Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
είναι το μαγαζάκι στην αναπαύσεως,όπως ανεβαίνεις στο δεξι χερι?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ναι φίλε μάκη θα σου στείλω. Ευχαριστώ πολύ

εννοείται μύστη μου όποτε θες :sunglasses:

Έλα αυτή την Κυριακή αν μπορείς teo78,γιατί μετά ενδέχεται να υπάρξει μια παύση 2 βδομάδων για τον πρωθυπουργό της Τρούμπας κι εμένα :idiot: :uglystupid:

πως τα ξέρεις όλα Στρατηλάτη μάλλον θα απουσιάσω επαρχία για κάποιες ημέρες με ζήτησαν για μια μίνι περιοδεία και εκεί :2funny: :2funny:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Φίλε μου δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι αθήνα αυτή την κυριακή. Αλλά θα τα πούμε σύντομα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Φίλε μου δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι αθήνα αυτή την κυριακή. Αλλά θα τα πούμε σύντομα

όπως σου είπε και ο Κωστάκης27 μάλλον θα απουσιάσουμε κανά 2 εβδομάδες από τον στοίβο μάχης των μπαρ λόγω τουρνέ στην επαρχία :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μετά από απουσία 3 εβδομάδων από το αγαπημένο μας στέκι το αίμα μου είχε αρχίσει να ζητάει το ναρκωτικό για να μπορέσει να λειτουργήσει....πλέον δεν μπορούσα να αντισταθώ οπότε πήρα παρέα ένα φιλαράκι και πήγαμε μέχρι την Δραπετσώνα στο καλτ μπαρ Πρίγκηπα :rockon: :rockon: Φθάσαμε κατά τις 2 και κάτι όπου εισήλθαμε στα ενδότερα αλλά για κακή μας τύχη το μαγαζί ήταν γεμάτο πιρφόρους όλων των ηλικιών οι οποίοι είχαν καβαντζώσει αρκετά από τα κορίτσια :headbang: :headbang: Η κακή μου τύχη δεν σταματάει εδώ στην αναγνωριστική ματιά που έριξα είδα να λείπουν τα 2 Ρουμανάκια(Ντανιέλα - Τζούλια) :'( :'( αλλά να έχουν προστεθεί στο ρόστερ πολλά νέα πρόσωπα.Μόλις με είδε η Σούλα τινάχτηκε έξω από το μπαρ ήρθε με αγκάλιασε σφιχτά,με φίλησε όπου ακολούθησε διάλογος λίγων λεπτών γιατί χάθηκα και άλλα τέτοια :grin:

Η καβάντζα θέση που συνήθως καθόμαστε πιασμένη από πιρφόρο και κοπέλα του μαγαζιού οπότε αναγκάστηκα να κάτσω αλλού όπου δυστηχώς δεν βολεύομουν καθόλου,ούτε είχα καθαρό πεδίο βολής για να λοκάρω τους υποψήφιους στόχους :tickedoff: :tickedoff: Με το που καθήσαμε έφτασε η Μπιάνκα η οποία κυριολεκτικά όρμηξε πάνω μου και προσπαθούσε με μανία να με γλωσσοφιλήσει www.smilies.4-user.de] .Προσπαθούσα[/URL] με κάθε τρόπο να την αποφύγω αλλά εκείνη απτόητη προσπαθούσε να με φιλήσει.....τελικά μου έριξε ένα πεταχτό στην άκρη των χειλιών και άλλα 2 φιλιά στα μάγουλα :headbang: :headbang: Το μαρτυριό μου δεν είχε τέλος άρχισε να με χουφτώνει και να χτυπιέται πάνω στην πούτσα μου με μανία ενώ ο φίλος μου που παρακολουθούσε την φάση είχε ξεραθεί στα γέλια :grin: Αφού κατάφερα να την ξεφορτωθώ πήγε στον φίλο μου μπας και τσιμπήσει κανένα κέρασμα(βρήκε άνθρωπο να την κεράσει :tooth: :tooth:) αλλά εκείνος την έστειλε εκ νέου σε εμένα :jerking: :jerking:

Παραγγείλαμε τα ποτά μας και αράξαμε να κάνουμε τσιγάρο ενώ ο φίλος μου με ρώτουσε για το μαγαζί και τις κοπέλες που έβλεπε γύρω του οι οποίες φυσικά δεν του άρεσαν :grin: Όταν του είπα κάποια από τα σκηνικά που έχουν γίνει στα ενδότερα ήταν έτοιμος να σηκωθεί να φύγει :S :S αλλά τον κράτησα με νύχια και με δόντια :cheesy: Στα των κοριτσιών αρκετά ανανεομένο το ρόστερ με τις παλιές καραβάνες να είναι στις θέσεις τους(βλέπε Αλέκα,Μπιάνκα,ένα μίλφ μελαγχρινό με βυζάρες που κάνει και ισπανική αν την κεράσεις ποτό και η μιλφ ξανθιά με το φουντωτό μαλλί που ήθελε καβάτζα :grin:).Είχαν προστεθεί και κάποιες άλλες κοπέλες δεν κατάφερα να πάρω ονόματα αλλά θα δώσω περιγραφές....ξεχώρισα μελαγχρινό με κότσο μεγάλα βυζιά μίνι μαύρο φόρεμα έκφυλο το οποίο είχε πάρει αμπάριζα πιρφόρο και του άρχισε τα τριψίματα-κουνήματα με εκείνον να χουφτώνει.Καστανό μπάζο μίλφ φίλη της Νάταλυ(θα εξηγήσω στην πορεία ποια είναι η Νάταλυ ;))ανορεξική όπου διέκρινα τον σκελετό της :S :S η κοπέλα πρέπει να έχει πρόβλημα υγείας δεν γίνεται να είναι τόσο αδύνατη :dunno: :dunno:,Ιωάννα ξανθό κοντό μιλφάκι από Αλβανίδα δεν μιλάει καθόλου κάθεται σαν το κούτσουρο ούτε ζητάει κάτι συνεπώς δεν κάνει για την δουλειά.

Το κλίμα δεν μου άρεσε καθόλου οπότε πρότεινα στον φίλο μου να πάμε να κάτσουμε στο μπαρ(είχα τους λόγους μου οι οποίοι με δικαίωσαν τελικά)αλλά δεν ήθελε επειδή γνώριζε ότι είχα κακούς σκοπούς στο μυαλό μου :grin:.Με τα πολλά τον έπεισα να πάμε το μπάρ άδειο οπότε είχα φάτσα κάρτα την αγαπημένη Σούλα αλλά και έταιρο ξανθό μωρό μιλφ με καλό κορμί και δυνατό βυζοπλοστάσιο το οποίο εδώ και καιρό με παίζει άσχημα με έντονες ματιές,χαμόγελα και κλείσιμο του ματιού σε ανύποπτους χρόνους :o :o.Το όλο σκηνικό γίνεται αρκετό καιρό τώρα απλά στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά εχθές το χόντρυνε αρκετά κάτι το οποίο παρατήρησε και το φιλαράκι μου....αλλά για ακόμη 1 φορά δεν μπρορούσα να κινηθώ όπως θέλω λόγω ανωτέρας βίας :grin:

Δεν έχασα χρόνο και έπιασα την κουβέντα στην Σούλα(αφού είχαμε ανταλλάξει μερικές φιλοφρονήσεις ο ένας για τον άλλο :grin:) ρωτώντας την για τα Ρουμανάκια γιατί δεν δουλεύουν μου απάντησε ότι πήραν πόδι επειδή δεν έκαναν για αυτή την δουλειά :'( :'( :'( Ένα λόγο είχα να έρχομαι στο μαγαζί και μου τον έδιωξες της λέω όπου μου απάντησε μην αγχώνεσαι σου έχω άλλη κοπέλα πολύ καλή θα σου αρέσει είναι στα γούστα σου σίγουρα ;) Όντως η Σούλα ήξερε τα γούστα μου και αυτό αποδείχθηκε από την πορεία της νύχτας.....χωρίς να χάσει χρόνο φώναξε την Νάταλυ καστανό γαλανομάτικο :cum: :cum: :cum: πιπίνι με ωραίο κορμάκι,όμορφα πόδια τα οποία άφηνε ακάλυπτα το λευκό φόρεμα που φορούσε ενώ η καταγωγή της είναι μισή Γεωργιανή η άλλη μισή Ελληνίδα.

Ήρθε έκατσε δίπλα μου κάναμε τις πρώτες συστάσεις ενώ με ρώτησε αμέσως τι ζώδιο είμαι???Της είπα μάντεψε και μου λέει ελπίζω να μην είσαι καρκίνος..... :tooth: :tooth: :tooth: έβαλα τα γέλια όπου δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι για ακόμη 1 φορά έπεσε σε καρκίνο όπως μου είπε :sunglasses: Κέρασα ένα απλό ποτάκι όπου για την επόμενη 1 ώρα και κάτι μονοπώλησε το ενδιαφέρον μου.....το πρώτο πράγμα που παρατήρησε ήταν το ρολόι που φοράω της άρεσε πολύ όπου της πρότεινα να της το χαρίσω(καλά δεν θα το έκανα για κανένα λόγο απλά για εντυπωσιασμό το είπα :tooth: :tooth:),δεν το δέχθηκε αλλά πήρε το χέρι μου και το κοιτούσε επίμονα ενώ με ρώτησε γιατί το φοράω στο δεξί????Της είπα ότι εναντιώνομαι στην μόδα που το θέλει στο αριστερό για τους άντρες :grin: :grin: Κουβεντούλα σε πολύ προσωπικό επίπεδο με έντονο φλέρτ από την μεριά μου κάτι το οποίο της άρεσε και το συνέχισε προσπαθώντας να μάθει και άλλα πράγματα για εμένα :cheesy:.Η ώρα περνούσε ευχάριστα ενώ μου ζήτησε να βρεθούμε έξω προτείνωντας να πάμε για μπάνιο σήμερα το πρωί αλλά αρνήθηκα διακριτικά αλλά πρότεινα καφεδάκι για περαιτέρω γνωριμία γιατί μέσα στο μαγαζί δεν μπορεί να εκδηλωθεί όπως μου έλεγε.Καθόλη την διάρκεια έβγαζε μια αθωότητα,έναν ερωτισμό κάτι το οποίο το εκμεταλευόμουν ενώ εκείνη δεν περίμενε να γνωρίσει έναν άνθρωπο με τον οποίο έχει πολλά κοινά σημεία γιατί σε τέτοια μαγαζιά οι άντρες έρχονται για άλλα πράγματα όπως μου είπε ;)

Η ώρα πλέον είχε πάει 4 τα ξημερώματα όπου το φιλαράκι μου ζήτησε να φύγουμε,ενω η Νάταλυ δεν ήθελε να φύγω ακόμα προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη αλλά εκείνος ανένδοτος οπότε ακολούθησα τον φίλο μου :sunglasses:.Κανόνισα τα οικονομικά με την Σούλα χαιρετήθηκα με τον πρίγκηπα και αποχωρήσαμε για να επιστρέψουμε στην βάση μας :)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
ωραίες οι πορνοπεριγραφές σου..Εχω φιτιλιάσει αρκετά ευρώ σ'αυτό το μαγαζάκι,καθότι μένω 10 λεπτά με τα πόδια.Βεβαια έχω καιρό να πάω γιατί πρόσφατα μετακόμισα επαρχία..

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ωραίες οι πορνοπεριγραφές σου..Εχω φιτιλιάσει αρκετά ευρώ σ'αυτό το μαγαζάκι,καθότι μένω 10 λεπτά με τα πόδια.Βεβαια έχω καιρό να πάω γιατί πρόσφατα μετακόμισα επαρχία..

σε ευχαριστώ συναγωνιστή ότι μπορούμε κάνουμε και εμείς έχουμε χαλάσει μερικές δεκάδες πορνο-€€€€ :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Από τα φιλιά που μάζεψα κατά την εισοδό μου στο μαγαζί με λερώσαμε με κραγιόν και στα 2 μάγουλα ενώ είχε μείνει στάμπα και στην άκρη των χειλιών μου :headbang: :headbang: Δεν το είχα πάρει πρέφα αλλά το πρόσεξε η Νάταλυ η οποία με ρωτούσε ποια ήταν αυτή που μου φίλησε τόσο έντονα ώστε να έχω τα σημάδια της επάνω μου :- :- Σαν καλό κορίτσι που ήταν όμως καθάρισε τα σημάδια από τα κραγιόν των άλλων κοριτσιών :sunglasses: Κάποια στιγμή η Νάταλυ πήγε να πάρει το κινητό της τότε η ξανθιά μπαργούμαν με τάραξε στα χαμόγελα αλλά έκανα το λάθος να ανταποδώσω αφού δεν υπήρχε έλεγχος :grin: όπου δεν ξεκόλλησε τα μάτια της από επάνω μου καθόλη την διάρκεια που μιλούσα με το πιπίνι :headbang: :headbang:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Φίλτατε βλέπω ένα συναίσθημα να σιγοβράζει....Μήπως αυτή η υποβόσκουσα θέλξη οδηγήσει σε ατιμασμένα ξενύχτια με ανατριχιαστικά φιτιλιάσματα πορνονομίσματος?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Φίλτατε βλέπω ένα συναίσθημα να σιγοβράζει....Μήπως αυτή η υποβόσκουσα θέλξη έλξη οδηγήσει σε ατιμασμένα ξενύχτια με ανατριχιαστικά φιτιλιάσματα πορνονομίσματος?

κοίτα σε όλη μου την ζωή έχω συναισθήματα για τις γυναίκες και τα εκδηλώνω απλά εγώ επιλέγω ποια θα είναι η κοπέλα ;)

στην συγκεκριμένη περίπτωση η Νάταλυ ήταν κάτι το απροσδόκητο αφού πήγαινα για άλλη και σε άλλη έπεσα :P

μάλλον έλξη εννοείς γιατί τη μόνη Θέλξη που ξέρω είναι η τραγουδιάρα από φωνή κορμάρα :cheesy: :cheesy: όχι δεν χάλασα πολλά 10€ για το πιπίνι 10€ για εμένα σύνολο 20€ αλλά έχω χαλάσει και περισσότερα σε άλλη μιλφάρα :headbang: :headbang:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Μια χαρά τότε..

ΥΓ. κατά λάθος το ¨θ¨ .

όποτε ξανάρθω πειραια,θα στειλω μνμ να τα πουμε και απο κοντα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μια χαρά τότε..

ΥΓ. κατά λάθος το ¨θ¨ .

όποτε ξανάρθω πειραια,θα στειλω μνμ να τα πουμε και απο κοντα.

με τα χρόνια κοντρολάρω τα πάθη μου και δεν ξεφεύγω στο οικονομικό κομμάτι ;)

εννοείται στείλε μου πμ να κανονίσουμε :sunglasses:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.264
Πόντοι
7.885
Όπως φαίνεται και από την τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τρούμπας στο μαγαζί,ο πρίγκιπας είναι πολύ μέσα στα κόλπα και συνεχώς μπορεί και ανανεώνει το ρόστερ του καταστήματος :grin: :grin:.Επιβάλλεται άμεση επίσκεψη εκ μέρους μου για νέα,ακόμη πιο καλτ σκηνικά  :rockon: :rockon:.Η κυρία Σούλα είναι πλέον εντελώς αδιάφορη για μένα και στο εξής θα δέχεται μόνο την απαξίωσή μου.Γουστάρω να κάνω σκηνικό με ''φτιαγμένο'' τεμάχιο(πχ κυρία Αλέκα) για αυτό και το λέω ως συμβουλή όσοι γουστάρετε καλτίλα πρέπει να πηγαίνετε αργά σε τέτοια μαγαζιά(μετά τις 03:30) ;) ;).Μάκη1985 έπαιξες δυναμικά στην τελευταία επίσκεψή σου,αλλά θέλω να επισημάνω 2 αρνητικά σημεία.Πρώτον η ώρα εισόδου που ανέφερα και παραπάνω,δεύτερον η ανύπαρκτη υποστήριξη του συναγωνιστή σου που δεν βοήθησε στο να παιχτούν καλτ καταστάσεις.Τέλος να πω ότι η Μπιάνκα θα φάει καραμούζα από μένα γιατί δεν έχει καταλάβει ότι σε αυτό το άθλημα μόνο οι πόρνοι απαξιώνουν και τραμπουκίζουν :birdman: :birdman:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Όπως φαίνεται και από την τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τρούμπας στο μαγαζί,ο πρίγκιπας είναι πολύ μέσα στα κόλπα και συνεχώς μπορεί και ανανεώνει το ρόστερ του καταστήματος :grin: :grin:.Επιβάλλεται άμεση επίσκεψη εκ μέρους μου για νέα,ακόμη πιο καλτ σκηνικά  :rockon: :rockon:.Η κυρία Σούλα είναι πλέον εντελώς αδιάφορη για μένα και στο εξής θα δέχεται μόνο την απαξίωσή μου.Γουστάρω να κάνω σκηνικό με ''φτιαγμένο'' τεμάχιο(πχ κυρία Αλέκα) για αυτό και το λέω ως συμβουλή όσοι γουστάρετε καλτίλα πρέπει να πηγαίνετε αργά σε τέτοια μαγαζιά(μετά τις 03:30) ;) ;).Μάκη1985 έπαιξες δυναμικά στην τελευταία επίσκεψή σου,αλλά θέλω να επισημάνω 2 αρνητικά σημεία.Πρώτον η ώρα εισόδου που ανέφερα και παραπάνω,δεύτερον η ανύπαρκτη υποστήριξη του συναγωνιστή σου που δεν βοήθησε στο να παιχτούν καλτ καταστάσεις.Τέλος να πω ότι η Μπιάνκα θα φάει καραμούζα από μένα γιατί δεν έχει καταλάβει ότι σε αυτό το άθλημα μόνο οι πόρνοι απαξιώνουν και τραμπουκίζουν :birdman: :birdman:

Έλα αρχηγέ περίμενα πως και πως το σχολιό σου για τα πεπραγμένα μου στον Πρίγκηπα!!!

όντως το αφεντικό έκανε δυνατή ανανέωση του ρόστερ αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το οποίο θα μας συγκινήσει :-

συμφωνώ για Αλέκα είναι μαστ για εσένα πρέπει να τιμωρηθεί στην απαξιωτική καβάντζα με έπαιζε με τα μάτια αλλά δεν ασχολήθηκα :grin:

η Μπίανκα εντελώς άπιστη μου έδινε γλωσσόφιλα όπου δέχθηκε την καραμούζα μου περι απιστίας αλλά με έγραψε στο νιμού της :tickedoff: :tickedoff:

δυστηχώς η ώρα ήταν εντελώς ακατάλληλη λόγω πολλών πιρφόρων οι οποίοι είχαν αγκαζάρει όλες τις κοπέλες :headbang: :headbang: αλλά βρήκα κάτι καλό να παίξω :grin:

Υ.Γ ξέρεις με ποιον συναγωνιστή πήγα παρέα οπότε ήταν δύσκολο να με ακολουθήσει στα δικά μου μονοπάτια :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όπως φαίνεται και από την τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τρούμπας στο μαγαζί,ο πρίγκιπας είναι πολύ μέσα στα κόλπα και συνεχώς μπορεί και ανανεώνει το ρόστερ του καταστήματος :grin: :grin:.Επιβάλλεται άμεση επίσκεψη εκ μέρους μου για νέα,ακόμη πιο καλτ σκηνικά  :rockon: :rockon:.Η κυρία Σούλα είναι πλέον εντελώς αδιάφορη για μένα και στο εξής θα δέχεται μόνο την απαξίωσή μου.Γουστάρω να κάνω σκηνικό με ''φτιαγμένο'' τεμάχιο(πχ κυρία Αλέκα) για αυτό και το λέω ως συμβουλή όσοι γουστάρετε καλτίλα πρέπει να πηγαίνετε αργά σε τέτοια μαγαζιά(μετά τις 03:30) ;) ;).Μάκη1985 έπαιξες δυναμικά στην τελευταία επίσκεψή σου,αλλά θέλω να επισημάνω 2 αρνητικά σημεία.Πρώτον η ώρα εισόδου που ανέφερα και παραπάνω,δεύτερον η ανύπαρκτη υποστήριξη του συναγωνιστή σου που δεν βοήθησε στο να παιχτούν καλτ καταστάσεις.Τέλος να πω ότι η Μπιάνκα θα φάει καραμούζα από μένα γιατί δεν έχει καταλάβει ότι σε αυτό το άθλημα μόνο οι πόρνοι απαξιώνουν και τραμπουκίζουν :birdman: :birdman:

Ετσι, στρατηλατη απαξιωση και τραμπουκισμος στη σαπια κολογρια!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

Stories

Νέο!