CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.460
- Πόντοι
- 2.606
ΘΑ του χρεωσε το σκαμπο!
συναγωνιστή όσες μας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πάμε δωμάτιο 50€ ζητούν ο δικός σου γιατί έδωσε 100€ δεν το ξέρω
ΘΑ του χρεωσε το σκαμπο!
συναγωνιστή όσες μας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πάμε δωμάτιο 50€ ζητούν ο δικός σου γιατί έδωσε 100€ δεν το ξέρω
κ καλα κανεις μαν...δεν διαφωνω τοσο για την ηλικια,οσο για το αντιτιμο της συνευρεσης με μια 50 αρα σιτεμενη φωκια...οχι κ 100,κανα 20αρι κ πολυ ειναι.εγώ δεν τα δίνω τα 50€ για να πηδήξω τις σάπιες του πρίγκηπα
κ καλα κανεις μαν...δεν διαφωνω τοσο για την ηλικια,οσο για το αντιτιμο της συνευρεσης με μια 50 αρα σιτεμενη φωκια...οχι κ 100,κανα 20αρι κ πολυ ειναι.
Εγινε πριν καμποσους μηνες ισως κ 1,5 χρονος πριν. Τοτε λογικα ηταν διαφορετικες οι τιμες. Εγω δεν εχω παει ποτε. Απλα εμαθα το σκηνικο απο γνωστο μου.
πολλα τα 50,τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν θα τα εδινα...
για να παίξει φραπές πρέπει να δώσεις τα 20€ σαν κέρασμα στην κοπέλα εεεε για δωμάτιο θέλει κάτι παραπάνω 50€ αλλά όχι και 100€ για τις σάπιες
πολλα τα 50,τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν θα τα εδινα...
τεσπα,οπως λες κ συ περι ορεξεως...
Εκεινου που σας λεω, δεν του αρεσουν απλα οι μεγαλες αλλα οι Πολυ μεγαλες Gilf τουλαχιστον. Οπως επισης να εχουν εξτρα κιλα κ ασχημη φατσα !!!
+απολυτο αρσενικο...άλλος Kostakis27 και Speed μας βρήκε
+απολυτο αρσενικο...
Η ποιο μικρη κοπελα του πριγκηπα που κανει παιχνιδι τι ηλικια εχει;
43 ειναι εντελως οριακα. Ισως περασω να την γνωρισω !!! Ποτε παιζει να την βρω;
Μακη εδω θα με ξεναγησεις στον πριγκηπα
τι διαβαζω μαυρες πρινκιπισσες ;)
Αμα ξανακατεβω ΑΘηνας το 1ο που θα κανω να βρω την Ντενισσα