Νέα

Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 958
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
URL]]

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.252
Πόντοι
7.885
Η κυρία Σούλα συνεχίζει να με απαξιώνει και να μην επικοινωνεί μαζί μου,πράγμα το οποίο δεν μπορώ να ανεχτώ πλέον  :jerking: :jerking: :tickedoff: :tickedoff:,μιας κι έχω αποδείξει μέσα από πορνιάσματα ότι είμαι ο πιο σκληρός χύστης της ομάδας :rockon: :rockon:.Την επόμενη βδομάδα θα είμαι σε άδεια,οπότε και θα φυτιλιάσω όλα τα πορνοευρώ μου σε άλλα κορίτσια του μαγαζιού και θα απαξιώσω εντελώς την κυρία Σούλα :headbang: :headbang:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Η κυρία Σούλα συνεχίζει να με απαξιώνει και να μην επικοινωνεί μαζί μου,πράγμα το οποίο δεν μπορώ να ανεχτώ πλέον  :jerking: :jerking: :tickedoff: :tickedoff:,μιας κι έχω αποδείξει μέσα από πορνιάσματα ότι είμαι ο πιο σκληρός χύστης της ομάδας :rockon: :rockon:.Την επόμενη βδομάδα θα είμαι σε άδεια,οπότε και θα φυτιλιάσω όλα τα πορνοευρώ μου σε άλλα κορίτσια του μαγαζιού και θα απαξιώσω εντελώς την κυρία Σούλα :headbang: :headbang:

:o :o :o :o

Στρατηλάτη μιλάς σοβαρά εσύ θα απαξιώσεις την Σούλα σου?????

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η κυρία Σούλα συνεχίζει να με απαξιώνει και να μην επικοινωνεί μαζί μου,πράγμα το οποίο δεν μπορώ να ανεχτώ πλέον  :jerking: :jerking: :tickedoff: :tickedoff:,μιας κι έχω αποδείξει μέσα από πορνιάσματα ότι είμαι ο πιο σκληρός χύστης της ομάδας :rockon: :rockon:.Την επόμενη βδομάδα θα είμαι σε άδεια,οπότε και θα φυτιλιάσω όλα τα πορνοευρώ μου σε άλλα κορίτσια του μαγαζιού και θα απαξιώσω εντελώς την κυρία Σούλα :headbang: :headbang:

Σωστα ξηγιεσαι!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πρόσεχε .....γιατί κάποιοι άλλοι, που ξεκίνησαν έτσι καταλήξανε να γράφουν ποιήματα για τον ερωτά τους!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πρόσεχε .....γιατί κάποιοι άλλοι, που ξεκίνησαν έτσι καταλήξανε να γράφουν ποιήματα για τον ερωτά τους!

δάσκαλε ο Κωστάκης δεν θα γράψει ποιήματα αλλά απαξίωση θα προσφέρει απλόχερα στις άτακτες κορασίδες ;) :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εύγε νέοι μου ...........................................................

Έτσι πρέπει και έτσι σας θέλω!
Όχι κοτομπιφτεκοαμτζικους!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Άντε να ζήσετε  και καλούς απογόνους!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.252
Πόντοι
7.885
:o :o :o :o

Στρατηλάτη μιλάς σοβαρά εσύ θα απαξιώσεις την Σούλα σου?????

Φυσικά και θα το κάνω πρωθυπουργέ της Τρούμπας ;) ;).Θα πάω ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' και θα φυτιλιάσω τα πορνοευρώ σε 2-3 σκληρά μιλφ που έχει πάρει το μάτι μου και είναι πρόθυμα για όλα  :pipa1::knockinb: :zfuck: :grin: :grin:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Φυσικά και θα το κάνω πρωθυπουργέ της Τρούμπας ;) ;).Θα πάω ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' και θα φυτιλιάσω τα πορνοευρώ σε 2-3 σκληρά μιλφ που έχει πάρει το μάτι μου και είναι πρόθυμα για όλα  :pipa1::knockinb: :zfuck: :grin: :grin:.

Στρατηλάτη θέλω να είμαστε μαζί να απαθανατήσω τις μοναδικές στιγμές εντός του κωλόμπαρου και να βλέπω την Σούλα να βράζει στο ζουμί της :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ξερουμε τι ωρα ανοιγει το ιδρυμα?

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αυριο ειναι μια καλη βραδια να παρουμε λιγη απ την καλτιλα του πριγκηπα,ωστε την κυριακη να ψηφισουμε αυτο που πρεπει...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αφού είχαμε τσαρκάρει Μετάξι ενώ βρεθήκαμε και με τους υπόλοιπους χύστες στην πλατεία Βικτωρίας αποφασίσαμε εγώ με τον Στρατηλάτη σαν μοναχικοί καβαλάρηδες να κατηφορίσουμε προς Δραπετσώνα μεριά να πάρουμε την δόση μας από τον αγαπημένο μας Πρίγκηπα :grin:

Εύκολο παρκάρισμα έξω από το σχολείο της περιοχής οπότε είχε έρθει η ώρα να εισέλθουμε στα ενδότερα του μαγαζιού......μπαίνοντας πρώτος για να κόψω κίνηση έφαγα το άκυρο μου μιας και πήγαινα με συγκεκριμένο σκοπό :'( :'( χαιρετούρες με τον μάστρο Πρίγκηπα αλλά και την αγαπημένη μας Σούλα η οποία όλο και ομορφαίνει αυτές τις 2 εβδομάδες που πήγαμε :new_shocked: :new_shocked: Κατευθυνθήκαμε προς την καβάντζα που το τόσο αγαπήσαμε :smitten: :smitten: παραγγείλαμε τις μπύρες μας και άρχισε το κονσομασιον :( :( Δεν έχωντας καθόλου διάθεση ούτε να κεράσω ούτε και να πω πολλές κουβέντες(το προηγούμενο Σαββάτο είχα κεράσει κάποια ποτάκια :- :-) έδιωχνα τις κοπέλες αλλά η Μπίανκα ήταν αμετανόητη επέμεινε 2 φορές να την κεράσω αλλά πήρε από τα 3 το μακρύτερο :grin: :grin:

Στο ρόστερ έχει προστεθεί έταιρο ξανθό άλογο από Ουκρανία η Λούντα ωραίο προσωπάκι με ψηλά πόδια σχετικά καλό βυζί(δεν το εκθέτει όπως οι άλλες :headbang: :headbang:) και με πολύ καλά Ελληνικά η γυναίκα είναι νταρντάνα αλλά ψάχνεται έντονα και το δείχνει ;) Αφού ήρθε 2-3 φορές αλλά έφυγε άπραγη στο τέλος ήρθε και μου έπιασε την κουβέντα λέγωντας μου βγαίνεις έξω???της λέω βγαίνω....όταν βγαίνεις και είσαι με γυναίκα την κερνάς :think: :think: για να έχω βγεί με γυναίκα η οποία μου αρέσει ναι εννοείται ότι την κερνάω :rolleyes: Μου φαίνεσαι είσαι λίγο τσιγγούνης με τα λεφτά :jerking: :jerking: έτοιμος ήμουν να την στείλω από εκεί που ήρθε αλλά το άφησα να δω που θα το πάει.........και όντως έσκασε το παραμύθι μου έδωσε το τηλ. της για να βρεθούμε έξω για καφέ ή φαγητό και μετά να πάμε σε ξενοδοχείο ώστε να περάσουμε καλά :knockinb: :knockinb: Το δωράκι είναι διαπραγματεύσιμο χωρίς βέβαια να μου ξεκαθαρίσει πόσα ζητάει :rolleyes: αλλά θέλει τηλέφωνο για να κανονίσει να πάρει ρεπό ώστε να βρεθούμε ;) Η πλάκα ήταν ότι μου έλεγε αν δεν έχω λεφτά θα μου βάλει αυτή τον καφέ αλλά εγώ θα βάλω το κρεββάτι :2funny: :2funny: :2funny: ενώ ζητούσε βόλτες σε παραλίες και άλλα τέτοια ρομαντικά :headbang: :headbang:

Ο Στρατηλάτης είχε απαξιώσει άσχημα την Σούλα που ήρθε στην παρέα μας αποφάσισε να παίξει μπάλα με την Μπιάνκα μέτριο ανάστημα με καλό βυζί αρκετά αδύνατη με αρκετά τρομακτική φάτσα όπως αρέσει στον Κωστάκη :zombie: :zombie: δλδ ένα σπασμένο μίλφ που είναι έτοιμο γι'όλα ;) Καβάλησε τον Στρατηλάτη και έβαλε χέρι στον πούτσο του τον οποίο έβγαλε έξω και τον παλινδρομούσε μαεστρικά :cum: :cum: Αφού κέρασε δύο ποτάκια τον πήρε και πήγαινε απέναντι ώστε να απομονωθούν όπου εκεί ζήσαμε πολύ κάλτ σκηνικά :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Η Μπίανκα έπινε από την μπύρα του Κωστάκη και του έκανε πίπα με γεμάτο το στόμα ήταν η καλύτερη απολύμανση κατά των ΣΜΝ που κυκλοφορούν :grin: :grin: Το όλο σκηνικό συνεχίστηκε γι'αρκετή ώρα όπου έπεσαν κάργα γλωσσόφιλα πιπιλιές ενώ έγινε και ο φραπές όπως είπα :grin: Ο Στρατηλάτης τελείωσε στα βυζάκια της Μπιάνκα ενώ αυτή δεν σκουπίστηκε ούτε πήγε στην τουαλέτα να καθαριστεί :huh: :huh: Κατά την διάρκεια του σκηνικού η Σούλα πήγε και έκατσε στον dj για να παρακολουθεί τι γινόταν......όταν αποχωρήσαμε ήταν κόκκινη από το κακό της ενώ τα έβαλε μαζί μου για τα καταρθώματα του Κώστακη :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.252
Πόντοι
7.885
Ρισπέκτ για την περιγραφή σου πρωθυπουργέ μου :rockon: :rockon:.Πράγματι χθες ήταν από τις πιο καλτ βραδιές στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' :grin: :grin:.Η Σούλα αρχικά κάθισε στο τραπέζι μας,αλλά μόνο για 5 λεπτά και μετά ξαναγύρισε στο πόστο της :headbang: :headbang:.Της την είπα ότι με έχει απαξιώσει με τα τηλέφωνα και προφασίστηκε ότι όλη την βδομάδα δεν είχε βάλει κάρτα :jerking: :jerking:.Μετά της είπα για το σκηνικό την προηγούμενη φορά με τον πιρφόρο που είχε κάτσει μαζί του έξω από την μπάρα και μου είπε ότι συνέβη επειδή αυτός την κερνάει μπύρες που για την γυναίκα κοστίζουν 25 ευρώ έκαστη :headbang: :headbang:.Κάπου εκεί άρχισα να σεληνιάζομαι και να γίνομαι επιθετικός μαζί της,φιλώντας την στο λαιμό και στο δεξί αυτάκι,αλλά εκείνη με απέφευγε :tickedoff: :headbang:.Της είπα να φτύσει την τσίχλα που μασούσε για να δώσω κανα γλωσσόφιλο αλλά δεν το έκανε και στο καπάκι έφυγε από κοντά μου.Είχα αρχίσει να ξενερώνω άσχημα με την πάρτη της και ήμουν αποφασισμένος να φυτιλιάσω μερικά πορνοευρώ σε έταιρο τεμάχιο :grin: :grin: :cum: :cum:.Η Μπιάνκα είχε απαξιωθεί πολλές φορές από εμένα στο παρελθόν αλλά αυτή την φορά ήταν πιο επιθετική από ποτέ :o :o.Χωρίς να την έχω κεράσει ποτό ήρθε και κάθισε στο πόδι μου χαιδεύοντας τον πούτσο μου :sunglasses: :sunglasses:.Είδε ότι είχε αρχίσει να σκληραίνει,οπότε τον έβγαλε έξω και άρχισε να τον πιρφορίζει,μπροστά στα μάτια του συναγωνιστή μακη1985 :cheesy: :cheesy:.Αποφάσισα να συνεχίσω το παιχνίδι μαζί της κερνώντας την ένα ποτό(διπλό για να μην παρεξηγούμαστε) και συνεχίσαμε για λίγο ακόμη  εκεί με γλωσσόφιλα και φτυσίματα στο πούτσο μου :2funny: :2funny:.Αφού είχα γίνει τουρμπο αποσυρθήκαμε στην καβάτζα όπου κατέβασε τελείως το σουτιέν κι εγώ έγλυψα με μανία τα βυζάκια της.Συνέχισε με μια  λυσασμένη πίπα,αφού πρώτα είχε απολυμάνει το εργαλείο μου με λιγή από την μπύρα που έπινα :grin: :grin:..Γλωσσόφιλα και πάλι και χύσιμο στα βυζάκια της.Της πρόσφερα χαρτομάντηλο,αλλά μου είπε ότι δεν χρειάζεται,γιατί έχει ώραία γεύση :2funny: :2funny:.Χαμούρεμα και γλωσσόφιλα για λίγο ακόμα και μετακόμιση στο τραπέζι όπου με περίμενε ο πρωθυπουργός της Τρούμπας.Η Μπιάνκα δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου και κάθισε κι άλλο μαζί μου συνεχίζοντας τα γλωσσόφιλα.Την επόμενη φορά μου είπε να πάμε καβάτζα για να διαπιστώσω πόσο καλή είναι και στο γαμήσι :zfuck: :fuck2: :grin: :grin:.Φεύγοντας εισέπραξα ένα ειρωνικό χαμόγελο από την Σούλα και αποχώρησα νιώθοντας ότι εκδικήθηκα για άλλη μια φορά :rockon: :rockon:.Ο μακης1985 παρέμεινε για λίγο ακόμη στο μαγαζί απολαμβάνοντας το θεάμα της απαξιωμένης Σούλας :grin: :grin:
Υ.Γ:Συνολικά κέρασα 3 διπλά (ένα στην Σούλα και 2 στην Μπιάνκα) δηλαδή 40 ευρώ μαζί με 2 δικές μου μπύρες

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μύστη μου RESPECT εχθές πράγματι απέδειξες με τον καλύτερο τρόπο πόσο σκληρός απαξιωτικός αλλά και απίστευτα τραμπούκος μπορείς να γίνεις :rockon: :rockon: :rockon:

εγώ προσωπικά υποκλίθηκα στο πόσο σωστά συμπεριφέρθηκες απέναντι στην απαξιωτική Σούλα η οποία είχε τρελαθεί από το κακό της όταν είδε το σκηνικό :grin: :grin:

Ατάκα Σούλας όταν έφυγες ''καλά με αυτή βρήκε να πάει την ποιο πατσαβούρα του μαγαζιού'' :2funny: :2funny: :2funny: έλιωσα στο γέλιο όταν μου το είπε :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom