησπερα σας παιδια

συναγωνιστης κωλομπαρων και εγω με βαρυ ιστορικο...οχι μεγαλος...αλλα απεχω τελευταια...λατρης milf και gilf...κριμα που δεν το ξερω το συγκεκρμενο μαγαζι...θα φροντισω να το επισκεφτω στην πρωτη αδεια...καλη συνεχεια

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δεν φοβαμαι το κραξιμο,απλα για την κουτοπονηρη θελω να σου πω μου φαγε ενα ταληρακι χωρις καν να με ρωτησει.Εχει φαει μαυρο απο μενα η συγκεκριμενη

για 5€ είναι όλο το θέμα????

εμένα με δάγκωσε 20€ η σκρόφα το έκανα θέμα στην Σούλα αλλά δεν το τράβηξα γιατί θα γινόμουν κακός :headbang: :headbang:

πλέον έμαθα και δεν την ξαναπατάω μαζί της :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καλησπερα σας παιδια

συναγωνιστης κωλομπαρων και εγω με βαρυ ιστορικο...οχι μεγαλος...αλλα απεχω τελευταια...λατρης milf και gilf...κριμα που δεν το ξερω το συγκεκρμενο μαγαζι...θα φροντισω να το επισκεφτω στην πρωτη αδεια...καλη συνεχεια

αν ψάχνεις milf και gilf εντάξει στο σωστό θρέντ ήρθες :grin:

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
για 5€ είναι όλο το θέμα????

εμένα με δάγκωσε 20€ η σκρόφα το έκανα θέμα στην Σούλα αλλά δεν το τράβηξα γιατί θα γινόμουν κακός :headbang: :headbang:

πλέον έμαθα και δεν την ξαναπατάω μαζί της :sunglasses:
δεν ειναι τα 5 ευρω,ειναι ο τροποος της κουτοπονηρης.Αλλα οπως λες και συ δεν την ξαναπαταμε!

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
αν ψάχνεις milf και gilf εντάξει στο σωστό θρέντ ήρθες :grin:

ακριβως μονο αυτο ψαχνω...και φυσικα cult καταστασεις ... αν και δεσμευμενος πλεον οι παλιες καλες συνηθειες δεν ξεχνιουνται φιλε μου...
βεβαια μενω αθηνα και μου πεφτει λιγο μακρια το συγκεκριμενο αλλα με τις περιγραφες που διαβαζω εχω εκστασιασθει...

καλη συνεχεια και ενημερωστε για καθε νεο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom