Από την χθεσινοβραδινή επίσκεψή μου στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' παρέα με τον συναγωνιστή μακη1985,όπου παίχτηκε δυναμική σκληρή καβλάντα με την κυρία Σούλα ,η οποία έδειξε μικρή ανταπόκριση όμως λόγω παλιότερης παρόμοιας σχέσης που δεν πήγε καλά,όπως με πληροφόρησε αργότερα ο συναγωνιστής μου ;) ;).Η κυρία Σούλα δεν μπορούσε να πιστέψει την ερωτική μου εξομολόγηση και ένιωσε αμήχανα στο ασφυκτικό μαρκάρισμά μου .Σίγουρα την έφερε σε δύσκολη θέση και μην ξέροντας πως να αντιδράσει κοιτούσε τον μάκη μ'ένα βλέμμα αμηχανίας.Την πίεσα για κάτι περισσότερο εντός αλλά με το πόστο που έχει δεν γίνεται .Της είπα το πρόγραμμά μου τις επόμενες μέρες και θα περιμένω δική της κίνηση για να βγούμε.2 φόρες πέρασαν για έλεγχο στο μαγαζί 2 διαφορετικά περιπολικά της ΆΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ,αλλά ο πρίγκηπας(ιδιοκτήτης) καθάρισε .Οι πιρφόροι ήταν και πάλι πάρα πολλοί για καθημερινή αλλά και το ρόστερ είχε αυξηθεί.Λεπτομέρειες των υπόλοιπων κοριτσιών θα αναφέρει αργότερα ο μακης1985 ,μιας κι εγώ είχα καρφωθεί πάνω στην κυρία Σούλα,εχθές μου φορούσε μαύρη μπλουζίτσα,τζιν παντελονάκι και τα ροζ αθλητικά της
όπως μου είπε (αφού είμαι η μόνη λογική φωνή η οποία σε κρατάει σε ένα επίπεδο) η λατρεμένη σου Σούλα έχει πληγωθεί κατά το παρελθόν και φοβάται να κάνει 2η φορά το ίδιο λάθος γι'αυτό είναι αμυντική απεναντί σου
όντως πολλές φορές την έφερες σε δύσκολη θέση και κοιτούσε εμένα σαν απομηχανής θεός :o αλλά πάντα της έλεγα από εκεί είναι η αγάπη όχι από εδώ
πάμε στα του μαγαζιού τώρα το ρόστερ ελαφρώς ανανεομένο με σάπιο αίμα κυρίως ενώ έλειπε η αγαπημένη μου Τζούλια τις τελευταίες 3 ημέρες λόγω πρηξίματος που έπαθε από χαλασμένο δόντι Οι κοπέλες που έχουν προστεθεί είναι η μελαγχρινή κοντή Ρουμάνα με κοντό μαλλί η οποία το κουνάει καλά το κορμί της στους ρυθμούς της Ρουμανικής μουσικής.Μια μαυρούλα η Σόφι με λίγο μπυροκοιλιά αλλά ωραίο κώλο τον οποίο της χούφτωσα ενώ εκείνη χούφτωνε το καυλί μου :o.Στην παρέα η Τόνια ξανθιά μιλφάρα 43 ετών από Δραπετσώνα η οποία με ρωτούσε πόσο χρονών είμαι....αφού έπεσε έξω στο να βρεί την ηλικία μου λέει εσύ πόσο με κάνεις???? χωρίς να θέλω να την προσβλάλω της λέω είσαι γύρω στα 24-25!!!γελάει και μου λέει 43
Η τελευταία που ήρθε ήταν η Μαρίζα μελαγχρινή νταρντάνα με δυνατό βυζο οπλοστάσιο και τρομακτική μούρη :o η οποία με καυλάντισε αρκετά αλλά δεν την κέρασα ποτό
με το που παραγγείλαμε πέρασαν όλες από δίπλα μου να με αγκαλιάσουν και να μου τριφτούν ενώ μια ξανθιά καραβάνα μου λέει σε θυμάμαι μαζί τα πίναμε την προηγούμενη φορά της έδωσα αρνητική απάντηση και αποχώρησε διακριτικά
Το κακό πλεόν είναι ότι μας έχουν μάθει για τα καλά όλες σχεδόν οι κοπέλες και δεν μπορούμε να περάσουμε απαρατήρητοι χωρίς να μας καυλαντίσουν σχεδόν όλες :o
Δυστηχώς μου στοίχισε η απουσία της γιατί δεν είχα ποια να απαξιώσω οπότε αυτομάτως η ψυχολογία μου έπεσε στα τάρταρα και δεν είχα καθόλου διάθεση > Το κέφι μου το έφτιαξε η Αλέκα που ήρθε να με χαιρετήσει και μου λέει σου αρέσω σήμερα κοίτα τι ωραία ρούχα φοράω....της απαντάω κάθε φορά και καλύτερη σε βρίσκω ναι μου λέει????πριν φύγει μου λέει σήμερα θέλω πισωκολλητό μαζί σου είμαι καυλωμένη :o :o αλλά ο μαλάκας ο Στρατηλάτης δεν με ενίσχυσε οικονομικά για να την πετσώσω αλλά δεν θα μου ξεφύγει έχει λοκάρει ο στόχος και θα γευτεί το ραβδί μου
Η έκπληξη ήταν η Ελπίδα τρομερό μελαγχρινό μωρό που φορούσε λευκό μίνι φόρεμα ενώ διαγραφόταν το στρινγκ όταν γυρνούσε πλάτη η ηλικία της περίπου στα 30 με τρομερό βυζο οπλοστάσιο το οποίο τόνισε με το φόρεμα της Με έπαιξε πολύ άσχημα με πολύ έντονες και καρφωτές ματιές ενώ όταν αντεπέδιδα με ρωτούσε συνέχεια θέλεις να μου πεις κάτι????? Ήμουν έτοιμος να της πω ναι θέλω να σε φορτώσω και να σε πιτσιλίσω καυλίαρα αλλά κρατήθηκα στο ύψος μου Σιγά σιγά πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι προέρχεται από ερωτική απογοήτευση και δεν είναι στα καλυτερά της οπότε της είπα και εγώ μια από τα ίδια είμαι έλα να την βρούμε παρέα να πάμε παρακάτω Μου αφιέρωσε και κάποια ψυχοπλακωτικά τραγούδια αλλά ο dj τα έκανε σκατά και του έβαλα τις φωνές ενώ η Ελπίδα γελούσε και της λέω είναι τραγούδια αυτά που παίζει όπου συμφώνησε και τελικά γυρίσαμε στα καψουροτράγουδα