lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τύπου αμνέζια τύπε μου?
οχι τοσο χυμα αλλα ηταν ευκολο ειχα παρει 2 θα κανω καταδρομικη να δω πλεον τι παιζει στο στρεσστύπου αμνέζια τύπε μου?
κωτσο δωσε πληροφοριες για την καβατζα... που ?? τι??? πως??? δεν εχω καβατζιασει καμια , μονο φορτωτικη εχει παιξει και μαλακια στο γωνιακο τραπεζι.... μπηκες στην τρυποκαβατζα....???
Δεν έχω μπει ακόμα φίλε μου ,γιατί εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για μία(την κυρία Σούλα εννοώ ) εκεί μέσα,η οποία λόγω πόστου(μπαρ-γουμαν) δεν μπορεί να πάει καβάτζα .Πάντως η κυρία Αλέκα είπε στον συναγωνιστή μακη1985 ότι μ'ένα 50αρι θα βρεθεί σ'αυτόν τον κρυφό παράδεισο ;) ;)
πολυ παρακμη αυτοσ ο πριγκιπασ...ποσ την παλευεται εκει ρε παλικαρια?
ειναι καλτ μαγαζι σκληροπυρηνικο...πας αν εχεις αγρια διαθεσηπολυ παρακμη αυτοσ ο πριγκιπασ...ποσ την παλευεται εκει ρε παλικαρια?
φιλε μου ναι πραγματι μυριζει βαρβατιλα οντωσ... αλλα μετα απο χρονιεσ τετοιεσ συνθηκεσ ξενερωνεισειναι καλτ μαγαζι σκληροπυρηνικο...πας αν εχεις αγρια διαθεση
μα γι'αυτο σου λεω οταν πας πριγκηπα πρεπει να χεις την αναλογη διαθεση...δεν ειναι για συνεχειαφιλε μου ναι πραγματι μυριζει βαρβατιλα οντωσ... αλλα μετα απο χρονιεσ τετοιεσ συνθηκεσ ξενερωνεισ
φιλε μου εισαι απο τα μερη αυτα?και τι ηλικια αν επιτρεπεται?μα γι'αυτο σου λεω οταν πας πριγκηπα πρεπει να χεις την αναλογη διαθεση...δεν ειναι για συνεχεια
οχι φιλε αθηνα μενω και γενικα δεν ειμαι πολυ του κωλομπαρου αλλα οτα πηγα πριγκηπα γουσταρα...σαρανταρης ειμαι εσυ?φιλε μου εισαι απο τα μερη αυτα?και τι ηλικια αν επιτρεπεται?
34 αλλα λογω επαγγελματοσ (ναυτικοσ) τα εχω φαει ολα στην μαπα...παλια εμενα κερατσινι και πιστευπσε με καθε γειτονια ειχε κολομπαρο...οχι φιλε αθηνα μενω και γενικα δεν ειμαι πολυ του κωλομπαρου αλλα οτα πηγα πριγκηπα γουσταρα...σαρανταρης ειμαι εσυ?
αυτη την εποχη ποια θεωρεις καλα?34 αλλα λογω επαγγελματοσ (ναυτικοσ) τα εχω φαει ολα στην μαπα...παλια εμενα κερατσινι και πιστευπσε με καθε γειτονια ειχε κολομπαρο...
πλεον καλυτερη λυση ειναι να την πεφτεισ σε παντρεμενεσ απελπισμενεσ 35-45 που ειχαν καλομαθει και τωρα ψαχνονται στο φουλ για καβλατζααυτη την εποχη ποια θεωρεις καλα?
συμφωνω,αλλα σε ρωτησα για κωλομπαρα ποια θεωρεις καλα αυτη την εποχηπλεον καλυτερη λυση ειναι να την πεφτεισ σε παντρεμενεσ απελπισμενεσ 35-45 που ειχαν καλομαθει και τωρα ψαχνονται στο φουλ για καβλατζα
τυπε μου δεν ξερω αλλα πιστευω αμα εχεισ οικονομικη δυνατοτητα ορεκση και χρονο(το τριπτυχο τησ επιτυχιασ)στο κερατσινι θα εισαι δακτυλοδυκτουμενοσ με την καλη εννοιασυμφωνω,αλλα σε ρωτησα για κωλομπαρα ποια θεωρεις καλα αυτη την εποχη
χα χα σωστο σε βρισκω...τυπε μου δεν ξερω αλλα πιστευω αμα εχεισ οικονομικη δυνατοτητα ορεκση και χρονο(το τριπτυχο τησ επιτυχιασ)στο κερατσινι θα εισαι δακτυλοδυκτουμενοσ με την καλη εννοια
τυπε μου δεν ξερω αλλα πιστευω αμα εχεισ οικονομικη δυνατοτητα ορεκση και χρονο(το τριπτυχο τησ επιτυχιασ)στο κερατσινι θα εισαι δακτυλοδυκτουμενοσ με την καλη εννοια
Φίλε ΜΑΚΗ οι αναλυτική περιγραφή των γεγονότων που κανεις δεν παίζετε με τιποτα!
Παρακολουθείς με λεπτομέρεια τα γεγονότα , Πρέπει να σε ορίσουμε ΕΠΙΤΙΜΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ !!!!
Μπράβο ...!!!