καθόσον περίμενα τον Κωστάκη να τελειώσει με την Μπίανκα ο ρομαντικός dj έπαιζε μερικά πολύ ρομαντικά κομμάτια τα οποία με χτύπησαν εκεί που πονάω :'( :'( αλλά είχα συντροφία μου την Λούντα η οποία μου έλεγε τα δικά της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρο «Ο Πρίγκιπας»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 958
- Εμφανίσεις 185K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατά την διάρκεια του σκηνικού η Σούλα πήγε και έκατσε στον dj για να παρακολουθεί τι γινόταν......όταν αποχωρήσαμε ήταν κόκκινη από το κακό της ενώ τα έβαλε μαζί μου για τα καταρθώματα του Κώστακη
Καλά της κάνατε, της κάργιας!
Καλά της κάνατε, της κάργιας!
θα έχουμε και άλλα τέτοια σκηνικά στο εγγύς μέλλον ;)
Γλωσσόφιλα και πάλι και χύσιμο στα βυζάκια της.Της πρόσφερα χαρτομάντηλο,αλλά μου είπε ότι δεν χρειάζεται,γιατί έχει ώραία γεύση .
Τυχερός ο επόμενος.......
johnygrg_29
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τριτη και φαρμακερη επισκεψη χθες βραδυ στο εν λογω μαγαζι ,κοσμος μηδεν και οι κοπελες υπο το μηδενος απο θεμα εμφανισης με 3 -4 μαυρα τεμαχια παρε την μια κ βαρα την αλλην απλο ποτακι στο χαλαρο με την Ντανιελα οπου αναθεμα κι αν ανταλλαξαμε πεντε κουβεντες χωρις να ξερει γρι ελληνικα :S ισως το επισκεφτω σε μια πιο "ζωντανη " μερα με περισσοτερο ροστερ.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.252
- Πόντοι
- 7.885
Φιλαράκι μήπως πήρε το μάτι σου και την Τζούλια(μελαχρινό αδύνατο ρουμουνάκι),φίλη της ΝτανιέλαςΤριτη και φαρμακερη επισκεψη χθες βραδυ στο εν λογω μαγαζι ,κοσμος μηδεν και οι κοπελες υπο το μηδενος απο θεμα εμφανισης με 3 -4 μαυρα τεμαχια παρε την μια κ βαρα την αλλην απλο ποτακι στο χαλαρο με την Ντανιελα οπου αναθεμα κι αν ανταλλαξαμε πεντε κουβεντες χωρις να ξερει γρι ελληνικα :S ισως το επισκεφτω σε μια πιο "ζωντανη " μερα με περισσοτερο ροστερ.
johnygrg_29
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλαράκι μήπως πήρε το μάτι σου και την Τζούλια(μελαχρινό αδύνατο ρουμουνάκι),φίλη της Ντανιέλας
Φιλε μου περιφεροταν ενα ακομα ρουμανακι πισω απο την μπαρα αν δεν με απατα η μνημη μου αλλα μην σε παρω κ στον λαιμο μου δεν ξερω αν ηταν αυτη που ψαχνεις
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.252
- Πόντοι
- 7.885
Φιλε μου περιφεροταν ενα ακομα ρουμανακι πισω απο την μπαρα αν δεν με απατα η μνημη μου αλλα μην σε παρω κ στον λαιμο μου δεν ξερω αν ηταν αυτη που ψαχνεις
Αν ήταν μόνο πίσω από την μπάρα δεν νομίζω να είναι αυτή που λέω .Ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη απάντηση ,εγώ δεν είμαι πλέον οπαδός αυτού του είδους,αλλά ένας κολλητός καίγεται να μαθαίνει τέτοιες λεπτομέρειες
Τριτη και φαρμακερη επισκεψη χθες βραδυ στο εν λογω μαγαζι ,κοσμος μηδεν και οι κοπελες υπο το μηδενος απο θεμα εμφανισης με 3 -4 μαυρα τεμαχια παρε την μια κ βαρα την αλλην απλο ποτακι στο χαλαρο με την Ντανιελα οπου αναθεμα κι αν ανταλλαξαμε πεντε κουβεντες χωρις να ξερει γρι ελληνικα :S ισως το επισκεφτω σε μια πιο "ζωντανη " μερα με περισσοτερο ροστερ.
συναγωνιστή αναμενόμενο να μην έχει κόσμο το μαγαζί αφού τα τεμάχια είναι σάπια με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις
η Ντανιέλα πριν την πάρεις για ποτό μήπως καθόταν παρέα με μια ακόμα μελαγχρινή αδύνατη ψηλή ωραία κοπέλα σχετικά σε ένα τραπέζι δίπλα από την πόρτα???
johnygrg_29
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συναγωνιστή αναμενόμενο να μην έχει κόσμο το μαγαζί αφού τα τεμάχια είναι σάπια με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις
η Ντανιέλα πριν την πάρεις για ποτό μήπως καθόταν παρέα με μια ακόμα μελαγχρινή αδύαντη ψηλή ωραία κοπέλα σχετικά σε ένα τραπέζι δίπλα από την πόρτα???
Απο οσο θυμαμαι οχι φιλε μου σε αλλον πελατη ηταν πριν απο εμενα ,ολες κλασσικα ηταν στα τραπεζακια και βαραγανε μυγες εντωμεταξυ χθες λειπανε αρκετες με ρεπο και ειχε ολη την μαυρη μπαζοκρατορια μαζεμενη αυτη που αναφερεις πρεπει να την εχω κερασει ποτο σε προηγουμενη μου επισκεψη που μεταξυ μας αξιζει πολλα
Απο οσο θυμαμαι οχι φιλε μου σε αλλον πελατη ηταν πριν απο εμενα ,ολες κλασσικα ηταν στα τραπεζακια και βαραγανε μυγες εντωμεταξυ χθες λειπανε αρκετες με ρεπο και ειχε ολη την μαυρη μπαζοκρατορια μαζεμενη αυτη που αναφερεις πρεπει να την εχω κερασει ποτο σε προηγουμενη μου επισκεψη που μεταξυ μας αξιζει πολλα
κατάλαβα αν ψαχθείς οι περισσότερες δίνουν τηλέφωνο για έξω αφού δεν έχουν δουλειά στα ενδόετερα του μαγαζιού ;)
ναι η Τζούλια είναι σαν τη μύγα μες το γάλα σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες
ευχαριστώ για την απάντηση
johnygrg_29
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κατάλαβα αν ψαχθείς οι περισσότερες δίνουν τηλέφωνο για έξω αφού δεν έχουν δουλειά στα ενδόετερα του μαγαζιού ;)
ναι η Τζούλια είναι σαν τη μύγα μες το γάλα σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες
ευχαριστώ για την απάντηση
Α γεια σου ναι την Τζουλια εννοω !! αχ αχ εντωμεταξυ η περιβοητη κυρια Σουλα που διαβαζω ειναι μια γιαγια στην ουσια με μαλλι μπουκλα ?
Α γεια σου ναι την Τζουλια εννοω !! αχ αχ εντωμεταξυ η περιβοητη κυρια Σουλα που διαβαζω ειναι μια γιαγια στην ουσια με μαλλι μπουκλα ?
όχι και γιαγιά δεν την λες είναι 50αρα κοντή μελαγχρινή σχεδόν ίσιο είναι το μαλλί......συνήθως αράζει μέσα στο μπαρ αλλά τώρα βγαίνει και έξω για να μιλήσει με κάποιον πελάτη
johnygrg_29
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
όχι και γιαγιά δεν την λες είναι 50αρα κοντή μελαγχρινή σχεδόν ίσιο είναι το μαλλί......συνήθως αράζει μέσα στο μπαρ αλλά τώρα βγαίνει και έξω για να μιλήσει με κάποιον πελάτη
Μαλιστα..ευχαριστω ελπιζω στην επομενη επισκεψη να ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα
Μαλιστα..ευχαριστω ελπιζω στην επομενη επισκεψη να ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα
Μια "θειτσα" 50+ απο τον πριγκηπα, καπου ακουσα πριν μερικους μηνες οτι οδηγησε θαμωνα του κλαμπ στην τουαλετα του αφεντικου, Εβαλε ενα σκαμπουδακι κ αρχισε να πιπωνει σπεσιαλ το παλικαρι κ κατοπιν την γαμησε στα ορθια !! Με ενα πρασινο ολα αυτα.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
σιγα μην δωσω ενα 100 αρι στην 50 αρα θειτσα για ναΜια "θειτσα" 50+ απο τον πριγκηπα, καπου ακουσα πριν μερικους μηνες οτι οδηγησε θαμωνα του κλαμπ στην τουαλετα του αφεντικου, Εβαλε ενα σκαμπουδακι κ αρχισε να πιπωνει σπεσιαλ το παλικαρι κ κατοπιν την γαμησε στα ορθια !! Με ενα πρασινο ολα αυτα.
πατε καλε ρε?με ενα 100 αρι εχετε απειρες επιλογες σε αξιολογα τεμαχια....
johnygrg_29
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια "θειτσα" 50+ απο τον πριγκηπα, καπου ακουσα πριν μερικους μηνες οτι οδηγησε θαμωνα του κλαμπ στην τουαλετα του αφεντικου, Εβαλε ενα σκαμπουδακι κ αρχισε να πιπωνει σπεσιαλ το παλικαρι κ κατοπιν την γαμησε στα ορθια !! Με ενα πρασινο ολα αυτα.
Στον πριγκηπα ολα αυτα ?ε οχι επεσα απο τα συννεφα δεν γινονται αυτα
συναγωνιστή όσες μας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πάμε δωμάτιο 50€ ζητούν ο δικός σου γιατί έδωσε 100€ δεν το ξέρω
σιγα μην δωσω ενα 100 αρι στην 50 αρα θειτσα για να
πατε καλε ρε?με ενα 100 αρι εχετε απειρες επιλογες σε αξιολογα τεμαχια....
συναγωνιστή ο καθένας με τα γούστα του εγώ δεν τα δίνω τα 50€ για να πηδήξω τις σάπιες του πρίγκηπα