[size=15pt]ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ[/size]
Μετά από σκληρό πόρνιασμα στο Μετάξι όπου έφαγα την φόλα μου
η ομάδα ήθελε να μεταβούμε προς Πρίγκηπα μεριά να πάρουμε λίγη από την καλτίλα αυτού του μαγαζιού
Η ομάδα αποτελούμενη από εκλεκτά μέλη όπως τα παρακάτω: Kostakis27(τεράστιο RESPECT
),BmwPower,Xlexlekia,Pitsilisti,Chevalier Fidele,Φούρναρη και φυσικά τον γραφόντα κατέληξε στα στενά σοκάκια της Δραπετσώνας με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας αλλά και εγώ να συναντήσω μια αγαπημένη μου παρουσία
Κατευθυνθήκαμε στο αγαπημένο μας τραπέζι μέσα αριστερά όπου αράξαμε και περιμέναμε τα λατρεμένα αλλά σάπια κορίτσια να έρθουν να μας κολατσήσουν με τον τρόπο τους.Οι απουσίες αρκετές μα συνάμα αισθητές σε κάποιους από εμάς
Η μόνη παρηγορία ήταν ότι είχαν προστεθεί 2 καινούργια μιλφ ένα ξανθό αδύνατο αδιάφορο το οποίο δεν μας έκανε την τιμή να έρθει για λίγο στην παρέα μας
και έταιρο τεμάχιο με καρέ μαλλί καστανό με φοβερές τορπίλες
.Μόλις με πλησίασε έκανα ένα ρομαντικό σχόλιο για τις τορπίλες της
το οποίο δεν εκτίμησε δεόντος με αποτέλεσμα να με απαξιώσει
.
Ο xlexlekias ήδη είχε βρει το ταίρι του μελαγχρινή μιλφάρα με βυζάρες αλλά σκυλίσια φάτσα(δεν θυμάμαι όνομα
)η οποία έπαιζε με την στοιβαρή πούτσα του,ενώ σε ανύποπτο χρόνο του έκανε και ισπανική όπου η πούτσα του χάθηκε μέσα στα θεσπέσια βυζιά της
Ο χλεχλε είχε την ανάγκη να χύσει αλλά τελικά κόμπλαρε λόγω του ότι είμασταν πολλοί και τον πειράζαμε
Όπως είπα στην αρχή οι απουσίες αισθητές αλλά η Μπιάνκα ήταν εκεί πρόθυμη να ικανοποιήσει τις άγριες ορέξεις του Στρατηλάτη ο οποίος δεν κρατιόταν με τίποτα
Το κατάλληλο πρόσωπο για να κάνει την βρωμοδουλειά ήταν αυτή η οποία τρίφτηκε έντονα πάνω του ενώ μου εκθείαζε τα προσόντα του
Το νερό είχε μπεί πλέον στο αυλάκι που λένε και στο χωριό μου με τον Στρατηλάτη ασυγκράτητο να θέλει να φυτιλιάσει το ποσό των 50€ για να την πηδήξει μέσα στην καβάτζα :o :o Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες πήρε το κλειδί μπήκε στην τουαλέτα και άνοιξε την πόρτα η οποία βρίσκεται ακριβώς μπροστά μόλις εισέλθεις(γι'αυτό και ο τίτλος της ενημέρωσης
).
Ο μπέμπας έδωσε ασπίδα στον Στρατηλάτη καθώς ήταν σίγουρος ότι η όλη φάση θα γινόταν ακάποτα
ενώ εγώ τον ασπάστηκα σταυρωτά λέγωντας του να μας βγάλει όλους ασπροπρώσοπους.Ο μπέμπας με ρωτούσε συνεχώς αν θα παίξει ακάποτο γαμήσι.......ήμουν σίγουρος ότι αν δεν μεριμνήσουμε εμείς οι πελάτες η Μπιάνκα θα τον έπερνε ακάποτα :o :o Κάποια στιγμή παρέα με τον μπέμπα πήγαμε τουαλέτα για ακούσουμε τον Στρατηλάτη να απαξιώνει την μιλφάρα.....δεν ακουγόταν τίποτα οπότε φώναξα έξω από την πόρτα '' Στρατηλάτη ΆΞΙΟΣ
''
Η καβάτζα από τις χειρότερες που θα μπορούσε να φανταστεί ο ανθρώπινος νους μια μικρή αποθήκη 2x2 μέσα στην οποία υπάρχουν τα πάντα όπως χλωρίνες,κωλόχαρτα,σακούλες σκουπιδιών,ρούχα μα φυσικά και μια καρέκλα η οποία χρησίμευε σαν καλόγερος για τα ρούχα
Φυσικά δεν υπήρχε κρεββάτι οπότε ήταν αναμενόμενο η όλη φάση να εξελιχθεί πάνω σε αυτή την καρέκλα
.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γύρω από το σεξουαλικό καθώς ο Στρατηλάτης είναι ο καθ'ύλην αρμόδιος να μας τα περιγράψει
Πριν γίνει η φάση η Σούλα μας είχε φάει με τα μάτια της ενώ όταν πήγα να πάρω μπύρες μου λέει ''Κανόνισε να την πληρώσεις εσύ''
αναρωτήθηκα το γιατί αλλά αμέσως κατάλαβα ότι είχε σεληνιαστεί με την συμπεριφορά του Κωστάκη27 ο οποίος ήταν απαξιωτικός μαζί της
.Αφού είχε φύγει αλλά διψούσα για αλκόολ πήγα στο μπαρ να πάρω ακόμα 1 μπύρα όπου εκεί η Σούλα μου έπιασε την κουβέντα,μου χάιδευε το χέρι και σαν αποκορύφωμα μου ζήτησε το τηλεφωνό μου :o :o δίνοντας μου χαρτί να της το γράψω
.Γύρισα στο τραπέζι όπου μετά από 2 λεπτά έπεσε τηλ. από την Σούλα η οποία με προσκαλούσε να πάω στο μπαρ να μου μιλήσει
.Κατάλαβα τι ήθελε να μου πει κρατώντας μου το χέρι αλλά έβριζε και απαξίωνε τον Στρατηλάτη με λόγια τα οποία δεν θα γράψω μιας και καταλαβαίνω ότι είχε δαγκώσει το μουνί της από την ζήλια
Όταν επέστρεψε ο Kostakis27 από την καβάντζα του υποκλίθηκα γιατί είναι θαρρώ ο μοναδικός που θα μπορούσε να γαμήσει την εν-λόγω μιλφάρα στο εν-λόγω μαγαζί και ειδικά στην συγκεκριμένη καβάτζα
Τα παιδιά έφυγαν οπότε έμεινα εγώ με τον Στρατηλάτη και την Μπίανκα η οποία παράγγειλε ποτό χωρίς να ρωτήσει
ενώ συνέχιζε να τρίβεται και να γλωσσοφιλιέται με τον παρτενέρ της
.Ήπιαμε την μπύρα μας και αποχωρήσαμε με τον Στρατηλάτη απλά να λέει ένα γεια στην λατρεμένη του Σούλα ενώ εκείνη με κράτησε να μου πει για ακόμη 1 φορά τον πόνο της :'( :'(.Μου ζήτησε να την πάρω τηλ όποτε θέλω για να περάσουμε από το μαγαζί να πιούμε τις μπύρες μας.Ο πρίγκηπας μόλις είδε τον Κωστάκη27 του είπε ''Σε σενιάρισε η δικιά σου
''
Υ.Γ1 Η Σούλα προσπαθεί μέσω εμένα να συγκινήσει τον Στρατηλάτη με τεχνάσματα του στυλ πάρε με τηλ όποτε θες να μου πεις μια καλημέρα,καλησπέρα ή ακόμα και καληνύχτα
.Αναμένωντας να κάνω εγώ κίνηση να την διεκδικήσω μπας και ζηλέψει ο Κωστάκης27
αλλά δεν της δίνω και πολύ τύχη
Υ.Γ2 Τα κάναμε μούσκεμα με τα λεφτά όπου είχαμε έλλειμα 5€ αλλά η λατρεμένη Σούλα μου λέει η μπύρα κερασμένη από εμένα για εσένα που είσαι λογικό παιδί όχι σαν τον άλλο όπως είπε χαρακτηριστικά
Υ.Γ3 Στρατηλάτη μετά τα χθεσινά δεν έπρεπε να σου ξαναμιλήσω αλλά έχε χάρη που σε συμπαθώ ρε μαλάκα